Holnap matek kisérettségi...igazából leszarom.
Egész nap olvasgattam leveleket,megjegyzéseket,miegyébmást,amit a neten szétszórva tartogattam magamnak.
Az msn-es beszélgetéseket még meg se néztem...sztem csak rosszabb lesz,de nem bírom ki..érdekel.
Még mindig kiborít az,amit Sára művelt velem.Meg az is,hogy nem egyezik a gondolkodásunk.
Én az ő helyébe ,ha ilyet csináltam volna,rég elástam volna magam...de aminimum,hogy szakítok,bármilyen szerelmes is legyek.Nem tudnám magamat érző személyszámba venni,ha tudom magamról,hogy hűtlen fajta vagyok...
Találtam egy rövidebb levelet,amit iwiw-en írt nekem annó még anyár elején...hát...én megjósoltam...ő egyértelműen tagadta,hogy ilyen történhet..mégis megtörtént...nem tudom,hogy ezek után egy ember mit gondolhatna.
Ezekután mi lesz?mi fog történni?kérdem én...ha a legkisebb gyanúját is kapom annak,hogy más fiúval van,egyből elkezdek balhézni,gyanakodni,kutatni?
Nagyon szar így,hogy az ember nem tudja,mire számítson...szeretne hinni,szeretne remélni,de mégse...valamiért MÉGSE megy.
Talán jobb is lesz így....vagy mégse...
Íg azt érzem,hogy 1:párkapcsolatban nekem biztos nem lehet jövőm...
2:Engem nem érdemeg meg senki,hisz én vagyok a tökéj....
Ha ez a kapcsolat lezajlik vele...egyszer...valamikor...talán nyugodt lehetek...talán nem...lehet,hogy hiányozna,de lehetségesebb,hogy mégse...
Félek tőle,nem merek se kérni,se szólni,csak csöndben meghúzódva csókokat kapni...de még ez is hazug csók...én nem hiszek bennük.Érzem,hogy nem olyan,amilyennek lennie kéne...
Érzem,hogy haldoklik,hogy valami nagyon nem stimmel.Az agyára fogok menni és egyszer úgy is szakítani fog,merthogy én nem,az biztos.Előre látom...nem bírom ki mellette kétségek nélkül...életem végéig gyanakodni fogok benne...annyira nem akarom,annyira csak szeretni akarom,és még ez se megy...reménytelen :'(
Szeretem őt,de nem bízok a szavában.Legalábbis azokban nem,amik nekem is sokat számítanának...legszívesebben hagynám szenvedni,de én nem olyan vagyok...főleg azért is,mert nélküle nem tudnék már élni.Olyan,mintha a saját fejemet vágnám le...
Nem tudom,mit gondoljak...és utálom magam,hogy gondolni akarok egyántalán...
Szeretlek,kicsi Sára,te kis butácska...tönkreteszel mindent,bármit is csinálsz...de szeretlek. 
B. Krisztián | Ha az élet ellen fordulsz,és sikerrel jársz,több leszel,mint Isten ( 06302480428 )