Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#51) brownus válasza Kicker (#48) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

majd ha felnőtt az új generáció

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#52) Integra válasza tiv61us (#41) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ott egy nagy pont:)

(#53) Eagl3 válasza Integra (#47) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A szintetikus drogok más téma, ott tény, h. nagyon fontos lenne a minőség ellenőrzés stb. de maradjunk inkább a fűnél, ha már egyszer valakinek sikerült kiharcolni, h. ne legyen zárt téma :)

(#54) tiv61us válasza Integra (#47) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

en ugy emlekszem csak a fure es talan a kokora vonatkozik az uj mexikoi torveny es szigouan csak hasznalora , meg vannak szabva a mennyisegek, ha csak annyit talalnak valakinel, akkor nem csukjak le, de persze ezekre is raszallhatnak egy hazkutatassal
amugy elkezdik a nagy amerikai falat /keritest/ epiteni a mexikoi hataron es 4500-al megemeltek a hatarorok szamat
jo nem kifejezetten emiatt

"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"

(#55) Integra válasza Eagl3 (#53) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

a zöldnél legalább ennyire fontos a minőségi kontroll.
egyrészt mert átitatható. mondjuk folyékony ecstasyval ami azért brutális.
ráadásul elképzelhetetlen egy hivatalos normakontroll nélkül az egész legalizáció, ez egy nélkülözhetetlen alap pillér. hollandoknál is van

(#56) Eagl3 válasza Lord Zero (#49) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hogyne tudnám elképzelni. De te mikor láttad a hiradóban, h. mérgező marihuánától meghalt valaki? :F

(#57) Integra válasza tiv61us (#54) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

az a baj, hogy nem találom a cikket, asszem cnn oldalán volt, anno az egyik korábbi offtopicba linkeltem, szerintem pont olvastad is. és a hernyót sem büntetnék ha jól emlékszem.
a nagy fal építésében biztos voltam, ha nem is konkrétan falra gondoltam, de hogy elképesztően megszigorítják az átjárást az biztos.

(#58) Eagl3 válasza Integra (#55) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondolkodj ésszerűen egy picit... :) szted miért itatnák át amfetaminnal vagy heroinnal? Azon csak buknak. Most jöhet a duma egyesektől, h. így majd rászokik az ember a keménydrogokra, remegni fog értük és kénytelen lesz herkára költeni a pénzét.

(#59) Kicker válasza Eagl3 (#56) üzenetére

Kicker
(őstag)

igen, ilyet nem láttunk, azok meg nem kerültek hiradóba akiket átbasztak, hogy valami gyomot kapott :DDD

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#60) tiv61us válasza Kicker (#48) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

en ugy gondolom sehol sem engednem, sem kozteruleten, sem coffeshopban
klturalt orszagokban mar szinte sehol nem lehet inni az utcan, es szinte sehol cigizni
ugy erzem a vita arrol szol, hogy legalis helyen megveszed, hazamegy es a haverokkal bezivsz, akkor az legyen legalis
es itt a nagy kerdes
mert itt nagyon buntetik, nem is lehet legalisan kapni de meg nem sok emberel talalkoztam aki ne szivna, ha nem is rendszeresen
fogy is annyi illatosito gyertya mint egy indiai okoraldozason:)

(#61) Kicker válasza Eagl3 (#58) üzenetére

Kicker
(őstag)

az a halálom... ha valaki kipróbál mást is az azért van mert azongya valaki hogy ez jó, az meg kiprobálja... emberektől függ.... sajnos melyik fiatal nem beszéli rá a haverját nagyon jó dumával a piára, a cigire... ugyanez van ennél is...

Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha

(#62) Lord Zero válasza Eagl3 (#56) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

jah, nem volt benne a híradóban? akkor nincs is ilyen, így már más..

komolyra: nem feltétlenül halálos dolgokra kell gondolni, bármi más is lehet (pl lásd feletted eggyel lévő hszt)
addikttá tehetnek, addiktabbá, mint amire maga a thc képes lenne
esetleg egy kis cucc, ami a tüdőddel nem azt teszi, amit a cigarettapapír kátránya tenne, hanem kicsit többet, kicsit csúnyábbat

namindegy

nem, mindegy

(#63) Kain válasza tiv61us (#60) üzenetére

Kain
(senior tag)

Szerintem is az otthoni fogyasztás lenne a legjobb megoldás,mondjuk aki normálisan kezeli,az alapból igy csinálja.Ha vki utcán tolja,azt büntessék meg,de ne jobban mintha inna vagy cigizne.

(#64) tiv61us válasza Integra (#57) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

elsosorban az illegalisok miatt, de ez a hir sem volt orom itt
olvastam en is, es talan mashol mintha azt kivettek volna, marmint a heroint
az mar durva lenne
de nem vagyok biztos a dolgomban
amerikaban az ev vegeig lezarjak a hatart, legy nem fog berepulni
meg a canadai reszen is jobban figyelnek, bar ott azert lazabb marad

(#65) Integra válasza Eagl3 (#58) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hidd el, elég ésszerűen gondolkodom, tizenx év éjszakázás utan, van némi fogalmam a dologról.
de nézzük miért is. mert a zöld is, mint annyi más trendi. ilyen egyszerű a válasz, ez nem rászoktatás kérdése.
ha voltál amsterdamban akkor tudhatod hogy valami elképesztő mennyi féle zöld van, milyen alfajok, hajtások, nemesítések vannak, zöld verseny etc.

(#66) Integra válasza Kicker (#61) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

és itt jön képbe a család, a szülők szerepe.

(#67) Lord Zero válasza Kain (#63) üzenetére

Lord Zero
(PH! addikt)

ezzel csak egy a baj: h aki épp szívja, az mindenhol otthon érzi magát
:DDD

nem, mindegy

(#68) Integra válasza tiv61us (#60) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na ez is érdkes dolog.
én pl szeretek egy doboz hideg sörrel a duna parton vagy a margit szigeten sétálni, sajnálnám hogy ha nem lehetne. tény, hogy sokan hánynak az utcára a részegség miatt és viselkednek állat módjára:(
a cigit már most betiltanám utcán, iszonyat agresszív leszek mikor odaáll mellém valaki és rámfujja a füstöt

(#69) Eagl3 válasza Integra (#65) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan a koromból adódóan még nem volt alkalmam 10X évet éjszakázni de 5-6-ot már lenyomtam :) elhiheted, h. én sem most jöttem le a falvédőről.
Nem, sajnos még nem volt alkalmam kimenni Amsterdamba, de ha minden a terveim szerint alakul, akkor nyár vége felé ki tudok repülni fapadossal, de jövő nyárig mindenképpen kijutok :)

(#70) Kain válasza Lord Zero (#67) üzenetére

Kain
(senior tag)

Egyáltalán nem.Mikor még ifjú voltam és bohó,volt részem utcán spanglizásban,annyira nem jó,mikor látod h 1 utcával gurulnak odébb a yardok,ekkor eldobod,majd 2 perc múlva már téged igazoltatnak.....és már előtte is volt para.

(#71) Integra válasza tiv61us (#64) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de ha jól tudom kanadában is enyhítik a zölddel kapcsolatos dolgokat a legalizálás irányába

(#72) tildy válasza Eagl3 (#30) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

''1 spangli (füves cigaretta ) elszívása (mivel nincs benne szűrő) 10x károsabb a cigarettánál,''
Nem lennék benne biztos, amellett számos más elkészítési módja is van ..
Na de mondd, szerinted mértéktelen vízivásba vajon bele lehet-e pl. halni?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#73) Eagl3 válasza tildy (#72) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvasd át kérlek még 1x a HSZ-emet és ne forgasd ki a szavaimat. :)
köszönöm. :R

[Szerkesztve]

(#74) Kicker válasza Integra (#66) üzenetére

Kicker
(őstag)

igen igen... én szüleim szerintem jól kezeltek engem abban a korban, pillanatban amikor ezek a dolgok kiderültek... attól még egy-egy cigi elpöffen, de ez olyan mint másnak a sör...

(#75) tiv61us válasza Integra (#71) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

canadat nem ismerem, nem kovetem
vegulis itt is setalhatsz sorrel, ha papirzacskoba teszed
a zacskodba meg csak akkor nezhet rendor, ha valami okot adsz ra
de itt tenyleg nem jellemzo
fura is volt eleinte, mikor kimentunk hiorgaszni es az ember a toparton sem vehett a kezebe egy sort
de mos mar azt mondom igy a jobb

(#76) Kicker válasza Eagl3 (#69) üzenetére

Kicker
(őstag)

azt hittem kinnt is maradsz jövő nyárig.... :DD

moderátor úr: valami javaslat? észrevétel? a topik szigoru felügyelet alatt van, mindenki vigyázzon a hangsúllyal...

(csak egy kis emlékesztető...)

(#77) Eagl3 válasza Integra (#68) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudtad, h. Magyar országon nem szabad alkoholt inni utcán, közterületen? ;] sétálhatsz vele, csak épp nem ihatsz :)

(#78) Eagl3 válasza Kicker (#76) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Maradnék én továbbis ... :)

(#79) Kicker válasza tildy (#72) üzenetére

Kicker
(őstag)

nem tudom... remélem nem lesz semmi baja a tüdőmnek... régóta cigizem, nem sportoltam, de tavalyelőtt elmentem focizni, és eléggé hiányos a kondim, de azért megszenvedek vele (pl nem rosszab egy túlsúlyos/nem 100kilo/ nem dohányzó emberénél hasonlo korú)... agyamra sem tudom milyen káros hatása van, leszámítva a pillanatnyi ''elmebajokat''(cigi után közvetve)

(#80) Eagl3 válasza Kicker (#79) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Joint után kattanásvan? ha jól értelmezem... :U

(#81) Integra válasza Kicker (#74) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pont erre kéne ráfeküdni, de senki sem teszi meg.
csak mondj nemet a drogokra kampány van, ami úgy ahogy van pénzkidobás...
de valakinek érdeke, biztos jó pénzt keres vele

(#82) Kain válasza Eagl3 (#80) üzenetére

Kain
(senior tag)

Az nem kattanás,hanem a kitágult tudat :D

(#83) ngabor2 válasza Kicker (#76) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

eddig semmi probléma. igen, fokozott figyelem alatt áll, pörög, de eddig jó. a témába direkt nem akarok belefolyni.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#84) Integra válasza Eagl3 (#80) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

muszáj feltennem a kérdést eme hsz-ed után, te próbáltál már valaha valamit? és ha igen, mit?

(#85) faster

faster
(PH! nagyúr)

Lígalájz! :)

Köszönöm, ennyit akartam mondani.

(#86) Integra válasza tiv61us (#75) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nehéz ezt felfogni, innen nézve iszonyat nevetségesnek tűnik az egész, bár gondolom mivel ott fegyver viselet hétköznapi dolog, részegen is puffogtattak párat régebben, szóval gyanítom oka van a tiltásnak

(#87) tiv61us

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

tulkeppen abban biztos vagyok, hogy egy jo kis alkoholista cigivel kombinalva sokkal on es kozveszelyesebb egy fuvesnel,/es en meg alkeszt nem lattam aki nem cigizik is/ de az is erv, hogy OK de kell-e meg a legalis dohany es szeszkereskedelem melle egy harmadik faktor a fu is
mondjuk fura dolog ez, mert a dohany is noveny a kender is,meg a csalan is aztan az
egyiket szivhatom, a masikat nem, a harmadikbol fozhetek teat....
azt alairom, hogy a mertektelen fuszivas, napi 2 duda mondjuk az tuti nem hasznal az egeszsegnek

(#88) Kicker válasza Eagl3 (#80) üzenetére

Kicker
(őstag)

röhögőgörcs, hülyebeszólás, esetleg nem tudsz kimondani valamit rendesen... nem lehet ezt leirni... gyorsan hat... mintha lehúznál 3deci páleszt, csak ez cigi..

(#89) Brae válasza Eagl3 (#30) üzenetére

Brae
(őstag)

A spangli kb. annyira káros, mint egy szál cigi és nem 10x károsabb, többek közt nincs benne nikotin. Vizipipába meg abszolút nem káros, mert a víz kiszűri a füstből a rákkeltő anyagokat és lehűti a füstöt.

Egyébként az a véleményem az egészről, h divatot csináltak belőle, prepubertáskorban lévő hülyegyerekek egymással versengenek, h ''húúú én már nyomtam, de király vagyok''.

[Szerkesztve]

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#90) Eagl3 válasza Integra (#84) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

4éve fogyasztok marihuánát, ebből két éve intenzíven, épp most vagyok ''leállóban'' 3 hete semmi fű :) ezenkívűl próbáltam: extazy, speed, LSD, gomba (ez nagyon goromba :) ) hasis (bár ezt lehet egy kalap alá is venni nem? :U ), ketamin, rush.

Ha ennyire érdekel, nem vagyok büszke egyikre sem, már régóta semmi szintetikus.

[Szerkesztve]

(#91) tiv61us válasza Integra (#86) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

azert ebben a fegyvertartasban is sok a tevhit
eleg kevesen jogosultak-relative- fegyvert viselni
tartani az mas, de akkor otthon van
az teny itt tuti gyakrabban szol a fegyver mint otthon, de rosszfiuk mindenhol vannak
es az milyen, hogy vasarnap meg egyaltalan nem is vehetsz piat?
gondold el ezt otthon

(#92) Nicky Nygaro

Nicky Nygaro
(kvázi-tag)

Ha nem büntetnék a marihuana fogyasztását, akkor valamilyen formában engedélyezni kell a termelését és árulását is, nem? Különben hogyan jutnak hozzá a fogyasztók?

(#93) Integra válasza tiv61us (#87) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

hát ha alkesz a csávó és még jól rá is szív akkor abból akkora hányás lesz, hogy az már csak önmagára lesz veszélyes hogy a saját hányásában hal meg :DDD

(#94) Integra válasza tiv61us (#91) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

pfffffffffffff, anarchia lenne:))
és mindezt milyen indokkal????
saját autódban sem szállíthatsz csomagtartóban a házadba a boltból?

(#95) Kicker válasza tiv61us (#87) üzenetére

Kicker
(őstag)

tiszta sor... amit mondasz, de perpillanat ez egy olyan tétel pénzben, amit alig lehet megbecsülni, de pár km autopálya kijönne belőle... csak az adóból... nem használ, de hétvégi 2 az kifejezetten jó... :DDD komolyra fordítva, a mérték mindenhol számít...

(#96) Integra válasza Eagl3 (#90) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én nem azt kérdeztem hogy büszke vagy e rá vagy sem, ez a te dolgod:)
csak mert túl sok a szmájli és egyik másik kérdésed vagy állításod furcsának tűnt, mintha nem lett volna mögötte valós tartalom. mindössze ennyi.

(#97) tiv61us válasza Nicky Nygaro (#92) üzenetére

tiv61us
(őstag)
LOGOUT blog

hat ez az egyik nag kerdes
nem buntetik ha x grammot tulajdonolsz, de ha diele vagy azt igen
iszont csak illegalisan tudsz hozza jutni, mert dielertol veszed, aki ugye mar bunozonek szamit
nehez ugy e
teljesen szabad termekke viszont en sem tennem, meg itt amerikaban is 18 ev alatt cigit 21 alatt szeszt nem kapsz sehol, hat otthon meg megoldnak a tinik is tuti

(#98) Eagl3 válasza Integra (#96) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit szórakozott vagyok ma :D

(#99) Kicker

Kicker
(őstag)

gyerekek meg van a magyar csodabiznisz!!! drogot nem engednek be az országban, hanem helyileg termesztené az állam és ő adná el... mekkora pénz lenne... még azt mondanák a sutyók(akik elítélik egyébként teljesen) hogy szívjátok.... amennyi szerkezetet lefoglaltak már... úúúú.... még a hollandok is felvennék a hungarian weed-et az étlapra... wehe:DD

(#100) Eagl3 válasza Kicker (#99) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megy ithon a termesztés neaggódj :)
Csakhát nem államilag...

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.