Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#1) attika89

attika89
(senior tag)

Üdv mindenkinek!

Külföldi fórumokon járva sok helyen létezik olyan topik, ahol a felhasználók mutogatják egymásnak a szerzeményeiket, amivel zenét hallgatnak. Legyen az mp3/mp4 lejátszó, fej-/fülhallgató, erősítő, és bármi egyéb dolog.
Jó lenne itt is megkezdeni ezt a dolgot :K
Hogy lesz-e ennek jövője az majd eldől (vagy csak egyszerűen bezárják a topikot ;] )

Aki szeretné az tegye fel/ linkelje képeit!!! Lehet hozzáfűzni egy rövidke kis véleményezést is akár
Nem kell rohadt nagy felbontásban, mert senki sem szeretne éveket várni, hogy betöltődjön a kép

Hamarosan jönnek az én képeim is

Sony Xperia S \,,/

(#2) attika89 válasza attika89 (#1) üzenetére

attika89
(senior tag)

Cowon S9 + Audio Technica ATH M50s :))

kicsit nagyok lettek a képek :B

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S \,,/

(#3) Ptech válasza attika89 (#1) üzenetére

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Ez most miért is jó?

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#4) attika89 válasza Ptech (#3) üzenetére

attika89
(senior tag)

Meg lehet mutatni, kinek mije van. Mindig csak írogatunk és szerintem nem ártana egy vizualitást is belevinni a dologba, hogy szemléletesebb legyen...
Sok fórumon hagyománya van az ilyeneknek itt miért ne lehetne?
Bár, ha mégis zárják, akkor így jártam nem fogok sírva fakadni akkor sem. Majd linkelgetek máshol képeket, itt meg írogatok :U

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S \,,/

(#5) attika89

attika89
(senior tag)

Creative ZEN Vision M & Cowon S9

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia S \,,/

(#6) DBob

DBob
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor én csak ennyit linkelnék: pillanatképek a nálam járt készülékek többségéről. Egy kis része még megvan, vagy eladó, többség nincs meg. Ami megvan, azok közül meg használom a Mission-t és a Pioneer minihifit. Azért ezt, mert ez fogyaszt a legkevesebbet, és reggel tudsz ébreszteni (igen, ez nálam fontos sajnos, legalább annyira mint a hangminőség).

A mostani rendszer nagy vonalakban ilyen, csak az elrendezés más

[ Szerkesztve ]

DBob eladó dolgai -> http://href.hu/x/bb0p

(#7) attika89 válasza DBob (#6) üzenetére

attika89
(senior tag)

Nagyon jó! Ilyesmire gondoltam!!! :C
.
.
Jöhet bármi, amiről zenét hallgattok!!!

Sony Xperia S \,,/

(#8) RCHR

RCHR
(újonc)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.