Megnéztem az esküvői fotókat 
GRAT.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
seger
(kvázi-tag)

seger
(kvázi-tag)
akkor mond már meg!!!!!!!!
Köszi,de ott a fotós voltam,és nem a vőlegény... 
Nézz be ebbe a topikba,egy ilyen készülékről lenne szó: [link]
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

seger
(kvázi-tag)
ahha. szóval így. ennél szerintem többet tud az f003. Bár működés közben nem láttam, csak amit a neten olvastam, tehát ez csak az első véleményem.
ennél szerintem többet tud az f003
Ne fogadj rá sztem. 
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

seger
(kvázi-tag)
kinek ez, kinek az.

seger
(kvázi-tag)
De az iphone az fos...
[ Szerkesztve ]

Tv
(senior tag)
Akkor minek vettél kétszer is 
Long live the Trolls LOLLL

seger
(kvázi-tag)
Ki vett 2-szer????? A kezelhetősség miatt akartam másodszor is, mert a windows-os mobilok katasztrófák, ezért akartam, de szerencsére időben jött az F003.
Én szeretem a windows-os telókat..
Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

seger
(kvázi-tag)
Ezt te tudod, mert én meguntam a pálcikás bögdösést. Tudom vannak amiket lehet ujjal is kezelni, de olyan is. volt vagy 4-5 winmosw telom....
Át lehet úgy alakítani egy winmos telefont, hogy ne nagyon kelljen a ceruzát elővenni... 

seger
(kvázi-tag)
Tudom!! Én is használtam a mobil shell-t, meg az S2U2-t is, de ez nem az igazi, sőőőőttt, még lassítja is rendesen.

Dr. Chinese
(újonc)
Kissé megkésve.., de van BP.-n aki magyarozza a kínaikat és megvárhatod.
Itt az info: http://azsiaimobil.info 

seger
(kvázi-tag)
Grat a beszámolódért. Bár a kezelésre jobban kitérhetnél.
[ Szerkesztve ]
Köszi! 
Na és hogy látod, "szégyen" kategória? 

seger
(kvázi-tag)
Nem, de kinétzetre nekem nemannyira jön be. Menü rendszerét nem ismerem, de keresek youtue-n videót mindjárt, és menézem. Ugye nem haragszol meg ha azt mondom, az enyém jobban tetszik. Az Iphonban is a kezelés, és a inézet fogottmeg, nem a tudása, amire még mindig azt mondom gyenge.
Na igen. A menu, kezels nekem nem igazán jön be. http://www.youtube.com/watch?v=R0jvwaOEy94
De godolom neked meg az f003 nem tetszik. 1:1 
Lehet ha kézbe venném más lenne a véleményem.
[ Szerkesztve ]
Nekem nem a kinézet volt fontos, hanem a bővíthetőség.
Azért ez még is csak egy okostelefon. 

seger
(kvázi-tag)
Bővíthetősség? Mire gondolsz?
Mindenféle okos alkalmazással bővíthető, és ezek egyszerre futhatnak egymás mellett.
Erre a készülékre pl. az Android appz topikban ajánlott programok valók. 

seger
(kvázi-tag)
Na azt azért belátom, hogy Te jobban benne vagy a dolgokba... Egyébként az F003-ra is azt mondják android-os rendszer.
Ezt:
"F003 Dual Sim Google Android Touch Screen Thin Mobile with camera Mp3/Mp4 + WIFI + TV. Accessories: 2 X Battery, Charger, Data Cable, Bluetooth Earphone, User Manual Detailed function Main Feature: Quad Band + Dual SIM Dual Standby + 3.2 Inch Touch Screen + Analog TV +1.3M Camera + WIFI + JAVA + Bluetooth + FM + Handshaking Function + Built in Opera and UCWEB WEB Browser + Google Android Operation Interface + EDGE/GPRS 2.75G "
[ Szerkesztve ]
Na erre szokták azt mondani,hogy fake a speckója... 

seger
(kvázi-tag)
Akkor ezt benyaltam?? Attól tetszik. Utánanéznél te is milyen soft van ebbe? Akkor neked .apk állományokat raksz fel. Mivel rakod fel, van külön progi hozzá, vagy sd mem-re rakod és futtatod a telon?
[ Szerkesztve ]
Nem nyaltál be semmit, mert a Tied egy sima MTK telefon, a jobbik fajtából.
A Google Android Operation Interface meg egy csúsztatás, és azért van benne a speckóban, hogy a keresők kidobják azt is találatnak, ha valaki Androidos telefont keres.
A lényeg az interface szón van,amit először a Dream G2-nél alkalmaztak.Annak a felülete igazi android koppintás.
mod: Az N19-re ugyan úgy lehet apk fájlokat telepíteni, mint bármelyik másik Androidos telefonra: sd-re felmásolom és fájlkezelővel megnyitom a telefonon.
[ Szerkesztve ]

seger
(kvázi-tag)
Akkor az enyémre csak java alkalmazás telepíthető?
Igen. 

seger
(kvázi-tag)
Ehhez a telóhoz nem tudod honnan tölthetek progikat. 320*480 kijelzőhöz.
[ Szerkesztve ]
A getjar.com weboldalon sok van,de a hvga kijelzőre valót nem tudom mennyire elterjedt már.
Kevés a kínai "csoda". 

ChuckyOsb
(fanatikus tag)
Magyarországon rendeltem egy kínai telefont. 2 nap alatt meg is érkezett. Extrák: egy aksi pluszban és szivargyújtó töltő és egy érintőképernyőt védő fólia, meg egy headset.
Tegnap viszont a kijelzőt össze törtem. Felhívtam az üzletet és szervizelik, de csak külföldön. Szóval a szállítás miatt 8-10 hét és 15K!

seger
(kvázi-tag)
Tipus?

ChuckyOsb
(fanatikus tag)
T900+
SonyEriccson C905 replika
Amúgy tudásban nekem teljesen megfelel. Sőt, amit még nem is mondtam az egy ajándék 2 gigás memória kártya.

seger
(kvázi-tag)
Vaterán 20 körül kapsz olyat. Szerintem kár visszaküldeni.

ChuckyOsb
(fanatikus tag)
Köszi, az még eszembe se jutott. 
Megjelent az új cikkem egy Windows Mobile 6.5 alapú kínai készülékről, akit érdekel mit alkottak, olvassa el... 

tratto21
(újonc)
Én már többször is vettem kínai telót. Nem mondom, hogy mindegyik jó volt de voltak köztük egész kezelhetők és jók is.
Volt Iphone 3G replikám amin windows is volt. Ez egy nagyon jó telefon, beépített GPS, 4Gb memória stb stb.
Ami még nagyon jó az a Nokia 8800 Carbon Arte replika. Teljesen olyan, mint az eredeti és minden gyári tartozékot adnak hozzá. Nokia díszdoboz stb.
Most is ilyet használok és meg vagyok vele elégedve!
Ja és fém az egész. Nagyon szép.....

shadam
(újonc)
Fly ying F035 ki mit tud rola?
Kinai dual sim-es cucc.
Szivesen kiprobalnam, megvennem, de kicsit tartok tole.
[link]
koszi
Ha nincsenek nagy elvárásaid, és kell a dual sim, akkor megveheted nyugodtan. Nincs ezekkel semmi gond.

shadam
(újonc)
mi szamit nagy elvarasnak? 
most egy se p1i-m van per pillanat
Kamera, zene, programokkal bővítés, ilyesmi... 
P1i után mondjuk én nem vennék ilyet. 

tratto21
(újonc)
A dual sim-es telefonokkal szerintem több probléma van.
Én egyszer mertem 2 kártyásat venni de azzal nem lehetett rendesen telefonálni. Természetesen nem törvényszerű, hogy az összes rossz, de az enyém 2 hívás együttes kijelzésébe már belezavarodott.
De mondjuk ez a telefon jól néz ki. Kérdés, hogy valóságban is ilyen-e...

robika22
(újonc)
Sziasztok erről valami info , valaki találkozott már vele ?
WG5 PDA Wifi,Analog TV,Internet 2SIM MAGYAR
Vaterán több infó

Vegyem ne vegyem??
Írj PÜ-t! Az a biztos!!!
Linkeld be, had lássuk. 

Eby60.01.01
(újonc)
Valaki segítene, 1 db I86-ost szeretnék behozatni, btto USD 123,- (tehát szállítással) WIFI,dual sim,TV,GPS. az jó ár? És pontosan %-ban mennyi a vám? Ha csak proforma számlával jön, ajándékként akkor is kell vámot, ÁFA-t fizetni
Gyors segítséget várnék 

PaFec
(fanatikus tag)
Úgy tudom se vám, se Áfa. De várj még ezt valaki itt megerősíti. Nekem is kínai dual sim-es telóm van kb 3 hónapja. Hibamentes!! Minden működik, még a net is gyors, bár jó lenne ha ikonokat lehetne kirakni a 6 lapos menüre. (F003)
PaFec

robika22
(újonc)
Ehhez mit szóltok, valakinek van, már ilyen?? Beleszerelmesedtem!! Igy szép.
itt
[ Szerkesztve ]
Írj PÜ-t! Az a biztos!!!
Kicsit erős rajta az a 12.1, de ha Neked tetszik, akkor hajrá... 

tratto21
(újonc)
Szerintem nézz szét vaterán. ennyiért már ott is találsz egész jó kínai telefonokat. (123x200Ft= 24.600Ft)
Ha mégis a külföldi vásárlás mellett döntessz akkor egy pár dologra sztem nem árt odafigyelni. Nekem múltkor elkobozták az egyik telefonomat a magyar vámon. egyik országban sem akadt fenn de itt valahogy mégis. Élelmesek a magyar vámosok... Aztán még azt is felfedezték, hogy egy bizonyos mobil gyártó cég minta oltalmait sérti (design másolat) ezért fizethettem még büntetést is.
Szóval a következőkre érdemes oda figyelni:
-A csomagon maximum annyi legyen feltüntetve, hogy electric produckt. Nekem ezt írták rá másodszorra és így m,ár nem volt semmi gond.
-Ár még véletlenül se legyen feltüntetve a csomagolés külső felén!
-Ha postai csomagként küldik úgy nem nézik át a vámon olyan tüzetesen. Persze így több időt utazik a csomag, de olcsóbb a szállítás és biztosabb, hogy ide is ér.
Ezek persze elég szőrözős dolgoknak tűnnek de így biztos, hogy amire átutaltad a pénzt azt meg is kapod. Elég kiábrándító a csomagod helyett egy telefont kapni a vám és pénzügytől, hogy gond van...
Szóval elsőre ennyi jutott eszembe a dologról. Remélem tudtam segíteni...

Eby60.01.01
(újonc)
24 e körül nincs a vaterán se teszveszen se sehol dula,wifi,tv,GPS.
Írtad, hogy fennakadt az egyik érk.küldeményed, milyen indokkal fogták meg? Ha DHL, UPS stb gyors-al jön, mi a kockázat? Sima posta -"Jézus" az mennyi idő? Hogy történik a bevámolás? VÁM-ot és ÁFA-t fizetsz rájuk?
..ja a vaterán u.ez a modell 36 e-ért van fent
[ Szerkesztve ]