Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) Greenebola válasza Greenebola (#200) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Kép

Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

(#202) Jim74

Jim74
(őstag)

Sziasztok!

Érdemes KIS2010-ről 2011-re váltani? Telepítéskor oda kell valamire külön figyelni, vagy átlag felhasználónak elég a program által ajánlott beállításokkal simán (next --> next --> ..... finish) feltelepíteni?

Köszönöm a segítséget :R

(#203) Greenebola válasza Jim74 (#202) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Érdemes, sajna még csak angolul van ,de az előző hozzászólásba letöltheted a magyarítást
Beállítások azok jók alapon ahogy van ,de ha valami kártevőt talál és te akarsz dönteni akkor érdemes EZT kikapcsolni.

(#204) Jim74 válasza Greenebola (#203) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszönöm. Felraktam, meglátjuk hogy muzsikál :K

(#205) Greenebola válasza Jim74 (#204) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Jajj még EZT is pipáld ki a jobb védelem érdekébe mert sajna installnál nem kérdezi meg mint a 10es esetén.

(#206) tyan válasza Greenebola (#205) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Jó ez a háttérkép. :D

(#207) Plag

Plag
(PH! addikt)

Aki magyarítja a KIS/KAV 2011-et annak egy sokkal egyszerűbb módszer arra, hogy a magyar Skin-t betegyed illetve beállítsd:
A Skin HU mappát berakod egy mappába amit könnyen megtalálsz, KAV-Settings, Appearance, Use Alternative skin elé pipa, és kiválasztod a SKIN HU mappát! Alkalmazod és lám magyar a KAV ill. KIS 2011.

(#208) Greenebola

Greenebola
(fanatikus tag)

Kreáltam :B

[ Szerkesztve ]

(#209) Fire/SOUL/CD válasza Greenebola (#208) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Csevegő vírus blokkoló :Y :DDD
Bele sem merek gondolni, minek vannak fordítva ennél "durvább" angol kifejezések... ;]

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#210) Greenebola válasza Fire/SOUL/CD (#209) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

whááá :DDD

(#211) Jim74 válasza Greenebola (#205) üzenetére

Jim74
(őstag)

Beállítottam, köszi.

(#212) Plag

Plag
(PH! addikt)

Csodák csodája, kitisztítottam a gépem, és müxik rendesen az eltávolítása. Ergo, már nem jekez pirosan, hogy kártevő van a rendszerben törlés után is!

(#213) tyan válasza Plag (#212) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Ugye, hogy jó ez a Kaspersky. :)

(#214) Plag válasza tyan (#213) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nekem mondod? 9 éve került fel a gépemre először! :)

(#216) Plag válasza Narxis (#215) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Akkor ha jól értelmeztem, csúnyán bedőlt a KIS 2011? Elég dzsuvás volt a rendszer és települtek a programok rendesen. Elég elszomorító.

(#217) Narxis válasza Plag (#216) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Már nem emlékszem, de asszem nem volt dzsuvás csak beengedett egy rootkitet amit később észlelt de eltávolítani már nem tudott, a Kaspersky pedig rendszervisszaállítást javasolt.

No Antivirus

(#218) csaba1203 válasza Narxis (#217) üzenetére

csaba1203
(senior tag)

Ez a srác a CIS-nél valami moderátor féle és a KIS termékeit mindig lejáratja vagy legalábbis szeretné. :D :DD

(#219) Narxis válasza csaba1203 (#218) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát jah, hiteltelen, de jót lehet nevetni a bénázásain. :D

No Antivirus

(#220) tyan

tyan
(fanatikus tag)

Őszintén, láttatok már 100%-os védelmet adó AV-t/IS-t? Én még nem...

(#221) tyan válasza Narxis (#219) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Én is ki tudnék válogatni 10 olyan fertőzött fájlt, amivel bármelyik védelmi programról bebizonyítanám, hogy nem ér semmit.

(#222) Fire/SOUL/CD válasza csaba1203 (#218) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Igen, Global Moderator a Comodo fórumon, csak egy "kicsit" Comodo fun... :DDD
Már láttam olyan víruskergető tesztjét, aminél bekapcsolva felejtette a Returnil-t, aztán amikor újraindította a gépet, akkor meg áradozott az adott szoftverről(nem az RVS-t tesztelte persze), hogy teljesen tiszta a gép... :C

Persze, KIS-t is be lehet borítani ez tény, de hát ha a CIS-nél használja a sandbox-ot, akkor KIS-nél miért nem használja a Safe Desktop-ot(x86 alatt tesztelt ott megy), vagy Safe Web szolgáltatást, stb., úgy lenne fair... ;]

Fire.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#223) Plag válasza Fire/SOUL/CD (#222) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Egyébként, kifogtam most a dolgon. Safe Desktop alatt indítottam el zero day alkalmazásokat. Egyik sem fertőzte meg a gépet!

(#224) tyan válasza Plag (#223) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Tulképp ez a Safe Desktop az op rendszer alatti virtuális környezet lenne? Mi történik, ha elindítok egy 0 day alkalmazást Safe Desktop alatt?

[ Szerkesztve ]

(#225) deter

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nálam azért bőven voltak/vannak problémák KIS 2011-el. A játékok legnagyobb részét potenciális fenyegetésnek érzékeli. Annak ellenére, hogy kizárólagosan eredeti szoftvereim vannak. Battlefield BC2-vel pedig összeakad. Nem működik a szerver tallózás. Thunderbirddel szintén problémái vannak, nem nyílik meg sok megbízható levél, valamint állandóan időtúlépéses hibaüzenet jelenik meg. Előzőleg a Kaspersky magyar forgalmazója oldalán levő kiadást telepítettem (XXX.232 vagy hasonlót). Két napja folyamatosan jelzett hogy a vírus adatbázis elavult, annak ellenére, hogy folyamatosan frissítve volt. Végig jártam a Fast Track által javasolt hibaelhárítási pontokat, aminek az eredménye az lett, hogy már korruptnak jelezte az adatbázist. Így feltepítettem a legfrissebb kiadást (xxx.400). Ezzel egyelőre ilyen jellegű probléma nincs. De Thunderbird továbbra is rakoncátlankodik. Ezzel kapcsolatban valami ötlet?

Az pedig nagy fekete pont, hogy nincs biztonságos futtatás programoknak x64 oprendszer alatt.

Persze félreértés ne essék, az egyik legjobb védelmi megoldásnak tartom, ezért is vettem meg, de sok orvosolni való maradt CF2-re.

(#226) HZoli87 válasza deter (#225) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Hamarosan javítás fog érkezni a 232 / 400-as buildhez is, patch formályában (jelenleg béta fázisban van), ami további hibákat fog orvosolni. Thundebirddel elvileg együtt kellene működnie a CF1-es verziónak, de ezt nem próbáltam még., lehet hogy még nem teljes az összhang.

(#227) Narxis válasza deter (#225) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Programoknak nem is lesz sose a PatchGuard miatt, böngésző safe run futtatásán kellene még csiszolni.

No Antivirus

(#228) Fire/SOUL/CD válasza deter (#225) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

1. próbáld meg kikapcsolni az AntiSpam-ot, és úgy próbáld a TB-t
2. A Safe Run for Application hiányzik x64 alatt, nem pedig a Safe Run. Ez utóbbi x64 alatt is megy.

Fire.

(#229) creed30

creed30
(fanatikus tag)

Elkészült a végleges magyarítás,köszönet a készítőnek! :R :R :R
töltsétek [link]

(#230) 19870820 válasza creed30 (#229) üzenetére

19870820
(senior tag)

Ez lesz egyébként a hivatalos magyarítás is? Mármint arra értem ami felkerül Kaspersky oldalára magyar verzióként jelezve.

Szerk.: Ja most látom hogy ez a KIS-hez van,akkor nekem még várnom kell mert nekem KAV van. :)

[ Szerkesztve ]

Windows Vista Home Basic 64bit Hu , Kaspersky Anti-Virus 2011 (11.0.1.400)a,b ,Windows tűzfal , Windows Defender , Opera 10.62

(#231) Plag válasza 19870820 (#230) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

A KAV-hoz is jó!!!!! Használd hozzá nyugodtan!

(#232) HZoli87 válasza 19870820 (#230) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nem, nem ez lesz a hivatalos.

(#233) tyan válasza creed30 (#229) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Köszi a linket! :R

(#234) creed30

creed30
(fanatikus tag)

sziasztok!
érdekelne hogy ti hogy állítottátok be:

(#235) g.gergo válasza creed30 (#234) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

Így ...

(#236) Plag válasza creed30 (#234) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Én hagynám 5megán, de le is veheted 2 megára. Abszolút nem befolyásol semmit, mert ha a tömörített állományban vírus van, kibontásnál felismeri, ha ismeri.

(#237) Plag

Plag
(PH! addikt)

Más: Azért nem lehet modulonként telepíteni a KIS-t, mert a Kaspersky bevezette, hogy egy teepítőben benne van a KAV és a KIS. Ergo, ha KAV-ot telepítesz, és beírsz egy KIS kulcsot, akkor automatikusan telepítés nélkül elindítja a KSI moduljait. Persze, ez fordítva downgrade-nél is igaz. Így, nem kell leszedegetni a terméket, ha mást akarsz használni.
Tegnap járt le a KAV kulcsom és mivel ez volt telepítve, beírtam a KSI kulcsomat. Így magát felupgradelte a termék, minden nehézség nélkül is. Csak a program indult újra, de a gép nem.

(#238) creed30

creed30
(fanatikus tag)

Köszi g.gergo és plag! :R
Még érdekelne hogy ti hogy tudjátok elindítani az egyedi vizsgálatot,mint láthatjátok másképp kell indítani mint a 2010-nél

egyébként fele idő alatt végzett nálam a 2011es a teljes vizsgálattal mint a 2010es :C
nálatok mik a tapasztalatok? :U

(#239) HZoli87 válasza creed30 (#238) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

------

Nálam dupla annyi ideig tartott a teljes ellenőrzés, mint a 2010-es verziónál.
(28 perc kontra 14 perc)

(#240) g.gergo válasza Plag (#237) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

Kár, de azért majd meglátjuk a CF2-nél. Így kénytelen vagyok manuálisan kikapcsolni a számomra felesleges modulokat. Amit én használok: file, web, application, firewall, proactive defense modulok. De van, h a web-et is kikapcsolom.

(#241) goasokk

goasokk
(újonc)

sziasztok!

légyszíves segítsen valaki!

van kulcsom a 2011-hez, de nem tudom hogy kell használni. ha a leírás szerint megyek sem ad fel olyan lehetőséget, hogy tallózzam a kulcsot.
a segítséget előre is KÖSZI!!!!

(#242) g.gergo válasza goasokk (#241) üzenetére

g.gergo
(senior tag)

Futtatás (cmd):
C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2011\avp.com" addkey "C:\XY.key

[ Szerkesztve ]

(#243) goasokk válasza g.gergo (#242) üzenetére

goasokk
(újonc)

ezt így egybe, egy parancsként, vagy kettőbe? kis és nagybetű számít?
nagyon köszönöm!!

(#244) goasokk válasza g.gergo (#242) üzenetére

goasokk
(újonc)

kössz, megoldottam! :)

(#245) GEPESZ66 válasza creed30 (#229) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Szia!
Letöltöttem a magyarosítást.Hogyan kell telepíteni?
Köszi!

(#246) Greenebola válasza GEPESZ66 (#245) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Link

(#247) GEPESZ66 válasza Greenebola (#246) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Szia!

Köszi, de igazán nem értem.Feltelepítem a KIS-t, s akkor mit kell csinálni a letöltött fájl-al?

Tibor

(#248) Greenebola válasza Greenebola (#246) üzenetére

Greenebola
(fanatikus tag)

Kicsomagolod egy tetszőleges helyre és ahogy Plag írja kitallózod és már magyar is.

(#249) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#247) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hali!

Navigálj el IDE. Ez is, meg a többi teendő le van írva Greenebola által korábban adott linkben.

Fire.

[ Szerkesztve ]

(#250) HZoli87 válasza GEPESZ66 (#247) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

1., Letöltöd a magyarosítást.
2., Kitömöríted egy tetszőleges mappába.
3., Kaspersky beállításai között megkeresed a megjelenés (Appearance) opciót.
4., Engedélyezed ott az alternatív Skin használatát.
5., Kitallózod a tetszőleges mappába kitömörített magyarosítást.
6., Alkalmazod a beállítást és a program elvileg magyarul fog kommunikálni ezután.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.