Korrekt üzletfél, ezért pirospont jár Bálint85-nek!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
- 2010-04-19 05:55:08

roticselli
(újonc)

pc-user
(senior tag)
Pirosat kérnék kryboy-nak, akitől VHS videorecordert vásároltam. A készülék rendesen működik.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy nagy piros pontot fumarolának
ezért a remek 630-as P4-ért!
Köszi!

vikcsi
(senior tag)
netseftnek kérek ezért egy pirosat, minden rendben ment.
alibaboval pedig itt volt az üzlet helyszíne, szintén egy pirost kérek feljegyezni számára.
Köszönöm.
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

ghost5871
(újonc)
colos890721 teljesen korrekt gyors megbízható üzletfél

modeller
(kvázi-tag)

Arrow
(lelkes újonc)
Kérek egy hatalmas piros pontot F.bator részére, ezért a gyönyörű állapotban lévő Zalman ZM-GWB8800 GTS VGA blokkért.
- Privát
- 2010-04-19 10:00:11

mestercomp
(újonc)
Sziasztok!
--HARDCORE-- nak szeretnék adni egy óriási piros pontot! Nagyon korrekt vevő! 

jacika63
(újonc)
pirospont szaszi tagnak ezért/ http://hardverapro.hu/apro/maxell_dvd_37ft_db_aron/hsz_1-50.html /megbízható korrekt csak ajánlani tudom.
A Ph már csak egy vicc!!!

Wikuzz89
(kvázi-tag)
Kérnék egy pirosat kisbandi86-nak, a szokásos korrekt és pontos bizniszér! 
Én nekem van egy nézetem, h nem a p*na forog a világ körül, hanem igenis a világ forog a p*na körül.

persil
(senior tag)
Piros pontot kérnék t1-nek a gyors, korrekt üzletért és a bizalmáért.
KP 502-es telefont szereztem tőle.
[ Szerkesztve ]
Egy üzletre 48 órát szánok, ez mindenkinek elég kell legyen. Ha kell egy termék, akkor van rá fél órád.

f.bator
(tag)

warsong
(újonc)
Piros pontot kérek bigiboy77-nek ezért az üzletért
http://hardverapro.hu/apro/nokia_6220_classic_fuggetlen_uj_allapotban_garanci/hsz_1-50.html
Pirospont Xezs kollégának, a végtelen türelméért és korrekt hozzáállásáért, amivel egy rosszul sikerült üzletet kezelt.DDR-Ram
Én néztem el, nyilvánvalóan sötét, túlvilági hatalmak ármánykodása következtében.
Pénz jött, áru ment, majd áru jött és pénz, +postadíj ment. 
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

KyeX
(újonc)

Bodin
(senior tag)
Pirospont jár ronson -nak!
Érden, főút mellett 40nm üzleti célra kiadó ---- Eladó égető kemencék ---- Érdeklődni priviben lehet
Pirosgombóc [MongooseNX71] fórumtársnak, a becsületes hozzáállásáért.
Bár az üzlet nem jött össze, ő megtett mindent, hogy megoldja a problémát, ám a végén mindketten hamisítás áldozatai lettünk, aminek teljes költségét ő viselte. Remélem, az elkövető megkapja a jól megérdemelt feketepontját, ugyanis egy MX-440-es akkor sem lesz ATI-9600, ha olyan hűtőt teszünk rá.
Isten Hozott! (Az ördög visz el...)

dudigy
(kvázi-tag)

1face
(senior tag)
Piros pont "vittuka" mesternek a megbízhatóságáért és a gyorsaságáért!

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!
Köszönöm szépen, neked is jár a piros pont!
Tehát, dudigy kollégának kérnék egy piros pontot. házat vásárolt tőlem. A lehető leggyorsabban lebonyolítottuk az üzletet, minden a megbeszéltek szerint történt!
Üdv: RR
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

laolaj
(fanatikus tag)
piros pontot kérek baloghka 2nek a gyors és korrekt üzletért. termék:monitor
danke

[ Szerkesztve ]
Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!

Füge007
(senior tag)
Pirospontot nekik:
gabeppe kollégától RAM-ok érkeztek
Sentra fórumtárstól VGA érkezett
jenei92 kollégától egy alaplap + cpu-t vásároltam
G. Dealer mestertől egy multimédiás bill vettem
Köszönöm a korrekt üzleteket 
Füge

Ray01
(újonc)
Sziasztok!
Terminator17-nek szeretnek kerni egy pirosat.
Ezert az uzletert.
A GTX 275-ot vettem meg belole.
Nagyon korrekt, turelmes es megbizhato.
Batran uzleteljetek vele nem fogtok csalodni.
- Privát
- 2010-04-19 13:18:45

Terminator17
(fanatikus tag)
kérnék ray01 kollégának pirosat a korrekt üzletért és segítőkészségéért 275 gtx
[ Szerkesztve ]
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! ! ! ! ! // Asrock P55 Extreme // I5 750 //6 gb GB OCZ 1600 Mhz // PNY 480 GTX // OCZ 650 W // Samsung 2 TB // Cooler Master hyper Z600

kertsa
(senior tag)
(#778) kiralylev válasza Antimatrix (#651) üzenetére
- Privát
- 2010-04-19 13:37:43

kiralylev
(újonc)
Kedves Antimatrixnak szeretnék kérni egy pirospontot!
Jól veszi a poénokat és mindenekelőtt kommunikatív és segítőkész, ha üzletelésről van szó.
Csak ajánlani tudom.
L
Pirospont Játékos-nak!
Invisible Shield-et vett tőlem, korrekt, megbízható ember! 
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

Eagle16
(PH! addikt)
- Privát
- 2010-04-19 13:51:41
fenergie84-nek kérnék egy piros pontot, sokadik üzletünket zárhatom vele. Most épp procit vásárolt tőlem ismerősének. Korrekt vásárló csak ajánlhatom bárkinek...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Sentra
(újonc)
Kérnék egy piros pontot füge007 hardverbajnoknak! Vett tőlem egy videókarit! Megbízható, pontos, korrekt!
köszönöm!

k7000i
(újonc)

rx7tomy
(kvázi-tag)
Kérnék egy nagy pirosat romero28 kolegának az üzletért.

ponti_ak
(PH! addikt)
Naaagy-nagy piros pont: meme fórumtársnak ! 
..izé.. ..mit pont... ?! ..piros tócsa !! vagy.. öö... piros gabonakör !!!

Miért?
Hát csak azért, mert kerékpárban ő a legjobb (számomra).
Konkrét linke(ke)t nem tudok adni, de így a 10. biznisz táján igazán kijár már neki egy kis jóság... 
Öröm vele üzletelni, mindig mindent megold (oké, nem vagyok egy túlzottan igényes valaki, de néha tudok kekc lenni, ehhez képest), türelmes, figyelmes, gyors, korrekt partner. Szeretek visszajárni az üzletébe.
Bátran merem ajánlani mindenkinek. 
üdv:
ponti
[ Szerkesztve ]

rx7tomy
(kvázi-tag)
Kérnék még egy pirosat f27 kolegának az üzletért.

romero28
(senior tag)

Brains
(újonc)
[Belus85]-nak is jár a piros pont megbízhatósága miatt, a kipufogó ügyben!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]

--ka
(tag)

stawros
(kvázi-tag)
(#792) Antimatrix válasza trefasfiu (#716) üzenetére
- Privát
- 2010-04-19 16:15:58
Piros pontot kérek trefasfiu fórumtársnak
egy ASUS GTS250 DK videókártyát vett tőlem
kértem tőle referenciát - és egy ősteg meg is adta így megkapta a kártyát és utána fizetett az idő rövidsége miatt
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

fabko
(tag)

Balogxp
(újonc)
*Szájber*-nek piros pont, mert az [alaplap és ram] amit vettem tőle minden gond nélkül megjött postán keresztül és mert korrekt eladó.

KoVee84
(tag)

vivo7704
(újonc)
- Privát
- 2010-04-19 16:54:47

Tothgera30
(PH! kedvence)
Nagyon nagy piros pont jár ladik. elvtársnak ezért a Sinus 101 készülékért, ami tökéletes új állapotában érkezett meg hozzám, minden gyári tartozékával
. Ráadásul akkumulátorokat nem tartalmazott a csomag, de kérésemre azt is adott hozzá
. Nagyon szépen köszönöm neki
.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

neki! Bátram üzleteljetek vele! Gyors és megbízható!

kérek