Eladó Zalman ZM2HC2, HDD hűtő vigyétek. 2,5k az ára.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Eladó Zalman ZM2HC2, HDD hűtő vigyétek. 2,5k az ára.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung
(#852) DeltaPower válasza D@ni88 (#850) üzenetére

60/5, az már derék.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#853) D@ni88 válasza DeltaPower (#852) üzenetére
jaja
mondjuk a 60 mellé sztem elfért volna egy 10es up 
nemtom hogy a mostani 6/1ből mit akarnak alkotni. az ügyfélszolgálat meg péntek délig van
szval többet nem lehet megtudni
[ Szerkesztve ]

Ha lejebb adja az igényeket akkor tudok neki segíteni 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
(#855) DeltaPower válasza D@ni88 (#853) üzenetére

beleírják a hirdetésbe hogy "elérhető MAX 60/5" aztán két-három hónap múlva kapnak 1 millió bírságot mert egyszer se érte el a 60 mega downt.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#856) D@ni88 válasza DeltaPower (#855) üzenetére
nem, mert odaírják a garantáltat is. sőt oda kell írniuk, ez már törvény. Garantált gondolom 20/1lesz vagy 15/1 sztem 
EuroDocsis 3.0 meg elég szépen megy a UPCnél is.
csak ne hozzák be forgalomkorlátot, mert akkor értelme nem sok lesz a gyors netnek
[ Szerkesztve ]

Öcccsém...
Kízárt a vatera 72 órára...
Indoklás nem tartottam be a szabályait, és "Másolt, szerzői jogvédett terméket árultam"..
És hogy mit árultam?
Egy általam írt pdf doksit, amit eddig 10-szer adtam el az elmúlt 1 évben ugyanitt....és mindig pozítvot kaptam a vevőktől...
Most írjak nekik h menjenek a fas*omba, vagy hagyjam rájuk?!

Ekkora kocsog egy bandát.
...GPS Szervizelés Nálam...

LOOOL!

Egyszerű a válasz ha kérdezel.
Milyen jellegű pdf-et írtál ha szabad tudni? Persze ha publikus

Análintruder kontra Prohardver.... 
Semmi különös egy fajta kezelési kézikönyv, sok okosággal... pár oldal az egész, de nem az, mondom h saját írás , és már nem egyet adtam el.... 

Milyen kezelési kézikönyv lehet az, amit TE írsz, meghírdeted, és még vesznek is belőle?!?!

Te kis Rejtő Jenő. 

Travel pussy hogy és mikéntjei.... avagy... érezzük jól megunkat vezetés közben is! 

Vegyél
bartucc: Lehet jó árat is mondtál, nem néztem most mennyi
Mindenesetre adatot ha garis ha nem, ha új ha nem, bármilyen hdd-ről veszthetsz...
New world...old thinking...IBM T60;)

Ez valami útleírás folyton útonlevő teherautósoknak, az út szélén álló pillangók fellelhetősége régiókra felosztva, névvel, tarifával, telefonszámmal??!!
Ja, ha pdf akkor képpel.... 
"Formicate Under Command of the King,,

Ha tényleg ilyen, vegyünk már ketten ilyet.
Majd max. lemásoljuk.

Probléma:
SIS chipsetes Asus CUSI-FX alaplap AGP nélkül természetesen. XP SP3 hálistennek feltesz minden drivert magától de persze a legszarabbat ami létezhet és mivel ez lesz a legfrissebb így nem lehet feltenni a régi de jó vga divert. (SIS630)
Hiba: Görgetésnél tördeli a képet, win indításnál az üdvözlő képernyő is töredezve jön elő.
Hogy tudnám teljesen letakarítani a windowsos vga drivert?
[ Szerkesztve ]
Eltávolítod a régit aztán felrakod amit akarsz az nem működik?

Még mindig keresek olcsó használt kerékpárt; ha lehet mountainbike-ot. Sárvédő, világítás megléte előny.
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872

Épp ezaz, hogy azt amit az xp feltesz telepítésnél nem tudod törölni teljesen. Ha felteszem a hivatalos drivert akkor a részleteknél ugyanúgy microsoft az eszközmeghajtó szállítója...
Akinek van kisebb féle HIFI toronyból levetett hangszórója feltétlen bombázzon az ajánlatokkal!
Ilyenekre gondolok:
[link]
Vagy a 3cd-s csodahifik hangszórói is megfelelnek

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
eszközkezelő, illesztőprogram frissítése opció se cseréli le?
Milyen, mekkora?
Chaser: persze, de ez a vinyó tuti beadja a kulcsot hamarosan, előbb-utóbb. (bár ha bad lesz rajta, attól még adat lementhető, szval ez se igazán indok)
daninet: hasonló engem is érdekelne, valami 10-20W közötti kis hangfalpár, mikro-hifi féle.
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Erre én is kiváncsi lennék, még fizetnék is egy sört, hogy megtudjam 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Ezzel kezdtem.
Nem mivel a MS driver a legújabb persze.

engem meg végleg, mert olyat írtam az üzibe, amit nem lett volna szabad... persze mivel törölnek minden ilyet ezért nme tudták megindokolni, hogy mit írtam bele, ami nem volt szabályos 
Node mit árulsz, hátha mi is veszünk belőle... 
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Akkor ne xarolj vele, rakj föl régebbi wint ami nem ismeri, vagy pucold ki regcleanerrel, hátha.
bartucc: Hamarosant azt nem hiszem, persze 1x biztos
Kb 1 hónaposan kezdte el gyűjteni a weaksectorokat, nekem minden több példányban van meg ami fontos, 100/100-as hdd is elszállhat egyik napról a másikra ha úgy gondolja... Nézegettem az egyik topikot, van olyan akinek az új vinyóján 200+ a weaksector

Sajna nem 320 as vinyók jöttek hanem 160 -as IDE seagate.
Bontatlan bár dobozos, zsír új vinyók.
Árajánlatot várok holnap 12-ig lehet őket vinni jó ár esetében, Nagykőrösön.
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
Értelek, minden esetre legmagasabb ajánlatom 9000 Ft. 
NaNorbert: a legnagyobb ajánlatom 7k két darabra.
[ Szerkesztve ]
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

ezzeötszáz

[ Szerkesztve ]
------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------

A 2öt 7 ért nem adom...
◄╣Az életen keresztül nincs hamisabb vezető, mint az emberek véleménye╠►
Vki mesélje már el nekem, h 775-ös Intel platformon mi számít most fasza ár-értékű procinak, és miért. Olyan 15-20k magasságában gondolkoznék így elsőre, de mivel nem kell erőmű kérnék tippet 10-15k cuccra is, ha van. 
Illetve Giga lapok közül melyik az, amit szintén fasza, minden földi jóval meg van áldva? 
Köszöntem! 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Proci terén E7300 vagy E7400, ha olcsóbban kell, E5200. Ha négymagos kell, Q8200(használtan fér bele a keretbe)
Mire kellene? .
Tök hétköznapi használatra, esetleg néha kis játék.
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

alaplap ez jó árban van és jó is [GA-G31M-ES2L]
a bolti ár [GA-G31M-ES2L]

------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------
Alakul-alakul
, de a hdd-t nem hoztam, 1 hónap múlva meg már lehet nem adom el
postát ebben az esetben meg kihagynám.
fero02: g31m-es2l+ E3xxx....ennél többet én nem fektetnék bele, max egy k_vadba

Budapest->Kecskemét irányban van egy teljes felnőttáras vonatjegyem, mivel úgy alakult, h. visszafelé kocsival jöttem
Retúr jegy, így sajna nem váltják vissza, azonban ápr 11-ig fel lehet használni. Legközelebb májusban tervezem felmenni, így bukta a dolog 
Aki tervezi, h. megy pestre ebben az időszakban (és jön vissza Kecsóra), vagy állandóan mész, egy 4320 Ft értékű retúr jegyet tudok adni 1000 Ft ellenében. (Aminek csak egyik fele lett elhasználva)
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu
Lap az ok. 
CPU az E3200 vs. 5200, jelentős a különbség? 
Ramból a 2x2 Gb az gondolom bőven elég win7 alá is. 
[ Szerkesztve ]
Nem jelent annyit, amennyivel drágább, röviden. 7köznapi használat során észre se veszed, játéknál már kiütközhet, de inkább a vga-d fogja először megérezni a limitet a gépből, mint bármi más. SSE4.1 sok alkalmazásban gyorsítana, de az meg csak 7/8xxx-ekben van. Drágábban amd-nek jobb alternatívái vannak, azonkívül ott az új i3 alapú g9xxx tökömtuggyanevű' proci, ami kb E8400 tudását hozza és újan 22k körül van, e8400 használtan is jó esetben 25k.
Ha kell e3300 tudok is hozni holnap nagy eséllyel 9.5k-ért hűtő nélkül újat. 3200-est már nem nagyon láttam sehol.
szerk: Ha nem játszol 2x1 is elég, a noteszben annyi van -illetve volt, most xp van- x64 win7 alatt. A "gamer" gépemben volt 2x2, hát soha nem a ram fogyott el
[ Szerkesztve ]
E5200 jobban bejönne, 2x2 Gb rammal, vmi pörgős kis Samsung egytányéros vinyóval, meg azzal a Gigabyte lappal...
Ehhez miféle vga passzolna? 
Azzal nem tudok jó árban szolgálni
ha tuning van akkor hd 57xx még lazán, megkockáztatom 3.5-4G-n még 5850 alatt is elbóhockodna 1680-tól felfelé kényelmesen, ha no tuning, akkor 4850-ig bezárólag.
Azért abból is vmi költséghatékony megoldás kellene. Ja meg passzív is. 
Talán egy 4670 v 5670, sapphire AC-s kb hangtalan., 22k körül lehet újan, de amellé felesleges e3300-nál nagyobb cpu. Esetleg 4830 használtan garral, néha egész jó áron van fenn. Cpu-ra freezer7 rev2, vagy fórumról EKL
Freezer 7 az alap. Több gépe is az elődöt raktam, attól jobb nem kell (mert nincs ennyi pénzért
).
rev2 azért, mert végre keretes és jó am2/am3/775/1156/1366-ra...sose tudni
szerk: 1ébként az EKL valamivel jobb, 3k-ért árulják itt, csak az pattintós, keret + zseton + posta...úgy már nem feltétlen éri meg, mondjuk vettem én a sráctól olyan hűtőt is 5k-ért, ami boltban alhangon 12
[ Szerkesztve ]
rev2 775-re is kerettel megy fel, vagy ott is a panelon átmenő pöckös megoldás van? 
EKL-t abszolút nem ismerem.

mod: ja meg 02
[ Szerkesztve ]
első 
szégyen és gyalázat mostanság a helyzet... dzsordzsnak ennyi munkája lenne, hogy nincs ideje elsőzni? 
mod: amugy nem én vagyok az első, de senki nem írta.. 
[ Szerkesztve ]
keret 
EKL-t illetően: szoktam én rosszat ajánlani? -igen, lehet hogy szoktam
- Tuti cucc, csak nálunk mint sok mást nem ismerik. Gondolom az alpenföhn neve se sok mindent mond, pedig ilyeneket is csinál...vagy ilyet
szerk: vitathatatlan harmadikkk, hogyhogy fenn vagyok még? 
[ Szerkesztve ]
Marad a Freezer. Számomra megbízható minőség.