Dehááát...Ezértc KIS2011 a neve
...január elejére meglesz az 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
szeva000
(PH! addikt)

nuendo
(kvázi-tag)
Én is a kaspersky híve vagyok 
évek óta, ha akarok egy komolyabb vírusírtást végezni mindíg ezt használom!

GEPESZ66
(senior tag)
Letölthető.
Hali!
Igen épp most néztem, már szedném is lenek fele, de csak szedném...
(Elég jól eltalálta a support a megjelenés dátumát, mert mára ígérték) 
Jelnleg innen már letölthető lenne a magyar KAV/KIS2011, de valamiért nem indul a letöltés ebben a pillanatban...(nálam legalább is) 
Remélem rövid időn belül elérhető lesz a letöltés, ha nem itt akkor máshol...
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
(#455) Greenebola válasza Fire/SOUL/CD (#454) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)
Köszi!!!

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

GEPESZ66
(senior tag)
Support válasza:1-2 órán belül letölthető a magyar honlapról.
(#457) Fire/SOUL/CD válasza Fire/SOUL/CD (#454) üzenetére
Hali!
Na már megy, épp feltöltés alatt volt, amikor nekiugrottam... 
Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

HZoli87
(PH! addikt)
Töltöm és próba. 

andy83
(fanatikus tag)
Innen is tölthető már Kaspersky Internet Security 2011
De amúgy van vmi fejlesztés is benne? Vagy csak egyszerűen átfordították magyarra? Még nem próbáltam ki... 
facebook.com/SzeretekMozizni
Hali!
Nincs különbség a magyar meg más nyelvi változatok közt. 
Fire.

HZoli87
(PH! addikt)
Azt vettem észre, hogy a magyar változat már alapból tartalmazza az "a" patchet, ha jól emlékszem az angol verzió az első frissítésnél kapja meg és újraindítást kér utána. Eddig jól működik.

bajtokarpi
(fanatikus tag)
Üdv.!
A (Hun) verzióhoz létezik valami normális skin? Elég érdekesre sikeredett a 2011 kinézete.
Köszi

Kácsa
(fanatikus tag)
Az új magyar változatnál az normális,hogy nem jelenik meg Firefox alatt a Webvédelem és a virtuális billentyűzet ikonjai ? I.Explorer alatt megvannak.Az angol KIS-el jó volt mind a két böngészővel.Beépül a Firefoxba,ott van a Kiegészítők közt,de nem csinál semmit a beállítás gombra.
Másnál nem jelentkezik ez ? Próbáltam újratelepítéssel,Firefox meg a KIS is,de semmi.
Elitebook 8540p , KIS

Greenebola
(fanatikus tag)
Nálam is jelentkezik a probléma , feltettem KIS nézem FF,IE semmi toolbar.
Javítás KIS semmi újra raktam semmi.
Mondjuk én leszedtem maradok NISnél egy darabig.
Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

HZoli87
(PH! addikt)
Nálam sem jelent meg. 
-----
Én meg visszaraktam az Avirát, Kasperskyt teszteltem pár kártevővel be is halt az egész program, explorer.exe leállt, újraindítás segített, utána meg jelzi, hogy aktív kártevő van, előzményeknél meg azt írja hogy törölve. De inkább töröltem, nem bajlódok vele. 
[ Szerkesztve ]

Kácsa
(fanatikus tag)
Időközben visszatettem az angol változatot ,most minden rendben van.
Elitebook 8540p , KIS

19870820
(senior tag)
Nem lehet hogy nálatok ez okozza a hibát? "Ha az alkalmazást a 2010-esnél régebbi verzióra telepítik, előfordulhat, hogy a korábbi verzió beállításai hibásan lesznek exportálva".
Egyébként nálam amit írtatok hibát az nem jelentkezik.Tiszta rendszerre raktam fel.
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

Kácsa
(fanatikus tag)
Én is friss ,szűz rendszere tettem fel.Valamit eltoltak a magyar változatban.
Elitebook 8540p , KIS
Hali!
Igen, sajnos nálam sem jelent meg az ikon FF alatt, de ami még rosszabb, hogy nem is dolgozik. FF alatt meg sem jelennek a "bogyók", IE alatt megvannak, de ha fölé viszem a kurzort nem történik semmi. Így kellene működnie(ha valaki esetleg nem tudná milyen "bogyókról" beszélek)
[link]
FF alatt a kiegészítőknél a Beállítás gombra kattintva el kellene indulni a KIS URL checker ablakának, ami a magyar változatban nem történik meg...
Ezt tényleg elxarták, kérdés hogy még mit ezenkívül... 
Fire.
(#470) bajtokarpi válasza Fire/SOUL/CD (#469) üzenetére

bajtokarpi
(fanatikus tag)
Üdv.!
Szomorúan olvasom, az általatok felfedezett hibákat, pedig nagyon vártam a magyar verziót. Kár volt. Szerintetek biztonsági szempontból kérdezem, telepítsem fel az angolt, vagy tegyem vissza a 2010-et?
Köszi
(#471) Fire/SOUL/CD válasza bajtokarpi (#470) üzenetére
Hali!
Továbbfejlesztett és új funkciók is vannak a 2011-ben a 2010-eshez képest ezért érdemes kipróbálni. Matousec Proaktív tesztjén is jobb eredményt ért el, az új KIS, mint a régebbi 2010-es
Jelenleg maradj az angol változatnál, szerencsére nem a kérdezős fajtából származik, főleg ha nem kapcsolod interaktív üzemmódba(alapban nem ezen van)
Fire.
(#472) bajtokarpi válasza Fire/SOUL/CD (#471) üzenetére

bajtokarpi
(fanatikus tag)
Üdv.!
Köszönöm a segítségedet, megy fel az angol.
Még1x köszi
!!!

ViktorHUN79
(újonc)
Énis köszönöm a hasznos infokat,ezek alapján úgylátom jobb ha marad fent az angol kIS 2011,netudom mittudtak így elszúrni a magyar változattal!Na mindegy a nemhivatalos magyarítással jó az angol változatis!

Jim74
(őstag)
Nekem angol 2011-esem van, látom az ikont FF-ben, engedélyezve is van, de ilyen piros bogyót még életemben nem láttam, mint amit linkeltél...
Hogy lehet azt elővarázsolni? 
Hali!
Így majd fogsz... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én keményen meg szoktam izzasztani a kergetőket és akkor "kötelező" ilyen szemét oldalakon közlekednem... 
Fire.
[ Szerkesztve ]

Jim74
(őstag)
Na, ma ha hazamegyek, akkor megnézem, hogy mit csinál a KIS2011 erre a linkre 
Baromira vártam a honosítást, de az olvasottak alapján, egyelőre marad az angol...
Hali!
Jelentettem a hibát a supportnak, meglátjuk mit válaszolnak...
Fire.

GEPESZ66
(senior tag)
Sziasztok!
Elfelejtettem, hogy milyen méretre célszerű beállítani a tömörített állományok vizsgálatának maximális méretét: 10 MB,100MB?
A beállításoknál van olyan lehetőség, hogy ha a merevlemez, ill. processzor terhelt, akkor ne vizsgáljon.Célszerű-e ezt bejelölni?

GEPESZ66
(senior tag)
Mindenképpen írd meg, hogy mit válaszolnak!
Előre is köszi!
Hali!
Megjött a válasz (lehet, hogy már korábban is, de csak most néztem a leveleket)
Tisztelt Uram!
Köszönjük a bejelentést, a hiba valóban jelentkezik - ezért továbbítottuk a gyártói támogatás felé javításra (ugyanis a magyarított KIS kiadás is külföldön készül).
A javításig szíves türelmét kérjük!
Üdvözlettel: Fehér Tamás, 2F 2000 technikai támogatás.
Fire.
[ Szerkesztve ]

j8080
(újonc)

Jim74
(őstag)
És tényleg vannak piros bogyók 

N0RB3RT
(tag)
Féláron Kaspersky Internet Security 2011 
Szerencsére letudtam foglalni az utolsó darabot amit lehet kapni.
Szombaton megyek érte 
- Gran Turismo 5 -

bajtokarpi
(fanatikus tag)
Üdv.!
Csak a tisztánlátás kedvéért. Ezeknél a beállításoknál mit érdemes használni? A fájl típusokra gondolok. Bocsi, ha alap dolgokat kérdezek, de kezdő felhasználó vagyok, és igyekszem tisztában lenni a dolgokkal.

Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]

Plag
(PH! addikt)
Elég szépnek tartom, hogy kijön a honosított kiadás, és bugos mint állat. Elvileg a nyelvi fájlokon kívül, semmit mást nem csináltak vele. Ja, max. beleintegrálták az "a" peccset.
Hali!
Én csak annyit változtattam, hogy az új és változtatott fájlokat vizsgálja illetve a zip/rar fájloknál 8MB-nál nagyobbat ne vizsgálja.
(#485) Plag: ebben a hónapban jön a "b" patch. Az majd megoldja a problémák 90%-t.
[ Szerkesztve ]
No Antivirus
Hali!
Igen, ha tippelnem kellene a hiba okozójára, akkor én is a beleintegrált patch-re szavaznék, pedig szerintem kivárta/kibírta volna mindenki azt az egyszeri reboot-ot, mint az angolnál...
Narxis
Magyarhoz biztosan nem jön ki addig, míg ezt ki nem javítják. Az is előfordulhat, hogy egy teljesen más telepítő fog megjelenni a magyar változatból, amiben nem lesz integrálva a patch. Arra már mehet a B javítás, de addig nem...
Mellesleg ez egy látható hiba, de senki nem tudhatja, hogy ezenkívül még milyen bugokat sikerült belevarázsolni...Valaki írta, hogy vírusmintán tesztelt, ezt követően teljesen használhatatlanná vált a KIS. Angolnál eddig nálam ilyen még nem fordult elő (végleges változatra értendő, mert a beta-k idejében valóban belefutottam ilyen dologba)
Fire.
[ Szerkesztve ]
Ezért használok inkább angolt. 
Javasolni szoktam amúgy másoknak is, kényelmesebb a szemnek az anyanyelv, de kevesebb a probléma az angol nyelvű Kaspersky-vel és így lehet hamarabb kapja meg a patcheket.
[ Szerkesztve ]
No Antivirus

bajtokarpi
(fanatikus tag)
Üdv.!
Köszönöm!!!

ViktorHUN79
(újonc)
Szerintem rakjátok fel az angol változatot,és magyar nyelvű skin-el használjátok,így kiküszöböljük a hivatalos magyarnak a bugjait,de mágis anyanyelvünkön használhatjuk a progit!Én így tettem,és tökéltesen működik a KIS 2011!
üdv!
[ Szerkesztve ]

Plag
(PH! addikt)
Azért, ez igen nevetséges, hogy egy ekkora cég, mint a Kaspersky, ekkora baklövést követ el, hogy elcseszi a magyar honosított verziót. Nem akarom fikázni, de komolyan nevetséges és siralmas. Valahogy mostanában, nem igazán remekelnek semmilyen téren!

19870820
(senior tag)
Nem tudom mennyit befolyásol de Vistán nálam semmi gond az új KAV2011-el.
Várom szeretettel a "b"patchet. 
Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

kali8n
(tag)
Üdv!
Igaz, hogy én a KIS 2010-et használom, de ez a topic aktívabb ezért írok ide.
A problémám:
Amikor a free pascal-ban lefuttatok egy programot akkor ez létrehoz egy exe fájt. Ezt az exe-t a KIS elkezdi vizsgálni, vagyis nem tudom pontosan, hogy mit csinál, de az ikon villog rendesen. És a program kb 1 perc múlva fut le, mert a KIS addig vizsgálja. Ha kilövöm a KIS-t, akkor szépen működik minden. A free pascal a megbízható alkalmazások között van, de nem sokat ér mert a KIS-nek nem vele van baja, hanem az újonnan létrejött exe-vel.
Mit lehet tenni, hogy bekapcsolt vírusirtóval is tudjak rendesen programozni?
Hali!
Vagy kapcsold ki a programozás idejére az Application Control-t, vagy azt a mappát, ahova a befordított exe létrejön, tedd az Exclusion-ök közé. (kivételek)
Fire.

kali8n
(tag)
Nagyon köszönöm!
működik
Nem is tudtam, hogy mappát is be lehet állítani kivételnek.

HZoli87
(PH! addikt)
Kaspersky URL Advisor működik nálad FF alatt? (11.0.1.400 hun)
Hali!
Délelőtt még frissített, most hogy hazaértem, bekapcsoltam a gépet, nekiállt frissíteni, aztán 10 perce itt álldogál (Már nekifutott 2x is, de itt lehal)
Másnál is vannak hasonló tünetek?
Fire.
[ Szerkesztve ]

19870820
(senior tag)
Nekem ma 14:40kor frissitett a "b"patch-re,de előtte nálam is megállt a frissítés. Lehetséges hogy nálad is ezt akarja megcsinálni.Érdekes újrainditást nem kért a frissítés után,pedig eddig mindig kért ilyen esetben.
Szerk.: Most néztem avp.exe verziószáma 11.0.1.419 lett ma. 
[ Szerkesztve ]

19870820
(senior tag)
Szokás szerint semmi infó nincs a "b"patch-ről,de már nem is foglalkozok vele. 
Hali!
Gondolom azért nem ennyire lassan ment végbe nálad a folyamat... 
Tényleg 1kb/sec-el tölthet, ha így folytatódik talán reggel 4-re meg is lesz... 
Fire.