Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#751) Sharku válasza HZoli87 (#750) üzenetére

Sharku
(újonc)

Én is pont most akartam frissíteni és betöltötte az oldalt: japán meg orosz még fent volt és mire frissitettem kb fél perc múlva már ezek sem.

(#752) HZoli87 válasza Sharku (#751) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Igen, sajnos már nem tölthető a CF2.

-----

... Más, aki szeretné, hogy visszakerüljön az egyéni telepítés a programba, az szavazzon ezen a linken, ingyenes regisztráció szükséges hozzá.

(#753) Greenebola válasza HZoli87 (#752) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Szavazat a részemről :K

Köszi ,hogy betetted remélhetőleg szaporodni fog.

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

(#754) RBJ

RBJ
(őstag)

Kezdem elveszíteni a türelmem a kaspersky vel szemben. lehet megyen vissza a norton.
addig gatyáznak. :(

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#755) HZoli87 válasza HZoli87 (#752) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

[link] (4.hsz)

(#756) szeva000

szeva000
(PH! addikt)

nemtomm mi a sz*rt kell kínlódni ezekkel...a 2010 legalább normális...de ez is win7 alatt.XP alatt ma is egy frissítésnél összecsuklottak....lassan én is kihajigálom.Ki fizeti ki ezt nekem,hogy most holnap 10gépen menjek és javítsak?????Az 5db win7-né semmi gond,XP-nél megint összecsuklott frissítéskor az adatbázis,meg a fene tudja mik...el sem mentem...inkább megittam 2üveg bort :D

(#757) Kácsa

Kácsa
(fanatikus tag)

Kaspersky piros pontot adott a freemail-nak (phishing site-ként azonosítja) :

nem is tudok belépni.

[ Szerkesztve ]

Elitebook 8540p , KIS

(#758) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#757) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Király. :DDD Mondjuk annyira nem lep meg, mert idén már 1x előfordult, hogy a freemail által küldött hírlevélen az egyik link olyan kínai oldalra mutatott, ami az egyik ismert phising oldal...Lehet valaki jelentette... ;]

Vagy ismeri a Freemail-t és mivel nem az ahhoz tartozó domain-ről lehet bejelentkezni, ezért a Startlap-os bejelentkezésről feltételezi, hogy el akarja lopni az adatokat... :K

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#759) Kácsa válasza Fire/SOUL/CD (#758) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Szia !
Igen még ott van,ami érdekes ha belépek a saját startlapfiókba ,akkor átkerül a facebookra a piros pont.

Elitebook 8540p , KIS

(#760) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#759) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

A Startlapon, a GMail-re kattintva meg blokkolja az oldalt, szintén phising link-ként...

Mondjuk ezt érdemes lenne kipróbálni, más víruskergetővel, be is teszem a másik topic-ba...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#761) ViktorHUN79

ViktorHUN79
(újonc)

Ezmár tényleg gáz,állandóan valami bajvan az új Kaspersky-vel!A végén úgyfog járni mint a nod32,4-5 éve majdnem mindenki a nod32 használta,és ottis volt a toppon még a 2,70-es verzió!Aztán addig fejlesztgették jöttek az eset smart security-k,ami köztudottan egy kalap sz@r!Mindenki szidja,és utálja!Nemis nagyon használják!
Sajnos attoltartok a Kaspersky-is megindult a nod32 útján!
Kinekvan türelme hetenként valami új hibával nyavalyogni!
Pedig nagy kaspersky fan vagyok,de már kezdem elveszíteni a türelmem!

[ Szerkesztve ]

(#762) Kácsa

Kácsa
(fanatikus tag)

Freemail-os,facebook-os piros-pontok javítva vannak . :K
G-mail dettó .

[ Szerkesztve ]

Elitebook 8540p , KIS

(#763) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#762) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ööö, nálam még megvan mindegyik hiba... :U
Hogy érted, hogy javítva?

Fire.

(#764) Kácsa válasza Fire/SOUL/CD (#763) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Hali!
Nem jelennek meg a pontok .A gmail is simán betölt.
Ja,töröld a sütiket,mondjuk ccleaner-el,utána próbáld meg.

[ Szerkesztve ]

Elitebook 8540p , KIS

(#765) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#764) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Már nem otthonról írok, de mielőtt eljöttem töröltem CCleaner-el, akkor még nem volt változás. kb 10 perc alatt reagáltak, ennyi fejleményről tudok beszámolni

Amúgy Te pontosan melyik KIS-t használod?

Fire.

(#766) Kácsa válasza Fire/SOUL/CD (#765) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Hali !
Jelenleg KIS 11.0.2.556 angol végleges (magyarosítva).

Elitebook 8540p , KIS

(#767) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#766) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát akkor nem tudom, max hogy már mások is jelentették korábban a supportnak fals-ra én nem frissítettem az adatbázist előtte (manuálison van jelenleg), Te meg igen, így nálad már bekerült a listába. Na mindegy, kb 4-re hazaérek, akkor megsasolom újra.

Fire.

UI: Az lesz a durva, ha nálam még mindig megjelenik a "bogyó" és blokkolja az oldalt. :DDD

(#768) Fire/SOUL/CD válasza Kácsa (#766) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Na megnéztem és minden rendben. Másfél megát frissített és utána már se bogyó se gmail blokk... :DDD

Fire.

(#769) RBJ

RBJ
(őstag)

nem is tudtam ,hogy a kav tud ilyen piros pontokat osztogatni,
mióta van ez ? :DDD

(#770) szucsgyuri

szucsgyuri
(újonc)

Version 2011 (11.0.2.556) japanese: Ezt most megint lehet tölteni a honlapról.

(#771) Fire/SOUL/CD válasza RBJ (#769) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

2010-es óta biztosan(lehet, hogy a korábbiakban is, de ezt nem tudom), igaz ott háromszögek voltak a bogyók helyett... :DDD

szucsgyuri
Arról nem tudsz esetleg valamit, hogy miért vonták vissza az összeset?
(kb 1 órája néztem, akkor 1 darab sem volt kint sehol az 556-osok közül)
Kaspersky forumán sem találni semmi érdemlegest (legalábbis eddig)

Fire.

(#772) szucsgyuri válasza Fire/SOUL/CD (#771) üzenetére

szucsgyuri
(újonc)

Fogalmam sincs. Én is csak nézelődöm a kaspersky fórumokon, de nem láttam semmi érdemleges információt egyelőre. Majd kiderül, mi volt a gond, de, ha a japánból fenn van a 11.0.2.556, akkor nem hiszem, hogy a verzióval lenne probléma.

(#773) Plag

Plag
(PH! addikt)

Tudtok valamit a Kaspersky-ről? Miért vonták vissza a CF2-őt? Mikor lesz kiadva?

(#774) GEPESZ66 válasza Plag (#773) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Ma kaptam a választ a support-tól.Műszaki okok miatt vonták vissza, de nem tudják a megjelenés dátumát.

(#775) szeva000 válasza GEPESZ66 (#774) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

Még jó,hogy ma letakarítottam a mocskos win7X64-et és az X86 alá feltoltam......eddig semmi gond.Regisztráltam a 2010 KIS helyett.

(#776) Fire/SOUL/CD válasza szeva000 (#775) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Nem a W7-el van gond, hanem a Kaspersky-vel, olyannyira, hogy tegnap leérkezett egy olyan frissítés, amely után annyi piros ablakocskát dobált az arcomba, mint eddig a beták sem összesen. Szinte minden modulja leállt, ennek ellenére még csak be sem pirosodott, közölte a megszokott zöld felugró ablakban, hogy All protection enabled... :DDD

Visszaállítottam az adatbázist az előző verzióra, úgy persze megjavult, de átmenetileg leszedtem a KIS 2011-et, majd ha megjelenik újra a weblapokon, akkor visszapakolom.

Ennek örömére egy olyan párost használok, amit amúgy nem használnék, de még nem próbáltam, hogy egyáltalán mennek-e normálisan egymás társaságában, úgyhogy most Avast Free 677 és Comodo 5 tűzfal van W7 x64 alatt. (Megy ezerrel minden amúgy.... :DDD )

MÁS
Technikai okok miatt vonták vissza a 556-os buildeket. Kevés infó található a fórumon is, annyi újdonság, amit most lehet olvasni, hogy csak akkor jelennek meg a különböző nyelvi változatok, ha először a weboldalt rendbe hozták. Ezenfelül úgy tűnik, hogy az RC tesztelés a patch a-val véget ért (legalábbis nem találok a fórumon olyan hsz-t, ami arra utalna, hogy a technikai okok, amiért visszavonták, azok magában a Kaspersky szoftverekben lennének, és ezért a hivatalos teszterek esetleg újabb és újabb hibákat tártak volna fel a patch után)

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#777) ViktorHUN79

ViktorHUN79
(újonc)

Na részemről ennyi kb.2 éve hűségesen használom a kaspersky-t,de betelt,a pohár megy a kukába!Átálok másik vírus kergetőre!Gratulálok a cégnek nálam elb...szták,a renomét,ennyi szerencsétlent a cégnél!Tuti a többi víruskergető gyár a hasát fogja a röhögéstől!Szerintem nemén vagyok az egyetlen akinél leszerepeltek,és már nem használják,ill. kinlodnak tovább az orosz bicskával!
Mégegyszer grat a kaspersky cég összes dolgózójának!

(#778) HZoli87 válasza ViktorHUN79 (#777) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Jelenleg én is ezen az állásponton vagyok, kár volt kidobni érte a pénzt.

(#779) PhoenixK válasza ViktorHUN79 (#777) üzenetére

PhoenixK
(őstag)
LOGOUT blog

Jelenleg én is bánom a két éves licenszet, még pont egy év van hátra! :O

"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

(#780) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ahogy lehet olvasni, a 2010-nek nincs ilyen gondja (bár ezt én megerősíteni nem tudom), ezért esetleg azt használhatjátok, mert jó hozzá a 2011-es kulcs. (lehet, én is visszapakolom azt)
Azt viszont megerősítem, hogy nálam a Pure-nak nincs ilyen gondja, csak ugye ehhez meg nem jó a KAV/KIS kulcs...

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#781) tyan válasza ViktorHUN79 (#777) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Ahol emberek dolgoznak ott sajnos hiba is előfordul. Hol több, hol kevesebb.
Kaspersky-éknek most eléggé összejöttek a dolgok. Nem tudom, hogy mi van a háttérben, de remélem, hogy villámgyorsan összekapják magukat, mert ha nem akkor előveszem a csatos szíjamat és kiporolom a valagukat. :D

(#782) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#780) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Azon gondolkodtam tegnap, hogy visszarakom a 2010-es KIS-t, az legalább nem blokkolja a gmail-t, mint tegnap a 2011-es verzsön.

(#783) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#780) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Üdv!

A 2010-es verzió is remekül működik ám: Link :N

(#784) Fire/SOUL/CD válasza tyan (#782) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Nem blokkolhatná már, mert mire megjött a válasz a support-tól, addigra javították...[link]

HZoli87
Na vérszemet kaptam, megy fel a 2010-es magyar KIS, aztán majd írok...

Fire.

(#785) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#783) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Valóban duplán szerepel a mk-ban. :K
De emellett meg kifogástalanul működik... ;]

Fire.

(#786) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#785) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Duplán biztonságos ... :)

(#787) RBJ

RBJ
(őstag)

sajna már én is letettem a kav ról pedig évekig használtam de a 9 verzió óta búcsút mondtam neki. néha hol hol felteszem de a teljes scan os kifagyásaival az őrületbe kergetetett.
akkor meg hogy az utorrent nem szaladt rendesen , tudom mindezek ovosolhatóak de nehogy már alapból ilyen kaki legyen a progi.
most f-sec teszt van ha nem csipázom akkor NAV vissza.

(#788) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#786) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Na visszapakoltam a 2011-et, azon oknál fogva, hogy az a "piros ablakos játék" játék a Pure-nál is előjött. Hivatalosan nem írnak róla semmit, de a liszenszeket is ellenőrzik szerintem, mert olyan ablak is megjelent, amiben feketelistás vagy korrupt kulcs-ról tesz említést (Pure és KIS kulcsom is tejesen legális, nem promos vagy egyéb) és kérte hogy újra aktiváljam. Megtettem, egyből minden ok. KIS 2011 ugyanezt játszotta el, de az is rendbe jött a kulcs ismételt megadása után.
Szerintem arról van szó(de ez csak az én véleményem), hogy a megtámadott weboldaluk kapcsán vizsgálják, hogy azon keresztül nem fértek-e hozzá más dolgokhoz is a támadók, csak persze ezt nem verik nagydobra...

Fire.

(#789) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#788) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Üdv!

Korrupt kulcsos program üzenettel én is találkoztam egyszer, azt hittem hogy letiltották az 1 hónapja vásárolt előfizetésemet, de nem, jól átvertek akkor. Valamit csinálhatnának már a srácok, mert nem látom a fejlődést, pedig szívesen használnám a terméküket.

(#790) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#789) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Engem az kezd bosszantani, hogy egy nyamvadt közleményt nem tesznek ki hivatalosan, hogy miért is vonták vissza az 556-os buildeket, vagy épp miért pont a japán nyelvű verzió érhető el... :(( Így az ember keresgélhet utána, de csak pletykákat vagy elméleteket talál, amit senki hivatalosan nem tud megerősíteni...Mondjuk ha ez a nagy szótlanság azért van, mert a fakopácsok dolgoznak ezerrel és csak akkor adnak ki egy buildet, amikor az kész is van rendesen, akkor megértőbb lennék, de így elég bosszantó.

A fórumon volt egy topic, ahol erről lehetett volna írni, de hát az agyament fanok, agyament hozzászólási miatt sec-perc bezárták a modik...
Ösz-visz amit találtam (a fórumon) az az, hogy egy emberke azon a kérdésre, hogy most leszedje-e vagy maradhat-e az 556-os build, az egyik hivatalos teszter annyit válaszolt, hogy ha nem tapasztal hibás működést, akkor maradhat. De azt már nem tudja senki, hogy mi az a hibás működés, ami miatt esetleg visszavonták. (Mármint ha ez miatt vonták vissza a buildeket) :F

Nálam nincs hibás működére utaló jel, legalábbis amit így "kívülről" tapasztalhatnék, a program belsejébe meg nem látok bele...

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#791) GEPESZ66

GEPESZ66
(senior tag)

Az Star Wars-Force Unleashed játék magyarosításának telepítése közben a KIS2011 jelez.A magyarosítást a www.magyaritasok.hu oldalról töltöttem le.Tényleg veszélyes lehet-e a magyarosítás?

(#792) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#791) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát ezt nehéz így kipróbálni, mert csak futtatáskor jelez, ahogy írtad.
Letöltöttem, elindítottam (nem KIS mellett), de nem lehet telepíteni, mert nem létezik a megfelelő mappa.
Ha esetleg megadod, hogy a játék milyen nevű mappába települ (teljes útvonalat), akkor még kipróbálom...

Fire.

(#793) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#790) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Állítólag a német Kasperskysek küldték a jelentést (ottani fórumon keresztül), hogy találtak pár "bosszantó" hibát és pár órán belül visszavonták az összes nyelvi verziót. Japán változatra az egyik moderátor vagy tesztelő azt írta, hogy csak marketing céljából érhető el, így akarnak kedveskedni nekik és új ügyfeleket szerezni.

[ Szerkesztve ]

(#794) Plag válasza HZoli87 (#793) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Komoly technikai problémák miatt vonták vissza a CF2-t!
Béta tesztelés közepette, nem jelezték. Sajnos elég hibásan működött a CF2 és ezért gyorsan visszavonták. Volt, hogy nem töltödőtt be a program, lassította a netezést iszonyatosan, stb.
Ezt hivatalos forrásból kaptam! Szóval, sajnos szarul működött a program ezért vonták vissza!

(#795) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#792) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Nem tudom melyik mappába települ, mert a teljes angol fájlokat törli, helyettük feltelepül.
Azt a mappát, amelyikben van a játék,telepítés után megvizsgáltam, de nem jelzett a KIS.
Ezt követően teljes rendszervizsgálatot csináltam, így sem jelzett semmit a KIS.
Gondolom, akkor nem lehet fertőzés.
A telepítést követően a KIS jelentései között csak a következőt találtam:legális szoftver, amellyel a bűnözők károsíthatják a számítógépet:PDM.Rootshell, valamint:C:\\USERS\....\APPDATA\LOCAL\TEMP\NSE1A08.TMP\NSEFA...

(#796) HZoli87 válasza Plag (#794) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Kösz, majd meglátjuk hogy mi sül ki belőle.

(#797) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#795) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Akkor egyszerűbben: A Starwars játék telepítési útvonala kell, semmi más, ugyanis ha az nem létezik, akkor a magyarítást nem lehet telepíteni. Ha nem lehet telepíteni, akkor nem tudom megnézni, hogy más kergető is jelezne-e valamit(jelen esetben Avira és TrustPort IS 2011)

Plag
Nálam szerencsére nincs ilyen jelenség, utoljára bekérték újra a kulcsot, de ezt meg nem csak a 2011-esek tették meg, nálam a Pure is ezt tette (nem az új RC természetesen)

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#798) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#797) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Nálam a játék mappája:D:\PCGames\Star Wars
Ide települ a magyarosítás is, hiszen telepítéskor felismeri a játék mappát, s ezt adja meg célnak.
Köszi a fáradozásodat,segítségedet!

(#799) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#798) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ja akkor tárgytalan, mert a játék egyes fájljait keresi, és mivel az nincs nálam ezért nem is települ a magyarítás... :N

Fire.

(#800) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#797) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Annyi info még, hogy amíg helyre nem teszik az oldal biztonságát, nem adják ki a CF2-t! Ha ez megtörténik, akkor állítólag a nyelvi változatok egyszerre kerülnek ki. De, állítólag a napokban kint lesz a progi!

Bár, ez az én privát véleményem, nem rakom fel a programot. Megvárom a 2012-es kiadást. Ez is el van cseszve.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.