Hello!Már mind1,de amit a Kaspersky lát az sztem nem is a nod rendes telepítös változata hanem az online scanner lehet.Azt futattam kb 2hete,böngészön keresztül,de a böngészöben(ie) sem találtam semmit.Maradok a CIS-nél,csak kiváncsi voltam mit sikerült kihozni ebböl a verzióból.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
catthomas
(újonc)
Csak én vettem észre hogy a kaspersky baromi kis méretű frissítéseket szed le?
Régebben 1-2 MB voltak!

RBJ
(őstag)
A kav ba be lehet állítani a frissítés intervalumát? nem találok ilyet.
[ Szerkesztve ]
Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

HZoli87
(PH! addikt)
Settings - > Update Settings (3.fül) - > Run Mode, és itt kiválasztod a neked megfelelőt.

RBJ
(őstag)
Jé tényleg. engem csak az tévesztett meg , hogy naponta lehetőséget láttam csak.
köszi.

Jim74
(őstag)
Na adtam egy újabb lehetőséget a KIS 2011-nek, hogy bizonyítson. 556-os, angol. Meglátjuk mit ad elő... 

tyan
(fanatikus tag)
Nálam semmi gond vele.

Jim74
(őstag)
Ajánlom neki, hogy nálam se legyen...

RBJ
(őstag)
Hál Istenek nálam is remekül működik. nem fagy el menet közben a KAV.
De hozzá kell tegyem , hogy teljes scan él elszált.
kop kop működés közben semmi bibi. 

GEPESZ66
(senior tag)
Próbáltam letölteni háttérképet a Zedge-ről,de amikor rákattintok a képre, nem jön elő az a két kis ablak, hogy hova akarom menteni, csak egy kis karika forog a helyükön.A Céges gépen NOD van, ott semmi probléma.Nálatok működik-e a letöltés?Korábban nálam is működött, de mostanában nem töltöttem le.Meg is lepődtem a problémán.Tényleg a Kaspersky lehet-e az oka?A 2010-es Kaspersky-nél volt egyidőben, hogy pl. a Videosmart oldalon található videókat nem töltötte be.
Most próbáltam ki IE8 és FF3.x alatt, semmi gond nincs vele, rendesen le tudom tölteni bármelyik wallpaper-t. Nem lehet, hogy valamelyik böngésző-kiegészítő nincs telepítve vagy épp ellenkezőleg, valami olyan kiegészítő van fent, ami bekever az oldalnak?
(Kipróbáltam, hogy legmagasabb védelemre állítottam a KIS 2011-et illetve olyan védelmeket/szolgáltatásokat is aktiváltam, ami amúgy nem használok, de mindezek ellenére le tudok tölteni az oldalról bármit...)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

GEPESZ66
(senior tag)
Szia!
A következő felirat jelenik meg azon a helyen, ahol a letöltés helyét kellene kiválasztani:Initializing delivery options,please wait...
Illetve hiába kattintok az aktuális telefonomra, hogy feljöjjön a telefonválasztó ablak, nem történik semmi.
Tehát nem tudom, hogy mi lehet a probléma, semmilyen különleges kiegészítő nincs telepítve, IE8-at használok.
Úgy is próbáltad, hogy kilövöd a KIS-t?
jobb egér a KIS ikonon a tálcán/Pause protection újra jobb egér az ikonon/Exit
Ha így sem működik az oldal, akkor biztosan nem a Kaspersky a felelős
(utána viszont indítsd el újra a KIS-t, meg a védelmi modulokat...
)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

GEPESZ66
(senior tag)
Ha kikapcsolom a KIS2011 védelmét, akkor is ugyanaz a helyzet.Viszont most a gyerek gépén is kipróbáltam, amin szintén KIS 2011 van, s ott sem tudok letölteni a Zedge-ről.Nem igaz, hogy mindkét gépen módosult volna valami, ami nem engedi a letöltést.

HZoli87
(PH! addikt)
Másik böngészővel próbáltad?

GEPESZ66
(senior tag)
Nem, csak IE8 van a gépemen.
Megfelelő Flash és Java telepítve van az IE8-hoz?
Ez a kettő, amit én mindig felpakolok, Java-t azért, mert a Flash-el ellentétben, nem mindig "szól" az oldal, hogy neki bizony az kellene...
[ Szerkesztve ]

Gaberking
(tag)
Sziasztok!
kaspersky internet security 2011 (11.0.2.556 b) van a gépemen, windows7 64 bit a rendszer
az a probléma, hogy bárhogy állítom a frissítési beállításokat, ha teljes képernyőn van megnyitva egy firefox böngésző és nem nyúlok a géphez, akár 12 óráig sem, akkor sem frissül a kaspersky, viszont ha tálcára rakom a firefoxot és egy pár percig nem nyúlok a géphez, akor frissít magától.
Hogyan lehet azt beállítani, hogy akár internetezés, vagy játék közben is frissítsen magától és ne csak akkor, ha semmi sincs megnyitva, vagy futtatva a gépen?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Samsung Galaxy S II
Az Automatikus frissítés pont azért van így beállítva, hogy ha dolgozol a géppel, akkor ne zavarjon be. Ha nem zavar, hogy netezés közben nekiáll frissíteni, akkor így állítsd be a frissítést: [link]
Arra ügyelj, hogy ezen beállításnál játék közben is nekiáll frissíteni/scannelni stb stb. Ezt elkerülendő kapcsold be a Gaming profile-t.

Gaberking
(tag)
Köszi! 
Samsung Galaxy S II

GEPESZ66
(senior tag)
Jó van feltelepítve.De majd esetleg kipróbálom a másik böngészővel.
A KIS támogatja-e a Firefox-ot,vagy a Google-t?Ezeket nem használtam.

HZoli87
(PH! addikt)
Firefoxot biztos.

GEPESZ66
(senior tag)
Szia!Ma este agyaltam egy kicsit a problémán.Ha az IE8-ban kikapcsolom a védett módot, akkor minden jó, tudok telefont választani, háttérképet letölteni.Ha visszakapcsolom, akkor nem megy a dolog.
Nagy hibát követek-e el, ha a KIS2011 mellett kikapcsolom a védett módot?
Egy pillanat, ugye még véletlenül sem x64-es rendszer alatt, az IE x64-et indítgatod?

GEPESZ66
(senior tag)
Nem, x32-es Windows 7.
A Te és a másik gépen ugyanaz a W7 van? Eredeti vagy "guberált"? 
Másra már nem tudok gondolni, hogy mi lehet közös a 2 gépben...
Ha leszeded a KIS-t és felraksz más kergetőt, akkor meg megjavul?

GEPESZ66
(senior tag)
Szia!
WIN7 hivatalos mindkét gépen.Ha megjelenik a KIS2011 legújabb ...556-os verziója magyarul., akkor letörlöm a mostanit, s kipróbálom, hogy a KIS nélkül mi a helyzet.Köszönöm a segítségedet, majd megírom, hogy így mire jutottam!Mi a fenét tökölnek a legújabb verzió honosításával, hiszen a visszavonása óta már több hét eltelt.
Oksa, akkor kíváncsian várom az eredményeket... 
Én sem tudom, mi van a magyar verzióval, lehet, hogy nem is lesz még a végén... 

GEPESZ66
(senior tag)
Szoktatok-e mellette lefuttatni más keresőt,pl. malwarebytes-t?

RBJ
(őstag)
pár hetente én szoktam mbam ot és hitman pro t lefuttatni .de nem találnak semmit.

GEPESZ66
(senior tag)
Ma reggel a minialkalmazások nem töltődtek be rendesen.A KIS 2011 nem talált semmit.A Malwarebytes talált egyet-Hijeck.Zones-t, eltávolította, s jó lett a gép.
Tudtok-e valamit erről a kórokozóról?
Honnan tudom letölteni a Kaspersky vírusmentesító lemezét, amelyikkel bootoláskor tudok írtani?

GEPESZ66
(senior tag)
A Hitman Pro magyar nyelvű-e?Honnan töltsem le?Gondolom nem állandó védelmet ad, nehogy bezavarjon-vagy esetleg telepítés után kell kikapcsolni?

GEPESZ66
(senior tag)
Megcsináltam a helyreállító lemezt.Használhatom-e akkor is, ha csak erről indítva akarom leellenőrizni a gépet,tehát egyébként az op.rendszer elindul?

HZoli87
(PH! addikt)

GEPESZ66
(senior tag)
A Hitman pro állandó védelmet jelent?Mert így gondolom ütközne a KIS-el?

HZoli87
(PH! addikt)
Nincs állandó védelme. Felhőre támaszkodó kereső, keresni lehet vele és eltávolítani. (Prevx, Ikarus, G Data, Emsisoft, Dr.Web - ezek adatbázisát használja)
Faterom munkahelyén KAV 6.0 mennyiségi licenccel (120 gépes licenc) . Ennél nem használhatnának újabb verziót ? Csak kérdezem, hogy van e verziókötöttség.
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

RBJ
(őstag)
Meg lehet próbálni de szerintem a 6 kódot csak vagy 8 verzióig fogadja el.
de szerintem próba cseresznye.
Nem lehet, hogy amit Te KAV 6.0-ként említesz, az egy Business változat?
Pl ez: [link]
Mert ha igen, akkor jól látszik, hogy ebből az a legújabb...

Jim74
(őstag)
Sziasztok!
Megér ~ 22ezer Ft-ot (110 USD) 3 gépes 2 éves KIS 2011 liszensz? Vagy lehet valahol olcsóbban hozzájutni? Csak hivatalos érdekel, mert szándékozom a jövőben hosszabbítani, úgyhogy e-bay-es "szürke" kulcsok nem jöhetnek szóba.
Köszönöm a segítséget
.
Szerk.:
Vagy van valami más alternatíva? Mármint hasonló tudású program, de olcsóbban?
[ Szerkesztve ]
Nem írtad, hogy fontos-e, hogy magyar legyen-e avagy neten is vásárolsz...
Itt egy darabig még féláron lehet hozzájutni a 3gépes 1 éves KIS2011-hez (cirka 8ezerből megúsznád)
(Nem biztos, hogy feltétlenül kell a 2 éves időtartam, hisz jó eséllyel idén már KIS2012 lesz, ahhoz meg (ha tartják eddigi szokásukat persze) jó lesz a 2011-es kulcsa)
[link] (Jobb felső sarokban a honlapon megváltoztathatod a valutát, ha esetleg alapértelmezetten font lenne)
[ Szerkesztve ]

Jim74
(őstag)
Köszi. Ez nem is rossz ár. 
Nem feltétlenül szükséges, hogy magyar legyen, mert ha jól tudom, akkor a liszensz elvileg bármilyen nyelvűhöz jó.
Igen, vásárolok neten is, sőt... 
Még van a jelenlegi liszenszből több hónap hátra, csak szeretek előre felkészülni
. Ha most veszek egy liszenszet, és kb. csak fél év múlva használnám fel, akkor onnan ketyeg az 1 év, vagy a vásárlástól?

HZoli87
(PH! addikt)
Az első aktiválástól.

Jim74
(őstag)
Köszönöm a választ.
Akkor lehet, hogy érdemes kihasználni a jelenlegi akciót, amit fentebb linkelt Fire/SOUL/CD, és amikor lejár a mostani liszenszem, akkor előszedem és aktiválom? 
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
Igen, nagyon jó ára van így. 
Nem kötözködni akarok, de ebben biztos vagy? Én nem találtam semmi konkrét infót a dologról... 
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984
Biztos. Ez nem ebay-es a 3-ból már 2x aktivált kulcs kategória. 
Itt olyan kulcsot kapsz, ami még sosem volt aktiválva.
Még annyit az akcióhoz, hogy ha most valaki megveszi a KIS2011-et, akkor ingyenesen adnak egy AVG AV 2011 1 gépes 1 éves előfizetést is, plusz 5 dolcsiért pedig a serial is letölthető lesz hozzá.
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
90-95% az esélye, hogy biztos. Majd valaki megerősít, aki vásárolt már így ilyen licencet.
Szerk.: Megerősítve.
[ Szerkesztve ]

Jim74
(őstag)
Egyébként ez az oldal, amit linkeltél hivatalos eladó ugye? Csak azért kérdezem, mert a jövőben online hosszabbításnál problémás, ha nem 100% legális a cucc... 
Azt nem tudom, hogy Kaspersky hivatalos partnere-e, de az biztos, hogy akkreditált cég/honlap, elnyerte a Digital Publisher of the Year 2010 elismerést, amit az AOP oszt ki: [link]
Szóval nem egy alibabab.com kategóriájú oldal. 
A megújítás meg nem függ attól, hogy Kaspersky partnernél vetted vagy sem, csak az eredetiségtől(legális kulcstól). Ha ez adott, akkor pár kattintás a kaspersky oldalán, aztán meg is van hosszabbítva a liszensz.
(én egy ismerősömnek itt vettem a BitDefender IS 2011-et, semmi gond nincs vele)
[ Szerkesztve ]