Na, tán te vagy a mendzsere, hogy így tudod?
nyáááúúú:)
Milyen SSD-t vegyek? [Mielőtt írsz először olvasd el az 1. hozzászólást!]
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Hivatalosan is bemutatkozik az Olympus 75 mm F1.8 m4/3-os objektívje

Na, tán te vagy a mendzsere, hogy így tudod?

Hívás nélkül is?
Egyedül? 
"Formicate Under Command of the King,,

na jólvan nem ugrottál be én adok 2k-t 
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...

nem csak szégyellős és engem kért meg, mer' tudja gátlástalan vok 
Jelképes összegért P3-P4 gépeket, CRT monitorokat veszek, átveszek... privátban...
(#305) God Vazzeg válasza cirmiiii (#294) üzenetére

Sajnos egyedül kell néznem 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó!

Mondd gátlástalanságod miben nyilvánul meg? 
(#307) cirmiiii válasza God Vazzeg (#305) üzenetére

Az nemjó az .. 

túl kiváncsi vagy círmos 

Te is fiam blútúsz!!!!!!!!
Tőled nem ezt vártam,
amúgy meg pingvintárs +mondta a frankót! 
OTee 
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Te meg "beszari" , ha egy ilyen egyszerű kérdésre nem tudsz válaszolni
hihi

miez kérdez felelek szerinted 
hát ahány kérdésre Te itt válaszoltál nekünk...
lehet visszaszívnám gyorsan azt a beszarit és átgondolnám újra 
[ Szerkesztve ]

Mindig mindenre válaszoltam 
Nem vonok vissza semmitse
hihi

Mekkora nagy trampli kezed van

Inkább nem is mondok semmit..... 

nem az trampli, a fejed csöpp 
(#317) God Vazzeg válasza cirmiiii (#307) üzenetére

Nem ám 
Találmány gyártási joga eladó!

Te mit vársz attól, hogy itt vagy a PHn, motivációra lennék kíváncsi?
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Nem tudom mit várok ettől, de te leszel az első akinek el fogom mondani ha megtudom
Addig is időtöltésnek megfelel 

Lehet örülni!
Viszontlátásra !

478 / 462 alaplapot vennék 
pü

Az milyen időtöltés, ha néha-néha beírod hogy nyaú?

Egyszerű a válasz ha kérdezel.

Szerintem tudom mit keresel! 
Kívánom találd meg minél hamarabb! 
ezt mindenféle hátsószándék és rosszindulat nélkül mondom 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Ti pingvinek maradjatok csöndben 
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

A tegnap hirdetett 2X1GB ram még mindig eladó, nem jöttek érte.

Nagyon remélem nem sértődtél meg tanult barátom meglehetősen nyersen megfogalmazott, mellbevágóan egyszerűen feltett, de maximálisan lényegretörően megfogalmazot kérdése miatt! Hidd el, Ő is, mint mi itt a fórumon mindannyian legfőképpen a szellemi megvilágosodást keressük, a magunk egyszerű módján. Vagy így, vagy úgy próbálunk kibontakozni a net adta kereteink között. Ezért hát elvárnánk, hogy ne legyen ebből sértődés.... Senki nem sértődik meg Georgon, hogy lebuzizza kis közösségünket, holott az a buzi aki mondja. 

Valaki tudja még, hogy mi a lófüttyről beszélek?

Ezért sürgettél?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tessék most jól a nyakadon maradt!
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Ez a gyönyörű, és szépen megfogalmazott mondat még Grétsy László becsületére is válna.

Egyébként nem gond, ha te nem értetted amit mondtál, mert nekem "átjött". 

Jóvanna! 

Tudnák kínálni érte egyszer 2Gb DDR2/800 Kingstont!!!!
Mivel nekem meg 2x1Gb-ra lenne szükségem....

.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

bammeg ezt jól tetted h kivetted innen 

Hát nem is tudom, de egyelőre köszi nem. 

ELADÓ: href.hu/x/7wd7 ; Samsung P2450 FULLHD monitor, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Nokia 6020, Panasonic FULLHD kamera, stb... csere ON; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

szükségem lenne 1 fájlra, a neve:
usbser_lowerflt.sys
nagy valószinűséggel a
C:\WINDOWS\system32\DRIVERS
mappában lakozik
ha valaki találna a gépén és elküldené, megköszönném

Meglestem, de nálam nincs. Vagy csak notin lenne ilyen file? 
ui.: Toner megjött? Már nagyon kellene.

köszönöm!
megtaláltam a keresett fájlt
toner nálam vam, de most itthon vagyok, hazafele beugorhatsz érte vagy kiviszem az osanhoz
ha marisom addig lábraáll 
vagy holnap
[ Szerkesztve ]

Gyík! hívjá má fel léccíves,mert a számodon előfizető nem nem kapcsolható!
Amúgy meg ezt egy Gyomai kocsmából írom,úgyhogy neten péntekig nem vagyok elérhető 
Tenx!
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

kocsma? én meg itt poshadok melóban 

Mirő hívjon fő Maargit! Nincs is előfizetése....
Ha meg te egy kocsmába vagy a világ végén, akkó azé írsz me má nem tudsz beszélni!!!

Áááááááááááááá... Csupa paradoxon..... 

mit melózol ?

fika irodai meló, egyszerű adminisztrátor vagyok... 

De legalább jó péézért, nem? 

Képzelheted, h mennyit kapok... Kecsón diákmunkával kerestem kb ennyit...
De legalább van munka, és viszonylag nyugis, nomeg a dolgozók fele csaj 

Biztos örülnek, mert nem tudsz bennük kárt tenni....
(Nem én vótam, ez Bizztos hogy a George vót
)

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

vááááá
mámeg piros egy fokkal jobb

de nekem nem tetszik

miért nem lila :::
szt adj egy puszit legyünk buzz@k

[ Szerkesztve ]
------------------------ aki nem válaszol a prívátra azt le tiltom---------------------
Ci-ci-cicccccccc! 
"...Nem szándékoztam eladni, de két doboz Borsodi csere tárgyát képezheti. Megélhetési alkoholista vagyok." - by TeeBee73