Heffinek viszonoznám a pirospontot GTX275-ös vgat vásárolt tőlem. Az üzlet zökkenőmentesen zajlott le, mindenkinek ilyen üzleti partnert kívánok.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Üdv!
Egy nagy pirost kelzsoca-nak,pontos,becsületes,korrekt,hibátlan árúval!
Köszönet!

kriszute nak:[link] jár a pirospont gyors korrekt elado és cserepartner.
[ Szerkesztve ]

Egy piros pöttyöt kéretik bevésetni Winner_hun fórumtársnak. Gyors, hibátlan üzlet, amelynek végeredménye egy sikeres software update. 
Majdnem logout: http://www.syskovics.atw.hu/ update 2011-05-07 ***************** Eladó dolgaim: http://href.hu/x/9vbs
(#111) Winner_hun válasza S.Y.S. (#110) üzenetére
S.Y.S.-nek is jár vissza a piros mert előre fizettem, aztán küldte is a pénzt.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#112) madarasz92 válasza f27 (#98) üzenetére
Kőszőnőm ez természetesen vissza felé is jár.. 
Én meg kérem a Pirosatf27 kollégának az ASUS P750 Pda telefont csere beréltűnk..
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

Megy egy piros pont ezért: 2 db Intel XEON 3.6 GHz Irwindale ( 2 MB cache ) ingyenes kiszállítás Budapestre! cer -nek mert korrekt, megbízható! Ajánlom bárkinek!
[ Szerkesztve ]

Egy pirosat szeretnék kérni TcK-BOY* -nak a gyors bizniszért.
Pirospont malom85 fórumtársnak. Az üzlet tárgya egy i5 processzor volt. Pontos, megbízható üzletember. Ajánlom mindenkinek! 
BattleTag: madnight#2761 ツ

Kérnék egy nagy piros pontot acer forum társnak, a korrekt üzletért az utolsó db IBM USB-s Floppyt vásárolta tőlem.

Pirosat kérek sagit részére!
Ezért a proci üzletért!
Minden rendben ment!
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

zachari -nak kérek bejegyezni egy piros pöttyöt
ezért az üzletért korrekt pontos vevő,ajánlom bátran 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Jár a PIROS PONT Butykos00 kollégának a korrekt vásárlásért.
Botsie®

Frankiee-nek adományoznék egy, azaz 1 pirospontot ezért az üzletért!
Gyors, korrekt üzletfél, csak ajánlani tudom.
Aygor
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
Sísapka kollegának, a korrekt és zökkenőmentes bizniszért szeretnék egy piros pontot kérni. A tárgyat 4db ventilátor képezte.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
Sebibalunak egy nagy pirospont jár! Megbízható, pontos korrekt ember!
Ezt a memóriát vásárolta meg tőlem.

Nagy Pirosos pont
Prison85-nak
korrekt meg bizható.

Madn!ight fórumtársunknak piros pont a korrektül lefolytatott üzletért, aminek során ebben a "hírdetésben" szereplő ramjai hozzám kerültek. 
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Hatalmas
ceaser kollegának. Korrekt megbizható eladó. Az áru kifogástalan.
Mórickát megkérdezi a tanárnő informatika órán: - Móricka, szerinted a modern technológia felváltja majd a papírt? - Nem tudom tanárnő, de az biztos, hogy furcsa érzés lenne egy iPhonnal kitörölni...
És szintén hatalmas
jár pincehely kollegának. Ezt a ramot vette tölem. Gyors céltudatos vásárló, Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Mórickát megkérdezi a tanárnő informatika órán: - Móricka, szerinted a modern technológia felváltja majd a papírt? - Nem tudom tanárnő, de az biztos, hogy furcsa érzés lenne egy iPhonnal kitörölni...

WildDaemon fórumtársnak jár a piros ezért
"CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK"

Gazdagodjon egy PIROSPONTtal audiofil fórumtárs ennek a tápegységnek az eladásáért. Hétfőn előre utaltam neki az árat, kedd reggel hozta a posta a kifogástalan árut. Megbízhattok benne!
Lesz ez még így sem!

Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót! 
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

Hatalmas piros pont k.mamut kolegának a tökéletes méretre gyártott blokkért és a ráadás csatikért!

"Szolgálunk és védünk" 65 éves korunkig! (köszönjük Viktor "király")