Kérnék pirosat zz top részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20
Kérnék pirosat zz top részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20

Sikerült egy nagyon jó üzletet kötnöm kissz84 kolegával. Autóhifi cuccokat cseréltem vele,számtech cuccokra. Egy nagy pirospontot érdemel!!! 
Duracellm... kollégának jár a hatalmas piros ponty, ezért az üzletért. 
★☆★ Régi / hibás alaplapokat, processzorokat veszek ★☆★

Én is kérnék egyet vissza Tanczi01 kolegának a korrekt üzletért 
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni

Jár a Piros pontocska HUTCHDB fórumtársnak az Üzletünkért. Korrekt, megbízható partner.

Egy nagyon nagy Piros pontot szeretnék kérni Terminator17 Kollégának az üzletért ami egy Asus maximus Formula 3 lapocska volt.
Minden a megbeszéltek alapján zajlott,nagyon kedves és segítőkész kolléga.
Én csak ajánlani tudom mindenkinek,jah és ami nem mellékes maradéktalanul megbízható!!! 
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 [L:http://tinyurl.hu/82A8/]SSD[/L]

Pirosat kérnék Rocky90-nek, ezt a processzort vásároltam tőle!
Köszönöm!
Everybody's looking for something...

Kérnék szépen egy piros pontot Coboy -nak a következő vásárlásért.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Piros jár Destructo kollégának, iphone fóliát vásárolt tőlem!
Üdv: Csabee.

Piros pont Askania01-nek ezért az üzletért. Minden rendben zajlott, nem ígérgetett és a megbeszélt időpontban átvette a cuccot, plusz vissza is jelzett, hogy minden rendben. 

Süni 1985 F Nagy pirospont kiváló üzlet lebonyolitásért Ezért
[ Szerkesztve ]

Nagy piros pontot kérnék Directors kollégának a korrekt üzletért.

Üdv!
Piros pont illeti meg lanora -t a VGA ramsünikért!
"Igen nagy hiábavalóság, mondja a Prédikátor, minden hiábavalóság!" (Prédikátor könyve 12,8)
Pirosat érdemel nighthawk2 fórumtárs ezért az üzletért.
Köszönöm.
Szűcs István +36 20/469 7960

Üdv !
Kérnék lucky07nek egy pirosat ezért az üzletért. Korrekt, és főleg megbízható vevő hírében áll 
[ Szerkesztve ]
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

Jár egy piros pont AssAssynn fórumtársnak.
A VGA RAM sünik mától nála hűtenek.

Piros pötty danii14 fórumtárnak. Korrekt vásárló!
Méltassuk már fórumtársunkat válaszra, még ha az nemleges is!

Szeretnék piros pontot kérni Hexaa-nak és old_artist-nak ezért a vásárlásért és a technikai segítségért.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

köszönet és nagy piros pont ezért almásrétes kollégának 
Telefonon vagyok elérhető a következő időben nem nagyon leszek net közelben. 06702254287

Jár a piros pont tbartelx fórumtársnak a korrekt megbízható Üzletünkért.

Szeretnék egy nagy piros pontot Lastemperor kollégának a korrekt eladásért.: Asus P5P43TD Pro alaplapot vettem tőle. 
[ Szerkesztve ]
A software a számítógép azon része, amit szidni lehet, a hardware-t pedig rugdosni.

Piros pontot kérnék SeniorTilla részére, ezért az üzletért!
Megbízható eladó!
Eddig frissítve
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is 
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

tibike8 tagnak is kérnék egy nagy pirosat a korrekt vásárlásért, ajánlott vevő!
Jobb tűzben égni mint húgyban ázni

Piros pontot kérnék zs0ti kollégának ezért az üzletért. Korrekt, gyors, megbízható eladó. 

domperke kollégának jár a piros
Ezt a nokiát vette meg tőlem. Gyors, korrekt vásárló volt, pontosan úgy történt minden ahogy megbeszéltük.

spejci kolllégának jár a piros pont a korrekt HP dv6-os noti vásárlásért. Köszi a bizniszt!
HP és SONY VAIO notebookok jó áron, gyártói garanciával, megbízható forrásból. Nézzetek szét a hirdetéseim között!