Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) creed30 válasza Plag (#350) üzenetére

creed30
(fanatikus tag)

ok akkor újratelepítés lesz,azért köszönöm hogy segíteni próbáltál ;)

(#352) Narxis válasza Plag (#348) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Örömmel olvasom! :) Nem szégyen az mert tényleg jó cucc, persze csak ha jól működik... remélem a patch "b"-vel ami szeptember elején kint lesz, megoldódik a problémád.

No Antivirus

(#353) BlackSeven válasza Fire/SOUL/CD (#347) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Hali!
"...Nem tudom mi van a Kaspersky szerverekkel, de ma szinte minden órában 3-4 szer frissül..."
Néhány éve már (szigorú titoktartás övezi) bedolgoznak a NASA-nak. Ők kapták meg a teljes antivirus védelem kidolgozását és felügyeletét. Ez még nem titok, de azért mutatja a Kaspersky elvitathatatlan egyedüliségét, nagyságát és tudását (hogy miért is éppen Ők), bárki bármennyire is szidja Őket. Ez miatt és amiért igen jól végzik azóta ezt a munkát, - egyfajta gesztusként - kicsit "felmodernizálták" a szervereiket (is). Kaptak néhány katonailag már kifutott, harmadvonalnak számító, de a polgári életben még 22.-ik századi technológiának számító megoldást.
Többi infó már a CIA beavatkozását hozná ... :D

[ Szerkesztve ]

(#354) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

Üdv!
Kéne egy kis segítség

Fájlokat küldenék be elemzésre a Kasperskynek
A problémám az ,hogy választ kapok ha elküldöm (visszaigazoló emailt) ,de azt már nem írják ,hogy fertőzött-e ,Fals stb..

Ide küldtem több alakalommal is.
newvirus@kaspersky.com
Innen is próbálom ,de itt meg rámegyek feltöltés és nem csinál semmit írja upload és aztán nem jelenik meg ott a feltöltendő fájl és ha elküldöm akkor írja ,hogy nincs fájl hozzácsatolva.
Próbáltam a fájlt még becsomagolva,jelszavazva ,de nincs siker.

Azon filózok az nem lehet probléma ,hogy Win7 Lauch Party-s a kódom.
Ilyen vissza igazolást kapok ha küldök be elemzésre fájlokat itt valami nem jó.

Előre is köszönöm!

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

(#355) Plag válasza Greenebola (#354) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Hogy szuperál a KIS?

(#356) Greenebola válasza Plag (#355) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

A másik topikba válaszóltam

(#357) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

Hát ez nem semmi Ilyennel még nem találkoztam.

Találtam egy kártékony oldalt az MDL-en amire a KIS jelez ezzel nincs is gond.

Aztán mondom feltöltöm az oldalt VírusTotal Uploader-el és ahogy elkezdi tölteni ismét bejelez a KIS.

Ez normális? 10es esetén nem tapasztaltam ilyet.

(#358) BlackSeven válasza Greenebola (#357) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Szia!

Honnan van a magyar nyelvű KIS 2011? Vagy ez nem a hivatalosan honosított még?

Biztosan bekattant a KIS a háttérképedre. :D

[ Szerkesztve ]

(#359) Greenebola válasza BlackSeven (#358) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Ez nem hivatalos Delirious csinálta Innen letöltheted.

Írtam én is a Supportnak ezt küldték szintén mint neked.
Tisztelt Uram!
A programok magyar nyelvű változata jelenlegi információink szerint várhatóan
augusztus vége körül fog megjelenni.

Üdvözlettel,

Dévényi Viktor
2F 2000 Számítástechnikai és Szolgáltató Kft.

A háttérre jobban vigyáz ne kerüljön idegen képernyőkre :)

(#360) BlackSeven válasza Greenebola (#359) üzenetére

BlackSeven
(fanatikus tag)

Köszi ezt ismerem, de én megvárom a hivatalosat inkább.
Ő sem rossz ugye? kép, de élőben szerintem még jobb, szerinte meg nem. :K

(#361) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

KIS 2011 teszt pcmag által

A phishingen tényleg lehetne javítani bár van egy olyan funkciója a KIS-nek, hogy tanúsítványt installál a böngészőkbe és a https-el hívom le pl. a bankom oldalát akkor ellenőrzi a tanúsítványt. Én így https-el megnyitva egy adathalász oldalt se tudtam megnyitni mert kiírta, hogy nincs rendben a tanúsítványuk. + beállítottam a Geo-filtert, a .hu és angol, német meg néhány nyugat-európai országon kívül mindent blokkol, sose blokkolt tévesen(mi dolgom lenne orosz, kínai vagy ukrán oldalakkal?:) viszont elég sok kártevős oldalnál jól jött, bár ha már csak az orosz és kínai oldalak blokkolására beállítjuk, többit engedélyezzük akkor is sokat segít mert úgy látom MDL-en és más oldalakon, hogy sok kártevő onnan jön.

Az Antispam bírálata meg egy vicc, nekem a spamihilatort is tanítani kellett mert sok jó levelet spamnak minősített, a Kaspersky alapból többet enged be de telepítés után figyelmeztet, hogy szüksége van 50 levélre(minimum) amin taníthatjuk. Tanítás után nálam remekül végzi a dolgát, de a beállításoknál még szigorúbbra vehetjük a spamszűrést, ha szükséges....

Kártevő eltávolításra nem tudok mit mondani, biztos lehetne jobb is bár az av-test.org nem rég tesztelte a 2010-est(linkeltem Antivírus topikba) és ott nem szerepelt rosszul, szerintem fontosabb a megelőzés, ha meg már bent van a kártevő akkor Rescue disket kell vele csináltatni és azzal eltávolítani ami nem a rendszerbe való.

No Antivirus

(#362) simon7012 válasza Narxis (#361) üzenetére

simon7012
(fanatikus tag)

Te most mit is használsz Narxis? :DDD

G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

(#363) Narxis válasza simon7012 (#362) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mindent használok! :DD

Viccet félretéve most a Kaspersky IS 2011-et használom, van még hátra 93 nap a promóciós liszenszemből... gondoltam ne vesszen már kárba ezért feltettem a KIS 2011-et, legutóbb 2010-et használtam de voltak vele problémáim, viszont ez a 2011-es eddig hibátlanul működik nálam. :)

No Antivirus

(#364) 19870820

19870820
(senior tag)

Üdv.Innen nem tudjátok miért tünnek el a különböző nyelvű 2011es verziók? [link] Eddig 8 vagy 9 féle nyelven volt a 400as build,most meg lassan eltűnik az összes. :Y

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#365) Greenebola válasza 19870820 (#364) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Én szerintem nem volt ott több nyelv ha nem csal a memóriám :DDD bár...

BlackSeven aranyos a virtuális dominád

(#366) 19870820 válasza Greenebola (#365) üzenetére

19870820
(senior tag)

Ha jól emlékszek kb 1 hete még 8 féle nyelv volt a 400as buildnál. Ezért is néztem nagyot amikor ma nézem,mondom hova lett a többi? :Y

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#367) 19870820 válasza Greenebola (#365) üzenetére

19870820
(senior tag)

Mai napon már ismét 6 féle választható nyelv van a 2011es 400as buildnál. :DDD Érdekes dolgokat csinálnak Kasperskyék. :D

(#368) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elkezdődött a patch "b" tesztelése...

No Antivirus

(#369) Plag válasza Narxis (#368) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Min fog változtatni a patch "b"?

(#370) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#369) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Egyenlőre kb ennyit lehet tudni róla

Fire.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#371) catthomas válasza Plag (#369) üzenetére

catthomas
(újonc)

Plag neked mi a véleményed az új Kis2011ről?
Licensz vásárlás előtt állok, csak nem tudom hogy Kaspersky Pure vegyek vagy IS-t!

(#372) xyz36

xyz36
(újonc)

Hello!Ma váltottam Kis2010röl Kis2011re.Eddigi tapasztalataim:teljes vizsgálatnál jobban fogja a gépet mint a 2010es,néha megakasztja a böngészöt,és tovább is tart.Kis2010esen,kb.45perc-erösebb beállitáson,a 2011esen alap beállitáson 1óra 17perc.A 2010es a rootkiteket kereste 1folytában ez pedig az indulo programokat nézegeti magátol.Nem mondom hogy jól van beállitva de a keresés nekem rohadt lassu igy az ajálott beállitásokkal.A hétvégén még tesztelem,ha nem ok akkor vissza a 2010.

(#373) simon7012 válasza catthomas (#371) üzenetére

simon7012
(fanatikus tag)

Erről jut eszembe a Pure-höz van magyarítás?
Tudja valaki? :F

G Data InternetSecurity 2013,G Data MobilSecurity, MBAM free...Szeretem, ha egy POPsi kerek...

(#374) Fire/SOUL/CD válasza simon7012 (#373) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hivatalosan jelen pillanatban nincs magyar nyelv (10 nyelven érhető el).
Rendszeresen megnézem, szinte minden nap, de már nagyon régóta esedékes lenne.
Nem vagyok benne biztos hogy lesz-e egyáltalán(csak saját vélemény, nem hivatalos), jelenleg nem ezzel foglalkoznának, inkább a 2011-es termékeken dolgoznak...

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#375) simon7012 válasza Fire/SOUL/CD (#374) üzenetére

simon7012
(fanatikus tag)

Jó köszi értem!
Csak gondoltam, hogy a legdrágább terméküknél csak beleteszik....

(#376) Fire/SOUL/CD válasza simon7012 (#375) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Lehet, hogy idővel lesz magyar változat, csak nyilván a plusz szolgáltatások miatt (ezek végül is különálló programok) több mindent kell teljesen a nulláról lefordítaniuk, az meg időbe telik.

Fire.

(#377) 19870820

19870820
(senior tag)

Kicsit össze vissza írok ide és a vírusírtós fórumba bocs. :) Itt viszont az lenne a kérdésem hogy én a KAV 2010emet 2010.07.27.-én aktiváltam először,na most elvileg van egy hónap amíg nem számolja vissza az egy évet.Ma vettem észre hogy már 3 napja számol vissza.
Most akkor még sincs az a 30 nap az 1 évhez? :U Ha jól számoltam 21 nap után kezdett el visszaszámolni.

(#378) Fire/SOUL/CD válasza 19870820 (#377) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ööö, ha "éles liszenszel aktiválod", akkor az onnantól ketyeg, függetlenül, hogy még nem járt le a trial periódus. (Már ha jól értettem a problémád)

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#379) 19870820 válasza Fire/SOUL/CD (#378) üzenetére

19870820
(senior tag)

Igen éles licenc-ről van szó. :) Igazából az itt a lényeg,hogy 3 nappal ezelőttig ahányszor újraraktam a KAV 2010et mindig újraindult 365 napról.Viszont 18.-tól már úgy néz ketyeg az óra. Ezek szerint 21 nap jár "ajándékba" az 1éves licenchez? :)

(#380) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

Aki szeretné használni a b patch-et ßéta fázisba akkor a következő a teendő:

Frissítési beállítások---> Frissítési Forrás--> Adjuk hozzá a következőt
http://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/

(#381) 19870820 válasza Greenebola (#380) üzenetére

19870820
(senior tag)

Üdv.Az utóbbi írásomhoz tudsz valamit hozzászólni? :) Gondolom eléggé érthetsz a Kaspersky-hez pláne hogy te írtad az első hozzászólást is. :DDD
Szerk.: Esetleg a 2011es magyar verzióról tudsz valamit? Olvastam itt a fórumban hogy augusztus vége felé érkezik.Szóval akkor lehet hogy a héten jön már? :)

[ Szerkesztve ]

(#382) Greenebola válasza 19870820 (#381) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Hello!

Hát sajna nem nagyon tudom mi lehetett nem találtam infót róla (kerestem akkor is) ,de semmi.
A magyar verzióról csak azt tudom amit küldtek e-mailben "augusztus vége körül" bár ez lehet ,hogy át tolódik a következő hónapra. (nem hiszek én ,csak ha már kijött :DDD )

Nem tudom a hivatalos fórumot szoktad-e olvasgatni nagyon korrekt.

(#383) 19870820 válasza Greenebola (#382) üzenetére

19870820
(senior tag)

Bocs lehet én vagyok hülye de ezt mire érted? "Hát sajna nem nagyon tudom mi lehetett nem találtam infót róla (kerestem akkor is) ,de semmi."
Egyébként pár napja felraktam a KAV2011 angol verziót próbaképpen és már nem indul újra a számláló.Valószinü ez valami trial időszak lehetett pluszba,persze ez csak egy tipp.

(#384) Greenebola válasza 19870820 (#383) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

A + napokra gondolok az az igazság ,hogy nem nagyon szoktam újra aktiválni a KIS-t mert (partíció mentésem van és már be van neki adva a serial)
Majd ha tiszta partíciót visszarakom amikor jön a magyar verzió akkor majd kipuhatolom :K

(#385) GEPESZ66 válasza 19870820 (#381) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Sziasztok!Ma ismét rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, hogy mikor jön ki a magyar verzió.Azt felelték, hogy augusztus legvége, szeptember eleje.Ahogy Kaspersky-nél szokott lenni, szerintem inkább a szeptember biztos.

(#386) deter

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudjátok, hogy a terméktámogatás hány napon belül szokott válaszolni? Azért kicsit iparkodhatnának, több mint négy nap eltelt a kérdés feltevése óta... Konkrétan NFS Worlddel van problémám.

(#387) Fire/SOUL/CD válasza deter (#386) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Hát általában elmondható, hogy játékokkal kapcsolatos hibákra lassabban reagálnak, de ez nem csak a Kaspersky-nél van így.
Amúgy megosztanád velünk, hogy mégis mi a probléma?
(Hátha nem is kell a support) ;]

Fire.

(#388) creed30

creed30
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Személyazonosság digitális védelemnél kell lennie kivételnek?

[ Szerkesztve ]

(#389) 19870820

19870820
(senior tag)

Üdv.Ismét lenne egy kérdésem a KAV 2010ről. :D Az MSN-be milyen fájlt kell megadni hogy a KAV ellenőrizze? Tudom van Kaspersky fórum,de ott nemigen találtam erre választ.Ész nélkül meg nem akarok neki megadni bármilyen fájlt,gondolom nem mind1 mi van megadva neki.Egyébként ez az egész csak akkor lényeges amikor én küldök valakinek egy fájlt,ha csak szimplán egy képet szurok be azzal nincs gond.

(#390) Greenebola válasza creed30 (#388) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Igen nálam is így van most néztem

(#391) HZoli87 válasza 19870820 (#389) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

avp.exe

(#392) 19870820 válasza HZoli87 (#391) üzenetére

19870820
(senior tag)

Ezt betallozom neki és ennyi? Semmi parancs vagy valami utánna? :)

(#393) Greenebola válasza 19870820 (#389) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Csáó!

MSN-hez nem kell beadni az AV modult mert íráskor,olvasáskor figyeli a fájl műveleteket vagyis jelez ha gond van.

De alapból benne van egy "IM Antivírus" "Csevegő vírus blokkoló" :DDD
MSN-t is támogat ugyebár

KIS/KAV10 esetén is így van.

[ Szerkesztve ]

(#394) deter válasza Fire/SOUL/CD (#387) üzenetére

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

A játéknak van egy indítója (launcherre), amiben be kell jelentkezni. Na most amikor ennek az autentikációnak történnie kellene, feldob a KIS egy ablakot. Ezzel nem is volna baj. De az ablakban korább keresési eredmények adatai és/vagy banner adatok vannak. Ráadásul olyan adatok amelyek mind térben és időben el térnek egymástól, és mindig valami más adat. És hiába fogadom vagy utasítom el a "tanúsítványt" a játék hiba felirattal összeomlik. Másfelől meg nagyon érdekes, hogy mi a hóhér tartja meg a fenti adatokat :U ? Mikoris Opera úgy van beállítva, hogy semmilyen előzményt (süti, cache, cím stb) ne tartson meg. Másfelől pedig rendszerint használok CCleanert. Mellékelek egy képet.

PS: A múltkori hibák, úgy javultak meg másnapra, hogy nem állítottam semmit. És nem is volt program frissítés. Thunderbird/BF BC2 :)

üdv_
deter

(#395) 19870820 válasza Greenebola (#393) üzenetére

19870820
(senior tag)

Üdv.Igen ez nálam is így van a KAV 2010be. Viszont ettől függetlenül feldob egy ablakot az MSN amikor én akarok küldeni valakinek egy fájlt.Addig viszont nem enged tovább amíg nem adok meg neki valamit.

(#396) creed30 válasza Greenebola (#390) üzenetére

creed30
(fanatikus tag)

Köszi Green! :R

(#397) 19870820 válasza 19870820 (#395) üzenetére

19870820
(senior tag)

Erre a részre gondolok: "MSN Messenger -> Beállítások -> Fájlátvitel -> Fájlok vírusellenőrzése a következő programmal:" Ha itt nem adok meg semmit akkor nem tudok küldeni semmit,attól függetlenül hogy KAV figyeli az msn ki és bemenő részét.

(#398) Greenebola válasza 19870820 (#397) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Értem ismerős a helyzet anno mikor AVIRA volt fent akkor én is így jártam ,hogy ha küldeni akartam akkor problémázott az msn szintén beállítottam egy modul.(exe) és már jó is volt bár ott is és minden irtónál (beállítás kérdése) ,hogy íráskor/olvasáskor jelezzen.

KIS-t amióta használom MSN nem fogadtam illetve küldtem fájlt a francba :U

Akkor amit HZoli87 írt az lesz a jó meg oldás.

[ Szerkesztve ]

(#399) harley

harley
(senior tag)

üdv

olyan gondom lenne, hogy egyik napról a másikra a vista nem érzékeli a víruskeresőt, miközben van.
a biztonsági központ figyelmeztet, hogy nincs telepítve víruskereső!
pedig a kaspersky most is megy..

ilyenkor mi van???

Easy Rider öcsém! :) "Olyan még nem volt, hogy ne lett volna valahogy" :)

(#400) j8080

j8080
(újonc)

- Tudja valaki, hogy a hivatalos 2011 KIS mikor jön ki magyarul?
-Illetve ha online kaspersky.com-ról veszek liszenszet angol 2011 KIS-hez akkor az jó-e a KIS 2010 magyarhoz illetve jó lesz-e a KIS 2011 magyarhoz?
Köszönöm ha valaki ért hozzá és válaszol.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.