Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Kínai mobil

(#751) Pikkolo^^ válasza adix001 (#750) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Én a Mobino1.com-ról rendeltem tavaly novemberben, rendben megérkezett a telefon, minden rendben volt.

Egyik telefont se vedd meg. Csak olyan kínait szabad amelyiken normális operációs rendszer van, Windows Mobile 6.5 vagy Android 2.2-től felfelé.

Intel C2D laptop processzorok eladók!

(#752) adix001

adix001
(újonc)

Köszönöm a gyors választ.

Abban kérnék akkor még egy kis segítséget, hogy mit is jelent ma már egy jó operációs rendszer a telón? Illetve mit vesztek vele ha nincs és mit nyerek ha van.

A másik dolog pedig, hogy nekem fontos lenne vagy így vagy úgy a qwerty mert sms-ezni szeretek viszont a érintős qwerty a nokiámon annyira nem frankó jobb lenne ilyen szétcsúsztathatósban mint a T5000-esben.
Ha ilyen telefont androidosba vagy windows-osba tudnál vagy tudna valaki ajánlani azért hálás lennék.

Ez már úgy elfogadható amúgy mert még ez is bejön:
http://www.mobino1.com/product-1849.html

Köszönöm a segítséget bárhonnan, bárkitől.

(#753) Pikkolo^^ válasza adix001 (#752) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

A gagyi operációs rendszer rengeteg alkalommal lefagy, nem úgy működik ahogyan kellene. Ez a másik kettőre nem jellemző, mert már lényegesen kiforrottabb. A2.2 fölött a sebesség már elfogadható az MTK6515-s procin, a WM pedig teljesen jól fut rajta.

Nem tudok qwerty-s kínai telefont amiben nem gagyi oprendszer van.

(#754) Pikkolo^^ válasza Bitlisz (#749) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

A mérete nem zavaró? A 4,3 kijelző miatt szép méretű a telefon :)

(#755) Bitlisz válasza Pikkolo^^ (#754) üzenetére

Bitlisz
(fanatikus tag)

A méret nem gond. Sőt, netezéshez kiváló. De nagyobb nem kéne:)

(#756) Pikkolo^^ válasza Bitlisz (#755) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Az, hogy az aksi nem túl jó az mit jelent? Hány naponta töltöd ill. egy nap kb. miket használsz?

(#757) Bitlisz válasza Pikkolo^^ (#756) üzenetére

Bitlisz
(fanatikus tag)

Ha max párat telefonálok, minden kikapcsolva az üzemidő talán 2 nap is lenne.
Mivel azért használom is, szerintem nem bírna ki egy napot se.
Az biztos, hogy folyamatos Wifi mellett hamar lemerül.
De nálam mindig a töltőn landol a teló, munkahelyen meg van egy 10centis USB kábel...

Szóval nem ajánlom olyannak aki több napig nem tudja tölteni.

(#758) Bitlisz válasza adix001 (#752) üzenetére

Bitlisz
(fanatikus tag)

Asszonynak vettem egy ilyet
Igaz még kintről és kicsit drágábban jött ki mint itthonról...
Ennek is vannak hibái, de szerethető egy masina.
Nem valami gyors, kis felbontású kijelző, sok alkalmazásnak értelme nincs ekkorában.
De Dual SIM, a google-val szinkronban (kontaktok/naptár/email), az emailt, fészbúkot csekkorni a Wifin ok...Ez pl tovább is bírja akksiról. És a kivitelezése is nagyon ok.
Ja, TV is van benne...:)

(#759) Pikkolo^^ válasza Bitlisz (#757) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Én napi kb ~2 órát beszélek BT headset-en keresztül, 1,5 napot kellene kibírnia. Én egy HD958-t néztem ki.

Azt ki tudnád próbálni, hogy ha headset-el telefonálsz akkor mennyi idő után kapcsolja ki a képernyőt? Mivel a távolságérzékelő nem érzékel ezért lehet csak 1 perc múlva ami gáz (pl. szifonok).

[ Szerkesztve ]

(#760) Bitlisz válasza Pikkolo^^ (#759) üzenetére

Bitlisz
(fanatikus tag)

Sima headset is jó? BT headset-em nincs.

(#761) tnorbika válasza sziszi2005 (#713) üzenetére

tnorbika
(újonc)

Szia keress meg szervizzel foglalkozunk ha tudok szívessen segítek.tnorbika@hotmail.com többit meg beszéljük ott
:K

(#762) Pikkolo^^ válasza Bitlisz (#760) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Az is jó, a lényeg, hogy kikapcsolja-e a képernyőt, mert az iphone 3g ami nálam volt tesztelni az nem tette és pikk-pakk lemerült.

(#763) tnorbika válasza Picur9 (#705) üzenetére

tnorbika
(újonc)

Szia én meszzebb vagyok töled de ha gondolod és nincs mád lehetöség akkor keress:tnorbika@hotmail.com a többit meg beszéljük ott :)

(#764) tnorbika válasza ChuckyOsb (#681) üzenetére

tnorbika
(újonc)

mennyi?

(#765) Pikkolo^^

Pikkolo^^
(senior tag)

A korábbi telefon halála után vettem egy HTC HD2 klónt az etowalk-tól. Profin 1,5 hét alatt megjött. Windows Mobile van rajta, mert nem bohóckodni szeretnék hanem telefonálni.

Sajnos az első benyomás nem volt túl jó, mert a kis sárgák a pici ujjukkal elfelejtették az IMEI-t beírni az oprendszerbe, így nem ment fel a hálózatra. Másnap reggel skype-n segítette az etowalk-os supportos :-) A kijelzője nagyon szép, nagyfényben is nagyon jól látható, a kapacitív érintő is megfelelő.

A mai nap volt az első éles teszt. BT headsettel 2 órát beszéltem, ~140 hívásból (fogadott, nem fogadott, kezdeményezett) + 20 nem fogadott SMS és ~1,5 óra hálózat keresés, mert nem elérhető helyen voltam. Ez így összesen betett neki, mert lemerült :-) Aki nem telefonál ilyen intenzíven annak 2 napot simán kibír.

A két simet az alap windows tárcsázó kezeli, de az általam használt phonex viszont nem. Ezért az első kártya a céges a második pedig a privát, melyről csak hívást fogadok.

PC-ről lassan tölt, de a fali töltő hamar 1,5 óra alatt 50%-ot tol rá. A 2. aksit majd ezután fogom tesztelni.

Nem az SPB Mobile Shell-t hanem az iPhoneToday-t tettem fel és teljesen korrekt.

(#766) Pikkolo^^ válasza Pikkolo^^ (#765) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Az aksija mégsem olyan rossz, mint azt korábban írtam. 2 óra beszélgetés és estére 30%-on rakom rá töltőre. BT be van kapcsolva és használatban egész nap.

(#767) zsomle98

zsomle98
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

a huavei kina ha jol tudom !

Nem azért 98 mert 14 éves vagyok!

(#768) Dinomano

Dinomano
(lelkes újonc)

Sziasztok! Talan tudtok segíteni... Kínai telot keresek, ill. nézegettem PSP-klón készülékeket is. Egy kívánságom van csak: Viszonylagos megbízhatóság, játssza le a különböző felbontású MP4-videókat+az sem gond, ha játék(lehet emulált is!)van rajt.
Kínai telo, kínai (game-es)MP4 player is megfelel...szóval nem kell hogy telefon legyen...

Találtam pl.1ilyen hírdetést, ezzen a készüléken agyalok nagyon:

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1485616721

(#769) sinka7

sinka7
(újonc)

van ez mobilom Sciphone i9 és szoftver hibás nem akar bejöni hónan lehetne hozzá valo programot tölteni előre köszöm segítséget

(#770) mgm81

mgm81
(kvázi-tag)

Helló, tudnátok segíteni?
Van egy Iphone4 clone telóm, és nem tudom bekapcsolni.
Amikor meg vettem jó volt,sokáig tesztelgettem.
Ki kapcsolva 2 napig benne volt a szekrénybe.
Amikor ki vettem hogy másik kártyával is ki próbáljam, be sem lehet kapcsolni.
Eleinte halványan villogott, vagy valami fény szűrődött ki belőle, de már semmi.
A segítséget előre is köszi.
:R :R :R

Üdv: mgm81

(#771) baalco válasza mgm81 (#770) üzenetére

baalco
(kvázi-tag)

Próbáltad feltölteni? :) Lehet, hogy fullra lemerült és azért meg se nyikkan...

(#772) mgm81 válasza baalco (#771) üzenetére

mgm81
(kvázi-tag)

Természetesen.
Akkor villogott amikor töltöttem.
(Kivágom a szemétbe.)
Bosszant mert vadi új.

Üdv: mgm81

(#773) PaFec válasza mgm81 (#772) üzenetére

PaFec
(fanatikus tag)

add el. mennyit kérnél érte?

PaFec

(#774) Elrond

Elrond
(senior tag)

Kaptam 1 iphone4 klónt, azt hogy tudom kideríteni milyen op-rendszer van rajta?

SSD-k rendelésre nagykeráron 1 hetes szállítással!

(#775) Elrond

Elrond
(senior tag)

Valaki csak tud rá valami okosat, mert a telefon menüjéből nem derül ki....

(#776) Oppszi

Oppszi
(újonc)

Az Androidos kínai telefonok telefonkönyvét hogyan lehet a számítógépen szerkeszteni? Milyen program kellene hozzá?

(#777) kaller1 válasza Oppszi (#776) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Mint a többi androidos készülékhez: MyPhoneExplorer

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#778) Oppszi válasza kaller1 (#777) üzenetére

Oppszi
(újonc)

A hibaüzenet: A telefon nem azonosítható... Mi lehet a gond?

(#779) Oppszi válasza Oppszi (#778) üzenetére

Oppszi
(újonc)

Közben összejött a dolog. Köszi. :R

(#780) kaller1 válasza Oppszi (#779) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ugyeugye... :)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#781) Elrond válasza kaller1 (#780) üzenetére

Elrond
(senior tag)

esetleg a #174 hozzászólásomra tudod választ?

(#782) kaller1 válasza Elrond (#781) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nincs mit kideríteni, MTK rendszer van rajta.
mod: persze van ezekből androidos is, de az elég ritka.

[ Szerkesztve ]

(#783) begrimisu

begrimisu
(lelkes újonc)

sziasztok! kéne egy kis segítség valaki tud olyan emberkét aki kínai klón telefonok szervizelésével foglalkozik?Mert nem tölt a telefonom hálózatról!! megköszönném!

A korrektek pirosat az inkorrektek feketét kapnak!

(#784) lmanci

lmanci
(újonc)

Sziasztok. Kislányomnak vettem egy H108-as minimobilt. Sajnos nem nagyon találok a beállításához segítséget, pedig a Google-t próbáltam, de csak kereskedői oldalakat találtam. Az a problémám, hogy kapott ma MMS-t csemetém, és nem tudjuk letölteni, pedig a profilt beállítottam. Csak a használt SIM-et ajánlja fel, és egy 32k-os MMS-nek nincs elég tárhely. Banyek ezzel a SIM-mel a régi telóján röhögve le tudja tölteni az ekkora MMS-t. A készüléket nem ajánlja fel, mint tárhelyet. Legalábbis itt nem. A SIM-en is több helynek kell lennie, ezzel ellentétben 5k helyet jelez. Hozzáteszem, hogy sem telószámok, sem sms-ek nincsenek rajta. A másik bajom, hogy mp4-et próbáltam rajta lejátszani, és szerinte nem jó a file formátum. Egyfajta .avi-t is próbáltunk, kijelzés ugyanaz. Tud esetleg valaki valamit, hogy akkor mi a fenét játszik le? Bár a leírás szerint meg kellene bírkóznia vele.

A segítséget nagyon megköszönöm, jó lenne már választ találnom a kérdéseimre.
Köszi

(#785) Saskakas18

Saskakas18
(lelkes újonc)

:K

Várom az ajánlatokat:)

(#786) tnorbika

tnorbika
(újonc)

Még mindig kínai telefon szerviz vagyunk hála isten nagy sikerrel:tnorbika@hotmail.com :D :DD

(#787) tnorbika

tnorbika
(újonc)

Ha valakinek szervíz kell:tnorbika@hotmail.com

(#788) tnorbika

tnorbika
(újonc)

Ha van valakinek kedve társulni a szoftveres dolgokhoz kérem hogy jelentkezzen mert nem igazán bírom 1edül :) :DD :D

(#789) Rawulf

Rawulf
(senior tag)

Tegnapi eset:
Kollégáim panaszkodtak, hogy a GY betűvel kezdődő ismerősöket nem tudják a telefonkönyvből kitallózni (Sony Ericcson Xperia).
Bezzeg a kínai telómmal ez nem gond! :DDD

A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.

(#790) Rawulf

Rawulf
(senior tag)

EZIO T91

Vélemény?

(#791) Next Win ®

Next Win ®
(tag)

Nekem Meizu M9-em volt, igazán meg voltam vele elégedve ! :)

"...kopogtassatok és megnyittatik" mondja az írás, és hát be kell vallanom, hogy én kopogtattam eleget az üveget, de mégiscsak a sörnyitó vált be.

(#792) Rawulf

Rawulf
(senior tag)

Úgy látom, hogy nekem kell kipróbálni a T91-et. :)

(#793) hossszú

hossszú
(őstag)

Sziasztok!
Hogyan lehet a magyar nyelvet a kínai telefonokra rárakni?

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#794) Jazz77 válasza Rawulf (#790) üzenetére

Jazz77
(fanatikus tag)

Jónak tűnik ;)

A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...

(#795) Mr.Pear

Mr.Pear
(újonc)

Sziasztok!

Megtudnátok mondani, hogy ezen a képen látható Nokia klón melyik Nokiának a klónja? Fontos lenne! :R

Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!

(#796) Pikkolo^^ válasza Mr.Pear (#795) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Szerintem egyiknek sem.

(#797) Mr.Pear válasza Pikkolo^^ (#796) üzenetére

Mr.Pear
(újonc)

:(

Csak azért szeretném tudni, mert van 1 ilyenem, de nem tudom milyen akku kell bele.

Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!

(#798) Mr.Pear válasza Mr.Pear (#797) üzenetére

Mr.Pear
(újonc)

Senkinek sincs 5lete? :O

(#799) rum-cajsz válasza Mr.Pear (#795) üzenetére

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

Google szerint Nokia N98

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#800) Mr.Pear válasza rum-cajsz (#799) üzenetére

Mr.Pear
(újonc)

Igen, a neve ez, de külsöre nem hasonlit én meg arra vagyok kiváncsi h minek a klónja,( mert akkor az eredeti, aminek a klónja annak jó bele az akkuja, mert az nincs nekem bele sajna)

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Kínai mobil
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.