Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#451) GrandeP válasza fero02 (#450) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Jobb adni, mint kapni... mi?! :DDD

...GPS Szervizelés Nálam...

(#452) fero02 válasza GrandeP (#451) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kérsz Te is? :U ;]

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#453) GrandeP válasza fero02 (#452) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Exit Only! :DDD :R

Valaki követte ezt a topikot rajtam kívűl?! [link] van egy pár fura figura!? :DDD

(#454) Maxon válasza GrandeP (#453) üzenetére

Maxon
(tag)

öcsém !!!!!! ennyit rágod ni valami szaron , és ennyi embert beszarás mit törődnek vele ők biztos nem fognak többet meg tudni, csak amit a TV-mond mert ez mint tudjuk, egyből szigorúan titkos, így főlős leges rajta rágódni hogy mi volt az :K

csak az a baj, hogy a TV-se tud mást mondani, mint amit csak hazudnak nekik, hogy mi is volt az valójában "METEOR" vagy "ŰR HAJÓ":K :C :C

[ Szerkesztve ]

------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------

(#455) fero02 válasza Maxon (#454) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így van, ezért kell Mónika Show-t nézni. Az hétköznapi emberek gondjait mutat be... ;] :DDD

"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73

(#456) Maxon

Maxon
(tag)

azt a k@rva :Y :Y de hal ez a totyik :DDD :DDD

nincs itt cirmiii látszik :DDD :DDD

[ Szerkesztve ]

------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------

(#457) Chaser válasza whisky75 (#448) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mennyire karcos? Tudsz képet adni és mennyire olcsó? :B

New world...old thinking...IBM T60;)

(#458) Kloss válasza Maxon (#456) üzenetére

Kloss
(őstag)

Hát, többeknek az "útjában" volt

PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

(#459) vikcsi válasza Chaser (#444) üzenetére

vikcsi
(senior tag)

hali!

r467d3-512i a típusa, garancia egy zalaegerszegi boltba szól, eredeti garlevél+blokkja.
Jövő héten ha a 7200gs-t is viszed mellé 3k-ért, akkor 13k marad ennek is ára(=16k), egyébként 14k-t kérek érte, hétvégére kellett volna a kess :B
[link]

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#460) Chaser válasza vikcsi (#459) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha nem helyi gar akkor tárgytalan :R Viszont táp lehet érdekelne, de majd szólok ha megyek.

New world...old thinking...IBM T60;)

(#461) Norb3rto

Norb3rto
(őstag)

Seagate 320GB ST3320311CS eladó bontatlan priviben lehet érdeklődni :)

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#462) OTee

OTee
(fanatikus tag)

Már ez a topic sem a régi! :( :( :(
1 hét alatt 460 hsz ?????!!!!!!!!!!
Vmi nagyon elromlott itt, vagy ideért a Válság?
Már hsz-ra sincs píze a népnek?
George is csak polírozik, intruderét már ki tudja hány napja nem kínálta senkinek!

Nem lesz ez így jó! :O

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#463) fero02 válasza Maxon (#456) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"nincs itt cirmiii látszik :DDD :DDD"

Esetleg azt tudod-e, h miért? :U

(#464) Simi2000 válasza Maxon (#456) üzenetére

Simi2000
(tag)

Nem kell magadra venni:

Lehet nem kellett volna vele úgy viselkedni ahogy....Amig itt volt állandoan szekáltátok, mostmeg visszasirjátok?

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#465) fero02 válasza Simi2000 (#464) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"nem kellett volna vele úgy viselkedni ahogy"

Ezzel mindent elmondtál, köszönöm! :R

(#466) Kloss válasza fero02 (#465) üzenetére

Kloss
(őstag)

Ahogy alázógyík mondaná: ez a pöttyösbögrék miatt van :DDD

(#467) fero02 válasza Kloss (#466) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oviban az volt a jelem. :DDD Fehér alapon piros pöttyös bögre. :B

(#468) Kloss válasza fero02 (#467) üzenetére

Kloss
(őstag)

Aha, akkor mindent értek :DDD

(#469) God Vazzeg válasza Kloss (#468) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Kiderülnek a dolgok :DDD

Találmány gyártási joga eladó!

(#470) Simi2000

Simi2000
(tag)

Ma vettem egy Samsung Story Station 1TB-os külsö winyót.....gyorsan el is kezdtem rá másolni a divx-es filmeket (pár száz GB). Utánna kezdeném a nagyobb iso-kkal. Erre kiirja a tc hogy nem írható,,,szüntesd meg az irásvédettséget....el nem tudtam találni mi a baja.

Hát valamelyik nagyon okos ember kitalálta, hogy FAT32-be kell formázni az 1TB-os winyót....lehet Én vagyok lemaradva valahol. De most komolyan.

2010-ben az 1TB-ot winyókat FAT32-re kell formázni?

[ Szerkesztve ]

(#471) whisky75 válasza Chaser (#457) üzenetére

whisky75
(tag)

holnap délelőtt csinálok róla képeket, s felrakom őket, valószínű hogy nagyon olcsón megválok tőle mert nem kell. A reális ára szerintem 4000 forintocska lenne :K

(#472) aXXon

aXXon
(őstag)
LOGOUT blog

Éééééééééééééééééés elsőőőő :DDD

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#473) D@ni88 válasza aXXon (#472) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2

(#474) trl_master

trl_master
(fanatikus tag)

cirmi a leggyengébb láncszem? ;]

amugy meg 3 :U

"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

(#475) Maxon

Maxon
(tag)

reggeli: 1 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#476) God Vazzeg válasza trl_master (#474) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Senki se bírta volna azt a bántást amit itt kapott, én már hamarabb elköszöntem volna a helyében :U

(#477) D@ni88 válasza God Vazzeg (#476) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

amikor idejött tönyleg volt oltva, de mostanában még mi linkeltük neki a macskás dolgokat. Meg sztem próbáltak többen is rendesen hozzáálni. szval. az meg hogy egy kicsit becinkelték, hát ez van. senki se ússza meg enélkül sehol.

(#478) God Vazzeg válasza D@ni88 (#477) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ja de ő lány, lehetett volna ésszel is. Nagyon cinkes volt ez már :U Mindegy, ti tudjátok!

(#479) Szlovi válasza God Vazzeg (#478) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

[link] :U

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#480) makka7 válasza D@ni88 (#477) üzenetére

makka7
(újonc)

.. ez csak itt nállatok van,hogy jön egy uj ember és cinkelitek nállatok ez a norma.. :C

(#481) GrandeP válasza God Vazzeg (#476) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Sztem semmi bántást nem kapott, legalábbis nálam az nem itt kezdődik... ;]

Ellenben ez "benyaúzás" ez kegyetlen (volt) mondhattok nekem bármit! :W

(#482) GrandeP válasza Simi2000 (#470) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Hát nem toom.... én gyakorlatilag a hardverekhez adott driver cd-et se bontom ki, mert ki tudja mikori...

Tehát igazából neked kellett volna megformáznod... fat32-re meg azért formázzák h win98 is felismerje ha úgy alakul..

(#483) fero02 válasza God Vazzeg (#478) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neki sem a szurkálásokkal meg a beszólásokkal volt baja, mert nagyon veszi a lapot...hanem a paraszt beszólásokkal.

De amúgy ha jobban megnézed, akkor a régi kemény magból egyre kevesebben írnak, jönnek ide. Talán el lehetne gondolkozni, h miért is van ez. ;)

(#484) Ramius válasza GrandeP (#481) üzenetére

Ramius
(őstag)

Nyugodtan bevallhatod, hogy nem birod a nőket :D
Vagy a nők nem birnak téged? ;]

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#485) fero02 válasza makka7 (#480) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálunk ez van. De sosem volt ennyire...

Sok másik lokál topikba beírsz, akkor az esetek 90%-ban hozzád sem szólnak. Az jobb? :U

GrandeP: azért ha jobban belegondolsz, akkor azokon a gépeken, amin win98 van, ott első körben sztem a hardver miatt nem ismerné fel a vinyót. Ha meg mégis, akkor mit keres a gépen '98? :U

Ramius: Nálad a pont! :K ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#486) GrandeP válasza Ramius (#484) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Én a nő(ies) nőket szeretem.. és nem a hellokittiket... :DDD

Az h bírnak-e a nők, az gyakorlatilag a festéklemosó és vodkanarancs arány kérdése...

Ferobá: egy usbs winyót simán fel kellene ismernie.. Ellenben céges környezetben még mindig nem ritka a win98... :U

[ Szerkesztve ]

(#487) Ramius válasza GrandeP (#486) üzenetére

Ramius
(őstag)

Az h bírnak-e a nők, az gyakorlatilag a festéklemosó és vodkanarancs arány kérdése...

Mi köze van hozzád a festéklemosónak? Sminkeled magad, cica? ;] :D

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#488) Simi2000 válasza GrandeP (#482) üzenetére

Simi2000
(tag)

Értem Én hogy Win98....na de akkor is meglepett....inkább hagyták volna formázatlanul.

Tergnap este elkezdtem egy normál (nem gyors) formázást rajta win7 alatt, még csak a felénél tart. Kíváncsi vagyok mikorra végez,

[ Szerkesztve ]

(#489) whisky75 válasza Chaser (#457) üzenetére

whisky75
(tag)

;) itt van a kép a házikóról amit ígértem.

(#490) God Vazzeg válasza fero02 (#483) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nekem hiába mondod, én tudom.. És sajnálom cirmiit, de megértem miért döntött így :U

(#491) faragojof válasza fero02 (#465) üzenetére

faragojof
(senior tag)

Csak pusztán kíváncsiságból kérdezem! Mégis hogy kellett volna viselkedni vele? :R

"Formicate Under Command of the King,,

(#492) makka7 válasza fero02 (#483) üzenetére

makka7
(újonc)

..látom vki használja is az eszét, nem csak van... :R

(#493) Norb3rto

Norb3rto
(őstag)

Ha nem nyaúúzott volna folyamatosan lehet nem így alakul :B

(#494) fero02 válasza faragojof (#491) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Írjál neki privátot és kérdezd meg tőle, h miért nem ír és mi/ki bántotta meg. ;)

Én tudom, mert beszélek vele, de megkért, h ne mondjam el.

(#495) makka7 válasza faragojof (#491) üzenetére

makka7
(újonc)

.. csupán csak egy példa: hát nem tajjjjparasztként :((

(#496) makka7 válasza Norb3rto (#493) üzenetére

makka7
(újonc)

... de miért, fájt az neked?? mert ha fájt akkor megértem ha nem akkor meg b...meg! :((

(#497) Szlovi válasza Norb3rto (#493) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Sztem olvass vissza: az elején (az első napokban) "nyáúúott", utána kitette aláírásba. Ennyi volt a nyáú.
Már akkor kapott hideget-meleget és mégis itt maradt,sőt Ő ennek ellenére is "normál hangnemben" írt,míg volt aki vele szemben nem.
Meg fero02 és george11 felhívta rá a figyelmet,hogy le kéne szállni róla ...
ala george

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#498) Norb3rto válasza makka7 (#496) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

idegesített az elején utána nem olvastam inkább,ha főzésről írt volna mint később akkor no problem sztm az mindenkinek bejött volna akinek nem attól én kérek elnézést de ez a nyávogás vergődés katasztrófa volt, érdekes később leszokott róla onnan már barátságos volt 1BBként aláírásban 1álltalán nem zavart :R

(#499) fero02 válasza Norb3rto (#498) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És neked pl. az hogy esne, ha most elkezdenénk baszogatni a gyökér msn-es duma stílus miatt?! :F :U

1BBként
1álltalán
sztm

Nyaúzott, de mikor látta, h szinte mindenki nemtetszését nyilvánította, akkor abbahagyta. Ennek ellenére továbbra is kapta a baszogatást, amit még mindig elviselt, felvette a topik stílusát, poénosan vissza-vissza szólt. Csak ebbe bele is lehet ám unni, pláne vki úgy szól be, h megsérti, vagy csak szimplán szarul esik neki.

[ Szerkesztve ]

(#500) Norb3rto válasza fero02 (#499) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

Miután leállt a nyávogással én személy szerint nem írtam rosszat,hogy más mit írt nem rám tartozik mindenki a saját dolgáért felelős,msen es dumáról meg annyit nem csak én használok rövidítést khmm... úgy hogy mást is lehetne emiatt baszogatni :U

mod: miután nem nyávogott nem kellett volna csesztetni ez igaz erre írtam a főzést "mit is főzzek ma" meg sztm ez jobban illett hozzá mint a nyaú :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.