Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2151) brownus válasza Integra (#2149) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

sehogy, csak ha normálisan neveled, arra, hogy ne vegyen minden szart a kezébe és a szájába! és válogassa meg a barátait, hogy sportoljon, stb... akkor az igényei is mások lesznek.
ez szerintem kb. 90% nevelés és szülői hozzáállás kérdése, a maradék 10% meg az, hogy van-e annyira intelligens, hogy fel is fogja.

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#2152) Integra válasza brownus (#2151) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

persze, ezek alap dolgok.. de nekem is van 15 év éjszakázás a hátam mögött és van tapasztalat is bőven, és akkor meglátok egy ilyet és komolyan megfordul a fejemben, hogy mi lesz.. komolyan nem láttam még ilyet.

(#2153) ne_nezze válasza Integra (#2147) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

remélem ezeket "odafönt" is megnézik és el is gondolkodnak rajta.
aki ezt eladja nap mint nap ezzel etetném egy tükörszobában h lássa magán mit művel másokkal.

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#2154) Integra válasza ne_nezze (#2153) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nemtől, kortól függetlenül, mindenkit, aki ilyet mer adni/eladni a másiknak, ott helyben...

[ Szerkesztve ]

(#2155) ne_nezze válasza Integra (#2154) üzenetére

ne_nezze
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

túl humánus vagy.

Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►

(#2156) ngabor2 válasza brownus (#2142) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ismét elolvastam, és néhány mondatból levonható, hogy ez nem butaság, hanem kőkemény szarkazmus. így elolvasva egészen máshogy jön át...

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#2157) brownus válasza ngabor2 (#2156) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

én a butaságot nem magára az cikkíróra értettem hanem erre a fasz kormányra, orbán és semjén párosára. azt vágom én is, hogy szarkasztikus a humora.

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#2158) IreN!CuS válasza Integra (#2147) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Hát nem egyszerű van még pár videó fent,de jól írtad gyomorforgató nem is néztem bele csak az egyikbe elég volt az is.Egyszerűen felfoghatatlan számomra . :(

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#2159) brownus

brownus
(PH! addikt)

Tanuljunk Svájctól drogpolitikát!

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#2160) betonfelhő

betonfelhő
(tag)

NORML's Legalize Marijuana Commercial
http://www.youtube.com/watch?v=Eu3_1N6t6vw

>> I'll find you. Winter talisman. Hiding beside me in the snow. Fallen.....

(#2161) brownus válasza betonfelhő (#2160) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

(#2162) Integra

Integra
(Jómunkásember)

az új magyar drogstratégia
döbbenet mi megy itt, hihetetlen, hogy hülyék vannak mindenhol....

[ Szerkesztve ]

(#2163) betonfelhő válasza Integra (#2162) üzenetére

betonfelhő
(tag)

D: ... ér·tel·mi·sé·gi fo·gya·té·ko·sok

(#2164) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

(#2165) zed01 válasza Integra (#2149) üzenetére

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Tudod nem a dezomorfin a gond a krokodilban (azt használták egy időben a gyógyászatban is), hanem az egyéb anyagok, amit a házi előállításkor használnak. A krokodil ékes példája a drogtilalom társadalom romboló hatásának.

Linux Mint MATE Desktop.

(#2166) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Beindultak a szcientológusok.

[link]

Jó üzlet a drogbiznisz, de ami a legdurvább, itt hirdetik magukat a PH-n.

Linux Mint MATE Desktop.

(#2167) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt egy másik fórumon találtam:

Én az alkohollal voltam nagyon durva viszonyban. Évtizedekig ittam. Többször próbáltam abbahagyni, de nem sikerült. Majd a végén annyira kikészültem az alkoholtól hogy tulajdonképpen már inni sem bírtam. Elmúlt az elvonási tünet amit a család a háziorvostól felíratott andaxinnal kezelt és csak ültem és én is csak bámultam magam elé. Amikor megkérdezték hogy mi bajom azt válaszoltam, hogy ott vagyok ahol az álmok születnek és az oroszlánok sírnak. Vittek orvoshoz, pszichológushoz, de nem nagyon foglalkoztam velük. Egy régi barátom egyszer megkínált egy marihuanás cigarettával és újra tudtam nevetni. A fű gyógyított meg.

Linux Mint MATE Desktop.

(#2168) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyenkor január 1-én szoktam röhögni a sok másnapos barmon.

Linux Mint MATE Desktop.

(#2169) betonfelhő válasza zed01 (#2168) üzenetére

betonfelhő
(tag)

Na, remélem érthetően fogalmaztam. Mert NEM ellened, vagy a hozzászólásod ellen írtam az alant lévő mondatokat, hanem arra reagálva írom a véleményem. Szóval respekt és tisztelet, fellow ent.

Mindennel vissza lehet élni. Mindennel. És mindent túlzásba lehet vinni. A minden lehet legális, illegális, hizlaló, vitaminban vagy alkoholban gazdag. Burger Kinggel is vissza lehet élni (de azt nem fogják betiltani és kriminalizálni az azzal élőt). [Ezt úgy nagyjából Louis C.K.-től loptam]

De ez pont nem egy jó érv, hogy másnapos-összeokádós-gátlástalan-zombi, és a többi. Mert ez az állapot önkontroll és felelősség hiányában érhető el. Nem az alkohol a hibás. A használó. És az alkoholfüggőséghez is az azzal élő ember viselkedése és gátlástalansága vezet. (Én is ittam már többször alkoholt [jóhogy], részeg is voltam, másnapos is. Ettől nem lettem alkoholista, tapasztalatot azt szereztem.)

Másnaposnak lenni és üvöltve okádni meg lehugyozni a buszmegállót szerintem elsősorban felhasználói probléma. Szerintem ilyeneket arányaiban a 14-24 év közötti fiatalok művelnek többen (nem csak ők, nem azt mondom), no meg az alkoholisták (meg egyetemisták lol).
A függőségről (a fizikai állapotról) persze, hogy az "anyag tehet". De a használói viselkedés vezet oda. És amennyire hibás és ostoba (és torz, és szándékosan félrevezető) dolog a merev hozzáállás az egyéb (itthon illegális) könnyű drogokkal szemben a társadalomban és a jogban, ugyanannyira túlzó és visszás hasonló eszközökhöz nyúlni amikor az alkoholt kritizáljuk. Hiába sokkal (sokkkkkal) károsabb és nagyobb a romboló hatása minden tekintetben (a hibás drogpolitika miatt is).

Ez volt a véleményem.

(#2170) zed01 válasza betonfelhő (#2169) üzenetére

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Tudod a hozzászólásoddal csak az a baj, hogy szilveszterkor társadalmilag elvárt hogy mindenki merev részegre igya magát, jan. 1-én a vezető portálok főcímében szerepel az, hogy hogyan kezeljük a másnaposságot és nekem mindössze csak ezzel van bajom. Én január 1-én jókedvűen, kipihenten és fitten ébredtem, szemben a többségi társadalom általános másnapos betegségével.

Linux Mint MATE Desktop.

(#2171) Integra

Integra
(Jómunkásember)

(#2172) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

nem tudom volt e már ez a 2 videó
nem sima kender...komolyabb...de nagyon elgondolkodtató film
[link]

[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.