Indy69 kollégának piros jár ezért a boltért.. korrekt alkalmazkodó gyors..
köszönöm
ajánlom mindenkinek...
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
Tomate kollégának kérnék egy pirosat Maya hangkari vételéért. 
Sziasztok!
Két dolgom lenne:
1.- Nem tudom, hogy ilyenért lehet-e kérni pirosat, de
zsootlif fórumtársnak szeretnék egy pirosat, mert nem vásároltam tőle!
2 hete ki van írva a hirdetésébe, hogy ELADVA, ez nekem volt eltéve, hétfőn küldte volna futárral, de sajnálatos hirtelen anyagi problémák miatt nem tudok fizetni, így nem veszem meg a cuccát, nem tudom hány embert hajtott így el miattam, és esetleg mennyire károsítottam a hirdetését, de ezúton is szeretnék bocsánatot kérni tőle!
Ilyen még nem fordult elő velem, remélem soha nem is fog!
2.-
pepexxx kolléga is megérdemel egy pirosat, Ő már üzlet miatt, elvitte a félkonfigom múlthéten!
Bocs, ha hosszúra sikeredett!
[ Szerkesztve ]
((( Szűcs Mátyás | +36-20/370-56-54 | Keress, ha van valami ! 44+/0- )))

Piros ponttal jutalmazom Joe32 kollégát korrektsége miatt, wincsit vettem tőle postai utánvéttel 
[ Szerkesztve ]
*.* A felnötté válás biztos jele, amikor felfedezzük, hogy a hangerő - szabályozót balra is lehet tekerni. *.*

Pirosat kérnék öregMaci fórumtársnak ezért az üzletért!
KraRe
[ Szerkesztve ]
Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot inhuman01 kollégának. korrekt és türelmes vásárló
köszönöm

Kérnék 1 nagy pirosat Krare-nek a pontos/ hibátlan üzletért!!!!!! 

Kérem a soron következő pirosat maxrad1580 kollégának aki kicsi alkuval lecsapott az alaplapokra! Minden a megbeszéltek szerint történt 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Még egy pirosat kérek bevésni maxrad1580 kollégának aki elvitt mai napon még egy lapot tőlem. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Ez egy régebbi bocsánat, hogy csak most.
Piros pont LALA_kiraly -nak
ezért az üzletért D600.
http://logout.hu/bejegyzes/d1rect/hogyan_irjunk_pozitiv_visszajelzest_a_sikeres_uzle/friss.html

Viszont is kérném a piros pontot orichalcos úrnak! 
HTC Sensation

Mehet a piros [koszoru_arpa] kollégának a [táp üzletért] !!!! 
Cuccaim: href.hu/x/el2n

Kérnék egy jó nagy Fekete pontot pocak1978
emberkének aki utánvétel ügyileg teljesen megbízhatatlan!!
Nem ajánlom senkinek !!
Üdv.
Szia. Szerintem elnézted a topicot
[ Szerkesztve ]
Dream of my life..

Szeretnék Piros pontot kérni kicsiultra -nak ezért a bizniszért.

Kezdem egy egyertelmu piros ponttal, thunder940 -nek, ezert az uzletert: [link]. Rendben megerkezett, minden ok.
A masiknal nem merem egyertelmuen azt mondani hogy fekete pont, mert penzlenyulos atveres nem volt, csak egy kicsit inkorrektnek erzem. Innen vettem volna egy jatekot killzone-tol, lebeszeltuk masnapra a talit, es amikor irtam hogy mennek, valaszolt hogy mar eladta, mindezt ugy hogy egy szoval nem mondta, hogy barmilyen mas szempont alapjan elonyben van valaki. Nem is az a bajom hogy nem kaptam meg hanem hogy ezt meg lehetett volna mondani elore, nem sokon mulott hogy csak a megbeszelt talalkozohelyrol irjam az SMS-t hogy megerkeztem.
Szerk: link javitas.
[ Szerkesztve ]
Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

Piros ponttal jutalmazom SEMY kollégát, a Speedwheel kormányának eladásakor tanúsított korrektségéért.
*.* A felnötté válás biztos jele, amikor felfedezzük, hogy a hangerő - szabályozót balra is lehet tekerni. *.*

Jár a piros pont lsebestyen kollégának ezért [link] korrekt eladó 
[ Szerkesztve ]
Alap, hogy ha privit küldök illik válaszolni.

Ezt írta "Sima levélként kb 700-900ft."
Aztán feladta csomagként és ezt írta.
"Heló feladtam a csomagot úgy tűnik hogy itt más hogy vannak az árak!
2520ft-ot kell fizetned."
Ti átvettétek volna?
egyből 1500 bukta.

pirospontot djstan-nek a gyors és pontos üzletért
"A szíved kitárd, és tépd a gitárt"

Kérnék 1 piros pontot banánocska kollégának a korrekt üzletért
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Pirospont Ezért és Ezért az üzletért Misy Kollégának! Korrekt vevő ajánlom!
http://hami.paw.hu/kukiface

andrasko részére egy piros pont ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható üzletfél!

Szerintem szerkeszd.A hirdetést a szerkesztésben a Link menüpontba bemásolod és már látható is
A nevet meg ugyanúgy. Link és Url címet másolsz és a link helyett ami már a hozzászólásszerkésztésben van átirod az eladó nevére
Remélem érthető voltam
http://hami.paw.hu/kukiface

kérek egy pirosat elttil -nak e számitógép vételért és a elszállitás korrekt gyors megoldásáértt
birom a "write only" embereket,mindig megnevettetnek. CEHv7 kész :) anonym147 nem korrekt,szar telot küld,és elmondja miért jártál jól,ügyes.... senki ne vásároljon töle. fekete pont uton neki.

kérnék 1 pirosat Banánocska kollégának a korrekt üzletért
misy felhasználónak 22 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Egy piros jár NoRb1k4 kollégának!
egy ilyet vett tőlem, miután előre elutalta a 30 rugót:
[link]
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

Hi everybody!
MALEV társunknak szeretnék egy hatalmas pirosat adni, hogy segített megmenteni egy notebookot, megbízható, gyors. A donornak is külön köszönet a "szervért"!
Ez volt az. Szép napot! 

Szeretnék kérni egy piros pontot trufa12 kollégának, hogy megtisztelt bizalmával és nálam vásárolt..

MEGA nagy piros pont salesman kollegának a fotomasináért!

nem hittem, hogy lesz ilyen, de:piros pont a PH staff-nak ;-)

ezért kérnék egy nagy pirosat David93Pecs kollégának meg bízható pontos
Telefonon vagyok elérhető a következő időben nem nagyon leszek net közelben. 06702254287

Pirospont Jotunbloodnak a memóriákért.
[ Szerkesztve ]