nekem is a 11.0.1.400 van fent, de nem értem miért nem frissít erre a 11.0.2.566-ra, amikor be van kapcsolva az automata frissítés!
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

nekem is a 11.0.1.400 van fent, de nem értem miért nem frissít erre a 11.0.2.566-ra, amikor be van kapcsolva az automata frissítés!

Nem is fog frissíteni magától, az automata frissítésnél csak definíciókat szed le meg a patcheket. Le kell tölteni ilyenkor mindig az új verzió telepítőjét. De most a 11.0.2.566-ost visszavonta a kaspersky csak nekem még gépen megvolt a telepítője.

érdekes, mert főverziószám ugrás nincs jelen esetben, ilyenkor nem szokás újra eladni egy szoftvert!

Akit érdekel itt van egy letöltési link a KIS 11.0.2.566 verzióhoz,angol nyelvű (Softpedia) : KIS
Elitebook 8540p , KIS
ma láttam fukarországban a kis-t /azthiszem 2011-es verzió / 9.990 ft-ért..
[ Szerkesztve ]

Miért adnák el újra? Csak nem frissít automatikusan verziót. Ugyanúgy aktiválhatod a régi licensszel.
[ Szerkesztve ]
Elérhető a Kaspersky FTP szerveréről az 556-os kiadás újra. Ma tették fel:
ftp://ftp.kaspersky.com/products/english/homeuser/kis2011/
[ Szerkesztve ]

Ha fent lesz a megjelenés után pár nappal még a honlapjukon, akkor én is kipróbálom. Bár angolul még mindig nem tölthető le. (russian/french/german/japanese/portuguese/spanish)
Nem tudom, hogy valami gebasz van újfent, de nálam nem olyan rég frissült a KIS (556), ami eddig a.b patchos volt, majd újraindítást kért és azóta csak b patch van. [link]
Másnál mi a szitu? 
Ha másnál nincs ilyen, akkor legalább kipróbálom az új kavremovert.... 
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Sziasztok segitseget szeretnék kerni az uttorent hez hogy mindig aktiv legyek aki érti hogyan kell beallitani az irja le legyszives
[ Szerkesztve ]
Windows 7 Enterprise Norton Internet Security 2012 & Malwarebytes' Anti-Malware
(#911) Fire/SOUL/CD válasza Fire/SOUL/CD (#909) üzenetére
Nem tudom mi volt ez az átmeneti üzemzavar, mert egy idő után megint frissült, megint restart, azóta megint a.b patch van. Illetve csak volt, mivel ez jó "ürügyet" szolgált, hogy a legutolsó kavremovert kipróbáljam, majd ezt az új 556-os buildet felpakoljam.
Nem látok benne semmi extrtát, max annyit, hogy egyből tartalmazza az a.b patchet...
bubogabor
Sajnos én 1 évben max 2-3 alkalommal telepítem az utorrentet, nem igazán értek hozzá, arról nem is beszélve, hogy ezen pár alkalommal meg működik kifogástalanul...
Majd talán benéz a topic-ba egy "torrent bubus" és segít... 
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Nálam is (a,b)-s tegnapi apdét után is megmaradt!!
Helló ! 
Részletes jelentés - Fájl víruskereső
Nos nincs már fent a Kaspersky ellenben cikket írok belőle 
Szóval a kérdésem az lenne, mielőtt hülyeséget írnék le, hogy a jelentés lapon a fájl vírus kereső mit is mutat pontosan ? Az automatikus scan eredményét vagy mit ?
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

KIS 2011 Felhasználói útmutató (PDF)
- Ebben minden benne van szerintem. 

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Alig várom , hogy fent legyen a kav . kíváncsi vagyok mit változtattak rajta . ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

Nocsak mi történt. 
(elérhető: japanese/portuguese/spanish)
(visszavonva: russian/french/german)
-----
Biztos túl sok Kalinkát gurítottak le ...
[ Szerkesztve ]

se vége se hossza úgy látom ennek a foltozgatással.
Kicsit belegondolva elég gáz , hogy karácsony előtt ilyen problémák vannak.
Sőt nem akarom elkiabálni de nehogy csak azért tolják ki a programot mert itt a karácsony és legyen egy kis forgalom növekedés. / nem tudom , hogy karácsonyra szoktak e szoftvert venni/.
Ha ez áll fent akkor még mindig régen rossz. 

Kijózanodtak, most töltsd le gyorsan az angol verziót, míg elérhető. Link 

Én mondjuk személy szerint elvártam volna egy verzió ugrást ha már újabbat adtak ki .
nehogy már kísértsen a 556 szelleme. 

gyorsan feltettem a KAV ot . és semmilyen kulcsot nem fogad el.
licoperationerrorex hibat adbe. 

szerintetek a legújabból lesz magyar verzió? mit tudtok erről?

előbb utóbb lesz.
rájottem , hogy mi volt a probléma. mivel bemagyarosítottam valami bibi lehetet ezért nem vette be a key file t.
valaki tud valami friss magyarosítást.?

Pár hét és lesz magyar CF2, itt írták a fórumban nem is olyan régen. Mondjuk az előző verzióból kiindulva, talán jobb az angol verziót használni, vagyis én biztos azt fogom.
Kb pont 2 hete írta GEPESZ66, de hogy ez a magyarra is értendő, arra nem érkezett válasz...

Igaz, valószínű nem a magyar verzióra értették. Mondjuk a nyelvi fájlokkal már nincs annyi dolguk, mint az első magyar buildnél, így talán még decemberben megjelenik. Ha nem, akkor így jártunk. 

Szia!
64 bit-en, a ma kiadott angol nyelvű KIS 2011.0.2.556, minden funkció működik?
Még régebben mondtad hogy bizonyos komponens a 400 verziónál nem ment, de az újnál már igen.

a négyszázas verzió magyar nyelvi mappáját ki tudná valaki másolni. hátha rá lehet tolni a 556 ra. ![;]](/dl/s/v1.gif)

bizta rá lehet,mert én mióta kijött az556,azt használom.Ha hazaérek és enm felejtem el átküldöm,de már késésben vagyok.

Ma írta a support, hogy néhány hét is lehet, de nincs információjuk.Mivel nem változott a verziószám, lett volna elég idejük elkészíteni-legalábbis szerintem.

Úgy látom a teljes scan nél előforduló kifagyás megmaradt. hurrá.
Biztos kérdeztem anno , de hol is kell állítani , hogy ne akadjon el a rar fileokon.
Kezd a begyembe lenni a KAV.
És nem lehet, hogy mindig ugyanazon a RAR fájlon akad le a KAV Nálad?
Mekkora a mérte amúgy? (Indokolná, hogy sokáig matasson benne? bár a 8megánál nagyobbakat alapbeállításban nem nézi)
Amúgy Settings/File Antivirus/Settings gomb/Performance fül/Additional gomb
[ Szerkesztve ]

nem lehet mert nem őrizgetek rar állományokat. a gépemen sokáig.
ez csak véletlenül maradt fent mert még nem néztem meg az adott dolgot.
ezek az állományok 14 mb osak. 
[ Szerkesztve ]
A Safe Run for Application és Safe Desktop az továbbra sincs meg x64 alatt, de ennek az MS PatchGuard alapvetően az "oka", szóval nem hinném, hogy 2011-es változatokban ezen még bütykölnének. A "bogyókkal"(URL checker) meg az a helyzet, hogy FF alatt működik, de IE alatt egy bogyó sincs ebben az új 556-osban... 
Nálam a gyári oldalról az EN változat hibásan jött le, egymás után 3x...Nem lehetett indítani a telepítőt, mert sérült fájl hibával megállt... 
Most az EN_GB maradt fent... 

úgy látom az utorrent re már nem háklis. 

nem vált be az állítás a kav ba .
még mindig lehasal full scan él a rar állományokon.
valami más megoldás ?

Ha a teljes keresésre akarod beállítani, akkor:
Settings/Full Scan/Settings/Scope fül/Additional gomb

Tegnap szedtem le innen az EN változatot és nálam rendben ment az install.
Onnan lehet, de én a gyári oldalról beszéltem, és nem azért jött le hibásan, mert a netemmel lett volna valami gond, szóval tegnap az INNEN leszedettel volt gond...

Szia!
És hogy megy a KIS2011 új verziója 64 biten?
Vagy egyáltalán az új verzó miben lett jobb?
Sandboxie progi se működik 64 biten?
[ Szerkesztve ]

Halihó!Szeretnék 1 kis segítséget kérni.Megpróbáltam felrakni az új Kis-t ,de nem települ mert szerinte fent van az Eset Nod32 file on-access scanner.A telepített programokban nem látja a revo uninstaller,a program files-data mappában sincs.sem a felhasználó név alatt semelyik mappában.Registryt találtam Eset alatt de azokat is kitöröltem,és még igy is azt mutatja hogy fent van a program.A kaspersy fekinál 1 Eset uninstallert ami hibával kilép,pedig mindent úgy csinálok ahogy a kaspersky oldalán írják..Win7em van,ha ez számit vmit.Köszi!
Eset uninstaller
Csökkentett módban kell indítani a gépet és úgy futtatni, utána nem lesz gond...
catthomas
Nálam eddig sem volt durva hiba, szóval álam jól megy. Ez alatt persze azt kell érteni, hogy érezhetően fogja a gépet, mintd a netet, mind a progarmok futását, de hát a kaspersky nem kispályás, ez ezzel jár...
[ Szerkesztve ]

Szia!
Innen letöltöd a lap közepén található ESET Uninstaller (3/4-es verzióhoz biztos jó, 2.5/2.7-es verziókhoz lehet, hogy nem) programot, majd csökkentett módban futtatod. Utána újraindítod a számítógépet és megpróbálod feltelepíteni a Kasperskyt. Ez biztos segít, vagyis nálam már 2X is működött. (NOD32 4.2-es verziója voltak az orosz termék előtt a gépemen)
-----
Fire, mint a villám. 
[ Szerkesztve ]
Nem mint a villáma, az adrenalin, szétb@sz az ideg...
Adatmentés (2x 2 terra) reggelig, pedig ma hoztam meg a karácsonyi HDD packot, 12 darab WD VelociRaptor 600G Green Extreme Power Exclusive(kereskedelmi forgalomba nem kaphatóak).
Erre az fogad, ami a linkben le van írva, Melih-nek írtam egy szívhez szóló üzenetet(private mail), meg a Comodo fórumra is 2-őt(magyar/angol, hogy lehessen válogatni) ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Érdekes én soha nem ütköztem ilyen uninstall dologba. mindig minden rendben lejött a win 7 program eltávolítása val.
soha nem ütközött semmi semmivel. pedig ha én kísérletezek sok antivirnyák progival unalmamban mégse szalad egymásnak semmi.

Töröld le a Kasperskyt, rakd fel a NOD32-t és próbáld újra visszatenni az orosz AV-t, majd meglátod, hogy nem fog menni. Vásárolt Revo Pro van a gépemen, de ennél az sem segít, elkerülhetetlen az ESET Uninstaller futtatása. Többi AV általában lejön rendesen, vagy van rendes gyári eltávolítójuk.

Halihó!Csökkentett módban csináltam és itt lép ki mindig valami hibával.Elkezdi csinálni és mikor az operácios rendszert kiirja,kezdi keresni az eset cuccát ami állitolag fent van a gépen akkor elszáll.Most felraktam az ESS-t kiváncsi leszek ha ezt leszedem kitakarítom utána a gépet akkor is látja e a Kaspersky.

pont a másik fórumon olvastam ,hogy valaki leszedte a nod ot. és mégis utána valami maradványa állandóan megy ki a netre pedig a progi le van szedve a gépről.

Hello!Feladtam,minden megoldást megpróbáltam,és még mindig azt mutatja a Kaspersy telepítéskor hogy fent van az ESS.Vissza is raktam a Comodo IS-t,az érdekes nem rinyált miatta.Köszi mindenkinek!