Okos legyé! 
"Formicate Under Command of the King,,
Asus L2000E Laptop / Notebook Nem celeron! HIBÁTLAN! akár 28 ezerért! Csere is!
Ipod nano 6g-t Vennék!!! Budapest és vonzáskörzete csak személyes átvétel!
Galaxy 8800 GT 256 MB GDDR3 256 bit - 7300 GS 256 MB-ra (v. 512) CSERÉLNÉM
Kingston 256MB PC100 SODIMM SDRAM LOW DENSITY, kompatibilitási listával

Okos legyé! 

..én csak válaszoltam, te pedig kostolgatsz, hát akkor tedd!... 

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Ilyen sokáig tartott megkeresni?

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

Hmmm... Ez is egyfajta stílus. 

Nana! Ki minősítette a stílusomat tajjparasztnak?!
Ki kostolgat kit? 

Nem a stílusról van szó b..+ ... inkább mennyé vodkázni ,mer le vagy maradva ... jó ez a heineken 
feró: ezen az új felületen lehetetlen keresni 8 sör után ... de még állok! 

Mikor hagyta fel a nyauzást?! Már-még ebben a topikban is van 1-2... 
De amúgy a legjobb az amikor buzultok! 
Sztem mehet mindenki a sarokba kukoricára térdepelni... én is mélységesen magamba estem, álmatlan éjszakáim vannak, melyeket a munkába folytok...
Nem soká indulnom is kell sajna....
...GPS Szervizelés Nálam...

Meg kellene tanulni emberi módon viselkedni itt is, ez nem "csak internet", ahová azt írsz amit akarsz. A saját személyiséged tükröződik a sorok között. Ez is egy közösség amit (elvileg) emberek alkottak, jó lenne úgy is viselkedni. Főleg ez egy lokális közösség, az utcán is összefuthatunk bármikor.
Inkább nem mondok véleményt egyesek hozzáállásáról. Ha idegesít akkor ahogy Gyurcsány apánk megmondta, "el lehet menni", nem kell olvasnod.
Engem is sok minden idegesít, mégsem írogatok. Van egy érdekes szó, keressen rá aki nem ismeri, vagy úgy gondolja ő baromi művelt és ismeri, akkor olvassa el újra az értelmezését és próbálja alkalmazni is: tolerancia
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

Nem vodkázhatok mer meg vagyok fázva, és félek hogy rámegy az arcüregemre!
Ne hergejjé!! Egy hete nem ittam, tökéletes az éleslátásom...
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja! És Heinekenből 8? Nem voltál te soha ilyen puhány....
8 Heineken mennyi normális sörrel ér föl? Mondjuk Paulanerből? 3? 4? 
(#512) D@ni88 válasza God Vazzeg (#478) üzenetére
én pl nem bántottam...

Gyakorlatilag most ez olyan mint amikor letörte valaki a céges autó tükrét...
Nem hogy nem dolgozik ott olyan aki vezette volna, de még csak az autóról se tudtuk h a mienk... 
...GPS Szervizelés Nálam...

Tényleg ennyire nem vágod mit írtam vagy csak megjátszod a hülyét? mostmár kíváncsi vagyok..... 

tükrétöt tudom már volt
m1ek és cserélek tápot 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Az a tulajdonság, sajnos nagyon hiányzik a mai világból....nemcsak egyes emberekből. Pedig jó dolog.
Sztem.
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

Ez hányadik nicked barátom?

".. csupán csak egy példa: hát nem tajjjjparasztként
,,
Ezt írtad! Arra a kérdésre, hogy hogyan kellett volna viselkedni vele??! Ebből mit is kellene értenem?
És csínyján bánj a jelzőkkel, ha megkérhetlek.

Így van! Innentől kezdve én sem iszom ... na, jó, csak kevesebbet iszom a közösség előtt 
És tolerálom FaragóJoe betegségét ... nem iszom ma vodkát 
[ Szerkesztve ]

..feltettél egy kérdést,válaszoltam rá,deeee nem azt mondtam hogy te vagy a tajparaszt vagy pedig a tee stílusod a tajparaszt, hanem, azt írtam nem így kellett volna viselkedni vele!!! Te miért veszed magadra??????? te tetted fel a kérdést neked vszoltam!! Vágod??? nem sértegetni akartalak, de ha gondolod írok péladát ezt hogy értettem! 

Ne tolerájjá!
Igyál nyugodtan! Nem venném a szívemre ha miattam maradna el a jóleső mámor!
Különben is, a Heinekenhez kell a vodka, vagy pálinka, vagy egy kis tömény... 
Makka7: Igen, kérnék példát! 
[ Szerkesztve ]

gyanús nekem ez a PINGVIN !!!
![;]](/dl/s/v1.gif)
túl sokat kérdez !!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
egy hónapja regisztrált és osztja itt az észt
kemény

vagy csak újra regisztrált?

[ Szerkesztve ]
------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------

Nekem mindegyik pingvin gyanús 
Pingvinesküvés- elmélet 3x?

Pingvinek, Salingertől hány kötet is van otthon elrakva jobb időkre???
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

akkor nem vagyok egyedül ugye?!
,gyanúsak ezek a pingvinek biztos megint gyűlést akarnak tartani a fórumon

[ Szerkesztve ]
------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------
Projektoros kérdés, aki ért hozzá írjon. 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
(#528) God Vazzeg válasza faragojof (#522) üzenetére

Azaz! Heineken+unikum a nyerő
Hej de régen okádtam

Találmány gyártási joga eladó!
(#529) faragojof válasza God Vazzeg (#528) üzenetére

Micsoda őszinteségi roham!!!
De legalább izmos vagy Vazze! 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/
Maxi rescpect, tökéletesen egyetértek veled.
Engem csak az idegesített, mikor nem volt képes rendesen leírni a nevem. A nyaúzás nem érdekel, az sem rosszabb, mint a buzulás...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#532) God Vazzeg válasza faragojof (#529) üzenetére

Ááá csak szeretnék az lenni
Régen sör+unikum volt a nyerő, most már lájtosabban nyomjuk, jégeralma általában
Legutóbb egy 7 decissel nyomtunk be haverral, úgy mentünk el bulizni, nekem annyira nem ütött mint neki 

KABBE hokedli v sztonhendzs v mi a fene! 
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
Ez alapmű, erően gondolkozom, hogy hosszú idők óta az első cd, amiért pénzt adnék... 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

És ideadnád a névnapomra
Boldogat neked is! 
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872
Beléd is boldog nevednapját.
Te is rajongó vagy?

Nem, de a múltkori 'célzás' jó volt 
Boldogat a Tamásoknak! 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73
Köszönjük 

(#541) God Vazzeg válasza fero02 (#538) üzenetére

Aztat nekik! 

Boldog névnapot!
kedden m1ek debrecenbe ha kel vkinek vmi 

Nekem hozzá egy 28-as biciklibelsőt 

ha odahozzák hozzám akkor elhozom 

én nekem hozhatnál onnan egy zsák pénzt

ha valaki oda viszi hozzád?

[ Szerkesztve ]

Teeeee, nagyon pingvin 

Illegális úton szerzett pénzt nem veszek át 
Odavitték, ott van a bankban, csak be kell kiabálni, hogy maxon-nak lesz 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Azt azért tegyük hozzá, hogy Te+Steve voltatok, akiknek a legjobban baszta a csőrét valami miatt a dolog, és nem kicsit tahó módon bántatok vele(más is írt ezt azt, de nem csinált sportot belőle). Lehet ezt otthon eltűri a barátnő/feleség, de most nem nyert hangszórót, szóval nem kell csodálkozni.
Kicsit(na jó nem kicsit) én is csalódtam a brigádban, ezért tettem magam parkolópályára egy jó időre, így aki keres, az privátban megtalál, de ide nem fogok írni.
Ha meg nem látjátok, hogy mivel sikerült megbántani Cirmit, vagyis inkább elüldözni, az sajna elég nagy szegénységi bizonyítvány az érintetteknek.
Na viszonlátás egy időre, és aXXon nevét mindenki írja jól, mert ha mégsem, akkor kitör a harmadik VH
(és van egy csomó intrudere is ám
)
www.polirfelni.hu