Csak most látom én is, hogy abban a szaros pdf-ben ilyen idiótán strukturálták a pontokba szedést, hogy egy teljesen különálló pont (1. lépés) az, hogy készítse el a képet, és 2. és 3. lépés az, hogy leírja, hogyan.... 
Van az az 1. pont, hogy "Készítse el a weboldal tetején megjelenő 600×200 képpontos képet a leírás és a minta alapján! A képet cim.png néven mentse!" Mivel a tökömnek sem volt kedve továbbolvasni, azt feltételeztem, hogy ez egy teljesen különálló pont, van valami külön leírás ahhoz, hogy hogyan is kéne elkészíteni... most látom, hogy ez a 2. és 3. pont.
Kicsit értelmesebb lett volna, ha a felsorolásnál ennek a pontnak egy alpontja az, hogy ellát instrukciókkal, hogyan is képzelte az egészet.
A másik, bennem felmerülő kérdés pedig az, hogy ha a weblapkészítést szeretnék számonkérni, akkor ahhoz mi köze van több pontban annak, hogy Paintben hogyan gányolsz össze egy képet? Értem én, hogy végül is szorosan hozzátartozik egy honlap összedobálásához az is, hogy legyenek rajtuk képek a megfelelő helyeken, stb., de jobb esetben az ilyesmivel egy grafikus/dizájner foglalkozik, és az, aki összerakja a kódokat, az csak beépíti ezeket. Igaz, ezzel kapcsolatban nekem is van személyes rossz tapasztalatom, amikor kb. mindent nekem kell megcsinálnom, kivágnom egy Photoshop-fájlból a dizájner helyett, de úgy, hogy mondjuk több mint 200 apró képről, figurák testrészeiről van szó. Aztán még ott voltak a háttérképek, stb... Na annak nem örültem. Lehet, hogy az ilyenekre akarnak felkészíteni. 
Összefoglalva: még egy érettségi feladatsort sem tudnak normálisan összeállítani. 
Szerk.: igaz, hogy aki érettségizik, az nyilván elolvassa a teljes szöveget, de továbbra sem értem, hogy miért nem lehetett egy bekezdéssel beljebb tenni azt, ami a kép "elkészítésére" vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter