Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#551) Plag válasza HZoli87 (#547) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Köszi!
Akkor ezek szerint, hamar kint lesz! Ez jó hír, és reméljük nem cseszik el a honosított kiadást!

(#552) 19870820 válasza HZoli87 (#549) üzenetére

19870820
(senior tag)

Egy ilyen béta verzióból kb mikor szokott kijönni a végleges? :)Részemről a magyar véglegesre gondolok,vírusirtókból nem szeretek angolt használni. Én jelenleg visszatértem a KAV 2010,de ha ezt a CF2-öt kiadják biztos kipróbálom ha már ennyi dolgot javítanak benne. Egyébként meg elszomorító hogy ennyi hiba van a 400as buildbe. :(((

[ Szerkesztve ]

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#553) 19870820

19870820
(senior tag)

Egyébként ez nem szokott rosszul elsülni ha ennyi hibát javítanak egyszerre? Talán még 100 hiba is lehet.Arra gondolok hogyha ennyit kijavítanak akkor nem generálnak ezzel még több hibát?

[ Szerkesztve ]

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#554) HZoli87 válasza 19870820 (#552) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

1-2 hónap szerintem, 2010 CF2 novemberben jelent meg (angol verzió).

(#555) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#553) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Majd kiderül(vagy beborul)... :DDD De ennyi hibát orvosolni még mindig jobb, mint benne hagyni..

HZoli87
Én nem hinném hogy 1-2 hónap, ha tippelnem kellene akár október elsején is megjelenhet. A Pure is emelt buildet, ahhoz is jöttek "új dolgok", általában ez párhuzamosan zajlik a KIS/KAV-al...Remélem tévedsz... ;]

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#556) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#555) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Inkább ne kapkodják el, mondjuk már semmi meglepő nem lenne ha egy sz@rul sikerült verzióval állnának elő, és az abc sok betűből áll, jöhetnek majd a patchek. :DDD

(#557) Plag válasza HZoli87 (#556) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Kaseprsky-vel az a baj, hogy az első buildek, mindig szarok, bugosak. Aztán meg kell várni, míg egy pár CF és pecss csomag kjjön. A 2010-es egész jó lett most már. Épp valamelyik nap dobtam fel, és marha gyors volt. Meglepően gyors.

(#558) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

TE Ismeretlen....Ha még1x ezt eljátszod, akkor a modik sem fognak egvédeni Tőlem ;]
Rendszerprogramozó matematikussal ne szórakozzál!!
Még egy ilyen és died... ;]

Fire.

UI: Elnézést mindenkitől, csak van egy buznyák, aki azt hiszi, elbújhat az IP-je mögé. ;]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#559) 19870820 válasza Fire/SOUL/CD (#558) üzenetére

19870820
(senior tag)

He-he. :D Ez hogy jön egyébként a Kaspersky-hez? :DDD Vagy hirtelen ezt a fórumot láttad meg és ide bemásoltad? :)

(#560) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#559) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Figyu, olvass vissza...(érdekes lenne ha nem találnál HSZ-t KIS témakörben)
Tudod ha visszaolvasnál, akkor nem lenne ilyen kérdésed... :R
Csak van egy .........(itt füttyszó) aki privbe ba....gat(megint füttyszó) és kezd tele lenni a hócipőm...
Ez súlyos hiba.... :K

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#561) 19870820 válasza Fire/SOUL/CD (#560) üzenetére

19870820
(senior tag)

Hát biztos én vagyok a hülye,de nem értem miért másoltad be ezt a privát üzenetet? :U

(#562) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#558) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Mi van? Miért lettél ideges?

(#563) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#561) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ez nem a privát üzenet amit írtam, a PH! alapelvek tiltják hogy privátot bemásolj a fórumba.
Pár hónapja jött egy mail arra a címemre, ami itt PH-n is meg van adva, bárki hozzáférhet. Ilyen általános leírás volt a tartalma védelmi szoftverekről, nem is foglalkoztam vele különösebben. Aztán megint csak érkezett levelem, de az már személyesebb volt és a Kaspersky-re volt kihegyezve, ez sem érdekelt különösebben. Aztán jött priv ami már teljesen személyeskedő volt, válaszoltam privben hogy mellőzze az ilyen priveket meg lehetőleg mail-t sem óhajtok kapni tőle. Na erre jött egy gyönyörűséges hangnemű válasz(amit nem lehet betenni a fórumba és nem is tettem be) csak küldtem egy egyértelmű választ hogy fejezze be. Sajnos a modik is csak annyit tudnak tenni ilyenkor, hogy azt javasolják, tiltsam le az illetőt, de attól még a mail-emre jöhet levél...

Ha meg ezután is jön levél akkor meglátogatom a lakcímén aztán személyesen "elbeszélgetünk" az élet nagy dolgairól... ;]

A témát részemről lezártam.

Az viszont érdekelne, hogy van-e valaki aki használja a CF2-es bétát és mi vele a tapasztalata?

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#564) F34R válasza Fire/SOUL/CD (#563) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én most nézegetem virtual OS-n.

*Választható milyen modul települjön (tűzfal , proaktív stb )
Webvédelemnél található egy "Online banking mode"
32 bites xp-n néztem több ponton véd a proaktívja (eddig csak x64 -n néztem ott nem volt ennyi opció előző buildben )

egyenlőre ennyi nekem nagyon bejövős :)

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#565) HZoli87 válasza F34R (#564) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Örvendetes információk, egyéni telepítést már sok KIS felhasználó hiányolta, KAV esetén ennek hiánya szerencsére nem volt zavaró. Összedobhatnának már egy normális verziót a srácok.

[ Szerkesztve ]

(#566) Plag válasza F34R (#564) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ez tényleg jól hangzik. Ezek szerint, most rendberakják a szoftvert. Csak az a fura, hogy miért kell eltelni 3-4 buildnek, hogy normális legyen a szoftver.

(#567) Fire/SOUL/CD válasza F34R (#564) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Kösz az infót! Ez örvendetes hír, tényleg sokan nehezményezték hogy egyben mindent felpakol, érdekes módon sok emberkének az AntiSpam modul sem jött be, mivel vagy használtak egyéb antispam szűrő alkalmazásokat vagy elég volt pl az Office beépítettje is számukra(mellesleg ez utóbbi meglehetősen jó is)

Én már nem teszem fel ezeket az angol bétákat, marad most már a magyar, majd kivárom míg kijön a csomag egyben, vagy frissítésként. A magyarban a számomra legfontosabb dolgok teszik a dolgukat rendesen, szóval attól nem kell tartanom, hogy megfertőződöm...

Fire.

(#568) F34R válasza Fire/SOUL/CD (#567) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én próbáálom soron követni ezeket a dolgokat , a mostani új build is soron fog következni csak nem volt még időm használni, Döntöttem maradok a Kaspersky mellett ,régen sokáig használtam de utóbbi időben nagyon elhanyagoltam mostmár hidegen hagy az hogy van ami 10% több kártevőt távolít el , support-on keresztül úgy is kap annyi visszajelzést hogy orvosolhatják a hibákat

F34R

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#569) 19870820

19870820
(senior tag)

Üdv. Ma vettem észre ezt: [link] Itt miért van két Kaspersky? Nem próbálgattam semmi más Kaspersky verziót mióta visszaraktam a 2010et egyébként. Fura mert az egyik ki van kapcsolva. Alatta a kémprogramos résznél is ugyanez van csak ugye ott benn van még a Defender is. Gondolom ez az egész nem hiba,csak szimplán kíváncsi vagyok mi lehet a második Kaspersky. :)

(#570) 19870820

19870820
(senior tag)

Hm tűzfalnál meg ezt írja: [link] Elronthattam valamit telepítéskor? Bár igazából nehéz lenne,mert csak tovább-tovább van.

(#571) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#570) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Igen, elég érdekes jelenség van nálad...Több verziójú Kaspersky volt fent és használtad a gyári eltávolítóját mielőtt egy másik változatot telepítettél?
Nagyon össze van "zavarodva" valami, mert KAV esetén nem is lehetne a tűzfalnál semmi...
Szerintem távolítsd el a gyári eltávolítóval ami most fent van és telepítsd fel újra. [link]

Fire.

(#572) 19870820 válasza Fire/SOUL/CD (#571) üzenetére

19870820
(senior tag)

Üdv. Nos az a legdurvább hogy szűz windowsnál is ezt teszi. Direkt próbáltam délután.
Szóval nem értem mi a gondja? Előtte nem volt fenn semmilyen vírusírtó. Ja annyi még eszembe jutott hogy KAV telepítésekor mindig kikapcsolja a tűzfalat.Erre mi lehet a magyarázat? Ahogy megcsinálja a telepítést és először elindul a KAV utána visszakapcsolja a tűzfalat.

Szerk.: Eszembe jutott egy lehetséges eset. Nem lehet hogy azért teszi ezeket oda be mert ugye a KAV-ot megfelelő licencel lehet frissiteni KIS-re? Lehet hülyeséget mondok.

[ Szerkesztve ]

(#573) HZoli87 válasza 19870820 (#572) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nálam múltkor volt fent egymás után a 2010-es és a 2011-es angol és magyar változata is (összesen 4 verzió, csak KAV), mindig a gyári eltávolítóval töröltem az előzőt és ilyen érdekes hibával még nem találkoztam. Igen, KAV telepítés közben is kiírja (ha jól emlékszem csak a 2011-es mellett, mert ott ugye egy telepítő tartalmazza az AV/IS- verziókat), hogy tűzfal kikapcsolva, de pár másodperc múlva eltűnik a figyelmeztetés és aktív a W7 fala. Még érdekesebb, hogy egy tiszta telepítésnél csinálja ezt, nem tudok jobbat mondani, hogy töltsed le újra a megfelelő verziót Kaspersky globális honlapjáról és töröld a jelenlegit ezzel, vagy W7 reinstall. :N

(#574) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Gondoltam mégis csak megnézem ezt a bétát, de nem volt "kedvem" használni a kavremovert, így a magyar változatot csak "simán" az uninstalljával szedtem le, de ezt is úgy hogy, hogy a frissítési/beállítási adatokat ne törölje, azaz nem a komplett eltávolítást választottam.
Na ezután felpakolva a béta-t, az már el sem indult, csak szürke ikonja virított, nem lehetett elindítani/megnyitni. A kavremoverrrel próbáltam leszedni, de az nem is látta hogy fent van, csak valami AVP Tools drivert szedett le. Ennek hatására az újraindítást követően a start menüben (is) még volt a KIS, de nem indult semmi, nem lehetett eltávolítani...

Természetesen pontosan tudom, hogy az ilyen "fajta" telepítés finoman szólva sem túl szerencsés, csak azért írtam le, hogy ha netán valaki kedvet kap a béta teszteléséhez, az teljes egészében szedje le a fennlévő Kaspersky terméket a kavremoverrel, mert így járhat.
(Számítottam erre a lehetőségre, de mivel mindig van partíciómentésem így 5 perc alatt visszaállítottam mindent, de ha valakinek nincs akkor ilyen esetben jó eséllyel húzhatja újra az OS-t... :DDD )

Fire.

(#575) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#574) üzenetére

Jim74
(őstag)

Én a saját uninstalljával szedtem le a 2011-et, kijelölve, hogy a regisztrációs adatokat ne törölje.
Természetesen letörölte a reg adatokat.... :W
Még szerencse, hogy a serialnál még nem használtam el az összes aktiválási lehetőséget...

(#576) HZoli87 válasza Jim74 (#575) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szerintem ugyanarra a gépre nincs korlátozva, hogy hányszor lehet feltelepíteni. Én eddig 10-15 alkalommal telepítettem a saját 1 gépes kódommal a terméket, eddig semmi rendellenesség nem történt.

(#577) Jim74 válasza HZoli87 (#576) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nekem 3 gépes kódom volt, és azzal már nem engedte többször, úgyhogy erre a gépre kellett vennem egy új kódot... :W
Aztán megint fel/le pakoltam a különböző verziókat és megint kigyomlálta a kis rohadék a reg adatokat. Na ezt az új kódot szerencsére engedte másodszor is aktiválni.

(#578) szeva000 válasza Jim74 (#577) üzenetére

szeva000
(PH! addikt)

ez érdekes.A múltkor vettem én is 5db 3 licenc KIS kulcsot teljesen hivatalosan.Direkt rá is kérdeztem a kulcs újrarakására.Az volt a lényeg,hogy még csak nem is gépfüggő,de mindenféleképpen ügyeljek a 3gép/szériaszámra ami bármennyiszer visszaírható!

(#579) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Aki a legújabb angol verziót használja (11.0.1.400) és a gépén tárolja a telepítőjét a programnak, annak jelzem, hogy a napokban frissítették a telepítő készletet.

(#580) Plag válasza HZoli87 (#579) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Semmi nem változott a programban. Ugyan úgy megvannak a bugok.

(#581) HZoli87 válasza Plag (#580) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Egy szóval sem említettem, hogy javították a bugokat. Verziószám sem változott, de jóval kevesebb frissítést kell letöltenie a programnak a telepítés után és tudván a frissítések tempóját (ami nincs), már ez is nagy szám. Fejleszthetik a programot bőven, mert a legújabb AV-Comparatives eredménye több, mint lehangoló, felismerése még elmegy, de hogy FP gyáros lett, az már kicsit égő ...

----

Legújabb béta (539-es build) meg egy vicc, visszafelé fejlesztenek ...

[ Szerkesztve ]

(#582) Plag válasza HZoli87 (#581) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Tudom, hogy nem mondtad, ezt csak én írtam le, mivel megnéztem.

Mi a baj az 539-es buildel?

(#583) ViktorHUN79 válasza HZoli87 (#581) üzenetére

ViktorHUN79
(újonc)

Ha lehet rakjmár egy linket arról az AV-Comparatives,lehangoló eredmányről mert kiváncsi lennékrá!
köszi!

[ Szerkesztve ]

(#584) HZoli87 válasza Plag (#582) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Én nem teszteltem az 539-es buildet (meg az előzőeket sem), elég olvasnom a hivatalos fórumot, nálam sokkal hozzáértőbb tesztelők írják, hogy az eddigi talán legrosszabb béta build, csontra fagy állandóan, használhatatlan). Volt amelyik csak annyit írt, hogy várják a következő hivatalos béta buildet, mert a jelenlegi használhatatlan. Van mit csinálniuk szerintem a fejlesztőknek, legalább nem unatkoznak.

(#585) HZoli87 válasza ViktorHUN79 (#583) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

(#586) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Build 541 hibajegyzék
Így olvasva nem meglepő, hogy megnőtt az FP-k száma, mert hibásan működik a riasztás. :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#587) Plag válasza HZoli87 (#585) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Az a helyzet, hogy nekem eddig nem produkál falsot. Ettől még elképzelhető, hogy csinál ilyet.
Viszont, azért a 2011-es kiadások is el lettek cseszve rendesen.
Szépen hanyatlik le a Kaspersky.
Bár, reménykedjünk, hogy ezt a soron következő kiadást végre rendberakják.

(#588) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#586) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Üdv!

És erre csak most jöttek rá? Az AV-Comparatives a 2 hónapja elérhető, utolsó stabil buildet tesztelte (11.0.1.400, lett volna idejük javítani) és emellett már jelentkezik a meglepően sok FP (a tesztben, mezei felhasználó ebből nem sokat vehet észre), és a proaktív része sincs ott a szeren, rengeteg ingyenes vagy legális programra dobálja a usert megtévesztő figyelmeztetéseit és ilyet (vagy nem ennyit) nem csinált sem a 232-es build, sem a 736-os a régiből. (programok nálam változatlanok, maximum frissebb verziók, így megvan az összehasonlításhoz az alapom)

Még bízok bennük, hogy összedobnak egy jól használható verziót (megjegyzem a KAV gépigényével semmi baj nincs, csak a sok apró bosszantó hiba ne lenne), mert ha ez sem lesz az (CF2), akkor lehet várni majd a 2012-es verzióra.

(#589) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#588) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Látod, eddig nem tűnt fel. Mondjuk én nem kóbászolok mindenfelé, meg mindig van egy bevett programcsomag, amiket használok, nem nagyon szoktam változtatni, max ugyanazon progik újabb verziói kerülnek fel. Régebben a KIS2010 (meg a Pure sem, ezt időközben megvettem) nem ugrott erre a codec csomagra, pontosabban a benne található MPC-HC-ra semmilyen formában, most meg be kellett raknom a kivételek közé. [link]

Így, hogy a Returnil is dolgozik nincs gond, mert mindig tiszta rendszer indul és ha netezés közben bejönne valami, nálam ezért nem lenne gond, de akik veszélyesebb oldalakon is megfordulnak, akkor jelen pillanatban már közel sem biztos, hogy KIS mellett nem fertőződsz meg, úgy hogy észre sem veszi a az ember...
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a védelmi részén nincsenek olyan súlyos hibák, amik miatt aggódni kellene, hogy csak úgy "egyszerűen" megfertőződsz, de a többi, számos hiba az elgondolkodtató..

Bereggeltem a Kaspersky fórumra, épp most néztem, hogy milyen GUI bugok vannak a bétában, ami a 400-ban nincs. Na az ilyet nem tudom felfogni teljesen, hogy ha kijavítják pl a FireFox ikonok bugját, akkor annak mi köze van ahhoz, hogy a KIS GUI-ban meg mindenféle "matyóminta" tűnik fel... :DDD

Na mindegy, olvasgatom minden nap a fórumot, meglátom mire jutnak...

Fire.

(#590) simon7012 válasza Fire/SOUL/CD (#589) üzenetére

simon7012
(fanatikus tag)

Megvetted a Pure-t!?
És milyen mesélj milyen?
Mennyibe fájt?
Nagyon érdekelne minden... :K

G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

(#591) Fire/SOUL/CD válasza simon7012 (#590) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát sok mindent nem tudok elmondani, mert sok lenne... :DDD
Végül is nekem a plusz szolgáltatásai miatt kellett, mert azok nagy részét használom is, amik a KAV/KIS-ben nincsenek jelenleg sem. Bizonyos funkciók erősebbek, mint a KIS 2010-ben pl a személyes adatok védelme. A Pure az amolyan "öszvér", a 2010 és 2011-es termékek "keveréke", több szolgáltatással. Zsírozottan megy, azt lehetne mondani, akinél a 2010-es KIS(és kizárólag KIS nem pedig KAV) bevált, annál jó eséllyel a Pure is ugyanúgy működik. Egy ismerősöm révén kicsit olcsóbban vettem, mint ahogy kellett volna 15K-ért...

Itt meg sok mindent olvashatsz róla...

Fire.

(#592) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#589) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nos, egyet kell, hogy értsek veled abban, hogy a jelenlegi KIS 2011-es verzió, marha gyenge, és nem biztos, hogy nyújtja azt a védelmet, amit a korábbiak. Pl. jelen esetben a 2010-es verziók gyorsabbak lettek a sok foltozgatás után. Abszolút észrevehetőn gyorsabb lett mint az elején. Reméljük, most ki fogják javítani a 2011-es hibáit, és végre egy megbízható, erős védelmet kapunk.
Jelen helyzetben a 2010-es KIS van fent, mert a 2011-es nálam nem gyere be, főlag a magyar kiadás hibái miatt!

(#593) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#592) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Mondjuk nálam a gyorsaságával nincs gond, korábban is tényleg csak a béták esetén volt gond, de tudom, hogy számos felhasználónál meg igen...
Nagyon merem remélni, hogy az új Pure-t nem rontják el, jelenleg R2 stádiumban van.

Mellesleg (szerintem) szebb is lett/lesz mint a KIS 2011

Fire.

(#594) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#593) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nagyon szép lett! Az előző ill. jelenlegi PURE is nagyon szép lett. A 2011-es termékek szó szerint nem tetszenek. Nem csípem a minimal stílust képileg!
Nézd, én megvárom a 2011-ből a CF2-őt! Addig biztos a 2010-es KIS megy!

Tényleg a buborékos és piros pontos történet a 2010-es KIS-ben nem ment ugye? Ez a 2011-es okossága? Mindezt azért kérdezem, mert a 2010 alatt nem látok semmit.

[ Szerkesztve ]

(#595) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az itt a baj, hogy évente adnak ki új verziót az antivírus cégek és a Kaspersky, a sokszintű védelmével generálja a hibákat, külföldi fórumokon sokan nevezik már bloatware-nek amivel nem értek egyet mert szerintem ez a jó irány, egy több szintű védelem. De ez nem mentség, hiszen akik fizettek érte azok joggal várják el, hogy ha nem is hibátlanul mert hibátlan szoftver nincs, de jól működjön a gépükön.

Több embert kellene felvenniük vagy nem tudom, de nagyon rá kellene gyúrni a bugjavításra.

No Antivirus

(#596) Plag válasza Narxis (#595) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Igen, az a gond, hogy valóban többrétegű a védelme, azonban sajnos a 2008-as verzió óta folyamatos és csúnya bugokkal küszködik!
Régen, jóval kevesebb probléma volt vele, és majdnem, hogy hibátlanul működött. Én a 4.5-ös verzió óta ismerem a terméket, és imádtam!
Jelen helyzetben, nincs eléggé kitesztelve a program, 1000 peccset tesznek rá, mire kiforrja magát a program és ebben az esetben is már itt a következő kiadás. A 2010-es is a 2011-es kiadásának elejére lett jó!
Pl. akkora birkaságot elkövetni, hogy a magyar változatban nem működnek funkciók, egyszerűen kritikán alúli.
Fantasztikus cég a Kaspersky, hatalmas tapasztalata van, de egyszerűen az egyik leg bugosabb szoftver.
Valóban nincs tökéletes szoftver, de azért ennyire nem kéne elcseszni!

(#597) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#594) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát nekem úgy rémlik, hogy a 2010-ben is megvannak a bogyók, mivel még valaki linkelte is, hogy itt PH-n egy direktlink mellé is betette (ami káros oldalra mutatott)...
Próbálj rákeresni a Goggle-val az abf outlook backup keygen kulcsszóra, a kidobott találatok némelyikén a 2011 kiteszi a "piros bogyót"...

Narxis
Én sem osztom azt a nézetet, hogy bloatware lenne. A Pure-ban sok szolgáltatás van, ami a KIS/KAV-ban nincs, de azok a szolgáltatások egyáltalán nem "felesleges" dolgok, hisz a backup/restore, végleges törlés, titkosított meghajtó, jelszó kezelő stb szerintem elég fontos része/kiegészítője az adatvédelemnek...Ha meg a Pure nem bloatware, akkor nyilván a KIS/KAV még annyira sem...

Azon biztosan megütköznék, ha nem virtuális billentyűzet, hanem virtuális piano-t tennének bele... :DDD

Fire.

(#598) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#597) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

A 2010 biztosan nem teszi ki sehová a piros bogyókat! Vagy a 2010 esetében sem működik ez a fícsör a magyar változatban!
Végignéztem az általad megadott kulcsszó találatainak első 10 oldalát, de semi!
Na, mindegy. Csak akkor nem értem, hogyan és mikor működik az URL csekker!

Valóban nagyon sok okos és jó funkció van a PURE-ban! Az a gond, hogy nem fordítják le! És ráadásul drága! Akárhonnan nézzük a Total Security stílusban aszem a PURE a legdrágább cucc. Annyit azért nem ér szerintem!

Egyébként, tényleg jó lenne, ha frankón helyrevernék a 2011-es verziókat!
A magyar kiadást használod? Gondolom a honosított verzióban a mókolásod ellenére sem műxik az URL csekkeres bogyós, buboráákos történe?
Gondolom, az angol kiadásban nincsenek ilyen gondok!

(#599) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#598) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

A Pure-ban a leghasznosabb kiegészítő a password manager(és ez valóban egy kimagaslóan hasznos/jó cucc), sajnos egyben a legdrágább kiegészítő is. Külön megvéve 25$...Szóval egy KIS2011 + PM nem sokkal olcsóbb, mint a komplett Pure...

Nem a magyar KIS 2011-et használom, visszament az angol(elszörnyedtem a sok bug infótól az angolban, mi lehet akkor a magyarban...)

"...mókolásod ellenére sem műxik..."
Kösz... :DDD A bogyók megjelennek FF-ben, de a buborék nem, de teljesen mindegy is, mert amint megkapta a patch b-t, onnantól meg az IE-ben tűntek el a bogyók... :))
Mókoljon vele többet az, aki megírta.... :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#600) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#599) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Mi a tököt kell beállítani az angol 2011-ben, hogy a bogyók és buborékok megjelennek?
Beírtam most a 2011-es alatt a fenti kulcsszót, és semmi. Az angol honosítás nélkül használod, tehát eredeti angol nyelven?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.