Kedves Ambudriver!
Majd négy hónapja használom egy H806-ot és hasonló érzéseim és tapasztalataim vannak. 
A legújabb Operát sikeresen feltelepítve pedig igazán kellemessé vállt a böngészés is...
Adós vagyok H806 információkkal a fórum tagokkal és legfőképp Kallerrel szemben, de mivel még mindig tud újdonsággal szolgálni a telefon és azért egy fél éves nyúzás sosem árt, addig is inkább "csendes" olvasója leszek ennek a topiknak. (Na meg piszok lusta is vagyok, de az már egy másik történet...)
Egy kérdésem lenne. Főleg az aktív embereknek. Mivel az Ebay-en figyelem ezeknek az okos telefonoknak és tableteknek "az életét", ezért feltűnt, hogy nagyon nagy mértékben szűkült a kínálat és elfogyott a választék. Az az érzésem, hogy raktár pucolás tanúja vagyok és meggyőződésem, hogy egy nagyobb változás előtt állunk. Szerintem 1-2 hónap és sok sok fincsi és új kínai motyó közül mazsolázhatunk...
Még valami. Nem tudom hogy vagytok vele, de telefonnak nem szeretem a túl nagy kijelzőt. Elvégre nem akarok egy nagy csempével telefonálni, így számomra a tábla pc egészen addig külön téma lesz, amíg "Obi Wan, ön az utolsó reményünk" nem lesz. 
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A sárga bort fehérnek mondják, mert zöld szőlőből készül.