Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#501) 19870820 válasza Fire/SOUL/CD (#500) üzenetére

19870820
(senior tag)

Visszanéztem azt az időpontot amikor 14:40kor frissült,akkor 4.-ik próbálkozásra sikerült csak neki.Azóta meg nem jött frissítés.Egyébként nálam 40k-val töltötte,szóval itt se volt valami hú de gyors. :) Gondolom Kasperskyéknál valami túlterheltség lehet vagy szerver gond.

Szerk.: Nos közben rányomtam a frissítésre és nálam 5k-val tölt valamit,de végül nem tudja frissíteni minden összetevőt(legalábbis ezt írja ki).

[ Szerkesztve ]

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#502) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#501) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Akkor biztosan szerver gondok vannak...Na mindegy, majd megjavul ha akar...
Patch B, igaz még tesztelési fázisában írtak róla ennyit...

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#503) i90venom válasza Fire/SOUL/CD (#502) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Csak jelezném, hogy nálam is fennáll a probléma. :O

all glory is fleeting

(#504) Fire/SOUL/CD válasza i90venom (#503) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Teljesen be vannak állva a szerverek, az updaternél 3 terméket is bejelöltem, de egyik sem hoz le semmit..[link]

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#505) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#504) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nálam is áll a frissítés... :O

(#506) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nálam rendben lezajlott minden, épp olvastam a topikot mikor frissített, annyi furcsaság volt, hogy 47% után 8% lett aztán végig ment 100%-ig, külön szimpatikus volt, hogy nem kért újraindítást(nem is írta ki, hogy fent van a patch b), újraindítottam miután végig néztem a filmemet és már kiírja. Így kell ezt kéremszépen, nem zaklatni a felhasználót.

No Antivirus

(#507) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

Szintén áll a frissítés.

(#508) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Na azért ennyire nem kellene hogy gyors legyen ... :))

(#509) N0RB3RT

N0RB3RT
(tag)

Hali!

Délután 2 órakor megkaptam a 12,2 MB-os frissitést, újrainditás után telepítette a b javitást, Com Surrogate hiba megszünt, végre lehet használni a windows photo viewer-t! Jeeee :C
Viszont a javitás telepitése óta nálam is áll a frissités. Network operation timed out és Error connecting to update source hiba szerepel a frissitési naplóban.

- Gran Turismo 5 -

(#510) i90venom válasza HZoli87 (#508) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Pedig elég gyors...

Már volt 66%-on is, egyszer. Utána meg 22%. Most 1. Ugrál össze-vissza. Lehet, hogy mára elég, kikapcsolom, majd holnap hátha normális lesz.

all glory is fleeting

(#511) HZoli87 válasza i90venom (#510) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

KAV Remover gyorsabb, nálam bevált ... :)

(#512) i90venom válasza HZoli87 (#511) üzenetére

i90venom
(fanatikus tag)

Én még türelmes vagyok, meg most 44 %-on van, és olyan még nem volt, úgyhogy bizakodok. Jha, és már 51 perce megy. :DDD

Szerk:
'Patch b'-s telepítő meg gondolom nincs...

[ Szerkesztve ]

all glory is fleeting

(#513) HZoli87 válasza i90venom (#512) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Én 40 percig bírtam, utána 1 perc alatt törlődött, ez van sajnos. :)

(#514) GEPESZ66 válasza HZoli87 (#513) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Nálam letöltött kb. 14MB-ot, nem kért újraindítást, de maradt "a".Újraindítottam, s ezt követőan már "ab" lett. Ekkor rákattintottam a frissítésre,Először elment 22%-ig, majd vissza, azt követően 34%-ig, s akkor ismét indult nulláról, de ezt követően már elment 100%-ig.

(#515) 19870820

19870820
(senior tag)

Nos kérem b patch hazavágta a netemet nagyon úgy néz ki. :Y Nem tudtam elképzelni miért szakad állandóan a netem,meg így darabonként töltött be minden oldalt(amíg volt net). Semmi nem változott a gépemen egyébként csak felkerült ez a b patch.Nézegettem mindent mivel lehet a gond,de végül a Kaspersky maradt csak ami ilyet csinálhat.Letöröltem kavremoverrel és most visszaraktam az Avastot.Most nem szakadt meg a net már jóideje.334 nap van még az előfizetésemből,lehet majd még visszatérek egy újabb verziónál. Szerencse hogy akciósan vettem(6990 ft volt). Gondoltam leírom hogy ilyet is produkálhat a KAV 2011 sajnos.

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#516) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#514) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Akkor te egy volt a szerencsések közül, nálam 40 perc alatt semmit sem csinált gyakorlatilag, úgy érzem egy életre elég volt a KAV-ból. :)

(#517) 19870820

19870820
(senior tag)

Üdv. Eszembe jutott egy kérdés. Nem lehet hogy a KAV 2011 összeakadt a Windows Defenderrel és azért lassította így a netemet? Egyáltalán megférnek egymás mellett? Tapasztalat érdekel és Kaspersky szerint mi a helyzet? :)

(#518) Jim74

Jim74
(őstag)

Én tegnap meguntam ezt a frissítgetési mizériát és kikapcsoltam a gépet. Ma reggel már frissített rendesen, látszik is, hogy megkapta a patchet (a.b) és nem is tapasztalok netszakadozást. Azonban még mindig fennáll a Firefoxos probléma... :(

(#519) i90venom

i90venom
(fanatikus tag)

Ma korán keltem, és lefuttattam a frissítést, pár perc alatt lejött.

all glory is fleeting

(#520) ViktorHUN79

ViktorHUN79
(újonc)

Az a ,b patch-el mostmár a KIS 2011 magyar is tökéletesen működik?

(#521) GEPESZ66 válasza ViktorHUN79 (#520) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A "buborék" nincs továbbra sem, amikor a böngészőben a cím föle megyek.De szerintem ennek nincs nagy jelentősége.Egyébként nálam tökéletesen működik.Még a tavalyi WIN7 Launch Party-n kapott kódot használom, ami novemberben jár le.Van még tavalyról kódom, remélem újra tudom aktiválni.

(#522) catthomas

catthomas
(újonc)

Sziasztok!

Pontosan milyen hibái vannak a magyar nyelvű KIS2011-nek?
Ezekkel a hibákkal nem célszerű használni?

(#523) 19870820

19870820
(senior tag)

517-es hozzászólásomhoz valaki tud valamit írni? :)

(#524) Plag válasza GEPESZ66 (#521) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

A "b" patch nem is oldja meg az URL checker és a buborék problémát. Sajnos ez a hiba csak a magyar lokalizált változatban létezik. A hazai support és a fejlesztők tudnak róla, hogy ez létezik és javítják egy új honosított változatban.

(#525) Jim74 válasza Plag (#524) üzenetére

Jim74
(őstag)

Akkor ez azt jelenti, hogyha megjelenik az új változat, akkor a jelenlegit uninstallálni kell, majd az újat telepíteni? Vagy csak egy sima frissítéssel megoldódik a dolog?

Ha csak újratelepítéssel orvosolható a probléma az elég sajnálatos lenne... :(

(#526) Plag válasza Jim74 (#525) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ha a magyar verziót tetted fel, akkor valószínűleg rá tudod telepíteni!

(#527) Jim74 válasza Plag (#526) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszönöm a választ.

(#528) Jim74

Jim74
(őstag)

Ez a magyar verzió eléggé bugos...

Az alábbi hibával találkoztam:
"A kért művelet nem hajtható végre olyan fájlon, melynek valamelyik szakaszát egy felhasználó már megnyitotta."

Az angol verziónál ilyen jellegű probléma nem jelentkezett...

(#529) 19870820 válasza Jim74 (#528) üzenetére

19870820
(senior tag)

Én visszatértem a 2010re.Ehhez 2011 dec.08ig van support.Addigra meg jön már a 2012 is,remélem az nem lesz ilyen bugos. :)

(#530) Jim74 válasza 19870820 (#529) üzenetére

Jim74
(őstag)

Hát lehet, hogy én is rakom vissza a magyar 2010-et, mert ez így elég gáz :(

(#531) GEPESZ66 válasza Jim74 (#530) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

2010.márciusában telepítettem a WIN7-et.Azóta a KIS 2010-et használtam. Mikor megjelent a KIS 2011 hivatalos magyar verzió, feltelepítettem.Én hibával nem találkoztam, tökéletesen működik.

(#532) Jim74 válasza GEPESZ66 (#531) üzenetére

Jim74
(őstag)

Sajnos több embernek is van problémája a magyar 2011-gyel :( Más fórumokon is panaszkodnak és itt is írtak már néhány negatívumot... :(

Akkor Te vagy a szerencsés kivétel, akinek semmi gondja nincs vele :)

(#533) Fire/SOUL/CD válasza Jim74 (#528) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ez nem feltétlenül hiba, ez nálam angol változatnál is előjön, nem is a Kaspersky írja ki, hanem a rendszer, persze a Kaspersky "jóvoltából"...Pl nálam, amikor virtuális gépre másolok a megosztott fizikai hdd-ről, akkor ha még nem fejezte be a KIS a fájl ellenőrzését, addig a másolás nem tud végigmenni, ilyenkor ritkán előjön ez a felirat. Azt viszont nem tapasztalom, hogy ez a magyar változatnál sokszor többször előjönne, ugyanolyan ritka, mint az angol KIS esetében. Persze ha nálad meg lépten-nyomon befigyel az arcodba ez a felirat, akkor egyértelmű...

Más: Megoldottam, hogy a magyar KIS esetén is megjelenjen az URL checker ill. Virtuális bill. ikonja FF-ben, azt is hogy a "piros bogyók" is látszódnak FF-ben, azonban a fölé vitt egérkurzorra nincs reagálás, sajnos ott már a KIS egy modult is meghív, abba meg nincs értelem turkálni. Úgy hogy csak részben a nyelvi fájlok hibája a jelenség, viszont modulon belül is gond van.

Nem tudom milyen számos bugról van tudomásotok, de megoszthatnátok, kipróbálnám, hogy nálam is előjön-e...THX

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#534) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#533) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Akkor leírhatnád, hogy mi is a megoldás! Szerintem elég sokukat érdekelne!

(#535) Jim74 válasza Plag (#534) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nekem az volt a megoldás, hogy visszaraktam az angolt... :(((
Nehogy már nekem kelljen turkálni a programban, hogy működjön rendesen :(((

(#536) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#534) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

1. FF legyen bezárva

2. navigálj el ide C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\extensions\

3. Az ebben a mappában található KavAntiBanner@Kaspersky.ru és linkfilter@kaspersky.ru mappákat mentsd el egy másik helyre, majd töröld a 2 mappát

4. Indítsd el az FF-et és győződj meg róla, hogy eltűntek a Kaspersky kiegészítők
(FF-ben Eszközök menü/Kiegészítők)

5. Zárd be az FF-ot

6. Töltsd le ezt a ZIP-et: [link]
jelszó: kaspersky

7. Tömörítsd ki a 2. pontban említett mappába

8. Indíthatod az FF-ot

Ha minden jól csináltál, akkor megjelenik az URL checker/virtuális keyboard illet lehet a kiegészítőt konfigurálni(el fog indulni a Kaspersky URL checker ablaka is), ezenkívül a "piros bogyók" is megjelennek, ám ha a "piros bogyók" föle viszed az egérkurzort, akkor nem jelenik meg a felugró ablak.
Ezért ez csak részleges megoldás, a többi már a Kaspersky fejlesztőire vár.

Fontos!
A 3. pontban említett mentést őrizd meg! Nem tudom, hogy a javítás milyen formában fog érkezni a KIS-hez. Ha komplett új magyar telepítőcsomag készül esetleg, akkor mindegy, mert tiszta telepítés lesz, de ha csak valami patch fogja javítani a hibát, akkor fontos hogy az eredeti fájlok visszakerüljenek még mielőtt a patch lejön!

Fire.

UI: A patch "b" óta az IE-ben nem jelennek meg a "piros bogyók".... :DDD
Csak nálam, vagy másnál is?

[ Szerkesztve ]

(#537) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#536) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Köszi. Hazamegyek meló után, és megnézem, illetve megcsinálom!
És hol találtad meg a megoldást? A Kaspersky fórumán?

Sajnos, nálam sem jelennek meg a piros bogyók. Sőt. Szóval, valamit nagyon elkúrtak benne.

[ Szerkesztve ]

(#538) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#537) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Nem, csak kíváncsiságból nekiálltam egy kicsit turkálni benne...
Végül is most csináltam egy öszvért a Angol és Magyar változatból, mert ezzel a megoldással becsapom, azt mondom neki, hogy "Ő" nem magyar, elhitetem hogy angol, csak magyar felirattal... :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#539) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#538) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Most kaptam az infot:

A jelenlegi hiba, ami a magyar lokalizált kiadásban van, az a:
A KAV/KIS 11.0.2.526 (CF2) -ben lesz javítva a hiba.

Kérdés, hogy mikor jön ki ez a verzió.
Jelen esetben, még nyomát se látom a CF2-nek. Így, ez a javítás sem most fog kijönni!

[ Szerkesztve ]

(#540) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#539) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Kösz az infót! Hát Kaspersky-nál néha nagyon gyorsan érkeznek az újabb buildek, ráadásul ahogy írod, ez egy új hotfixet is kap, kérdés, hogy ezt patch-ként kapja avagy teljes telepítőcsomagként jelenik meg...Na ja, meg mikor...

Fire.

(#541) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#539) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Most néztem a mailjeimet, nekem is megjött a válasz a magyar support-tól.
D. Tibor küldte az infót erről a bizonyos buildről, amiben orvosolva lesz a hiba...

Mellesleg van/lesz min dolgozni, mert a magyar verzió megjelenésének napjától olvasható egy kiadási információ is, amiben szépen leírják, hogy miket fejlesztettek/javítottak illetve milyen hibajelenségek fordulhatnak elő abban a buildben: [link]
Így olvasva, a legkisebb gond ez a FF-es probléma... :DDD

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#542) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#541) üzenetére

Jim74
(őstag)

Végigolvastam a hibalistát... Elég lehangoló... :(

(#543) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#541) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ja, hát eléggé gáz a hibalista!
Ettől függetlenül, még nincs sehol a CF2 és szerintem még idő, mire kijön.
Sajnos!
A hibalista meg elég korrekt. :) Kritikán aluli!Í

Azt nem tudod megmondani, hogy a rohadt ImmunetProtectet mivel tudom fullra eltávolítani?
Sajnos a KIS a telepítés elején jelzi, hogy van ClamAV így trükkösen kell telepítenem.
Se a CCleaner, sem a jv16PowerTools nem segít. Nincs az Immunetnek uninstalerje?
Kéne egy kis help!

(#544) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#543) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Esetleg a Revo Uninstaller Free-vel próbáld meg csökkentett módban eltávolítani...
Talán segít...

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#545) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#544) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ha ezt a progit leszedem, illetve a Prof 30 napos trialt, akkor ez a maradványokat leszedi az Immunet után?

(#546) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#545) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

A Revo-ból kell uninstallálni a progit, az futtatja az adott progi gyári eltávolítóját, majd ezt követően végignézi a registry bejegyzéseket ill. a HDD-t. Amit talál azt törölni lehet/kell, aztán imádkozni, hogy tényleg mindent kitakarított...

Fire.

(#547) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

KIS / KAV 2011 CF2 (11.0.2.534)

Változások, javítások (több száz, inkább nem szúrom be ide, mert sokáig tartana görgőzni): bővebben itt.

Feltöltöttem ide a txt fájlt, bárki letöltheti: Link

[ Szerkesztve ]

(#548) Jim74 válasza HZoli87 (#547) üzenetére

Jim74
(őstag)

Ezt le lehet frissítésként tölteni, vagy csak újratelepítéssel?

(#549) HZoli87 válasza Jim74 (#548) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Ha megnézed a linket, akkor láthatod hogy béta verzió, nem érdemes még élesben használni. Azért linkeltem, hogy aki teszteli akar, az tudjon róla hogy már elérhető az új változat. ;)

(#550) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#547) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Kösz az infót, remélhetőleg akkor hamar meglesz a magyar CF2-es is...

Fire.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.