Nagy- nagy piros pötty code1005 kollégának ezért az üzletért. 
Maximálisan megbízható, korrekt, nagyon gyors vásárlóm volt. Csakis ajánlani tudom mindenkinek! 
♪ "The Day That Never Comes..." ♫
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

(#54) FoBCRaistlin válasza --ka (#41) üzenetére

Szeretnék kérni egy piros pontot blackvinyl kollegának, itt tudott nekem segíteni. Korrekt, segítőkész üzlettárs 
Egy 250Gb-os hibás seagate hdd-t cserélt ki nekem egy vadonat újra 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
hatalmas piros pont homat kollégának, 2 nap alatt megérkezett a RAM, és olyan bombabiztosan volt becsomagolva, hogy még én is alig tudtam kibontani
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=lostprophet&submit=
firemanrob-nak egy nagyon de nagyon brutális pirosat.ezt üzleteltük

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

Sziasztok.
Hatalmas pirospont gyurczy-nak, aki egy szivattyútól szabadított meg.
Köszönöm.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Piros pont jár 1nsan1ty-nek.
Egy Mushkin ramot vett tőlem. Korrekt, megbízható! 
Pirospont Orginak, az üzlet két hónappal ezelőtt köttetett, csak idáig elfelejtettem beírni a pontot.

Piros pontot szeretnék kérni sz.j fórumtársnak. Egy Gigabyte EP45-UD3R-t vettem tőle. Korrekt, megbizható, gyors partner.
[ Módosította: z0d1AK ]
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Kérnék egy pirosat old gray-nek a Scythe ventiért. 

tiszteletem,szeretnék kérni egy piros pontot ibpeti-nek
a korrekt üzletért
köszönöm
[ Szerkesztve ]

Hali!
Nincs mit én csak amit megígértem azt teljesítettem. 
Üdv. István

bpribelszki-nek nagy piros pont jár. korrekt vevő 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Szeretnék Rajjmen kolégának egy nagy pirosat kérni.
Megbízható és korrekt.
Csak ajánlani tudom.

borgmedve társunknak egy nagy piros pontot kérnék beírni a neve mellé a korrekt üzletért.
Egy iiyama 21" crt-monitort boltoltunk.
Gábor
Dozó király IBM USB Floppy meghajtót adott el nekem, kérnék is egy pirosat Neki!
(20:48:12) (acer2) megy meg a biznisz? (20:48:25) (westlake) te szoktal meg levegot venni?
Piros pont kefe10-nek! Profilja: [link]
Eladtam a digitális kamerámat ami itt található: [link]
Időben érkezett, pontosan a házam elé, gyors, szakszerű volt az üzlet!
Igazából még csak most üzleteltem vele először, de tőlem megy a piros pont neki.
Én hogyan kaphatok piros pontot? Azért kérdezem mert már 4 dolgot eladtam itt, ezzel az ötödik.Mindig megígérték, hogy kapok pontot, de a profilomban ez nem látszik! 

Pirosat zez-zez kollégának a ramokért amit sajnos nem tudunk belinkelni ! Pontos , szakszerűen becsomagolt , geil ramokat kaptam tőle...

Windows hibaelhárító: Elromlott az egere , klikkeljen az ok gombra!

Mélyen tisztelt [Mr.Grincs] kollégának kérek egy PIROS pontot [ezért] a remek üzletért, mindenben tájékoztatott, pontos, gyors és mindenek előtt korrekt üzletember, mindenkinek ajánlom!

XFX 680i LT | E8400@3,6Ghz Scythe Mini Ninja | 2x1GB OCZ + 2x1GB CSX (4-4-4-12) | 320GB + 400GB Samu 3,5" + 250GB Seagate 2,5" | 8800GTX BFG TECH | 500W P.O.W. SLi Ready

Tisztelt jercsi fórumtársunkat is megilleti a piros pötty. Külön megemlíteném hogy iszonyat gyorsan tud utalni. Ez alkalommal is köszönöm neki az üzletet, melyet bénaságom folytán nem tudunk linkelni 
Ha írsz privit, akkor légy kedves megjelölni érdeklődésed tárgyát. ************** Vennék: lapadagolós scannert kifogástalan állapotban.

Gladius-nak adnék egy piros pöttyöt, mert megbízható pontos vevő.
A VGA csere is pontosan úgy ment, ahogy az elő van írva 
Eladó PC-ért és alkatrészekért használd a fenti "részletes keresés..." opciót, majd ott keress rá Kavinton75-re / Keep swimming...Keep swimming
(#85) pepegarage válasza z0d1AK (#1) üzenetére

Kavinton75-nek adnék egy piros pöttyöt, mert korrekt, és maximálisan megbízható

helló mindenkinek!
Én Ice Akos-t tudom ajánlani mert tényleg jó.

12 hónapos Xbox live goldot rendeltem tőle ma 14 órakor de úgy voltam ezzel az üggyel hogy pár nap de 19 órára kész is volt az egy éves gold
olcsón jutsz hozzá microsoftponthoz goldhoz is. mindent elmond hogyan kell csinálni.És szerintem tényleg nem drága. a boltokban az 1 éves live 12000 forint tőle megkapod 8000-ért. és tényleg megéri vele üzletelni!!

(#93) gyomordzsák válasza Tomate (#91) üzenetére

Egy nagy pirospont kulerr fórumtársnak, ezért a lapért és a hozzá tartozó memóriáért. Gyors, pontos, megbízható, mindenkinek minimum ilyen vevőt kívánok, és akkor a feketelistára nem is lesz szükség 
Kösz kulerr, jót dumáltunk. 
[ Szerkesztve ]
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Gazdagodjon egy hatalmas PIROSPONTtal hosszú fórumtárs ennek a GTX275-nek az eladásáért.
Ha mindenki ilyen becsületesen és gyorsan intézné az ügyeket a fórumon, akkor nem lenne szükség az előreutalásos figyelmeztetésre a személyes adatlapok tetején. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
Lesz ez még így sem!

nagy piros pötty madarasz92 kollégának egy samu omnia korrek üzletért 
www.f27szerviz.hu BGA/CHIP szintü PS3 - XBOX360 -videókártyák-Notebook-ok -javítása . -----06-30-833-93-97

Cartmanpapa-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért.