Üdv mindenkinek!
Szeretnék andras87 úrnak egy pirosat kérni, ezért az üzletért.
Köszönettel.

"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius

Üdv mindenkinek!
Szeretnék andras87 úrnak egy pirosat kérni, ezért az üzletért.
Köszönettel.

"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius

Elek23Elek23 kollégának szeretnék kérni, egy nagy pirosat a kiválló ramokért!
Korrekt, extra gyors, megbízható partner, a termék kifogástalan! Köszönöm! 

Kérek 1 pirosat baracktorta fórumtársnak ezért az üzletért. Korrekt vevő, minden rendben zajlott.

[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/204662550

Szeretnék Peti005-nek egy piros pontot kérni, ezért az üzletér, nagyon ajánlom bárkinek a fiút !! : d
Üdv, Norbi!

Egy nagyon nagy pirosat kérnék [MooN81] -nek ezért az [üzletért]. köszönöm még egyszer.

Piros pontot szeretnék kérni Cudarz-nak ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint történt. 
Asrock P67 Extreme4, Intel Core i5-2500k , 4 GB DDR3 Corsair, Cooler Master Stacker 830 ház, Logitech Z-5500, Logitech Desktop Cordless 3200

atex87-nak kérek egy pirosat
korrekt ember 
Köszi..Üdvvv Én megköszöntem ,te még válaszolni sem tudsz.ki is a veréb!?.

helló
kérnék egy pirosat [devil666666] társunknak ezért az üzletért!
[intel pentium proci]
Korrekt vásárló! utánvéttel küldtem neki a csomagot,rendben átvette,nem volt semmi fenn akadás!

Szirtimorc kollégának küldenék egy pirosat a korrekt üzletért!
Nem rakosgatok hetekig semmit! Aki előbb eljön érte azé a cucc! Telefonon hamarabb elérsz, és a számom sem kell nagyon nyomozni. Aki keres talál. :)

Pirosat kérnék Lacpac -nak, Az enermax üzletért
korrekt vevő.

[MrTwister] kolléga is megrdemli a hatalmas pirosat, UP neki, bátran üzleteljetek vele ha adódik valami eladni valója, megbízható 
[ Szerkesztve ]
Chris Kat

Egy nagy piros pontot szeretnék bevésetni [Béla vagyok]kollégának.
Ezen üzlet kapcsán:

[ Szerkesztve ]
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.
Myrada-nak jár a piros a vásárlásért
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!

Kérnék egy piros pontot boszorkány-nak a sikeresen megkötött üzletért (T5550)
[ Szerkesztve ]
A számítógép minden olyan problémát megold, ami nélkülünk fel se merült volna! :)

bacsis kollégának kérnék egy pirosat.
Egy átalakítót, és 4db hűtőbordát vett tőlem. Megbeszéltek szerint történt minden! 
Köszönöm! 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

impalaman-nek kérnék egy nagy pirosat a korrekt vásárlásért csak ajánlani tudom

Jobb tűzben égni mint húgyban ázni

Köszi az üzletet viszonzom majd a pirosat amint hazaérek.
Respect all,ha kedves vevő árajánlatot kér vagy prívit írok,igényelnék egy választ is...negatív esetben is...koszönöm

Piros pontot kérek Zola0601-nek [link]
szeretnék piros pöttyöt kérni hackeeeee fórumtársunknak mert innen vásároltam tőle minden rendben zajlott korrekt üzlettárs, ajánlom 
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

Kérnék bevésni egy piroskát zoli7610 fórumtársnak az alaplap+proci bizniszért! Korrekt, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek! 

Piros pontot szeretnék kérni kedves [mr.kocka] barátomnak a korrekt üzletért =) E terméket vásároltam tőle [N95]
Majdnem elfelejtettem oda adni neki a pénzt
(Fáradtság) kalandos utazás és a fekete haju pussy a vonaton =)
Mindenkinek ajánlom Mr_kocka úrat

[ Szerkesztve ]
qpidomx-nak 5 pozitív értékelése van és nincsen negativ értékelése a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu

Piros pontot kérnék pepegarage-nak, ezt a kártyát vásárolta meg tőlem. Pontos, korrekt ügyfél!

Kérnék egy pirosat 161-nek, procit vett tőlem.
Xbox Gamertag: oriic