Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Könyvelőt keresek!

(#1) J.R.Ewing

J.R.Ewing
(tag)

sziasztok!

ha van itt köztetek, aki könyvelő, és tudna segíteni pár szóban egy konkrét problémában, akkor írjon egy privit.

fontos lenne.

köszönöm.

(#2) Kicker

Kicker
(őstag)

Hali

könyvelőt keresünk Balaton északi partján, Tapolca környéki munkára, csak olyat aki jól kezeli a Kulcs-Soft programját!!

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#3) papirkutya

papirkutya
(újonc)

Szép napot mindenkinek!
Én is könyvelőt keresnék egy pár kérdés erejéig... Fontos lenne, akinek van egy kis szabadideje... segítsetek...

(#4) regvoltrossz

regvoltrossz
(tag)

Civil szervezet számára keresnék könyvelőt Szegeden. 2009-ben volt olyan 30ezer körüli tagdíjbevétel és egy darab 10ezer körüli számlánk(domain nevek). Tehát nem kellene minden hónapban mindenféle dolgokat könyvelni, csak alkalomszerűen, mint most is amikor közhasznúsági jelentést kell(ene) készíteni illetve az APEH felé nem egészen tudom milyen bevallást kell mostanában készíteni. Ebben az évben se lesz nagy bevétel, ami igen az is reményteli pályázatokból valószínű illetve támogatók természetbeni felajánlásai (pl. darus cég ingyen daruz ilyenek)
Tudom, hogy gugli a barátom, de a sok reklámon, meg esetleges havi 10-15 ezres vállalási díjként feltüntetett áraikon kívül nem sokat találtam könyvelőkről illetve ilyen cégekről.
Egy olcsó ámde jó könyvelő kellene. Tudom, hogy mindenki ilyet szeretne, de egy civil szervezetnél ez gondolom méginkább megérthető
Szóval ismer valaki egy jó könyvelőt? :)

Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]

(#5) tkazmer válasza regvoltrossz (#4) üzenetére

tkazmer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kérj tőlük emailben ajánlatot, nem kerül semmibe és ugyanazt az emailt elküldheted egy halom irodának.

úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő

(#6) TheRike

TheRike
(újonc)

Üdv!

Ha Budapesten vagy környékén kerestek könyvelőt, én a Balance Universal-t tudom ajánlani. Nekem évek óta ők viszik az IT cégemet, és eddig még nem volt problémám velük. (Kopp Kopp Kopp)

Azt hiszem ez a weboldaluk:

http://www.balanceuniversal.hu

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Könyvelőt keresek!
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.