Szeretnék küldeni Geffry kollégának egy nagy piros pontot a gyors és megbízható és precíz üzletért, a hétvégén egy Scythe S-Flex 12cm 1200rpm-es ventit sikerült tőle vennem hihetetlen jó áron. Ja és külön köszönet a jó tippekért.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hibás alaplapokat, kártyákat... vásárolnék. Győr-Budapest-Sopron
USB lámpa (3ledes) USB HUB eladó jó áron! Budapest-Győr-Sopron 800Ft
ÚJ! D-Link Dir-600 N Wifi Router BONTATLAN!!! Sopron-Győr-Budapest
APC Smart-UPS 1000I (SUA1000I) Valódi szinuszos, USB-s, fekete, új akkumulátorokkal, 1év garanciával
Inno 3D 7600GS 256mb/DDR2/AGP8x/4x/Shader 3.0 Áron alul! Győr-Budapest-Sopron (JEGELVE)
Hirdetés
akoska07
(PH! kedvence)

Tóbias
(újonc)
Kérnék egy pirosat SimonYana forumtársnak a korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
Asus P5K premium, Q6600, 4 Gb Geil ULtra, EVGA 8800 GTS 512

Krampesz
(újonc)
- Privát
- 2010-04-15 07:30:42

cyberland250
(újonc)
zez-zez nek jár a piros pont ezért az üzletért
http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd_4650_low_profile/hsz_1-50.html

dFactor
(kvázi-tag)
Pirospont kaller1 úrnak a Nokia 5800 cerkákért. Gyorsan és olcsón segített rajtam.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.

zez-zez
(kvázi-tag)
cyberland250 kollégának is jár a piros pont. Azé' mer' egy hullámhosszon tudtuk intézni üzleti ügyeinket 
Ha írsz privit, akkor légy kedves megjelölni érdeklődésed tárgyát. ************** Vennék: lapadagolós scannert kifogástalan állapotban.

Aygor
(tag)
- Privát
- 2010-04-15 09:25:32

Killerking
(lelkes újonc)
Hatalmas piros pont zsoca929-nek, korrekt , megbízható, segítőkész. Mindenkinek ajánlom. 
Drink and the Devil had killed off the rest .....

wody21
(kvázi-tag)
Piros pont trachus-nak Antimatrix-nak és Chesterfield-nek mind 3-an korrektek, megbízhatóak, ajánlom!
Üdv!
HI

monosz
(senior tag)

pintyesz
(senior tag)
Piros pontot kérek bolcsodal kollegának,a linket már nem találom,de egy Comador 5.1-es hangkártyát vettem tőle 
Megbízható,korrekt üzlettárs,ajánlom mindenkinek 
Format C:...YES or CONTINUE? :))

setherian
(kvázi-tag)
Ybron kollégának kérek egy pirosat, nagyon jó proci bizniszünk volt, korrektül félretette, gondosan csomagolta és küldte, megbízható partnernek bizonyult 
- Privát
- 2010-04-15 10:37:33

christprhrdv
(kvázi-tag)
Pirospont Gabának ezért a gyönyörű ASUS procihűtőért! Nagy bélelt csomagban, szinte a bolti állapotában érkezett!
üdv!

cundeyy
(tag)

essexboy
(senior tag)
Piros pont nandon fórumtársnak ezért az üzletért
2GB ingyen tárhely, szinronizálja a megadott könyvtárat automatikusan -->>http://db.tt/9WnnHGu<< Ha kell valami, nézz be a bazáromba >> http://href.hu/x/cfwj <<

X@b3e
(PH! addikt)
Viszont pirospötty jár romero28 kollégánák, korrekt üzleti partner az említett üzlet miatt! Csak ajánlani tudom

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

mhif
(senior tag)
juhaszjani-nak és Estan fórumosoknak 1-1 pirospont a zökkenőmentes üzletekért 
30/412-14-13

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
- Privát
- 2010-04-15 12:44:45

DVD Diszont
(lelkes újonc)

Viktoár
(senior tag)

sfeco79
(lelkes újonc)

ed019
(kvázi-tag)

Axy88
(újonc)

oXyg3n
(tag)

Geryson
(őstag)

Bigiboy77
(újonc)
Piros pontott kérek DuDieHUN kollégának a sikeres üzletért. 

taifun
(lelkes újonc)

miles.co
(újonc)
Piros pontot kérnék Imperator999 -nek, ramokat vásárolt tőlem, fizetett rendesen, nem alkudozott. 
(zárójeles mellékes megjegyzés [bocs Tőled
] az időt nem árt lefixálni rendesen, mert mi egy kicsit elbeszéltünk egymás mellett, és -más okból is- de vártam rá nem keveset, és mindez azért volt kellemetlen, mert egy másik PH!-s kollegánkal találkoztam, így neki is kellett rám várnia..
Hozzátenném egyébként minden rendben volt.
)
Egy szó, mint száz: tessék vele üzletelni nyugodtan! 
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)

miles.co
(újonc)
Nagy piros pontot szeretnék kérni Alejandri kollegának a bizniszért. 
Kedves, korrekt, türelmes eladó, félkész gépet vettem tőle.
Bátran merem ajánlani, jó üzletember! 
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)

akoska07
(PH! kedvence)

Vilnius
(újonc)
Egy nagy PIROS pontot kérnék [citrom904] kollégának [C2D E4400] szuper prockóüzletért, gyors volt, rugalmas és pontos, előreutalással rendeztem felé a saram. 
Köszönöm neki mégegyszer 
Csak ajánlom mindenkinek! 
XFX 680i LT | E8400@3,6Ghz Scythe Mini Ninja | 2x1GB OCZ + 2x1GB CSX (4-4-4-12) | 320GB + 400GB Samu 3,5" + 250GB Seagate 2,5" | 8800GTX BFG TECH | 500W P.O.W. SLi Ready

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)
Nagy pirosat érdemel sfeco79 kolléga, egy kiváló félkonfigot üzleteltünk. 
[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...
- Privát
- 2010-04-15 15:48:09

WongFeiHong
(fanatikus tag)
http://prohardver.hu/privat/bundata/listaz.php
"Nem vagyok halhatatlan csak nem tudom hogy kell meghalni"

lalajos
(újonc)
piros pont -secret- tagtársnak a korrekt és gyors lebonyolításért.
[ Szerkesztve ]

laccc85
(lelkes újonc)
Szeretnék kérni egy nagy piros pöttyöt H@mu kollégának!!!
Eladtam neki ezt a memóriát!
Előre elküldtem neki a ramokat, és amint megérkezett ő elutalta nekem a pénzt, ahogy megigérte!!
Nagyon korrekt, és megbizható vevő, én bátran ajánlom mindenkinek!!!
Már régebb óta ismerem, és segítőkész, megbizható!!

- Privát
- 2010-04-15 15:57:57

WongFeiHong
(fanatikus tag)
bundata
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2010-04-15 16:08:11

WongFeiHong
(fanatikus tag)
bundatanak kérnék egy pirosat a 2x1gb Kingston ramokért és a korrekt üzletért! Sry az előző hozzászólásomért vmit elrontottam 
[ Szerkesztve ]

Kenvelo7
(kvázi-tag)
Piros pontokat szeretnék kérni, adni először rocco021 kollégának Ezt vettem meg tőle.Gyors volt korrekt és pontos.Ajánlom bárkinek.
Másod sorban Tompi54 kollégának(a nevét lehet rosszul írtam erre emlékszem sajnos az üzeneteket kitöröltem) tőle egy merevlemez hűtőt vettem.Előre utaltam és minden rendben volt.Ő is nagyon korrekt volt, pontos és megbízható őt is csak ajánlani tudom.Jár a piros.
Ha nem válszolok azért van mert dolgozom és ritkán jutok géphez.Ha vmi kell teló.

Gaborking
(újonc)
Megy egy nagyon nagy piros pont KTU kollégának, a kiváló memóriakártyáért. Az eladó korrekt, szavahihető ember. Mindenkinek ajánlom!

Gabir
(lelkes újonc)
Üdvözletem!
Kérnék egy szép kerek PIROS PONTOT kely1988 kedves vásárlómnak, mert megvette a két nagyovál hangszórót ebből a pakkból.
Köszönöm a vásárlást!
Ami elromolhat, el is romlik, ami nem, az is! ( - Murphy bácsi után szabadon ) Privit hamarabb olvasom!

oXyg3n
(tag)
Szeretnék adni egy hatalmas piros pontot zazahoho társunknak! Nyugodtan üzleteljetek vele, korrekt eladó udvarias és még a munkahelyemre is behozta a termékeket! Nem az első üzletem volt vele, de nem is az utolsó! 
[ Módosította: z0d1AK ]

bklv
(újonc)
szeretnék küldeni egy pirospontot Doddy fórumtársnak . Korrekt eladó , ajánlom mindenkinek.http://hardverapro.hu/apro/elado_bf_bad_company_2_dobozos_2/hsz_1-50.html Köszönöm a Bad Company t

H@mu
(kvázi-tag)
Kérnék egy pirosat laccc85 kollégának ezért az üzletért 
http://parkopolisz.in/reg/d1066d0a12d8c9e1012a755a0aece685 Pontokért tárgyakat vihetsz haza!