Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#951) szmi válasza RBJ (#950) üzenetére

szmi
(kvázi-tag)

Hello!Már mind1,de amit a Kaspersky lát az sztem nem is a nod rendes telepítös változata hanem az online scanner lehet.Azt futattam kb 2hete,böngészön keresztül,de a böngészöben(ie) sem találtam semmit.Maradok a CIS-nél,csak kiváncsi voltam mit sikerült kihozni ebböl a verzióból.

(#952) catthomas

catthomas
(újonc)

Csak én vettem észre hogy a kaspersky baromi kis méretű frissítéseket szed le?
Régebben 1-2 MB voltak!
:U

(#953) RBJ

RBJ
(őstag)

A kav ba be lehet állítani a frissítés intervalumát? nem találok ilyet.

[ Szerkesztve ]

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#954) HZoli87 válasza RBJ (#953) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Settings - > Update Settings (3.fül) - > Run Mode, és itt kiválasztod a neked megfelelőt.

(#955) RBJ válasza HZoli87 (#954) üzenetére

RBJ
(őstag)

Jé tényleg. engem csak az tévesztett meg , hogy naponta lehetőséget láttam csak.
köszi.

(#956) Jim74

Jim74
(őstag)

Na adtam egy újabb lehetőséget a KIS 2011-nek, hogy bizonyítson. 556-os, angol. Meglátjuk mit ad elő... :U

(#957) tyan válasza Jim74 (#956) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Nálam semmi gond vele.

(#958) Jim74 válasza tyan (#957) üzenetére

Jim74
(őstag)

Ajánlom neki, hogy nálam se legyen...

(#959) RBJ

RBJ
(őstag)

Hál Istenek nálam is remekül működik. nem fagy el menet közben a KAV.
De hozzá kell tegyem , hogy teljes scan él elszált.
kop kop működés közben semmi bibi. :DDD

(#960) GEPESZ66

GEPESZ66
(senior tag)

Próbáltam letölteni háttérképet a Zedge-ről,de amikor rákattintok a képre, nem jön elő az a két kis ablak, hogy hova akarom menteni, csak egy kis karika forog a helyükön.A Céges gépen NOD van, ott semmi probléma.Nálatok működik-e a letöltés?Korábban nálam is működött, de mostanában nem töltöttem le.Meg is lepődtem a problémán.Tényleg a Kaspersky lehet-e az oka?A 2010-es Kaspersky-nél volt egyidőben, hogy pl. a Videosmart oldalon található videókat nem töltötte be.

(#961) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#960) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most próbáltam ki IE8 és FF3.x alatt, semmi gond nincs vele, rendesen le tudom tölteni bármelyik wallpaper-t. Nem lehet, hogy valamelyik böngésző-kiegészítő nincs telepítve vagy épp ellenkezőleg, valami olyan kiegészítő van fent, ami bekever az oldalnak?

(Kipróbáltam, hogy legmagasabb védelemre állítottam a KIS 2011-et illetve olyan védelmeket/szolgáltatásokat is aktiváltam, ami amúgy nem használok, de mindezek ellenére le tudok tölteni az oldalról bármit...)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#962) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#961) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Szia!

A következő felirat jelenik meg azon a helyen, ahol a letöltés helyét kellene kiválasztani:Initializing delivery options,please wait...
Illetve hiába kattintok az aktuális telefonomra, hogy feljöjjön a telefonválasztó ablak, nem történik semmi.
Tehát nem tudom, hogy mi lehet a probléma, semmilyen különleges kiegészítő nincs telepítve, IE8-at használok.

(#963) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#962) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy is próbáltad, hogy kilövöd a KIS-t?
jobb egér a KIS ikonon a tálcán/Pause protection újra jobb egér az ikonon/Exit

Ha így sem működik az oldal, akkor biztosan nem a Kaspersky a felelős
(utána viszont indítsd el újra a KIS-t, meg a védelmi modulokat... :DDD)

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#964) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#963) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Ha kikapcsolom a KIS2011 védelmét, akkor is ugyanaz a helyzet.Viszont most a gyerek gépén is kipróbáltam, amin szintén KIS 2011 van, s ott sem tudok letölteni a Zedge-ről.Nem igaz, hogy mindkét gépen módosult volna valami, ami nem engedi a letöltést.

(#965) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#964) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Másik böngészővel próbáltad?

(#966) GEPESZ66 válasza HZoli87 (#965) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Nem, csak IE8 van a gépemen.

(#967) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#966) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megfelelő Flash és Java telepítve van az IE8-hoz?
Ez a kettő, amit én mindig felpakolok, Java-t azért, mert a Flash-el ellentétben, nem mindig "szól" az oldal, hogy neki bizony az kellene...

[ Szerkesztve ]

(#968) Gaberking

Gaberking
(tag)

Sziasztok!
kaspersky internet security 2011 (11.0.2.556 b) van a gépemen, windows7 64 bit a rendszer
az a probléma, hogy bárhogy állítom a frissítési beállításokat, ha teljes képernyőn van megnyitva egy firefox böngésző és nem nyúlok a géphez, akár 12 óráig sem, akkor sem frissül a kaspersky, viszont ha tálcára rakom a firefoxot és egy pár percig nem nyúlok a géphez, akor frissít magától.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy akár internetezés, vagy játék közben is frissítsen magától és ne csak akkor, ha semmi sincs megnyitva, vagy futtatva a gépen?
Előre is köszönöm a segítségeteket!

Samsung Galaxy S II

(#969) Fire/SOUL/CD válasza Gaberking (#968) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Automatikus frissítés pont azért van így beállítva, hogy ha dolgozol a géppel, akkor ne zavarjon be. Ha nem zavar, hogy netezés közben nekiáll frissíteni, akkor így állítsd be a frissítést: [link]

Arra ügyelj, hogy ezen beállításnál játék közben is nekiáll frissíteni/scannelni stb stb. Ezt elkerülendő kapcsold be a Gaming profile-t.

(#970) Gaberking válasza Fire/SOUL/CD (#969) üzenetére

Gaberking
(tag)

Köszi! :R

Samsung Galaxy S II

(#971) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#967) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Jó van feltelepítve.De majd esetleg kipróbálom a másik böngészővel.
A KIS támogatja-e a Firefox-ot,vagy a Google-t?Ezeket nem használtam.

(#972) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#971) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Firefoxot biztos.

(#973) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#967) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Szia!Ma este agyaltam egy kicsit a problémán.Ha az IE8-ban kikapcsolom a védett módot, akkor minden jó, tudok telefont választani, háttérképet letölteni.Ha visszakapcsolom, akkor nem megy a dolog.
Nagy hibát követek-e el, ha a KIS2011 mellett kikapcsolom a védett módot?

(#974) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#973) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy pillanat, ugye még véletlenül sem x64-es rendszer alatt, az IE x64-et indítgatod?

(#975) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#974) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Nem, x32-es Windows 7.

(#976) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#975) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Te és a másik gépen ugyanaz a W7 van? Eredeti vagy "guberált"? :DDD
Másra már nem tudok gondolni, hogy mi lehet közös a 2 gépben...
Ha leszeded a KIS-t és felraksz más kergetőt, akkor meg megjavul?

(#977) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#976) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Szia!
WIN7 hivatalos mindkét gépen.Ha megjelenik a KIS2011 legújabb ...556-os verziója magyarul., akkor letörlöm a mostanit, s kipróbálom, hogy a KIS nélkül mi a helyzet.Köszönöm a segítségedet, majd megírom, hogy így mire jutottam!Mi a fenét tökölnek a legújabb verzió honosításával, hiszen a visszavonása óta már több hét eltelt.

(#978) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#977) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oksa, akkor kíváncsian várom az eredményeket... :K

Én sem tudom, mi van a magyar verzióval, lehet, hogy nem is lesz még a végén... :DDD

(#979) GEPESZ66

GEPESZ66
(senior tag)

Szoktatok-e mellette lefuttatni más keresőt,pl. malwarebytes-t?

(#980) RBJ válasza GEPESZ66 (#979) üzenetére

RBJ
(őstag)

pár hetente én szoktam mbam ot és hitman pro t lefuttatni .de nem találnak semmit.

(#981) GEPESZ66 válasza RBJ (#980) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Ma reggel a minialkalmazások nem töltődtek be rendesen.A KIS 2011 nem talált semmit.A Malwarebytes talált egyet-Hijeck.Zones-t, eltávolította, s jó lett a gép.
Tudtok-e valamit erről a kórokozóról?
Honnan tudom letölteni a Kaspersky vírusmentesító lemezét, amelyikkel bootoláskor tudok írtani?

(#982) GEPESZ66 válasza RBJ (#980) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A Hitman Pro magyar nyelvű-e?Honnan töltsem le?Gondolom nem állandó védelmet ad, nehogy bezavarjon-vagy esetleg telepítés után kell kikapcsolni?

(#983) GEPESZ66 válasza GEPESZ66 (#981) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Megcsináltam a helyreállító lemezt.Használhatom-e akkor is, ha csak erről indítva akarom leellenőrizni a gépet,tehát egyébként az op.rendszer elindul?

(#984) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#983) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Kaspersky Rescue Disk 10: Letöltés (direkt link)

- Igen, használhatod.

- Videó a használatáról: YouTube

-----

Hitman Pro: Link (oprendszerednek megfelelőt letöltöd)

- 30 napig használható, a telepítő tartalmazza a magyar nyelvet

[ Szerkesztve ]

(#985) GEPESZ66 válasza HZoli87 (#984) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A Hitman pro állandó védelmet jelent?Mert így gondolom ütközne a KIS-el?

(#986) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#985) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nincs állandó védelme. Felhőre támaszkodó kereső, keresni lehet vele és eltávolítani. (Prevx, Ikarus, G Data, Emsisoft, Dr.Web - ezek adatbázisát használja)

(#987) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Faterom munkahelyén KAV 6.0 mennyiségi licenccel (120 gépes licenc) . Ennél nem használhatnának újabb verziót ? Csak kérdezem, hogy van e verziókötöttség.

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#988) RBJ válasza GoodSpeed (#987) üzenetére

RBJ
(őstag)

Meg lehet próbálni de szerintem a 6 kódot csak vagy 8 verzióig fogadja el.
de szerintem próba cseresznye.

(#989) Fire/SOUL/CD válasza GoodSpeed (#987) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy amit Te KAV 6.0-ként említesz, az egy Business változat?
Pl ez: [link]
Mert ha igen, akkor jól látszik, hogy ebből az a legújabb...

(#990) Jim74

Jim74
(őstag)

Sziasztok!

Megér ~ 22ezer Ft-ot (110 USD) 3 gépes 2 éves KIS 2011 liszensz? Vagy lehet valahol olcsóbban hozzájutni? Csak hivatalos érdekel, mert szándékozom a jövőben hosszabbítani, úgyhogy e-bay-es "szürke" kulcsok nem jöhetnek szóba.

Köszönöm a segítséget :R.

Szerk.:
Vagy van valami más alternatíva? Mármint hasonló tudású program, de olcsóbban?

[ Szerkesztve ]

(#991) Fire/SOUL/CD válasza Jim74 (#990) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem írtad, hogy fontos-e, hogy magyar legyen-e avagy neten is vásárolsz...
Itt egy darabig még féláron lehet hozzájutni a 3gépes 1 éves KIS2011-hez (cirka 8ezerből megúsznád)
(Nem biztos, hogy feltétlenül kell a 2 éves időtartam, hisz jó eséllyel idén már KIS2012 lesz, ahhoz meg (ha tartják eddigi szokásukat persze) jó lesz a 2011-es kulcsa)
[link] (Jobb felső sarokban a honlapon megváltoztathatod a valutát, ha esetleg alapértelmezetten font lenne)

[ Szerkesztve ]

(#992) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#991) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszi. Ez nem is rossz ár. :C
Nem feltétlenül szükséges, hogy magyar legyen, mert ha jól tudom, akkor a liszensz elvileg bármilyen nyelvűhöz jó.
Igen, vásárolok neten is, sőt... :K

Még van a jelenlegi liszenszből több hónap hátra, csak szeretek előre felkészülni :DDD . Ha most veszek egy liszenszet, és kb. csak fél év múlva használnám fel, akkor onnan ketyeg az 1 év, vagy a vásárlástól?

(#993) HZoli87 válasza Jim74 (#992) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Az első aktiválástól.

(#994) Jim74 válasza HZoli87 (#993) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszönöm a választ.

Akkor lehet, hogy érdemes kihasználni a jelenlegi akciót, amit fentebb linkelt Fire/SOUL/CD, és amikor lejár a mostani liszenszem, akkor előszedem és aktiválom? :U

[ Szerkesztve ]

(#995) HZoli87 válasza Jim74 (#994) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Igen, nagyon jó ára van így. :K

(#996) PhoenixK válasza HZoli87 (#993) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Nem kötözködni akarok, de ebben biztos vagy? Én nem találtam semmi konkrét infót a dologról... :B

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#997) Fire/SOUL/CD válasza PhoenixK (#996) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Biztos. Ez nem ebay-es a 3-ból már 2x aktivált kulcs kategória. :N
Itt olyan kulcsot kapsz, ami még sosem volt aktiválva.

Még annyit az akcióhoz, hogy ha most valaki megveszi a KIS2011-et, akkor ingyenesen adnak egy AVG AV 2011 1 gépes 1 éves előfizetést is, plusz 5 dolcsiért pedig a serial is letölthető lesz hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#998) HZoli87 válasza PhoenixK (#996) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

90-95% az esélye, hogy biztos. Majd valaki megerősít, aki vásárolt már így ilyen licencet.

Szerk.: Megerősítve.

[ Szerkesztve ]

(#999) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#997) üzenetére

Jim74
(őstag)

Egyébként ez az oldal, amit linkeltél hivatalos eladó ugye? Csak azért kérdezem, mert a jövőben online hosszabbításnál problémás, ha nem 100% legális a cucc... :U

(#1000) Fire/SOUL/CD válasza Jim74 (#999) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, hogy Kaspersky hivatalos partnere-e, de az biztos, hogy akkreditált cég/honlap, elnyerte a Digital Publisher of the Year 2010 elismerést, amit az AOP oszt ki: [link]

Szóval nem egy alibabab.com kategóriájú oldal. :DDD

A megújítás meg nem függ attól, hogy Kaspersky partnernél vetted vagy sem, csak az eredetiségtől(legális kulcstól). Ha ez adott, akkor pár kattintás a kaspersky oldalán, aztán meg is van hosszabbítva a liszensz.

(én egy ismerősömnek itt vettem a BitDefender IS 2011-et, semmi gond nincs vele)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.