Esetleg megpróbálhatnál bemenni egy független mobilos boltba/szervízbe, hátha ránézés alapján megmondják mi illik bele. (érintkezők elhelyezkedése, stb)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Pedig a kínai oldalakon is így hívják (N98+), és azt írják az adatok között, hogy ez egy n98 klón.
Minta: [link]
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

Mr.Pear
(újonc)
Igen, így néz ki. De az akku csatlakozók a másik oldalon vannak és a 2sim csati és a mem.kari rész is fel van cserélve... Mingyárt linkelek 1fotót a tisztán látás érdekében
[ Szerkesztve ]
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!

Mr.Pear
(újonc)

alysya01
(újonc)
Szia, olvastam az alábbi hozzászólásodat, nekem is ilyen problémám van. Hogyan tudtad rávenni a kicsikét, hogy ismét bekapcsoljon.
"Hát nekem ami nagyon nem tetszett az az aksi. 2 napot is csak nehézkesen bír ki, ha neteztem rajta még annyit sem. És fél év után arra is rájöttem, hogy miért adnak hozzá két aksit: egyik napról a másikra fogta magát az egyik aksi és amikor kikapcsolásig merült, hiába raktam töltőre nem reagált semmit. Beletettem a másikat, ami szintén le volt merülve de azt is csak hosszas győzködés után sikerült működésre bírni, aztán persze tölthettem minden este, hogy nehogy váratlanul lemerüljön és dobhassam ki az egészet.
Amúgy nem volt olyan rossz, nyaralásnál a TV és WiFi nagyon jól jött.
De kínai mobilt soha többé nem veszek..."
Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv: Alysya01
[ Szerkesztve ]

Pikkolo^^
(senior tag)
Eladóvá vált dual sim-es telefonom, hirdetésem ITT.
Intel C2D laptop processzorok eladók!

wiperxxl
(újonc)
Az aksit feltöltve kell tárolni!
Ha a lemerült aksit sokáig tárolod ne csodálkozz ha nem működik.

cantus
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Munkámból adódóan nagyon sok sim kártyám van. Ezért már régóta tervezek venni olyan telót, ami 4 simet kezel egyszerre, mert akkor végre elég lenne egy telefon. Nekem nem kell semmi másra csak telefonálásra.
Ezt néztem ki:
[link]
Tud vki vmit ezekről? Megbízhatóság? Üzemidő?
Köszönöm.

Pikkolo^^
(senior tag)
Kínai oprendszer, nem túl bíztató....
Intel C2D laptop processzorok eladók!

Jimanszky
(fanatikus tag)
Tudnátok ajánlani vmi megbízható kínai telót 20-30 között?Mennyire jók ezek a mobilok? 
Jim

wiperxxl
(újonc)
Én egy hasonlót használok fél éve.
A menüje ugyan ez!
Telefonálásra nekem tökéletesen megfelel.
Wifizni csak a lebutított opera minivel lehet vele, mert az 55k memória csak arra elég.
Mire akarod használni? Ennyi pénzért itthon is találsz telefont.
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

cantus
(kvázi-tag)
Köszönöm a véleményeket, tapasztalatokat. Ment pü a részletekről.
[ Szerkesztve ]

tbarba
(újonc)
Bizonyára sok dolgod van, de a telefonjaidat miért nem veszed vel??? Szükségem volna egy Iphone 4-es klón "szervizelésre" két sim kártyás, és egyik napról a másikra nem ismeri fel a telenor sim kártyát, valamint a hátlap mindig leesik, pedig a fülecskék megvannak, de nem pattan a helyére.. Tudnál segíteni??? Köszönöm
Amit tudok róla:• Dual SIM card dual standby + GSM 850/900/1800/1900MHZ compatible
• 3.45" WQVGA sensitive-touch screen control + bar style design
• TV and FM radio for different countries, access to FM recording
• WiFi + GPRS + WAP + USB for speedy data transferring and applications downloading
• JAVA for downloading access to FaceBook, Twitter and MIDP 2.0 jar games
• Bluetooth for data transferring, handsfree access calling and MP3/MP4/FM Radio enjoyment
• Shake-to-Switch function on wallpapers and melodies&songs
• Featured Calling Functions: Talking Background Music
• Amusing Entertainments: TV + FM Radio + Music/Movie Player + Slide Show + Photo Editor + Image Viewer + eBook + Sound Recorder + Video Recorder + Games
• Handy Tools: Calendar + Alarm + To Do List + World Clock + Stopwatch + Currency Converter + Calculator
• Widgets: Compass + Fish + Zippo + E-Girl + Hit Glass + Gobang + Hypnagog + Chess + ShuDu + Texas + BB-Car + NoM2 + Gravity-Defied
• This Cell Phone only works with GSM networks, NOT 3G Networks
Product Specifications:
• Multi-Language : English, Français, Español, Dansk, Polski, Português, Italiano, Deutsch, Bahasa Melayu, Bahasa Indonesia, Nederlands, Magyar, Tiếng Việt, Türkçe, العربية, Русский, فارسی, ไทย, Ελληνικά, 繁体中文 and 简体中文
• Note : Due to the memory limit of the cell phone the languages above may not all can be installed. Please specify your language preference, otherwise English version will be sent out.
• Operation Frequency : GSM 850/900/1800/1900MHZ, automatically frequency switching
• Note : This phone will only work with GSM network 850/900/1800/1900MHz, please check if your local area network is compatible with this phone

tbarba
(újonc)
Még kezdő vagyok, és azt hiszem nem neked írtam, ezért átmásolom ide.
Többször hívtalak mindkét telefonon, bizonyára sok dolgod van, de jó volna kommunikálni.
Van egy 3,45 Iphone 4, 64 GB klón telefonom. Egyik napról a másikra nem ismeri fel a telefon sim kártyát, és a hátulja mindig leesik, fülecskék vannak, de nem kattan, idegbajt lehet kapni.
Tudnál segíteni???
• Dual SIM card dual standby + GSM 850/900/1800/1900MHZ compatible
• 3.45" WQVGA sensitive-touch screen control + bar style design
• TV and FM radio for different countries, access to FM recording
• WiFi + GPRS + WAP + USB for speedy data transferring and applications downloading
• JAVA for downloading access to FaceBook, Twitter and MIDP 2.0 jar games
• Bluetooth for data transferring, handsfree access calling and MP3/MP4/FM Radio enjoyment
• Shake-to-Switch function on wallpapers and melodies&songs
• Featured Calling Functions: Talking Background Music
• Amusing Entertainments: TV + FM Radio + Music/Movie Player + Slide Show + Photo Editor + Image Viewer + eBook + Sound Recorder + Video Recorder + Games
• Handy Tools: Calendar + Alarm + To Do List + World Clock + Stopwatch + Currency Converter + Calculator
• Widgets: Compass + Fish + Zippo + E-Girl + Hit Glass + Gobang + Hypnagog + Chess + ShuDu + Texas + BB-Car + NoM2 + Gravity-Defied
• This Cell Phone only works with GSM networks, NOT 3G Networks
Product Specifications:
• Multi-Language : English, Français, Español, Dansk, Polski, Português, Italiano, Deutsch, Bahasa Melayu, Bahasa Indonesia, Nederlands, Magyar, Tiếng Việt, Türkçe, العربية, Русский, فارسی, ไทย, Ελληνικά, 繁体中文 and 简体中文
• Note : Due to the memory limit of the cell phone the languages above may not all can be installed. Please specify your language preference, otherwise English version will be sent out.
• Operation Frequency : GSM 850/900/1800/1900MHZ, automatically frequency switching
• Note : This phone will only work with GSM network 850/900/1800/1900MHz, please check if your local area network is compatible with this phone

Androidklón
(újonc)
Üdv Gábor vagyok.
Látom lett egy Kínai klónos témakör hála az égnek :-)
Nyáron gondolkozok egy HTC HD7-es klónon állítólag nagyon jó gyors és ez már nem a gagyi klón-t próbálják utánozni hisz 1 gigás a procija ami már nem gyenge és 59 000-ért már az enyém is lehetne...mit gondoltok róla?
http://www.youtube.com/watch?v=SF4xvQRLDzU
itt egy kis ízelítő a telefonról...szerintem ennyiért ha jól működne én venném :-)
HD7 Klón 
Ennyi pénzért miért nem veszel egy használható telefont? 

zoli784
(újonc)
Üdv!
Mennyi minden kínai itt nekem! 
Tanácsot kérnék. Vennék egy kétkártyás telót, de nem tudom milyent. Lehet bízni a kínai mobilokban? Vagy marajdak az ismert márkáknál?
Aki ismeri a kínai mobilokat melyiket ajánlaná? Az elvárások nagyjából: kapacitív képernyő, az alap felbontásnál (240x320) azért jobb, bluetooth, min 3mp kamera és ami a legfontosabb, hogy elég gyors legyen, ne kelljen másodperceket várni a menüben barangoláskor.
Előre is köszi!
Z

tomigal88
(újonc)
Én szerintem jók ezek a kínai gagyi telok.Igaz nem full-os mobilok,de nekem nagyon bejönnek.
Ha már itt vagyok,szeretnék segítséget kérni MINDENKITŐL.
Van nékem egy iPhone 4GS klón telom....Minden penge rajta,csak nem tok csatlakozni a nethez T-mobile hálozatbol....Tudna nekem valaki internet beállításokat írni erre a fajtára? Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segiteni,mert én nemigen vágom ezt a részét...WiFi-n megy a net meg minden.Előre is nagyon köszönöm
Becsület,a legfontosabb egy jó üzlet kötéséhez.
Nekem Androidon így működik:
Name: internet
APN: internet
Proxy: -
Port: -
Username: -
Password: -
Server: -
MMSC: -
MMS proxy: -
MCC: 216
MNC: 30
Authentication Type: None
APN Type: default,supl
APN protocol: IPv4

tomigal88
(újonc)
Szia.
Értem.Hát ez nem android.De már sikerült beállitanom.
Nagyon szépen köszönöm

Becsület,a legfontosabb egy jó üzlet kötéséhez.
mutatsz linket, hogy melyiket vetted?
Nem fog.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #