Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Kínai mobil

(#651) salieri. válasza sbazsi (#650) üzenetére

salieri.
(őstag)

ez amit linkeltem nem tuni rossznak, de nem tudom nem eri -e meg ketszer annyit adni es samsungert vagy htc ert

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*

(#652) sbazsi válasza salieri. (#651) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

bizony ez jó kérdés.
ez így 26k; 40 van a zte blade.
viszont nincs dual sim.
egyébként pl én is dual simet keresek...

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#653) salieri. válasza sbazsi (#652) üzenetére

salieri.
(őstag)

nem tudom,hogy kezeli ez pontosan a dual simet? ha egyik simen beszelek a masik akkor gondolom foglaltat jelez? az a helyzet ,hogy ez 136 euro igy joval tobbe kerul mint 26 ezer! A Zte blade szimpatikus! hol tudom megvenni olcson? kozben latom t mobil arulja :D csak eppen nincs keszleten.

[ Szerkesztve ]

(#654) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#648) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Nekem két aksit adtak hozzá. Napi 1,5-2 óra beszélgetés mellett az egyik 2 napot bírja és 20-30%-on van, a másik 3 napig bírja. Nagyon széles skálán mozognak az aksik.

Intel C2D laptop processzorok eladók!

(#655) sbazsi válasza salieri. (#653) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

szerintem ahogy a hívásvárakoztatás a túloldal azt hallja, hogy csörög, te meg kopogást/ahhoz hasonlót hallasz.
valóban, ez euro. a kínai siteok többségén (dealextreme, focalprice, stb) dollárban vannak megadva az árak.
ez így 37k

szerintem rendeld meg, és írd meg hogy milyen! ;] ;] ;)

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#656) Pikkolo^^

Pikkolo^^
(senior tag)

Miért akar "mindenki" Androidos dual sim-es készüléket?

(#657) salieri. válasza sbazsi (#655) üzenetére

salieri.
(őstag)

san francisco lesz belole ugy erzem!de meg atgondolom!

(#658) sbazsi válasza Pikkolo^^ (#656) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

mindenki?
milyen dual simes (okos)telefont lehet kapni?
apple/win7/andorid?
htc/samsung/motorola/lg/sonyericsson/alcatel/siemens/sharp/panasonic :F

sok helyen van céges mobil, sok embernek van saját száma.
szerinted?

jelenleg tudtommal nem létezik dual simes, kb mindent tudó telefon.
sajnos ahogy nézem, valami mindig hiányzik a kínai cuccokból is.
vagy a kapacitív, vagy a 3g, vagy a megfelelő felbontás, vagy proci gyenge.

pedig igény az lenne rá.
szerintem.

(#659) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#658) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

WM 6.5 és Android, ezekhez van dual sim támogatás.

(#660) sbazsi válasza Pikkolo^^ (#659) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

nem tudtam. csak sejtettem.
a kettő közül neked melyik kellene?

mert sztm wm65 egy f.s, szóval marad az android.
vagy egy nem okostelefon.

(#661) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#660) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Nekem mind a kettő van és a WM-et használom, mert amire kell, tehát telefonálás sokkal jobb. A tárcsázó profi, az android ehhez képest bóvli gyerekjáték (az ios is).

(#662) sbazsi válasza Pikkolo^^ (#661) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

uhh, hát ez azért kemény volt. ;)
volt wm telefonom. kb fél év után eladtam. borzalmas volt.
most androidom van.
még jó, hogy ízlések és pofonok. :P
akkor vennék valakinek wm mobilt, ha büntetni akarnám. bár ha úgy van vele, mint te, akkor nem sikerül kitolni vele... :U

(#663) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#662) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

WM telefonkönyvben 4 érintéssel megtalálom akivel beszélni szeretnék, Androidnál és Iphone esetében ez kb. 20 virtuális gomb megnyomása :) Mivel napi 50-60 hívásom van ezért ez lényeges szempont. Androidra rengeteg játék van, de a telefon nem játék :)

Nézd meg a HTC mit hozott ki WM 6.5-ből, korrekt felület.

(#664) sbazsi válasza Pikkolo^^ (#663) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

azt Tudom hogy a HTC mit hozott ki az androidbol.
phone, es elkezdem beírni a nevet.

(#665) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#664) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Nos, sikerült választani egyet?

(#666) kobra001

kobra001
(újonc)

Sziasztok!
WG6-os telóm van,de a GPRS nem megy rajta tudja vki hogy kell beállítani?? előre is köszönöm

(#667) Jakuu

Jakuu
(fanatikus tag)

Tud valaki linkekkel szolgalni itthoni arusitokrol? Mivel szeretnek venni egy Androidos kinai mobilt, mint pl a Ciphone A3+ vagy a Star A3000 esetleg valami hasonlo tudasut. Vatera nem erdekel, mert en nem fogom finanszirozni az o rendelesuket az eloreutalassal, mikozben meg +10k-val tobbet fizetek a telefonon, mintha en rendelnem.

Itt regen azt hiszem linkelve lett olyan magyar oldal ahol kinai klonokat arulnak, de sajnos sehol nem talalom.

(#668) MaxTorque válasza Jakuu (#667) üzenetére

MaxTorque
(lelkes újonc)

Jómagam is gondolkodom egy Star A3000 beszerzésén. De még soha nem vettem kínai mobilt. Tanácsok, tapasztalatok? Ezeken teljes értékü android van? Market műxik? Androiddal könnyedén átlépik a platform határait? Megéri? :)

Ukrajnai vagyok,ezt vedd figyelembe :)

(#669) kaller1 válasza Jakuu (#667) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Itt regen azt hiszem linkelve lett olyan magyar oldal ahol kinai klonokat arulnak, de sajnos sehol nem talalom.

Na vajon miért nem találod? :U

MaxTorque ezeken teljes értékű rendszer van, market és minden egyéb is működik.

[ Szerkesztve ]

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#670) MaxTorque válasza kaller1 (#669) üzenetére

MaxTorque
(lelkes újonc)

Ezeket mennyire lehet szátmoddolni? Kibírják? Első androidos telefon lenne, sokmindent kipróbálnék rajta. Youtube videók alapján meggyőző. Akadásokat nem látni bóklászás közben, ez a valóság, vagy csak engem fognak átvágni? :D

[ Szerkesztve ]

(#671) kaller1 válasza MaxTorque (#670) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Igazából a dual sim kezelésen kívül nem sok szól mellettük, ha a moddingra a rom cserére gondolsz, az is megoldható, de ehhez a kínai fórumokba kell belemerülni, ami nem egyszerű eset. :)
Én egyébként első androidos készüléknek nem biztos, hogy bevállalnám, mondom ezt azok után, hogy nekem kínai készülék volt az első ilyen.:)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#672) MaxTorque válasza kaller1 (#671) üzenetére

MaxTorque
(lelkes újonc)

Számomra fontos tényező az ár, és valjuk be, ezek szemtelenül olcsók. Androidban vonz a teljes testreszabhatóság, az hogy sokmindent lecserélhetek, valamint az A3000-t alkalmasnak tartják játékra, talán igaz :D De miért nem ajánlod első androidos telefonnak?

[ Szerkesztve ]

(#673) kaller1 válasza MaxTorque (#672) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Szemtelenül olcsónak nem nevezném, 30k alatt nem érdemes gondolkodnod.

(#674) MaxTorque válasza kaller1 (#673) üzenetére

MaxTorque
(lelkes újonc)

Szóval nagyon olcsóak kilőve, mit tudsz ajánlani 30k felett?

(#675) Pikkolo^^ válasza kaller1 (#671) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Chinamobiles.org, német fórum és vannak fent romok is.

(#676) Pikkolo^^ válasza sbazsi (#664) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Nekem a phone-ra sehogyan sem hoz fel keresőt...

(#677) ironer23

ironer23
(újonc)

Beszereztem egy Iphone 4 hez hasonlito kinai "csodát. ( Tudtam hogy csak klon nem vágtak át) Volna egy olyan gondom vele hogy GPRS-el nem tudok netre kapcsolodni. T-mobile- ra kéne valamit jol beállitani vagy mi lehet a gondja?

(#678) Jazz77

Jazz77
(fanatikus tag)

Eladóvá vált : P790 HD projektor :R

[ Szerkesztve ]

A tapasztalat egy olyan fésű, amit akkor ad az élet mikor már kopaszok vagyunk...

(#679) Pikkolo^^ válasza ironer23 (#677) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Melyik gyártótól vetted?

(#680) PaFec

PaFec
(fanatikus tag)

Lassan eladó lesz 2db klon telefon. Egyik K599 (iphone 3G klon), a másik Airphone4 (Iphone 4G klon). A K599 TV funkcios. Használatból hátlap apró karc, nem vészes, kijelzö fóliás mindkettön. Minden tartozékokkal, dobozzal.

PaFec

(#681) ChuckyOsb

ChuckyOsb
(fanatikus tag)

(#682) attilav2

attilav2
(fanatikus tag)

Ha megnézitek ezt ["T-Mobile" HD2] Akkor a képernyőfotókon WP7-et látni!!! Pedig WM6.5-öt írnak+Android2.2-t. Lehet hogy egy 6.5-re felrakott WP7 like launcherről van szó? 60 rongyért nem lenne rossz egy WP7 tella. Különösen hogy 480*800, és dualisimes, kezeli egyáltalán a WP7 a dualsimet ??? Bár a 3G hiánya azért gáz, a nagy kijelző és a dualsim valamint a gps valamennyire kárpótolhat.

[ Szerkesztve ]

ZTE Libra -||- Asus M4A88TD-V EVO/USB3 HD4250 -||- HanngsG Hi221DP

(#683) attilav2 válasza Jakuu (#611) üzenetére

attilav2
(fanatikus tag)

Már későn válaszolok, de a napokban tesztelték pont ezt a mobilt.
[link]
Nagyon lehúzták.

[ Szerkesztve ]

ZTE Libra -||- Asus M4A88TD-V EVO/USB3 HD4250 -||- HanngsG Hi221DP

(#684) Pikkolo^^ válasza attilav2 (#682) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Valószínűleg csak egy WP7 skinről van szó. Az Android nem fut valami jól azon a procin ami a telóban van, ráadásul a kijelző is nehezíti a központi egység dolgát....

(#685) balaqe

balaqe
(újonc)

Sziasztok! Van nekem 1 t200+ kínai mobilom de sajna a kutyám szétrágta a töltőjét. Kerestem a neten de nem találtam sehol töltőt hozzá. Légyszi ha valaki tud segítsen fontos számok vannak benne. http://china.5mp.eu/web.php?a=china&o=o5GeNlfciM ő lenne az

(#687) Bernath

Bernath
(tag)

Sziasztok!
Megérett az idő lecserélnem a jól bevált dual simes F 003-somat,két lehetőségben gondolkodom WG6 X6 avagy C5000,Ti melyiket ajánlanátok,esetleg tapasztalatok?
Két link:
http://mobil-telefon.teszvesz.hu/dual_sim_2_kartyas/wg6_x6_tv_wifi_java_dual_2_sim_mp4_mobil_magyar_1453064547.html
http://www.teszvesz.hu/mobil_telefon/dual_sim_2_kartyas/uj_c5000_wifi_tv_mp3_2sim_dual_sim_garancia_magyar_1454235593.html#product-images
Roluk lenne szó:)
Előre is köszi!

[ Szerkesztve ]

Bernath

(#688) colle

colle
(újonc)

Sziasztok!
Februárba vettem egy ovális kínai dual simes X5 Phone- mobilt.
Nagyon csajos, mindent tud, tényleg szép, CSAK telefonálni nem tudtam vele!
Ugyanis rossz volt a belső hangszórója, így semmit se hallottam!!! SENKI nem tudott segíteni! Elvittem szervizbe, de csak rontottak rajta! És itt találtam egy nagyon ügyes szerelőt! Mindent kijavított rajta! nagyon sok munkája volt benne, időben is sok volt!! De most JÓ! Már feladtam, azt hittem sose lesz jó, és beleöltem majdnem 30.000,- Ft-ot!
Ha valakinek hasonló gongja van, csak írjon szívesen megadom az elérhetőségét - tnorbika@hotmail.com - (tnorbika a nickje itt is, azt hiszem)

Nagyon megbízható, rendes, gyors, segítőkész! És rajta kívül nem tudom bárki is megtudta csinálni!!

ciaó Nki

(#689) PaFec válasza Bernath (#687) üzenetére

PaFec
(fanatikus tag)

Haveromnak x6-osa már 3volt, mindegyikkel baj volt. Csak óvatosan.....

PaFec

(#690) tevike

tevike
(fanatikus tag)

A klón telefonok is ebbe a topicba tartoznak ugye? :DD Végül is kínába gyártják nagy részét azoknak is.Nekem volt egy Sciphone-m is,meg egy Nokia n95 8gb clone-m is régen még.És nem azért mert azután mind a kettőből volt eredetim.De használhatatlanok,és nagyon trágyák.Senkinek sem ajánlom őket(nem csak ezt a két fajtát,semmilyen klón telefont sem(.Külsőleg persze szépek,és én is akkor azért vettem meg őket.Amolyan " trabant lelkü bmw" volt végül is.De egyik sem volt nálam tovább 2hétnél.Na de ami nem klónnak készül hanem egy saját cég gyárt,abból vannak megbízhatóak,most lehet sokan haragudni fognak de egy kalap alá veszem a kínait minden távol keletivel.
Szóval a ZTE,HTC,NEC ,mind 3om betüs semmit mondó cég nevek voltak,egy nulláról induló cégek voltak,és kinőtték magukat.És igen csak megbízhatónak mondhatóak főleg a HTC,de ezt nem is kell senkinek bemutatni szerintem.Ha nem is volt mindenkinek,de fogott már a kezébe,gondolva itt egy HTC hd desire-re.Feledhetetlen... :)
Szóval: kínai cég által gyártott telefon - Pipa
kínai utánzat telefonok - nc :)

- NO PAIN ~ NO GAIN -

(#691) seger

seger
(kvázi-tag)

A kínai telefonokban van valami menü ahol meglehet tudni mi a szoft verzió, vagy felejtős? Van nekem is 3db kinai vackom, de soha többet nem veszek. Első 3 hónap még szuper, de utána kuka.

(#692) tnorbika válasza seger (#691) üzenetére

tnorbika
(újonc)

szia.szerintem a kikapcsolt állaptban rédugod a számitógépre elvileg ki irja de ha nem boldogulsz vele keress meg ;) ;)

(#693) tnorbika

tnorbika
(újonc)

HA VALAKINEK SZERVIZRE LENNE SZÜKSÉGE:http://kinaimobiltelefonszervi.hupont.hu/1 :DD :D :C

[ Szerkesztve ]

(#694) INMOTEP

INMOTEP
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv mindenki ,egy olyan kérdésem volna hozzátok hogy van e infótok erröl a Webshop-rol : http://www.fastcardtech.com . Menyire megbízható :U

(#695) INMOTEP

INMOTEP
(senior tag)
LOGOUT blog

Sehol senki ? :U

(#696) Pikkolo^^ válasza INMOTEP (#695) üzenetére

Pikkolo^^
(senior tag)

Nekem nincsen infóm.

(#697) INMOTEP válasza Pikkolo^^ (#696) üzenetére

INMOTEP
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki régebben írta rendelt tőlük,de biztosra szeretnék menni :U

(#698) rolooo

rolooo
(újonc)

Sziasztok!
Vettem egy iphone clónt, tv nincs benne, dual sim van, egyszerű mint a hullámcsat. de telefonálni nem annyira, a gyorstárcsázást még nem tudtam megfejteni rajta, elég sokat kell nyomkodni mire telefonálni tudok, mms nem sikerült, video mp4 megy rajta, rádiónál kéri a fejhallgatót, oké de hova dugjam bé? egy csati van rajta az olyasmi mint a micro usb de nem pontosan, kicsit szélesebb, lehet hozzá kapni valamit? típus nincs rajta: iphone szerű szappantartó forma szemből kb feléig cróm kerettel. Ha valaki tud valamit a kezeléséről örülnék neki, eddig minden telóval dűlőre jutottam x10pro mini, mitac mio a701, pedig ezek bonyolultabbak.

B:)

(#699) Tapló

Tapló
(újonc)

Sziasztok!

Agyalok vagy egy éve... Dual sim kéne, de valami frankó. De az nincs, csak kínai. Ami lehet nem frankó... Szóval azért vannak kritériumok, aminek meg kéne felelni egy mai telefonnak:

Kapacitív kijelző, multitouch. Legalább 256 MB RAM, inkább 512. Legalább 500 MHz körüli proci, inkább 1GHz. Windows Mobile 6.5 feletti, vagy Android 2.2 op rendszer. GPS. Gyors adatátvitel: 3G vagy afelett (HSUPA, HSDPA). WIFI. persze dual sim.

Égen földön nem találni ilyet, főleg nem Magyarban. Láttam a HTC HD2-nek klónját (HOT HD9) meg hasonlót, de azt se kapni valamiért sehol.

Tud valaki segíteni a témában? Ötletek? Minden szuper lenne megfelelő lóvéért, csak a dual sim hibádzik :-)

(#700) Dr. Romano válasza INMOTEP (#694) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább ezt a kettőt ajánlom:
Dealextreme
Tinydeal

Mindkét helyről már rendeltem és minden megérkezett.
A fastcardtechnek van youtubeos csatornája, de személyes tapasztalatom nincs velük nekem sem.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiltelefonok  »  Kínai mobil
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.