Pirospont dodgem_2 kollégának a korrekt bizniszért.
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Pirospont dodgem_2 kollégának a korrekt bizniszért.
[ Szerkesztve ]

Szeretnék pirospontot adni Antimatrix kollégának A GTS 250 üzletért,gyors,korrekt,megbízható üzleti partner,ajánlom mindenkinek 
A Forma 1 olyan, mint a Gyűrűk Ura. A Király Visszatér!

kola.11 érdemel egy nagy piros pontot. Korrekt, szavatartó eladó. Bátran ajánlom mindenkinek 
Üzlet tárgya: Sapphire X300
...

Kérnék egy pirosat gegerider-nak, aki egy jó kis coolermaster tápot vett tőlem előreutalással..

Hatalmas piros pont linkoln001-nek a megbízhatósága miatt és a gyors ügyintézés miatt
Ezt a terméket vettem tőle nokia 5800

Ugrik ismét egy pötty SimonYana kollégának.
Vettem tőle egy Cooler Master HAF 922-t.
Rendkívül rugalmas és így fél nap alatt lebonyolítottuk az üzletet. 
Még mindig korrekt eladó
, korrekt termékekkel és tapasztalattal. 
Köszi a házikót. Ismét.

A cenzúra a társadalom önbizalomhiányára utal!

Egy piros pöttyet kérek vissza az egyik legjobb vevőmnek squarepapa
!
Ezt vette!
Nagyon korrekt! Bízhattok benne!

® SimonYana ®

Én is kérnék egy pirosat bogyo2009-nek Megbízható minőségi cuccot küldött tényleg azt amit írt!

halika!!
hamy vagyok, 23 éves srác,és megvan a 2.üzletelésem!!
az elsö üzletelésem irhato cd-k voltak,ez is sikeres volt!!
a mostani üzletelésem az az a 2. tüzkö vásárlás bohmsandortol, szentesröl!!
ma vettem meg töle a 2 kilo tüzkövet 

nagy pirospontot kérnék bohmsandornak mert megmutata a tüzköveket és hogy megtutam töle vásárolni!!!!
erröl lenne szo: http://hardverapro.hu/apro/zippo_tuzko_ongyujtohoz/hsz_1-200.html
én teljesen korekt voltam vele, személyesen mentem el az áruért!!
szeretem az ilyesmit személyesen intézni!!
szoval velem az az hamykával bárki üzletelhet (ha engem is érdekel az adott dolog)
én senkit nem szoktam átverni!! szoval megbizhato vagyok!!
ja és tudom hogy ujjoncnak irki engem a rendszer,de nem vagyok az, mertmár több éve itt vagyok a prohardveren,csak ritkán szoktam itt vásárolni,de remélhetöleg többet fogok itt vásárolni mint a boltokban,mert itt olcsobb minden az tuti.....
ha van méég vmi kérdésetek kérdezetek bátran...
üdv: hamy
ui: remélem bohmsandortol megkapom a nagy piros pötyöt,....
üdv még 1x....

Piros pont NAkrulnak. 6000+ procit vettem tőle, korrekt üzlet volt.

Szeretnék egy piros pontot adományozni Somasz kollégának
az alábbi üzletért a pumpát vettem meg.
A kollégát csak ajánlani tudom megbízható,korrekt,gyors és minden esetben tartja a szavát.
És igen tényleg jót beszélgettünk.Köszönöm neki!

[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 [L:http://tinyurl.hu/82A8/]SSD[/L]

Kérek szépen egy pirospontot Victorio
kollégának , mert megvettem az egész vízberendezését ebből a házból!

® SimonYana ®

Jár a Piros pont a korrekt eladónak gyomordzsák-nak.
Segítőkész és gyors. [A processzor]

Piros pontot adnék trefasfiu kollégának, korrekt , rugalmas partner.

Megy egy piros pont sos456-nak,ezért az üzletért.Sapphire HD 2600
...csak a holtak látták a háború végét...

LÁZ kolléga is pirosat érdemel ezért az üzletért. korrekt üzletfél.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu
Extra nagy piros pontot kérnék arjflt barátomnak, aki valami hihetetlen alacsony áron adott el nekem a következő dolgokat: 7.5GB, 6.3GB HDD-ket, 2x128MB SDRamot, 1x 256DDR 400-ast, 1db AMD K6/2 550 MHz-es Super Socket 7-es procit bordával, vadi új ventilátorral. A srác készséges, vele AJÁNLOTT üzletelni!

...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
(#49975) pepegarage válasza janati (#1) üzenetére

(#49976) KáZsé Mestör válasza Dj Sügi (#49939) üzenetére

Dj Sügi pirosat érdemel,gyors,korrekt eladó és postázó!
P100 tagunknak kérnék egy FEKETE pontot.Ugyanis egy RAM cseréről volt szó.Én cseréltem a 2gb-om kisebbre (512) +kp...
RAM megjött,a pénz nincs itt,vissza már nem ír..Az üzlet vagy 3-4hete volt.
"Minden az időzítésen múlik" Carl Lewis

üdv.
Tom-e kollégának szeretnék egy piros pontot kérni,minden rendben és tisztán zajlott!Remek eladó!
Üdv.
Üdv. Csomag01
w.daywalker kollégának egy pirospontot kérek bevésni. ITT vettem tőle 2x2 GB ddr3-at. Gyors, pontos, ajánlom!
BattleTag: madnight#2761 ツ

hi,
nagy piros jár ricsi833-nak
egy vízhűtés tartályt vettem tőle, nagyon gyorsan intézte, másnapra meg is kaptam postán.
jánlom mindenkinek.
Mert mi másra is törekedne minden, örökös létezésének tudatában levõ lény, mint a saját pusztulására? - Asimov

(#49983) P100 válasza ruzsabazsa (#49977) üzenetére
Most erre a bizonyos fekete pontra válaszolva engedjétek meg, hogy bemásoljam azt a levelet, amit janatinak írtam:
Szia,
Most nem kis felháborodással írok, iszonyat dühös vagyok.
ruzsabazsa nevű felhasználó írt egy ilyet a kivel érdemes üzletelni topicba: "P100 tagunknak kérnék egy FEKETE pontot"
Nos, az történt, hogy:
Hardverapron létrejött egy olyan üzlet, hogy ruzsabazsa egy DDR2-es 512MB-os modulért + 3500 Ft-ért cserébe adott egy 2GB-os RAM-ot.
Nos mivel neki nem volt bankszámlája, ezért azt kérte, hogy borítékban adjam fel neki a pénzt. Én ezt ódzkodva bár, de megtettem, hiszen ha neki így a legmegfelelőbb, akkor én nem vitatkozom. Saját költségemen adtam fel ajánlott levélként a pénzt, amiről bizonylatom, számlám is van. (+ az 512MB-os RAM-ot is elküldtem neki már másnap, amit meg is kapott)
A bonyodalom ott kezdődött, hogy nem kapta meg a pénzt, mert a posta elkeverte. Azóta voltam 5x a postán érdeklődni, hogy mi van, de nem tudtak semmit mondani, csak azt, hogy 15 munkanap elteltével lehet elindítani a hivatalos reklamációs folyamatot. A 15 munkanap 13-án jár le, akkor tudok csak reklamálni.
Már 3 nap elteltével, hogy nem kapta meg ruzsabazsa a pénzt; írtam neki, hogyha nem kapja meg továbbra se a pénzt, akkor elküldöm neki újra abból a pénzből, amit a posta ad kártérítésként (elvileg elvesztett ajánlott levél után jár).
Ezt ő valahogy nem akarta megérteni, vagy nem fogta fel, hogy miről van szó, vagy nem tudom, de nap, mint nap jöttek tőle a nagy felháborodott levelek, hogy mi lesz már a pénzével és, hogy fizessem én ki neki saját zsebből addig, amíg a posta nem adja oda a kártérítést.
Nos kérdem én, miért is kéne, hogy saját zsebből megelőlegezzem neki a pénzt? Nincs nekem pénzem, hogy csak úgy dobálózzak a 3500 Ft-okkal. Mivel ő kérte a borítékos módszert, ezért közvetve az ő felelőssége, hogy nem kapta a pénzt. És még én fizessek neki duplán? Részemről már az is korrektség, hogy a jövőbeli kártérítésből el fogom neki újra küldeni az összeget.
Ma pedig kapok tőle egy ilyen rövid, lényegre törő levelet, hogy:
"görgess le
a korrektségedért cserébe"
Szóval ő adott nekem negatív értékelést a saját hibája miatt. Nagyon fel vagyok háborodva és úgy érzem, hogy jogosan. Elképesztő, hogy milyen emberek vannak.
(Akár a teljes eddigi ruzsabazsával történő levelezésünkről tudok screenshotot készíteni + az ajánlott levél bizonylatát/számláját is el tudom küldeni, rajta az ellenőrző kóddal, amellyel bárki ellenőrizheti a postán, hogy az ajánlott levél feladása megtörtént ruzsabazsa részére.)
Remélem jó helyre írtam és te vagy az illetékes abban, hogy ne kerülhessen ki egy ilyen hamis negatív értékelés a nevem mellé.
Köszönöm, hogy elolvastad.
Kellemes napot kívánok,
P100
Harcolj a hazádért, MAGYARORSZÁGÉRT! http://www.erepublik.com/hu/referrer/Hungarian+Soldier

nehemiah: piros pont jár neki! Korrekt, türelmes, megbízható fórumtárs!
Ramot vett tőlem.
Go Hard or Go Home!

Hali!
Nagy piros pontot igényelnék a következő fórumtársaknak: kisuti és greeny
Mindketten megbízható és korrekt vásárlók,nyugodt szívvel ajánlom őket!
Processzort vásároltak tőlem.
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
[KillHates] fórumtársnak kérnék egy pirospontot a Gigabyte promóciós csomagért. 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#49991) vasi89 válasza korpicschess (#49930) üzenetére

Én pedig korpicschess-nek szeretnék szintén 1 piros pontot adni. Gyors és nagyon megbízható! Minden rendben lezajlott! 

Ezért az üzletért piros pont jár apókának.
Gyors, pontos, megbízható, korrekt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Pirospont rfout kollégának ezért! Remek terméket adott remek áron! Gyors és remek eladó, mindenkinek ajánlani tudom! 
Szintén Pirosat érdemel MetalPeti ezért! Ő is gyors és korrekt volt! egy P4 630-at vettem tőle 
[ Szerkesztve ]
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + SpeedMOD K3-3 ///

animatrix11 megérdemel egy nagy piros pontot a szuper WD wincsikért! 

Pirospont sagit tagnak. Minden a megbeszéltek szerint alakult ,mindenkinek tudom ajánlani
üdv
[ Szerkesztve ]
Csak este vagyok Net közelben kérem a válaszoknál figyelembe venni. kösz