Hamarosan megérkezik az új stabil verzió: KIS 11.0.1.400 RC
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Te amúgy rendszeresen pakolod fel a beta-kat, tehát tesztelgeted is "Őket"?
Ha igen, gyakorlatban van valami fejlődés?
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

HZoli87
(PH! addikt)
Szia!
CF1 fázist teljesen kihagytam, mivel KAV-ból nem volt kipróbálható verzió. Fórumot minden nap átnéztem, amikor eszembe jutott. Rengeteg hibát javítottak eddig, egyik buildnél majdnem 10 perc volt míg átnéztem a változásokat. Eltávolítási problémákat is javították, ez jó hír Plag számára. Kíváncsi leszek, hogy sikerült, addig is marad a 2010-es verzió a gépemen, az legalább hiba nélkül megy. 
Hali!
"CF1 fázist teljesen kihagytam, mivel KAV-ból nem volt kipróbálható verzió. "
Ööö ezt nem igazán értem...
Letöltöd a KIS betat és a telepítéskor KAV beta kulcsal aktiválod. Vagy esetleg úgy érted, hogy a CF1 nem érinti a KAV-ot csak a KIS-t?
Más, van új Kaspersky Remover is, ami már a Pure-t illetve a 2011-es termékeket is el tudja távolítani. Legalább ez működik rendesen...
[link] [link]
Nálam is a Pure van fent, nem tudom abból lesz-e magyar és ha igen, akkor mikor...KIS-hez van liszenszem, amit a 2011-nek is el kell fogadnia (a 231-es elfogadta), úgy hogy nagy dilemma mi lesz. 
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

HZoli87
(PH! addikt)
Csak KIS-ből volt CF1 béta, ha lett volna KAV-ból, akkor kipróbáltam volna élesben, így nem. Elvileg van már egyéni telepítésre is lehetőség, de úgy sem volt kedvem feltelepíteni, hogy a feleslegeket kihagyom, túl jól megy a régi változat. Gondolom szeptember környékén lesz a Pureból is honosított (vagy túl drágának ítélik meg, lehet nem lenne itthon annyira nagy kereslet rá, ott van az IS, az is elég sokat tud), általában sosem adják ki a legelső stabil verziónál, megvárnak egy kevésbé bugos buildet.

csaba1203
(senior tag)
Újra visszaraktam a KIS 2011-es 400-as build-et.Jelentem a mikrotorrent letöltési probléma megszüntetve.Most jelenleg a full scannelést tesztelem azt írták azon is javítottak.Eddig stabilnak tűnik a cucc állítólag ez RC már de még béta mikor feltelepül. 
Hali!
X86 vagy x64 alatt teszteled? Ha x64 alatt, akkor van már Safe Run for Application menü?
HZoli87
Hát igen, a Pure 20K-s árával nem biztos, hogy nálunk népszerű lesz, míg a KIS2011-et 12K-ért bárhol megveheti az ember...
Fire.
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
Igen jó lett a 400-as build (RC), dicsérik is a fórumban. Még 1 -2 apró hiba biztos van benne, de biztató a helyzet. Kár hogy nincs KAV-ból béta, már telepíteném is fel. Scan és update sebessége lényegesen gyorsabb lett és akkor javították a torrent hibát is. 
-----
Egyéni telepítés nincs a 400-as buildben, mindent feltelepített volna, ha hagytam volna, nagyon nem zavarta hogy a gépen már ott van a KAV, észre sem vette. 
[ Szerkesztve ]

Greenebola
(fanatikus tag)
Várom már főleg magyar nyelven,remélem addig kapunk egy Nem annyira Bugos s kiváló
szoftvert.
(Elég nekem az MSE ,de nem érzem magam biztonságba
)
Norton Internet Security 2012* Samsung Galaxy S Plus -->Avast Mobile Security

csaba1203
(senior tag)
Win 7 32 bit.

csaba1203
(senior tag)
A telepítés végén kiválaszthatod,hogy te a KAV-ot szeretnéd használni.Most végeztem a scannel és gyorsabb lett de valahogy a 2010-es még gyorsabb.Úgy néz ki mire ez is eléri a 736-os verziót addigra tuti lesz.

HZoli87
(PH! addikt)
Aham, telepítés végén lehet választani ilyet? Nem is tudtam, teszek majd akkor egy próbát.
Hali!
Ezt írtam korábban, azért nem értettem, hogy miért nem tesztelted a KAV bétákat is... 
(Már azon kívül ha nem is akartad, de nyilván nem erről volt/van szó akkor) [link]
Fire.
[ Szerkesztve ]

Greenebola
(fanatikus tag)
Hy ha fel rakod oszd már meg a tapasztalatokat , veszel-e észre változást (bár biztosan) ,
sok mindent javítottak.

HZoli87
(PH! addikt)
Holnap felteszem, majd leírom hogy mik változtak. 

HZoli87
(PH! addikt)
Akkor most arról van szó, hogy feltelepíti magát (KIS), majd a végén aktiválom a béta KAV-ként, és letiltja a felesleges modulokat? 
Hali!
Igen.
Sőt, ha utólag törlöd az aktivációt(liszenszet), akkor ismét lehet KIS avagy KAV-ként "újraaktiválni", szóval ha megunod a KIS-t, akkor csinálhatsz belőle KAV-ot és fordítva. Jól kitalálták a fiúk. 
Fire.
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
Köszi. 

csaba1203
(senior tag)
Igen ez így van és sokkal ésszerűbb,mint külön külön telepítgetni az alkalmazásokat. 
Hali!
Ha valaki majd tesztelné x64 alatt a KIS2011-et, megköszönném, ha megnézné, hogy nála működik-e a Safe Run for Application, mert nálam ilyen nincs.
Itt most XP x86 alá telepítettem a KIS-t, ez hiányzik x64 alatt: [link]
Egyszerűen nem lehet olvasni róla semmit, mintha teljesen természetes lenne, hogy x64 alatt ez nincs (vagy csak nálam nincs
)
Fire.

HZoli87
(PH! addikt)
Eddig jól működik, gyors a program. 1 hibát találtam, hogy az előzményeknél még mindig nem jegyzi meg az időintervallumot és az oszlopok szélességét. Ellenőrzés sebessége pedig borzalmasan lassú a 2010-es verzióhoz képest. (14 perc kontra 44 perc)
Hali!
Ez tényleg durva, hogy nálad ennyire lassú a Scan. Nálam a kezdetektől nem volt gond a Scan sebességgel, most is gyors: [link]
(Tudom, hogy ez nem a full scan, de az átvizsgált fájlok száma magáért beszél illetve több HDD is van a gépben, azokkal biztosan nem végezne 1 óra alatt sem, igaz ez esetben jócskán 1 millión felüli fájlszám lenne)
Fire.

HZoli87
(PH! addikt)
Hát ez van sajnos, megjegyzem a 232-es stabil build 30 perc alatt végzett, már azt se neveztem gyorsnak, de ez kiábrándító. 2010-es verzió olyan gyorsan végez, mint nálad az új. Most Avira van a gépen, úgyis régen használtam, frissítés még mindig sz@rakodik egy kicsit, nem kicsit bosszantó sajnos. 
Hali!
Én teszteltem Win 7 x64-en. Nálam sincs, 100% hogy nem is lesz a PatchGuard miatt, ki van írva system requirements-nél is kaspersky.com-on. Nálam a böngészés is borzasztó lassú volt ha Safe Run-ban indítottam Firefox-ot.
Narxis.
No Antivirus
Hali!
Nálam ez a 400-as build jónak tűnik eddig, szerencsére nem tette agyhalottá a gépet, mint korábban valamelyik béta, úgy fut mint a 2010-es KIS vagy Pure, szóval ilyen szempontból nem tapasztalok változást, de majd pár nap és akkor talán beleszaladok valami bug-ba.(bár már nem hiányozna) 
Narxis
Kösz az infót! Hát szerintem ezt sok x64 felhasználó nem fogja díjazni, mert amúgy egy remek ficsörről van szó... 
Azt tudtam, hogy a Safe Run az korlátozva fut x64 alatt(ki is írja az infót a korlátozásról, ha valamit így futtatok). Azt viszont nem korlátozásnak nevezném, ha valami úgy korrektül hiányzik (Safe Desktop).
Az furcsa, hogy a Safe Run beállításainál ki-be kapcsolható a Safe Desktop, de ugye semmi hatása nincsen a dolognak, így meg nem volt nagy értelme ott hagyni a beállításokban.
[link]
Az FF-ben nálam is lassab a böngészés, de ez úgy nyilvánul meg, hogy amikor megnyitok egy oldalt/linket stb, akkor kb 2 másodpercig nem történik semmi, aztán úgy "egybe lezuhan" az oldal egy pillanat alatt...
IE alatt nem tapasztalok ilyen jelenséget.
Fire.

Plag
(PH! addikt)
Én is nyomom a 400-as buildet! Jelen esetben nem találkoztam buggal, de ez még nem jelent semmit!
Viszont a Full Sacan-nél pipáld be a Scan only new and changed files opciót! Nekem nem végzett így lassan!%
Viszont, aszem ebből nem KIS megvétel, hanem KAV megvétel lesz! Nem használtam még a KIS őlusz funkcióit, illetve nem olyan jók, mint ahogy írva vagyon. Sőt!
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
Ha nem találnak komolyabb hibát, akkor szerintem 1-2 héten belül érkezik majd a stabil verzió. Nem rossz build, a lassú scan annyira nem érdekel, ha elindítok egy teljes ellenőrzést, akkor úgysem szoktam közben használni a gépet.
Most Avira van fent, elképesztően gyors, hiba csak 1 van, rájöttem a frissítési mizériájára amit pár hónapja írtam. Alapból 2 óránként frissül, de ha a két frissítés közben újraindítom a számítógépet, megint elölről kezdi el számolni a 2 órát, elég nagy bénaság, de sajnos ez van, legalább frissít ha letelik az idő.

Plag
(PH! addikt)
Nem ide akarom, ezért írttam egy privit!

Plag
(PH! addikt)
Jelentem lof@szt oldották meg az eltávolítási problémákat!
Felraktam itthon a 400-as buildet a szüleimnél. Az Outlook 2007-ben az elküldött elemekben ott volt egy minta, amit nem ismert fel. Err ma, megnézte, egy full scan alatt és nem tudta eltávolítani! Többszöri próbálkozásra sem, ráadásul én töröltem ki, de utánna is jelezett!
Szóval, nem tudom, hogy mi a helyzet, de a 400-as is szar! Olyat régen nem csinált a KIS/KAV 2010, hogy nem tudta eltávolítani a fertőzéseket!
Hali!
Valóban van ilyen gond. Én egy víruscsomagon futtattam le, egy kártevőt nem tudott leszedni, hiába töröltettem vele, továbbra is figyelmeztett, hogy "Danger", hiába megyek a Neutralize All lehetőségre(vagy egyébre), nem történik semmi... 
(A Pure simán törli mindenféle gond nélkül)
Fire.

Plag
(PH! addikt)
Pedig azt írták, hogy javították.Holott még sem!
Szóval, ez elég nagy probléma, mivel pont az eltávolítás az egyik leg nagyobb súlypontja az AV-nak! Ha ez nem működik rendesen, nem tudja eltávolítani a vírust az gáz. Főleg, ha "nyugvó" tehát inaktív kártevöről van szó.
Szóval, röviden: elbarmolták a 2011-es kiadásokat rendesen! Egyre szarabb a Kaspersky!

Plag
(PH! addikt)
Folyamatos probléma ez a rohadt tölrés gond. Egyszerűen vannak időszakok amikor eltávolít gyönyörűen, és egyszer csak bekattan, és onnantól ez van:

Tényleg nem igaz, hogy nem bírnak összerakni egy normális terméket.
[ Szerkesztve ]

N0RB3RT
(tag)
Én a 232-es (a) verziót használom. Nem találkoztam még olyan fertőzéssel amit nem tudott volna eltávolítani. Fel tudnád tölteni valahova azt a fájlt ami előhozza ezt a hibát ? Megnézném énis..
- Gran Turismo 5 -

Plag
(PH! addikt)
Nem eltávolítani nem tud! Törli a kártevőt, viszont a piros jelzés ott marad! Ez a gond csak.

N0RB3RT
(tag)
Jah igen, ilyen volt már nekem is. Aktív fenyegetések közt szerepel, hogy felismerte a kártevőt, de közben már törölte vagy karanténba vágta. Jobb klikk clear list és zöldre vált. Szerintem ez nem olyan nagy hiba..
- Gran Turismo 5 -
Hali!
Épp ez az, hogy nem vált zöldre...Nálam sem, a fentiek szerint Plag-nál sem.
Sőt olyan is volt, hogy valóban zöldre váltott, de amint újraindítottam a masinát, már megint "Piros Danger" és megint ott volt a karanténban ugyanaz a kártevő, amit már töröltem minden lehetséges módszerrel.

Fire.
[ Szerkesztve ]

N0RB3RT
(tag)
Hát ez fura.. kb 30 napja használom, ez idő alatt 7 millió fájlt vizsgált meg és közel 8000 kártevőt törölt vagy rakott karanténba, volt hogy nem váltott vissza zöldre de a leírt 'clear list' megoldás nekem mindig orvosolta a problémát.
- Gran Turismo 5 -

a000
(őstag)
Fura ez a 2011-es kaspersky. AZ előbb újra kellett raknom, mert úgy tönkre vágódott nem tudom mitől, hogy nem tudta magát kijavítani. Egyszer csak beszart és vége.
You see things and say, 'Why?", but I dream things and say, 'Why not? -George Bernard Shaw

o21
(kvázi-tag)
KIS
segítség kellene.
Adott két gép (xp, és Win7 Ultimate64) WIFI-s hálózaton kötve, xp kábellel a routeren win7 lasptopon wifivel. Mindkét gépen KIS 2011.
A win7 nem ismeri fel a hálózeton keresztül az xp-s gépet, csak miután lekapcsolom, felismertetem, visszakapcsolom a KIS-t.
Ötlet valakinek.
Előre is köszönönm.
O21
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
KAV/KIS 11.0.1.400 már angolul is: FTP

Greenebola
(fanatikus tag)
Hello itt ez a kis11.0.1.400en_za.exe mi lehet?
ZoneAlarm 

csaba1203
(senior tag)
Ez már végleges?

csaba1203
(senior tag)

HZoli87
(PH! addikt)
Igen, holnaptól kint lesz a honlapon is valószínű.

Greenebola
(fanatikus tag)
No akkor megnézem utoljára a 232es volt fent.
(#144) Köszi én is olvasgatok eléggé megy ott a fórum
[ Szerkesztve ]

HZoli87
(PH! addikt)
Nem tudom hogy mért van 2 verzió, utána olvasok a fórumon, hátha megtudok valami hasznos információt.
[ Szerkesztve ]

Greenebola
(fanatikus tag)

HZoli87
(PH! addikt)
Köszi. 

g.gergo
(senior tag)
Modulárisan telepíthető?
[ Szerkesztve ]