Szólj a fejleményekről!
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
sbálint
(fanatikus tag)

Gh0sT
(PH! addikt)
A program neve Samurize.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

sbálint
(fanatikus tag)
Ja ez samurizével va...
Az nekem kicsit bonyolult!
ghost van msn-ed?, lenne pár kérdésem

Xero
(őstag)
Igen samurize!
Üdv
#import <Cocoa/Cocoa.h> - I'm still thinking different.

Dj Sat
(újonc)
Hamarosan elkészül az új desktopom. Már csak finomítások várnak rá.Ha késsz,belinkelem.Majd várom a véleményeket.
IBM Thinkcenter II Abit NF7 SL Athlon xp 2400+

Gh0sT
(PH! addikt)
MSN-em nincs, de ha a Samurize-al kapcsolatban van kérdésed, akkor itt megtaláltsz: Bővebben: link
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

_Gudella
(őstag)
felraktam az object dock-ot, tetszik is, de van vele egy nagy baj:
Mikor fut, akkor a powerDVD-n nincs kép. Kipróbáltam az 5ös és a 6os verziót is, egyikkel sem jó. Ha kikapcsolom a dock-ot, akkor működik rendesen

_Gudella
(őstag)
megőrülök...másnek se megy a powerdvd objectdock-al együtt?

Razor1
(senior tag)
nálam megy rendesen. sztem az lehet a baj h az objectdockod always on top-ra van állítva, tehát mindig látszik. kipróbáltam, nálam ezzel a beállítással is van kép, de ha nagyképernyőre rakom a powerdvd-t, meghülyül tőle. állítsd át normal window z-orderingre, sztem jobb is úgy használni.

_Gudella
(őstag)
úgy van, mégse jó. Egyébként csak a film elindításánál számít. Ha gy indítom el, hogy fut az objectdock, akkor nincs kép. Ha már megy a film, és akkor töltöm be az object dock-ot, akkor semmi probléma

Razor1
(senior tag)
furcsa. hányas powerdvd van fent?

_Gudella
(őstag)
5ös és 6os is ezt csinálja

_Gudella
(őstag)
Mikor mozgatom az ablakot, vagy arréblépek a filmben, akkor egy egy pillanatra bevillan a kép

_Gudella
(őstag)
újabb érdekesség:
mikor ez van, és a powerdvd ablak elé teszek egy másikat, akkor csomószor a fekete képpontok alatt átlátszik a film
még a végén vidokártya hiba lesz?
[Szerkesztve]

_Gudella
(őstag)
most is itt megy a film a betűkben és keretekben 
még valami ami most feltűnt:
mikor nem fut az objectdock a film indításánál akkor:
ha bejelölöm a powerdvd-ben, hogy show information, akkor a kép jobb felső sarkában lévő szöveg körül feket téglalap van.
ha fut az objectdock a film indításakor:
pont fordítva, a szöveg körüli téglalapban látszik a film, viszont az ablak többi része fekete.
(és minden ami más ablakokban fekete lenne, azok helyén a film látszik)
[Szerkesztve]

Razor1
(senior tag)
az menő. még a végén neked lesz a legkirályabb desktopod 

_Gudella
(őstag)
ha valami képszerkesztőben csinálok egy teljesen fekete képet, akkor a film meg benne 

_Gudella
(őstag)
meg is van, ha tök feketére állítom a hátteret akkor a desktopon megy a video 

I. Richard
(senior tag)
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a DesktopX nevű progi milyen? Mennyire fogja meg a gépet, mennyire baltázza el a WinXP-t, stb.
Köszi előre is....
FIGYELEM!
Senki se rakja fel a most kijött új konfabulatort amennyiban az időjárás widget-et használja, ugyanis Yahoo weather-t használ, amiben alig van benne Magyarországi hely.
Valószínűleg a régi weather widget-el működik rendesen, mindjárt kipróbálom és szólok mi a helyzet.
Mod:
tényleg használható úgy, szóval új verzió telepítése előtt érdemes ezt a widget-et külön elmenteni
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Új verzió?
Mármint a 2.0.1-nél újabb?
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."
Igen, 2.1-es ma szólt a konfabulatorom hogy van új.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano
Nekem is az van, de engem nem értesített még...
Na mindegy, köszi az infót, akkor maradok ennél a widgetnél, elég megbízható volt eddig.
"Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész."

_Gudella
(őstag)
Épp helyettesítettem object dock-al a taskbar-t és a systray-t.... az a probléma, hogy a windows taskbar nélkül hogy lehet megoldani, hogy a teljes méretűre állított ablakok ne foglalják el azt az alsó csíkot?
Sziasztok!
XP-n az alsó menüsort (nem tudom a nevét: Star menü, tálca, stb) milyen progival lehet fabrikálni? Gondolok itt a Start felirat változtatására, a színek variálására...köszi előre is a segítséget!
"Mo-mo-mo-move your legs like a monkey man"

_Gudella
(őstag)
a start felirat változtatásához az explorer.exe-be kell belenyúlni a resource hacker nevű progival, ha érdekel hogy pontosan hova, és mit akkor megnézem
Érdekelne igen, mivel már csak ennyi hiányzik, hogy egy előadható verzióval elkészüljek! Köszike!
Nekem az is elég, ha valami progival valamilyen témával be tudom sötétíteni az alsó részt, maradhat a START felirat, csak kicsit stílusosabbá akarom tenni az alsó részt.

_Gudella
(őstag)
ahhoz valami visual style kéne.
Holnsp leszek otthon, akkor megnézem a ''start'' szöveg átírását

Nimda
(őstag)
Kipróbáltam ezt a Style Xp-t..egész jó..
Bővebben: link
CHUCK NORRIS MEGHALT...de már jobban van...
Jó lenne nekem ilyen Style Xp-s megoldás is, csak ingyenes legyen...

Nabu
(fanatikus tag)
A STyle xp-hez letöltött témák stb. külön programként futnak a gépen ezzel is lassitják azt vagy milyen módon mennek?
Működik korlátozott fiókban is?
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))

Ráczkölke
(tag)
Nah, most beújítottam, és láss csodát: ki se találnátok, h mi a szabadidős programom mostanság?! 
Sziasztok!
Remélem tetszik, de még mindíg nincsen kész, viszont véleményeteket meg várnám!

Shalala
(senior tag)
Hello!
Most talaltam ra erre a konfabulator nevu programra ill. erre a topicra, es lenne egy olyan kerdesem, hogy ez mennyire terheli le a procit?
Nagyon tetszik az egesz, meg a regi gepemen volt egy hasonlo program, csak az mintha lassitott volna ezert leszedtem.
Nekem nincsen látha teljesítményfogás, szerintem, ha kell más programnak a cuccos, akkor inkább ő lassul, de átadja az erőforrást...

[w]
(őstag)
Zeta RC2 desktop full- és alapállapotban: ![;]](/dl/s/v1.gif)
(szerk.: ''Redmond'' windowdecor-ral)
[Szerkesztve]

Shalala
(senior tag)
Ezen a kepen a felso sor az melyik widget? (ahova az ikonokat raktad)
Az egy ObjectDock nevű program...

M3kk
(őstag)
Hi, milyen progival vannak , a homerseklet kijelzes, stb az asztalodon?
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"

satza
(kvázi-tag)
Nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahol magyar samurize dolgok vannak?
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?
Őket kérdezd: Bővebben: link.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

satza
(kvázi-tag)
Ti honnan töltöttétek a témáitokat? 
Ha azért vagyunk, hogy segítsünk másokon, akkor minek vannak mások?

Shalala
(senior tag)
az a konfabulator nevu programmal van.

Shalala
(senior tag)
Koszi!
Neked is az ingyenes van meg?

gozso
(senior tag)
parancsolj:
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt

tuskooo
(PH! addikt)
Kicsit alakítottam, már egész normálisan néz ki

Shalala
(senior tag)
a hirek dobozt hogy allitottad be?
Nekem nem csinal semmit, probaltam index.hu-val prohardver.hu-val
En a kontakt.widget-tel probaltam, gondolom a teied is az.
A tv-musoros widget is erdekelne mi a neve.