Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)

(#501) szumoo válasza RAM (#497) üzenetére

szumoo
(senior tag)

Szia.
Megmondom őszintén, fogalmam sincs mi az a 3-as.
Elképzelésem sincs, h mit mutatna.
Nem még nem találkoztam oan hibával, ami neked van. Én anno felraktam a v2.0-t,de az nagyon gáz volt, nagyon sok mindent nem engedett csinálni /pl: CS-zni neten nem tudtam/.
Mért nem rakod fel a v1.08-at? nekem is az megy és semmi gond nincs vele!
Sry, h nem tudok segíteni.
Szumoo

[Szerkesztve]

A nyúlon túl? - Eladó: http://href.hu/x/hqjj (Chieftec Uni BA02)

(#502) Gh0sT válasza .:GoliBali:. (#499) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Weather 2004 nekem is megvan, de nem mertem vele foglalkozni mert iszonyat bonyolultnak tűnik. Lesz egy kis időm, akkor belemélyedek. Átszabom azt is, hogy ne kelljen Konfabulatort használjak. :) Viszont ennek meg gyönyörűek az ikonjai...

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#503) ToBeY

ToBeY
(PH! nagyúr)

A Samurize jó progi csak mire megcsinálod vele amit szeretnél,ahoz jó sok idő és türelem kell.Nekem 3-4óra volt és elveszett mikor behalt a windows...::O

(#504) .:GoliBali:. válasza Gh0sT (#502) üzenetére

.:GoliBali:.
(fanatikus tag)

én is eddig samurize weather-jét használtam, de át tértem a konfabulatorra, mert tényleg nagyon szép ikonjai vannak

Amúgy van hozzá használati utasítás, mm a weather.2004-hez
Nem olyan ordongos, csak rá kell jonni

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#505) .:GoliBali:. válasza ToBeY (#503) üzenetére

(fanatikus tag)

én ezt már régóta lakítgatom, de ha belejosz a samurizeba akkor gyorsan megy minden. Jah, meg persze ha tudod, mit akarsz csinálni!:D

HÖ :D ----------- #!/bin/perl -sp0777i<X+d*lMLa^*lN%0]dsXx++lMlN/dsM0<j]dsj $/= unpack( 'H*' , $_ ); $_ = `echo 16dio\U$k"SK$/SM$n\EsN0p[lN*1 lK[d2%Sa2/d0$^Ixp"|dc`;s/\W//g;$_=pack('H*',/((..)*)$/)

(#506) Cathfaern válasza Papa-Georgo (#498) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha gyors sikerélményre vágysz akkor a Konfabulator a te progid. Gyakorlatilag itt semmit nem kell beállítanod (amit igen ahhoz elég olyan szintű tudás hogy pl. beállíts egy háttérképet windowsban :)). A widget-ek gyakorlatilag plugin-ek. Ha megnézel egy konfabulatoros asztalt, akkor ott a különböző elemek (óra, naptár, időjárásjelzés) egy-egy widget. Maga a program alapból tartalmaz jópárat.
Konfabulatornak két fő hiányossága van: TV műsört nem tudsz vele kiiratni és különböző hőmérsékletadatokat sem (asszem kivéve ha ASUS alaplapod van de erre nem mernék megesküdni).
Ezen kívűl még baja hogy kis mértékben testreszabhatóak csak az egyes widget-ek (általában még a színükön sem tudsz változtatni)

A Samurize-al jóval több mindent meg lehet csinálni. Viszont első látásra annyi közöd lesz hozzá mint 2 évesen egy 10 fogásos ebéd elkészítéséhez. Sajnos igazán leírást sem tudok hozzá, talán a legjobb az autodidakta módszer (''Jééé itt állíthatunk vmit. Beírunk vmit vajon mit csinál?'').

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#507) .:GoliBali:. válasza Cathfaern (#506) üzenetére

(fanatikus tag)

Ez nagyon tetszett:

:C (''Jééé itt állíthatunk vmit. Beírunk vmit vajon mit csinál?''). :C

Amúgy én majdnem mindent igy használok, így jövök rá hogy is mükszik!

(#508) RAM válasza Gh0sT (#491) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Bővebben: link

Hol engedélyezzem a routerben a pinget?

Csak tisztán

(#509) _Gudella

_Gudella
(őstag)

A Konfabulator mikor fel van telepítve hogy tárolja az időjárás ikonokat? Ha külön file-ok, akkor valaki elküldhetné nekem a samurize-hoz :)

(#510) Papa-Georgo válasza Cathfaern (#506) üzenetére

Papa-Georgo
(senior tag)

Jó köszi..asszemkezdésnek marad konfabulátor...samurai elég binyi, de majd késöbb leszt aztis, csak addig még utánnaolvasok picit...

''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

(#511) Gh0sT válasza _Gudella (#509) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Ha esetleg megkapod valahonnan, akkor plíz nekem is! :U Thx! Bár lehet, hogy fogom és kiszedem valahogyan belőle.

(#512) Gh0sT válasza _Gudella (#509) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nah, ráfeküdtem a témára. Megtaláltam őket: :)

(#513) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Hmm..Jobbra fel

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#514) KPepe válasza RAM (#497) üzenetére

KPepe
(őstag)

Bővebben: link ;)

A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.

(#515) .:GoliBali:. válasza Gh0sT (#512) üzenetére

(fanatikus tag)

Evvel csak annyi a gond, hogy nem tudja használni a samurize! Ill csak a hold képeket! :((

(#516) Gh0sT válasza .:GoliBali:. (#515) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Találtam egy samurize plugint desktop weather néven. Úgy tűnik menni fog vele, csak ''meghackelem'' a vbs filet és a png-ket. Remélem sikerülni fog!

(#517) LucifeI2

LucifeI2
(őstag)

Sztem konfabulátor-os időjárás helyett jobb a ForecastFox (Firefox extension), fentebb van kép a browser aljára raktam:)

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#518) ArthurMiller

ArthurMiller
(senior tag)

Mondana valaki egy programot, amivel ''lefotózhatnám'' a desktopomat?
Hehe....amúgy az enyémet nem linkelem be, mert mindenki ismeri....installálás után;]

Primus inter pares

(#519) Mania válasza ArthurMiller (#518) üzenetére

Mania
(őstag)

PrintScrn bill,be paint-ba, aztan save

(#520) _Gudella válasza Gh0sT (#512) üzenetére

_Gudella
(őstag)

Kössz :R

Csak az a baj, hogy kevés van. Legalább 40 félének kéne lennie. Kézzel kéne legyártani az olyanokat, mikor pl nap+felhő

(#521) peterkeT válasza Gh0sT (#516) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Besz*rok tőletek, komolyan mondom.
Mi lenne, ha inkább kinéznétek az ablakon? ;]
Nem, ne nyomj alt-tabot, azon a darab üvegen a szobátok falán!!!

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#522) LucifeI2 válasza peterkeT (#521) üzenetére

LucifeI2
(őstag)

Ezzel arra akarsz célozni, hogy ha lefényképezem mi van kint az ablakon kívül, akkor az jó háttérkép?:F;];];]

Noob is not a level, it's a state of mind.

(#523) MyKonzerv válasza peterkeT (#521) üzenetére

MyKonzerv
(senior tag)

lol:DD
nem csak a nyitott témák árulkodnak a kockafejekről, hanem pölö a rangjuk is
kíváncsi lennék, hogy egy PH! addikt mikor látt a napfényt utoljára;];]:DD:DD
és te pterekeT, találkoztál már ideén muteroddal?:DD:DD;];]

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

(#524) Gh0sT válasza _Gudella (#520) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Nah, legyártottam párat kézzel és megszabadultam a Konfabulatortól. Még nem teljes a kollekció, mert a téli ikonokat nem tudom kipróbálni, de a nagyrészüket már megcsináltam. Íme a screenshot:

(#525) Gh0sT válasza peterkeT (#521) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Hülye vagy? :) Le van húzva a redőny, mert nem látnám a fénytől a monitorom... :U Így csak egy klikk és még a fejem sem kell elfordítanom a képernyőről. :)

(#526) peterkeT válasza MyKonzerv (#523) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Néha feljön, és cirkuszol, hogy menjek le, nézzem meg a gépét, mert ez meg az nem működik. Egyébként amióta kedvesemnek megmutattam az msn-t (is), azóta sokat javult a párkapcsolatom. A múltkor a négyéves lányomat pl a ''Nagy dzseforsz topik''-ból szedtem ki, ott nézegette az arcképeket, és amikor meglátta, hogy bejövök a szobába, azt mondta, hogy ''Apa, én is ott internetezek, mint te!'' Gyorsan visszazavartam a májlittlepónijaihoz (Bővebben: link)... Ami az ablakot illeti (azt a redőnyöset a szoba falán), nálunk nyilván azért nincs elsötétítve, mert a noti monitorja anti-glare, így nincs gondom a tükröződéssel. Egyébként meg most is az erkélyről írok, mert még jó idő van, de az sem kizárt, hogy délután kiülök a kertbe a géppel az ölemben... :P

LucifeI2: milyen kocka az ilyen? :F Webkamera, aztán be aktív desktopnak! :D

p

[Szerkesztve]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#527) MyKonzerv

MyKonzerv
(senior tag)

névnapot hogyan lehet az asztalra varázsolni?

Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.

(#528) .:GoliBali:. válasza MyKonzerv (#527) üzenetére

(fanatikus tag)

Samurize ----> névnap plugin

Itt megtalálod: Bővebben: link

[Szerkesztve]

(#529) Jim Tonic válasza MyKonzerv (#527) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Az nekem sem lenne rossz. De bármilyen egyszerű névnapos progi jöhetne.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#530) vicces válasza Cathfaern (#332) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

az időjárás pluginnek milyen formában kell megadni az városom adatait?

(#531) .:GoliBali:. válasza vicces (#530) üzenetére

(fanatikus tag)

Hol lax? és megmondom a kodot

(#532) torz on borz

torz on borz
(PH! addikt)

Ez lenne a mostani desktopom : Bővebben: link semmi extra.

A SÖRöm a legszebb öröm !

(#533) peterkeT válasza torz on borz (#532) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Sose értettem, hogy hogyan állíthat be valaki a ph!-logón kívül bármi mást háttérképnek... :F ;]

p

(#534) torz on borz válasza peterkeT (#533) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

hehe a PH! logo a melóhelyi gépemen van beállítva. ;) itthon ez van .

(#535) Jim Tonic válasza torz on borz (#532) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

König. Nem postolnád el nekem a képet?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#536) vicces válasza .:GoliBali:. (#531) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

vácon.
közben rájöttem, hogy kell. vác, hungary :) 25 fokot irt ki.
viszont már egy pár órája azt irja ez a plugni, hogy lost connection. szokott ilyen lenni, vagy én nem csinálok valamit jól??
jah, és a tvmüsor wifgetnek mi a neve??

[Szerkesztve]

(#537) torz on borz válasza Jim Tonic (#535) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

Ugye a wallpaper-re gondoltál ? Mert az elment Neked.

(#538) Gh0sT válasza vicces (#536) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Tv műsort csak Samurize-zal tudsz megjelníteni. Konfabulatornak nincs hozzá widgetje.

(#539) RAM válasza torz on borz (#532) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

Vision jól viszi a tunert?
Milyen kábelt használsz?

Távirányító működik, ha van?
:)

Csak tisztán

(#540) .:GoliBali:. válasza vicces (#536) üzenetére

(fanatikus tag)

Tv musort csak samurize-val lehet csinálni!
Amúgy nekem nem szokott olyat irni, hogy lost connection!

(#541) torz on borz válasza RAM (#539) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

jól viszi nincs vele nagy gond , normál kábelel használom. távirányító is müxik :)

(#542) RAM válasza torz on borz (#541) üzenetére

RAM
(PH! addikt)

ahhoz, hogy a taviranyito mukodjon mit kell feltelepiteni?

A visiont nem hasznalom.

Csak tisztán

(#543) torz on borz válasza RAM (#542) üzenetére

torz on borz
(PH! addikt)

pctvremote progit

(#544) Gh0sT válasza torz on borz (#534) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Mekkora PH!-s logod van? Egy linket tudnál adni, ahonnan letölthetném? :U

(#545) peterkeT válasza Gh0sT (#544) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Jelentkezz be MSN-en és átküldöm. ;)

p

(#546) Gh0sT válasza peterkeT (#545) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Kérhetném mailben? MSN címem nem él... :(

(#547) Jim Tonic válasza torz on borz (#537) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Megjött! Köszönöm szépen!

(#548) peterkeT válasza Gh0sT (#546) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Miért nem jutott eszembe rögtön feltölteni? :F

1600x1200 png: Bővebben: link
1024x768 jpg: Bővebben: link

(#549) Gh0sT válasza peterkeT (#548) üzenetére

Gh0sT
(PH! addikt)

Köcce, bár azt hittem transparens háttere van... ;] PS-ben csak másolás új rétegre és ott kivágással tudok megszabadulni a fekete háttértől?

(#550) peterkeT válasza Gh0sT (#549) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Attól tartok, igen.

Épp most kaptam meg a hátteres topikban is, hogy nagyon depresszív ez így.
Az ott leírt javaslatomat esetleg te is kipróbálhatod. ;) (Bővebben: link)

p

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el az 1. hsz-t!) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.