Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#251) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

Üdv!

Kreálok egy magyarítást Ehez a Skinhez ugyebár ennél a felületnél vannak "rejtett" beállítások, opciók mint pl: Sandbox beállítás,Key fájlal való aktiválás, stb...
Sajnos ha a nyelvi fájlokat simán bemásolom ezek a beállítások nem jelennek meg!
Kreálgatom , át kell másolni pár bejegyzést illetve fordítani ,de nem sok van hátra felénél tartok csak közbe főzünk egy babgulyást és el marad mára.
De holnap délutánra kész leszek vele és majd felrakom ide.
Hy

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

(#252) Plag válasza Greenebola (#251) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Ez nagyon jó lenne ha megcsinálnád!
Egyébként, meg nem értem, hogy miért egy másik skin használatával lehet bővebb beállításokra bírni a KIS-t! Nekem ez fura, pedig egy tapasztalt usernek jól jönnének.

(#253) Greenebola válasza Plag (#252) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Hello!

Ezzel én se értek egyet ,hogy miért kell olyan beállításokat "eldugni" amit a hozzá értő felhasználó igénybe bírna venni. :F
No nem is idegeskedek :DDD Van Sör!

Egyébként nagyon jók ezek a beállítások amit ez a felület tud!!!
Sandboxba beállítható bemenő, kimenő forgalom ami nagyon sokat jelent annak a felhasználónak aki "látogat csúfos oldalakat és rá ér ezekkel a dolgokkal foglalkozni.

Délutánra befejezem az egészet!
Addig is Egészségetekre ;)

(#254) Plag válasza Greenebola (#253) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Várom a Skinedet mindenképpen!
Addig is jó kijózanodást! :)

(#255) Greenebola válasza Greenebola (#253) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Elkészült a Skin vannak benne hiányok egy-két helyen ,de már többet nem foglalkozok vele majd csak ha kijön magyarul a KIS akkor neki álok az eredeti fájlokkal.
Nekem így bőven megfelel ,hogy a "rejtett" beállítások magyarul jelennek meg.

Letöltés

(#256) Plag válasza Greenebola (#255) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Köszönjük! Szép munka! Amire kell, arra tökéletesen megfelel!

(#257) tyan válasza Greenebola (#255) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Köszi! Good job! :R

A 205. hsz-ben lévő háttérkép honnan van? :D

(#258) Greenebola válasza tyan (#257) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Hát már nem tudom honnan szedtem le ,de ide felraktam

[ Szerkesztve ]

(#259) Kácsa válasza Greenebola (#255) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Köszi ! Jó lett ! :C

Elitebook 8540p , KIS

(#260) creed30

creed30
(fanatikus tag)

Nem értem miért van az a 2010 és 11esnél is hogy hiába állítom be a játékos profilt egy idő után akkor is elkezdi a frissítést a KIS :F

[ Szerkesztve ]

(#261) csaba1203

csaba1203
(senior tag)

Ma vizsgálat közben nagyon meglepődtem:

A memória használata a 3-400 mb helyett mennyi lett. :D

(#262) csaba1203 válasza Greenebola (#255) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Köszi a skint jó lett. :R

(#263) tyan válasza Greenebola (#258) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Köszi! :)

(#264) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

KIS2011 400-as build megkapta az első patch-ét

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#265) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#264) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Köszi!

És mit tud az új peccss?

(#266) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#265) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Teszt fázisban ennyit írtak róla
Ebből "ránézésre" nem sok látszik, de az tény, hogy eddig nálam nem ment a Gadget, most meg megjelent... :DDD Szóval jó eséllyel azok a változások, amit a megjelenéskor felvázoltak, azok bekerültek...

Fire.

UI: Nem külön szedtem le és telepítettem, hanem hagyományosan, a vírusadatbázis frissítésekor érkezett (ma egyébként), újraindítást kért és azóta fent van...

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#267) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#266) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Fasza!

Hazaérek meló után és megnézem!
Bár azt a Basic GUI témát nem értem.

(#268) Fire/SOUL/CD válasza Plag (#267) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Azt én sem tudom, mi pontosan a GUI-ban a változás, de amit adtam linket, ott belinkelte a képet egyik fórumozó. Én nem vagyok regisztrálva Kaspersky fórumon, így nem tudom megnézni, de Te igen. [link]
(Legjobb tudomásom szerint regisztrált tag vagy, hisz régebben is szoktál a fórumon hibát bejelenteni, stb)

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#269) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#268) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Igen, regisztrált tag vagyok és szoktam bejelenteni hibákat.
Megnéztem a képet, de semmi újdonságot nem találtam a GUI-ban.

(#270) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#264) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Na, máris peccselték? Nagyon pörögnek Kasperskyék. :)

(#271) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#268) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Még mindig nem értem, hogy mi a változás a GUI-ban, ugyanis én semmi változást nem látok benne. Ugyn az, mint az eredeti.

(#272) Greenebola válasza Plag (#271) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Hello!

Fórumon GUI-ban ezt találtam szerintem ilyeneket vagy ehhez hasonlókat javíthattak mint amit belinkelt a fórumozó.

[ Szerkesztve ]

(#273) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Én azt a speciális skin-t, elsősorban azért használtam, mert abban le lehet nullázni a statisztikát. (bár amúgy egy remek skin, a többi szolgáltatásával)
Ezen felbuzdulva, megcsináltam KAV/KIS 2011-hez a statisztikák nullázását.
(és csak is azt, más módosítás nincs)

KAV 2011
KIS 2011

Jelenleg kizárólag az Angol 11.0.400-as buildhez használható!
(Alternative Skin lehetőség segítségével)

Ha valakit esetleg érdekel, akkor írjon, mert akkor feltöltöm, mindenki számára elérhető helyre.

Fire.

UI: Ha majd lesz kis időm, írok egy progit, ami verziótól, nyelvtől függetlenül engedélyezi a statisztikák nullázása funkciót... ;]

[ Szerkesztve ]

(#274) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#273) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szia!

Pont tegnap keresgéltem a skinek között, de KAV-hoz nem találtam normálisat. Ha jól értelmezem, akkor maradt minden gyári, csak elérhetővé tetted a statisztikák (detected) nullázását? Vagy a program felülete is megváltozott?

Örülnék ha elérhetővé tennéd számomra, mail címemet megtalálod az adatlapomon, köszi.

:)

(#275) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#274) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Igen, a teljes/eredeti skint tartalmazza és csak és kizárólag a statisztikák nullázása került bele. letöltöd, kicsomagolod, majd ezt a könyvtárat betallózod az alternative skin lehetőségnél.

Ment priv. ;)

Fire.

(#276) bubogabor válasza Fire/SOUL/CD (#273) üzenetére

bubogabor
(kvázi-tag)

Nekemis elkuldened legyszives a cimem bubogabor@freemail.hu elore is koszi

Windows 7 Enterprise Norton Internet Security 2012 & Malwarebytes' Anti-Malware

(#277) creed30

creed30
(fanatikus tag)

sziasztok!
lehet hogy hülyeséget kérdezek,de tud valaki a kis-en belül olyan beállítást aminek a segítségével nem korlátozódik a letöltések sebessége?
nem kifejezetten a torrentre kihegyezett beállításra gondolok,hanem az "általános" letöltésekre ;)
úgy vettem észre ha kikapcsolom kis-t gyorsulnak a letöltések :Y

(#278) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

KAV 2011 Build 400 En - Original Skin - Reset Statistics added by FSCD
KIS 2011 Build 400 En - Original Skin - Reset Statistics added by FSCD

jelszó: resetstatistics

Használata
Tömörítsd ki egy "tetszőleges" mappába, ezt a mappát tallózd be az Alternative Skin lehetőség segítségével és okézd le.
Innentől elérhetővé válik a statisztikák nullázása a Report and Storages/Clear... gomb segítségével. KAV 2011 KIS 2011

Fire.

UI: Auto Apply illetve Fresh script nem került bele, ezért a kezdőoldalon lévő számláló(ami az addig átvizsgált fájlok számát jelzi), csak a Kaspersky főképernyőjének bezárása, majd megnyitása után lép életbe. Ez esetben is először egy szép hosszú szám lesz látható, tiszta nullákkal kitöltve, de ez hamar el fog tűnni, amint a kaspersky legalább 1 darab fájlt ellenőriz.

[ Szerkesztve ]

(#279) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

KIS11 Magyar verzióról BlackSeventől

(#280) catthomas

catthomas
(újonc)

[link]

Új patch érkezett a kis-hez! És ez nekem nem az (a) patch!
Kért is resartot a gép!

(#281) Fire/SOUL/CD válasza catthomas (#280) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Miért, nálad nem 11.0.400 (a) most a verzió? Mert nekem igen, amikor lejött, akkor valóban kért egy újraindítást, de aztán ennyi, semmi változást nem tapasztalok...

Fire.

(#282) Greenebola válasza Fire/SOUL/CD (#281) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

A napokba volt az az (a) patch ,de ma valóba érkezett megint egy 2mb frissítés és újraindítást kért (avpgui.ppl) ezt frissíttette fel.

(#283) Fire/SOUL/CD válasza Greenebola (#282) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Oké, nálam is megtörtént, de minek kellene változnia? :U
Van erről valami infód?

Fire.

(#284) Greenebola válasza Fire/SOUL/CD (#283) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Ahogy megérkezett a frissítés keresgéltem fórumon meg nézegetem ,de semmi infó
Én úgy vélem a nevéből adódóan ,hogy a GUI-t javíthatták hasonlókat mint amit itt belinkeltem.

Bár te nem látod mert nem vagy beregisztrálva :U
Kép
Kép

Ezek kisebb hibák nem számítanak (részemről) ,hogy 0.02 századdal át lógnak a vonalon :D

Bár nem biztos ,hogy ilyeneket javítottak csak erre gyanakszok.

[ Szerkesztve ]

(#285) Fire/SOUL/CD válasza Greenebola (#284) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Ez jó meglátás volt, most látom, amit eddig nem láttam, de a KIS-ben nem látom... :DDD

Szóval, nem találok olyan GUI hibákat, amiket belinkeltél, korábban meg nem is nagyon figyeltem szerintem, ritkán járok a Network Monitorban...

Kösz, hogy a képeket elérhetővé tetted.

Fire.

(#286) 19870820

19870820
(senior tag)

Üdv.Egy rövid kérdésem lenne.Ugye nekem van egy nemrég vásárolt KAV-om.Ezt ugyanazon gépen hányszor lehet aktiválni?Gondolok itt arra ha én pl úgy gondolom hogy hetente 10szer újratelepítem a gépet akkor is tudom mindig aktíválni?Azt vettem észre amúgy ha újra van telepítve a gép akkor a 365 nap mindig újraindul. :Y Gondolom ez így nem éppen jó.

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#287) HZoli87 válasza 19870820 (#286) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Szia!

Nincs korlátozva. :)

------

1 hónap után tér magához a számláló, így gyakorlatilag egy trial időszakkal tovább tudod használni.

-----

Itt tudsz csinálni saját Kaspersky fiókot, előfizetések kezelése, megújítása. Legújabb hírek, érdekességek. Vírusminta beküldése elemzésre.

[ Szerkesztve ]

(#288) 19870820 válasza HZoli87 (#287) üzenetére

19870820
(senior tag)

Köszi.Ilyen Kaspersky Accountot én is csináltam és nálam is nagyjából egy hónapot hozzáadott az 1évhez.Szóval akkor azt mondod ezzel hogy amíg nem telik el 1 hónap addig mindig 365napról indul? Ez az egy hónap plusz amúgy micsodának számít Kasperskynél? :D Adnak időt hogy megvegye az ember a következő terméket? :) Egyébként az 1 hónap után honnan fogja tudni hogy pl nekem ha újrarakom a gépet akkor ne 365 napról kezdje újra?
Erre a Kaspersky Account-ra kötelező regisztrálni? Csak azért kérdezem mert ha mondjuk nem regisztrálok akkor is tudja hány napom van hátra? Bocs a sok hülye kérdésért,csak ezek most jutottak eszembe. :)

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#289) 19870820

19870820
(senior tag)

Egyébként lehetséges hogy KAV2011el valahogy gördülékenyebb a gép működése?
2010el se volt lassú a netezés,de ezzel pl látványosan javult.Akadásmentesen hozza be az oldalakat,ami 4Mbites ADSL netnél nem elhanyagolandó. 2010be sokat gondolkodott nálam az oldalak töltésénél. Felraktam hozzá a magyarosítást,ezzel szerintem elleszek már a hivatalos magyar verzióig(ahogy láttam itt többen írták hogy kb hónap végére várható).

(#290) HZoli87 válasza 19870820 (#288) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nem kötelező regisztrálni, de ha már megvetted a terméküket, akkor szerintem nincs akadálya. Nem tudom mi ez a nagylelkűség felőlük, én is meglepődtem rajta. 1 hónap elteltével, majd OS reinstall után már nem 365 naptól fog számolni.

-----

Új verzió gyorsabb, mint a régi, ez nem is lehet kérdés. Megvárom a magyar verziót, de ha az is minden szarra (kicsit túloztam) PDM. Invader (loader) fog jelezni, akkor elmehet a búsba (tudom, hozzá lehet adni a kivételek közé ...). Addig is Avira, mert ez még a KAV-nál is sokkal gyorsabb. :)

[ Szerkesztve ]

(#291) Kácsa válasza 19870820 (#288) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Teljesen mindegy ,hogy van K. account-od,vagy nincs.Ha egyszer elindul a számláló,amit a központi szerveren számon-tartanak,hogy mikor volt aktiválva,akkor végig számol,ha használod gépre telepítve,ha nem.Az aktiválás elsősorban a kulcshoz tartozik,nem az account-hoz,mivel a kulcsot el is lehet adni,vagy ajándékozni.A lényeg,hogy ne legyen feltelepítve egyszerre több gépre mint amennyire ki van adva (1-3-5 felhasználós),mert akkor letiltják.

[ Szerkesztve ]

Elitebook 8540p , KIS

(#292) 19870820 válasza HZoli87 (#290) üzenetére

19870820
(senior tag)

Gondolom az 1 évhez hozzáadják az alap(ingyenes) trial időszakot is.Egyáltalán van ilyen Kasperskynél hogy egy hónap trial? :U Egyébként mi ez a PDM Invader Loader? Nálam is jelzett pár programnál és érdekes módon ezt Free programnál írta ki,pl a cd író programom a Burnaware Free.
Jaj még eszembe jutott most valami.A fenyegetések és kivételek-nél mi a különbség a megbízható alkalmazások és a kivételi szabályok között? Én logikám szerint nagyjából ugyanarra szolgál ez a kettő nem?Melyik részt érdemes használni?

(#293) 19870820 válasza Kácsa (#291) üzenetére

19870820
(senior tag)

Köszi az infót. :) A kulcsot hogy lehet eladni/elajándékozni ha már én egyszer aktiváltam? :DDD Amúgy dobozos verzióról van szó(boltban vettem),itt diszeleg a doboza a szekrényemen,szép színe is van. :D

(#294) HZoli87 válasza 19870820 (#292) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Persze hogy van, feltelepíted a KAV próbaváltozatát akkor 30 napot kapsz a kipróbálásra, utána dönthetsz, hogy megveszed vagy nem. Proaktív modul szokott állandóan ugrani (PDM Invader Loader, de ezt hozzá lehet adni a kizárási listához és ezután nem fogja jelezni), nálam is ingyenes programokra (Samsung PC Studio, néha K-Lite Codec Pack).

Megbízható alkalmazások alatt ugye programokat vagy futó folyamatokat adhatunk a kivételek közé, mondjuk a torrent klienst, hogy ne ellenőrizze a hálózati forgalmát, így "elérve" a legnagyobb sávszéllességet. Kivételi szabályoknál lehet mondjuk hozzáadni az előbb említett PDM invader (loader) -t (vagy bármilyen más infectiont, amit kizárunk a rezidens védelem alól), megadhatjuk hogy milyen helyre legyen érvényes a szabály (C:\ ...), a Kasperskyn belül milyen modulra legyen érvényes (mindenre vagy csak a Proaktív részére ...) és mi legyen a program reakciója rá. Lehet nem annyira pontos a válaszom, de egy ideje nem használom a programot.

[ Szerkesztve ]

(#295) 19870820 válasza HZoli87 (#294) üzenetére

19870820
(senior tag)

Nálam a megbizható alkalmazásoknál csak az svchost.exe van.Egyébként ha bármilyen más programot így tévesen bejelez azt elég a kivételek közé berakni vagy rakjam be a megbizható alkalmazások közé is?Ezen már a KAV megvétele gondolkodtam,hogy hogyan célszerű ezt.
Érdekes a KAV2011 nem jelez ilyen Loader-t ugyanarra a fájlra mint a KAV2010. :Y Most néztem az előbb említett Burnaware-t.

(#296) HZoli87 válasza 19870820 (#295) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nekem meg pont fordítva, a régiből a 736-os, az újból a 232-es soha nem jelzett ilyet, csak ez a 400-as build és mondjuk a PC Studio 2009-es verzió, ez nem is változott már 1 éve, vicces. :)

Az svchost.exe alapból ott van. Megbízható alkalmazások közé rakod a programot és így nem fogja figyelni.

(#297) 19870820 válasza HZoli87 (#296) üzenetére

19870820
(senior tag)

Egyébként a 2010et a kavremover-el szedtem le.Elötte én még beraktam minden olyan programot a kivételek közé amire jelzett.Lehetséges hogy ezt úgymond megtartotta a gépen és ezt még érzékelheti a 2011? Persze ez csak egy gondolat,lehet hülyeség.

(#298) Kácsa válasza 19870820 (#293) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Egyszerű:letörlöd a gépedről a progit,majd valaki más aktiválhatja magának egy másik gépen,ahol tovább megy a visszaszámolás a már aktivált kulcsból.A kulcs adatait rögzítik Kaspersky-nél ,nem hogy kinél van telepítve.Így ha már nem akaród használni eladhatod,elajándékozhatod.Az account arra jó,hogy ha gondod van a progival ,támogatást nyújtanak.

Elitebook 8540p , KIS

(#299) 19870820 válasza Kácsa (#298) üzenetére

19870820
(senior tag)

Ilyentől nem kell tartani,biztos helyen van itt a szobámban. :DDD Még ingyenes programot se szoktam odaadni senkinek,nemhogy amit drága pénzért megveszek. Egyébként ha már itt tartunk. Nekem ha ne adj Isten bedöglene az alaplapom és veszek egy más alaplapot arra felraknám így már más gépnek számít ugye?

(#300) HZoli87 válasza 19870820 (#299) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Természetesen feltelepítheted, de ha biztosra akarsz menni, akkor írsz a magyarországi supportnak egy mailt, hogy ezt meg ezt kicserélted a gépedben, pár órán belül válaszolnak. Én az Avirát már 3 gépen is használtam, eddig nem volt gond a gép cseréből. (persze egy időben csak egy gépen)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.