Szintén
(nagy piros pont)!
Nokia 6120c és Hp 6515 csere biznisz miatt!
Korrekt,gyors és nem utolsó sorban megbízható!!!! 

Most már OKééé!!!
[ Szerkesztve ]
Ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél,hogy mások tegyenek meg veled!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Szintén
(nagy piros pont)!
Nokia 6120c és Hp 6515 csere biznisz miatt!
Korrekt,gyors és nem utolsó sorban megbízható!!!! 

Most már OKééé!!!
[ Szerkesztve ]
Ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél,hogy mások tegyenek meg veled!

Egy pirosat én is adnék sziki71 kollégának a videókártya miatt. 

fabferi megérdemli a pirosat, western digital HDD keretet vettem tőle, postán küldte, minden oké volt, üzleteljetek vele bátran. 
Jah, és animatrix11 kollégának ismét jár egy piros pont, Velociraptor winchester ügyben 
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Stenli89-nek hatalmas pirosat kérnék ezért: [link] köszönöm és remélem fogunk még üzletelni!

Szevasztok! Kérek egy piros pöttyöt Rigi PH-s társnak a "két db KVR800D2N6/1G-s Kingston" bizniszért, mert rugalmas volt és korrekt.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...

Hy, kéretik egy piros pöttyöt bekarcolni Daveboy1991 PH-s társunknak, mert fiatal kora ellenére korrekt, rugalmas üzlettárs. Ezt a deszkát bótoltuk el.
Üdv: Rob.
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...

Kérnék egy piros pontot sergio_ kollégának ezért a NEC monitorért.

Kérnék egy piros pontot zazahoho-nak a gyors üzlet miatt.
[ Módosította: z0d1AK ]
Egy pirosat kérnék lalajosnak a gyors üzletért.
Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, és csak Te fekszel a hátadon.
Pirospont adnoctum18-nak!
Gyors, megbízható, rugalmas vevő!
Ajánlom. Az üzletünk: Invisible Shield
Ha fontos neked a célod, akkor megoldást találsz, ha nem, akkor kifogást.

Piros jár Taru-nak, gyorsan elküldte a megrendelt terméket.
[ Szerkesztve ]

Pirospontot adok hoember 2 fórumtársnak a segítőkész hozzáállásáért és a sikeres adat visszaállítás ért Samsung 500GB, SATA2 ről..

w.daywalkernek kérnék egy hatalmas pirospontot 4db Gigybite P55-UD3-as alaplapért.
[ Szerkesztve ]

fazr kollegának hatalmas Piros pont.
OCZ Reaper 2x2GB Kit 1066MHz CL5 REV3 DDR2 RAM
Annak ellenére megértő volt, hogy az utolsó pillanatban toltam el egy órával a találkozót. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
Cisco CCNA, CCDA, CCNA Security

Hatalmas piros pont Seikai kollégának. Egy csodálatos házat vettem tőle, abszolut korrekt eladó. Ajánlani tudom csak!
Üdv.
LOADING ██████████████ 99%

Kövér piros pont Fenyő kollégának ezért az üzletért
Pontos és megbízható.

ezért az üzletért piros pontot kérek sniper elite-nek
korrekt pontos vásárló 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Pirospont Zefír kollégának. Ezt a videó karit vettem tőle. Előre utalással rendeztük a boltot, minden gond nélkül. Ajánlott eladó.
Üdv.
LOADING ██████████████ 99%

Szeretnék pirosat adni ferkoboy üzletfelemnek, ki új tulaja a notebook táskának! Korrekt pontos! S egyenes üzletfél! Bártan ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Hp Envy 14 Beats Edition 8Gb

Küldök egy piros pontot: ququry -nak a gyors és korrekt üzletért. Vásárolt tőlem egy ventilátort.
Köszi

Piros pont enginev3-nak az üzletért!Korrekt.

Piros pont bogyo2009 kollégának a tápegységért.
Pontosan megjelent, korrekt partner.

http://hsanyi.hupont.hu/ (privátot írj, arról mindig kapok értesítést, KÖSZI)
Szép piros pötty BASEm fórumtársnak, egy jó HPM-70esért
Ismételten köszönöm! 
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- Mac OS X telepítést PC-re, hozzávaló konfigurációépítést vállalok! ---------

Kérek egy piros pontot Reaper04 nek, a számítógépasztal üzletünkért!

Köszönet HSanyi-nak, a mai bizniszért, kénék egy pontot neki!
(#587) AirBooms válasza WildDaemon (#533) üzenetére

Természetesen jár a viszont piros WildDaemon-nak! Ennek a blokknak lett mások kompatibilitási problémái után a végső gazdája, s türelmesen várt a sorára, s mindent a megbeszéltek szerint csinált, intézett. Ráadásul még ingyen távsegítséget is nyújtott autószerelésben a húsvéti kalamajkában... Csak ajánlani tudom! 
[ Szerkesztve ]

Piros pontot kérnék én is nagyito88 fórumtársnak, az említett táskáért. Korrekt, segítőkész, rugalmas. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!
Tudd ki vagy, hová tartassz, s ne feledd honnan jöttél!

Most szeretnék egy pirosat Csaszykj fórumtársamnak korrekt megbízható partner!!!Ajánlom mindenkinek!!!!

Szeretnék egy nagy pirosat robitusszin kollégának, egy GTS 250-et vettem tőle
Nagyon jó áron, és korrekt lebonyolítással 
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Egy pirosat szeretnék elistvan kollégának, egy DVD-írót vettem tőle 
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=KukkSteve

Pirosat kérek ElVisZ kolégának! Üzlet tárgya.
Gyorsan nyélbe ütöttük!
Nem volt gond.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

értem, köszönöm!
Lejárt hirdetésekre ne írjatok! köszi