Hali!
Akkor megvan, ok. 
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Hali!
Akkor megvan, ok. 
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Lehet már volt , teljesen láthatatlan portok kellenének pls:! 
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Nem is lesz megoldés a sebességmérésre, mivel http proxy-t használ a Kaspersky is a webvédelemnél. Így, nem lesz pontos a sebességmérés sosem.
De, valamelyik topicban erről már írtam. Egy jópár program ezt a technikát használja, és jelenleg ez az egyik legbiztonságosabb webvédelmi technika.
Ki kell kapcsolni a webvédelmet amikor az ember sebességet akar mérni!

Köszi ezt a fontos infót.
Erről nem tudtam eddig. Én abba a hitbe voltam hogy ez egy komoly Kaspersky hiba.
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

Hali!
Megmondaná valaki,hogy az operát miként lehetne kivenni a KIS 2010 tiltásból??el sem indul,blokkolja azonnal.
A tűzfal beállításoknál a szűrési szabályoknál látom letiltva,de nem tudom törölni
Hali!
Egy pár hsz-al feljebb Jim74 járt így az FF-el, ott a megoldás is...
Fire.
[ Szerkesztve ]

Saját védelmi zóna --> Alkalmazástevékenység felügyelő --> Kategóriánál legördülő menüből kiválasztod, hogy "Blokkolt" --> Jobb gomb az Operán és a törlés a listáról.
Elég nehezen találtam meg én is... 

Köszi mindkettőtöknek,de b*sszátok meg a comodo tesztet
,ttegnap próbáltam,akkor lett ilyen
Nekem is ugyanez volt a FF-al... (bár én most visszaálltam a 2010-re, 11-el nem akart lefutni a teljes keresés, belefagyott az explorer tejesen, egérkurzoron kívül semmi nem ment)
"Nehéz eset vagy. De ne add fel a reményt. Előbb-utóbb mindenki meggyógyul. A végén agyon fogunk lőni." Orwell - 1984

Üdv. KAV2010ben de a 2011ben is hol van arról leírás hogy mit kellene nekik mutatni a Windows Műveletközpontban? Nem találok erről semmi hivatalosat sehol. Csak szimplán azért kellene,hogy megnyugodjon a lelkem.Kíváncsi vagyok hogy hivatalosan mit hogyan kell mutatnia ott. 
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62
Hali!
Nincs különbség más védelmi progikkal szemben csak a termék neve más. [link]
Fire.

A Defendert magától kapcsolta ki neked? Amúgy az a durva hogy nekem a KAV-ban is igy néz ki a müveletközpont. Ezért is akarok utána járni hogy ez így jó-e.Hiba vagy más gond nincs vele,csak idegesit hogy mitől lehet ez.
Hali!
Nem kapcsolta ki a Defendert, manuálisan kellett. A KAV nem nézhet ki így teljesen a műveleti központban, mert abban nincs tűzfal...Szóval a hálózati tűzfal résznél nem szerepelhet, csak a víruskeresés/kémprogramok résznél...
Fire.
[ Szerkesztve ]

Pedig szerepel nálam(tiszta win telepítés),igaz ez úgy van hogy a win tüzfala megy,de másodiknak ott van még egy tüzfal.Amugy ha a Defendert bekapcsolva hagyom az mennyire gond? Én soha nem szoktam kikapcsolni.
Hali!
Én kikapcsolom a defendert, két valósidejű védelem nem kell/nem célszerű.
A telepített tűzfalakon belül mit látsz? Ott nem lehet semmilyen Kaspersky bejegyzés KAV esetén...
#666 (de gonosz) ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha egy képet dobnál, akkor talán hamarabb rájönnék mire is gondolsz...
Fire.
[ Szerkesztve ]

Ezt a gondomat már egyszer írtam amúgy,de akkor se jutottunk semmire. Vagy talán ez lenne a normális?Arra gondoltam,hogy a KAV2010nél még úgy van hogy telepítheti a KIS bizonyos moduljait is és ezt jelzi ki a müveletközpont?
Egyébként érdekes mert KAV2011be normálisan jelenik meg minden.

Kaspersky Anti-Virus van még ott. Ha gondolod teszek be róla képet. Direkt próbáltam ezt már friss windowson is,ott is ugyanez van,pedig rendszergazdaként telepítem. Hangsúlyozom ez a hiba KAV2011nél nincs.

Íme erre gondolok: Müveletközpont még patchelés elött(itt még jó minden): [link] Patchelés után(ujrainditás után),Tüzfal: [link] Víruskeresés: [link] Kémprogram és..: [link] . Ez teljesen így néz ki egy friss windows telepítés után is. Ezért is érdeklödök,hogy ez így normális? Vagy ez hibának számít? Ha igen akkor nekem mindig rosszul rakja fel valamiért(még friss windowsnál is)?Amint látod mindenhol Kaspersky Anti-Virust ír,még a tüzfalnál is,pedig elvileg ez nincs ugye a KAV-ba.Nem lehet hogy azért teszi ezeket így,mert ugye ha beírok egy másik kódot a KAV-nak akkor akár lehet ez KIS is? Persze ha lenne másik kódom.Szóval ha KIS-hez való kódot írnék be akkor áttelepítené azzá. Bár lehet ez hülye gondolat.
[ Szerkesztve ]

Én is a Comodo teszt után szívtam meg a FireFox-szal 

Ha jól emlékszem, már múltkor jelezted ezt a problémát. Nem hagyott nyugodni, így rövid időre megváltam az Avirától, majd telepítettem a legfrissebb angol verziót (11.0.1.400, OS: W7 HP x64), majd update és újraindítás. Műveletközpont megfelelően működik, minden a helyén van.

Üdv.Igen már jeleztem,csak hát nem lett megoldás hogy mitől lehet.Egyébként KAV2011nél nálam is minden rendben és ugyanígy néz ki mint nálad.KAV2010nél is csak patchelés után néz ki így ahogy a képeken látszik.Ez szűz windowsnál és olyanon is ahol már volt másik virusírtó ott is ugyanígy néz ki. Azt hiszem ideje lesz belenyugodni,hogy ez lehet a normális KAV2010be. Még azért Fire üzenetét megvárom. 
Hali!
Hát sok mindent nem tudok szólni hozzá, mivel nem használok/használtam KAV-ot.
Ha így van ott Nálad, akkor úgy van...
Bár nem értem mit keres ott, lehet valami modul miatt érzékeli a win tűzfalnak. Ha kikapcsolod a Web modult, akkor is ott van? Más tippem nincs...
Fire.
[ Szerkesztve ]

Hoppá, felületesen olvastam, akkor a 2010-es verziónál jelentkezik a probléma, akkor bocsánat. Majd este felé kipróbálom azzal is. Gondolom a magyar verziót használod, akkor én is azt próbálom ki.

Kikapcsolva az a webmodult is minden ugyanolyan. Mind1 akkor marad így,nem tudok már többet csinálni ezzel.Szerintem az utolsó patch csinálhatja ezt,mert amíg nincs fenn egy patch se addig minden ok. Bár elég fura hogy egy patchel ilyet elrontanak.

Ezt megköszönném. Ha mer felrakod akkor nézd meg úgy légyszíves amikor még nem patchelte magát,hogy akkor milyen és amikor kérte az ujrainditást patchelés után akkor milyen? Köszi. Nagyon kíváncsi leszek hogy megy nálad,remélem nem ilyen egyéni hiba ami csak nálam van.

Nem nálad van a hiba, nálam is ugyanaz a helyzet a 2010-es változattal, de csak frissítés és újraindítás után + IE8 alatt nem jelennek meg a "bogyók" (háromszögek), FF alatt működik. Sikerül még a jól működő verziókat is elrontani. 

Nos akkor az "f"patch lesz a ludas ezek szerint. Emlékszek is rá,hogy amíg csak az "e"ig rakta fel akkor nem rémlik ilyen hiba. Egyébként egy új patchel hogy lehet ilyet elrontani
Vagy Kasperskyék képesek erre is?
Hali!
Vannak olyan "motorok" amelyek alapvetően azonosak a 2010 és 2011-ben is, ezen belül a hasonló termékekben. Ebből kiindulva jó eséllyel az angol 2010-esben működik a dolog, mert pl a 2011-es magyarben nem működnek a "bogyók", mig az angolban meg igen...
Fire.

Szerinted is így van ahogy Fire írta? Szóval lehetséges hogy ezek a hibák az angolba nem jelentkeznek?

Egy próbát megér szerintem, de én CF2-es változatig nem foglalkozom már többet a Kasperskyvel, addig is ment vissza az Avira.

Nos kipróbáltam az angol 2010est. Meglepődve tapasztalom hogy itt minden jó a műveletközpontba.
Még patchelés és ujrainditás után is. A kis "bogyók" IE8ba mindenhol megjelennek. Hihetetlen hogy minden magyar verziót elrontanak
Ha jól tudom KAV2011nek is van gondja,de ott csak ez a bogyós dolog nem jó.
Szerk.: Mégse jó sajnos. Amikor betöltött a windows akkor ránéztem és akkor még jó volt. Ezek szerint most töltött csak be rendesen,de most már megint olyan mint a magyarba. 
[ Szerkesztve ]

Hát ez van sajnos, kezdem már érezni, hogy feleslegesen dobtam ki rá a pénzt. 

Én is így vagyok vele sajnos,pedig én "csak" 7ezer Ft-ért vettem. Talán még a CF2be bízhatok,abból kipróbáltam az utóbbi bétát(548ast),ezzel semmi gondom nem volt és nagyon gyors is.Dehát ebből kitudja mire lesz végleges és magyar verzió
Viszont most már fogalmam sincs mit használjak ami nem fogja a gépem és jó is?

Én még nálad is kicsit olcsóbban vettem, mondjuk nem dobozos verzió. Szerencsére van Avira előfizetésem, és igen jól működik a program, gyors és atom stabil. Azért vettem Kasperskyt áprilisban, mert akkor még nem működött megfelelően az esernyős termék, de 1 hónap alatt javították, azóta nem is adtak ki frissebb buildet. Pár ötletem lenne azért, hogy hol lehet csiszolni, javítani rajta, de így is jó. Visszatérve a KAV-ra, biztos kipróbálom majd a CF2-es változatot és abból is az angolt, ha nem tetszik majd, akkor elkönyvelem, hogy zátonyra futott ez az üzlet és nem lesz meghosszabbítva az előfizetés. 
Hali!
A 548 beta eddig jól muzsikál, jó pár dolgot megnéztem amit javítottak(és a 400-asban fel sem tűnt hogy az hiba), de a gépet érezhetően fogja, ez biztosan nem fog változni. Akit ez zavar, az valóban ne használja. Nekem "sajnos" fontos az ilyen átfogó védelem, ami más termékben nincs. (egy termékben az összes)
"Viszont most már fogalmam sincs mit használjak ami nem fogja a gépem és jó is?"
Nézd én Avira 10 Free + Comodo 5 falat használok az egyik OS alatt. Teljesen ingyenes, és számos fizetős védelmet megeszik reggelire... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Fire.
[ Szerkesztve ]

Hali!
Szerintetek mitől volt az tegnap este,hogy két XP-n használt KIS2010-nél is előjött,hogy a feketelista sérült?
A harmadik kulcs win7-en van,ott semmi gond nem volt.
Hali!
Máshol is előjött, nálam is egész délután úgy indult, sőt volt amikor nem tudta bekapcsolni egyes védelmi komponenseket a KIS2011. Hibás frissítés volt, mára javították.
Fire.

Szia az 548 RC-be a magas CPU terhelés megoldódott?
Illetve a frissítési gondok?

Üdv. Én 548 előtt az 541est próbáltam már abba se voltak ezek a gondok.548 meg eszméletlen gyors volt amíg próbáltam,nem gondoltam hogy kiadnak még egy verziót.Simán ki lehetett volna adni az 548ast véglegesnek szerintem.Egyébként frissítési gondod melyikkel volt? Mert az általam írtaknál egyikkel se volt gond.

Szia Zoli!
Lehet tudni, hogy kb. mikorra jelenik meg a végleges CF2?
Üdv, Tyan

Szia!
Nem akarok badarságokat mondani, de szerintem 1-2 (3) hét, de lehet hogy kiadnak még egy RC2-es verziót is. Kipróbáltam a legfrissebb verziót (amit linkeltem) és abszolút rendben találtam pár óra használat alatt. (KAV) 

Október közepe a megjelenés pontosan. Azaz, valószínűleg jövő héten kint van. A magyar változat legkésőbb október végére kint van!
Újra KAV user leszel? 
No Antivirus

Köszi Zoli!
#693 Plag Neked is köszi az infót.

Lehetséges. 
----
Köszi Plag.

Sziasztok!
Kaspersky internet security 2011-et használok, azonban lehet hogy lassú a gépem hozzá (P4,2400mhz,512mb ddr). De nem is ez a gond, mert nem is lassitja be észrevehetően a gépen, viszont mikor beindul az inditási objektumok keresése(rootkit scan) akkor használhatatlan a gép. Láttam, hogy be lehet állitani hogy ezt a keresést ne hajtsa végre túl gyakran. Szerintetek nem nagy baj ha ezt beállitom? Nem teszem ki kockázatnak a gépet igy?
Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230
Hali!
Ha nem látogatsz veszélyes oldalakat, illetve használsz ezekről letöltött tartalmakat, akkor végül is kikapcsolhatod, hogy ne ellenőrizze a rootkit-eket a háttérben. Ez esetben viszont a kézi kereséseknél(mindegyik típusnál Full/Critical Areas/Custom) kapcsold be, hogy akkor viszont vizsgálja meg.
"Láttam, hogy be lehet állitani hogy ezt a keresést ne hajtsa végre túl gyakran."
Hol? (Ugy értem ki- és bekapcsolható, gyakoriságot hol láttál, mire gondolsz?)
Fire.
[ Szerkesztve ]

Bocs már nem tudom hogy volt, azóta letöröltem kasperskyt,mert olyan nagy védelemre nincs szükségem, meg igy azért gyorsabb is a gép. Laptopon használom a 2010-es verziót, arra konfigurációra jó a kaspersky, de a pc-re inkább felraktam az avast-ot, megteszi az is 
Panasonic GD600 > Nokia 2600 > Samsung E250 > Samsung E250V >Samsung s5230