Valamelyik topic első hsz-ében be voltak linkelve a ranagok, meg, hogy minek mi a feltétele, illetve ott volt egy link a keresőhöz is (felhasználót lehetett keresni), na, ezt a topicot keresném, kb 2 napja nézelődök, de nem emléxem.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
nem nehéz ám megtalálni, csak a bűvös fénykép szó kellett hozzá 
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
Ez az: [link]
bandus: pont most írtam az alaplapos topikba az Asussal kapcsolatban

[Szerkesztve]
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Köszi, nem emlékeztem, hogy ennyire egyértelmű! 
Na, mind1. Beraktem kedvencekhez, hátha megint kell valami, és elveszítem...
köszi, nem tudom keresésben nagyon gyönge vagyok, asszem fotora kerestem.
látom sajna nem sokat változott azóta.
[Szerkesztve]
ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

Diego!
(őstag)
Nemtudom a kaposvári egyetemmel kapcsolatba van valamilyen topik?
ha jól emlékszem volt régen egy topik, amiben hozzáértők meg tudták mondani egy zene címét ha nem tudtad... de most nem találom... lehet h nem is volt 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Matthew
(senior tag)
ÁÁÁÁÁÁÁ egy órája keresem... de én a "címe" és nem "címét" kulcsra kerestem... 
KÖSZI 
[ Szerkesztve ]
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Matthew
(senior tag)
Nincs mit. 

N0zer0
(kvázi-tag)
Azt a topikot keresem, ami leírja a PH! fórum rangjait: mikortól lesz valaki tag, senior tag, stb.
http://idegennyelvor.blog.hu | http://elmexicano2010.blogspot.com

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)
flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
A főlapról hogyan lehet most elérni a 'játékok' szekciót 
Nálam nem látszik 
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Sehogy. Parciék hegesztenek valamit; jelenleg a topikok elérhetők, de egyik domain alól sem látszik a témakör (meg a mobilos játékok sem pl.).
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Átmenetileg így
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Sziasztok!
Azt a topikot keresem ahol a jelszóváltoztatásban kérhetek segtséget, mivel sehol sem találom.
Kezemben a kulcs.

joshua7
(PH! kedvence)
Ezt én csak most vettem észre, h nincsenek 'Játékok'. Mondjuk a főlapon gyanúsan rövidebbnek tűnt a lista, de nem jöttem rá, miért... 
Semper Fi
Amikor belépsz ott van alatta a link
üdv
nem tudom kinek volt a logouton egy olyan írása ahol a top nemtudomhány koncert befejező számokat írta le
nem tudjátok véletlen ki írta, megvan e még és ha igen akkor merre leledzik?
előre is köszi
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4
Talán ez?
nem lemezek hanem koncert befejező számok voltak. azt tudom hogy volt köztük egy U2. illetve volt benne egy kép ami sötét, feketés árnyalatú volt, és a zenekar háttal ált rajta (ergo a zenekar mögül lehetett látni a tömeget, mint a búcsúzkodásnál)
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4
Szerintem a kereső azért nem adja ki, mert ami neked kell az blogbejegyzés, ott meg (jelenleg) nem kutat a kereső.
[ Szerkesztve ]
értem
azért köszi a segítséget. akkor keresek tovább
A keresőtől függetlenül én megtalálok mindent
Tessék

RoyalFlush
(MODERÁTOR)
MSTS - Microsoft Train Simulator
Nem találtam, csak train simulator topicot, azt is eléggé elsüllyedve ..
Nem volt ez szerintem olyan népszerűtlen játék, hogy ne érdemelt volna (érdemelne) külön topicot, összegyűjtve róla az információkat, tapasztalatokat ..
Dilikutya nyitott a Fáradt Gőzben egy Nagy képregény topicot régebben, ami most a kereső szerint nincs meg. Melyik moderátor tette ezt? (vagy csak a kereső hülyült meg?)
szerk: egyik sem, én vagyok idióta. 
[ Szerkesztve ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
hello!
ha jól emlékszem 2007 végén / 2008 elején / vagy korábban volt egy pendrive (sebesség) teszt. ha valaki tudná linkelni, azt megköszönném
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Pendrive irás-olvasás sebesség
Két tucat pendrive tesztje
köszönöm
nem ezeket kerestem, de a linkek alapján jó nyomon indultam el és megtaláltam (ezt).
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
(#130) Cerebellum válasza Winner_hun (#128) üzenetére
Keresek egy topicot, ahol egy-két rendes tag segít topicocat keresni!
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
(#131) Winner_hun válasza Cerebellum (#130) üzenetére
Csak egyet?
remlik hogy volt valami olyan topik hogy "szlovakiai tapasztalatok" vagy hasonlo, de sehogysem talalom... valaki segit?
Don't go home! Many people have died there!
Miért lett bezárva/törölve a PLAZMA TV topik?
Nálam kedvencek között át van húzva...
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
mintha lett volna egy topic, ahol lehetett jelezni, ha 2 felhasználód van... ezt keresném 
"s mint egy hűvös hullám: a 2 x 2 józansága hull rám."
(#137) Winner_hun válasza Sethdobaloah (#136) üzenetére

MiaMia
(újonc)
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy van-e olyan topic, ahová a panaszomat írhatom?
Úgy gondolom van 1-2 ember a fórumon akire ráférne egy kis moderálás.
Előre is köszönöm!
Épp 1 hsz-el följebb.....
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''
Vagy lejjebb, listázási beállítástól függően

Jeannie
(senior tag)
nya én nem is topikot keresek hanem ki kellene nyírni a blogomat a nevem alól, nem tudom hogy ez moderátor feladat-e 
igen, tehát irány a modker. 
"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale
Egyszerűen töröld az írásod, a link is tuti el fog tűnni a neved alól.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Jeannie
(senior tag)
sokáig kerestem de végül megtaláltam a törlés gombot
nagyon köszönöm a segítséget! 

Traxx
(őstag)
Sziasztok!
Emlékeim szerint volt itt a pH-n olyan topic, amiben az emberek azt ecsetelték, milyen cucc megvételét bánták meg. Viszont sehol sem lelem...ki tudna valaki segíteni?

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Traxx
(őstag)
Az, amit én kerestem? 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Lortech
(PH! addikt)
Ez?
Bár talán túl régi.

Traxx
(őstag)
Igen, valami ilyesmi volt, de mintha lett volna frissebb is, erre már nem emlékszem pontosan 
Köszönöm a linket, átböngészem azért, hiába már kevéssé aktuális