Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1001) Fire/SOUL/CD válasza Fire/SOUL/CD (#1000) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja és természetesen nem akarom rád erőltetni ezt az oldalt, ha úgy érzed, hogy nem tudsz ilyen helyekben megbízni csak hivatalos eladókban, akkor vedd meg ott: magyar eladók :K
(Igaz, itt 8-9ezer közelében nem fogsz kapni 3 gépes liszenszet) ;]

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1002) Jim74 válasza Fire/SOUL/CD (#1001) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nem, nincs erről szó, csak nem ismerem az oldalt, de ha valaki, mint pl. Te észérvekkel alátámasztja a mondandóját, akkor meggyőzhető vagyok :C :R

Nálunk sem a bokorban terem a pénz, úgyhogy szívesen veszem az akciós beszerzési lehetőségekre vonatkozó ajánlatokat :K

(#1003) Jim74

Jim74
(őstag)

Még egy kérdés:

Mitől függ, hogy vásárláskor liszensz-számot, vagy reg-fájlt kapok?
Amikor először vettem KIS-t, akkor sorozatszámot kaptam, amikor ezt hosszabbítottam, akkor meg reg file-t.

(#1004) Fire/SOUL/CD válasza Jim74 (#1003) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elsőre sorozatszámot kell hogy kapj(mindegy hogy dobozosan vennéd, vagy letöltés formájában), amikor először aktiválod a kulcsot, akkor regisztrálnak is egyben. Hosszabbításkor maga a sorozatszám nem változik.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1005) HZoli87

HZoli87
(PH! addikt)

Egész jó lett ez a CF2-s build. Eddig nem találkoztam hibával. Minden létező beállítást maximumra állítottam és bekapcsoltam, egyedül csak a Fájl vizsgálatnál állítottam 2 MB-s korlátot az archívumokhoz. Ilyen beállításokkal egy kicsit lassabb, mint az Avira maxra húzva, de bőven az elviselhető kategóriában van. Keresés is begyorsult, régen emlékszem, hogy panaszkodtam, hogy a 2010-s verzióhoz képest mennyire visszalassult, most első nekifutásra 24 perc alatt végzett a teljes ellenőrzéssel (ugyanitt ~20 perc az Avira). Szóval tetszik. :)

(#1006) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#1005) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Arra figyelj(bár szerintem már túl vagy ezen, de ha véletlenül mégsem), hogy amikor frissíted először, akkor mindenképp indítsd újra(ha magától nem tenné meg), majd ismét frissítés és megint restart. (A patch b így kerül fel)

[ Szerkesztve ]

(#1007) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#1006) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Most ez a verzió: 11.0.2.556 (b), nem volt még újraindítás. :)

(#1008) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#1007) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmm, az érdekes :F

(#1009) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#1008) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nálam ilyen, telepítés óta még nem volt újraindítva a gép. A (b) patch már a telepítő része volt, csupán 8 MB-t frissített első alkalommal a program.

(#1010) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#1009) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk én ezt a telepítőt használtam kis11.0.2.556en_gb.exe(az angol EN telepítő akkor valamiért nem volt elérhető), ebben alapban a patch (a) van benne, a b-t úgy frissítette.
Lehet, hogy azóta változott a telepítőkészlet is, gondolom a közelmúltban/nem rég töltötted le a telepítőt.

(#1011) HZoli87 válasza Fire/SOUL/CD (#1010) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Igen, itt lesz a különbség. Ezt töltöttem le a honlapról: kav11.0.2.556en.exe

(#1012) Fire/SOUL/CD válasza HZoli87 (#1011) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja nem, szvsz nem az lesz különbség oka, hanem az, hogy Te KAV-ot használsz, Én meg KIS-t. :DDD
A patch (a) alapvetően a tűzfalhoz kötődő hibákat orvosolta és az nyílván nincs a KAV-ban, ezért hiányzik "belőle" a patch (a)...

Röhej, hogy már a korábban linkeld képed alapján nem vettem észre, hogy KAV-ot használsz...Jól elbeszélgettünk volna a különbség okáról, aztán nem is egyforma terméket használunk. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1013) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#1012) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Szia!

Nálam a KIS van fenn és csak a patch (b) szerepel a verziószám végén.

Üdv, Tyan

(#1014) Fire/SOUL/CD válasza tyan (#1013) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor marad az EN_GB és EN közti különbség, más már tényleg nem lehet. Bár az azért elgondolkodtató, hogy mi a túróért van is ez, mert hogy nemzetközi english vs. british english nyelvi változat nem indokolná.
Ááá, össze-vissza hegesztenek ezek a fakopácsok, komolyan mondom mindjárt leszedem az eszkimó változatot, lehet abban már patch(z) van.

[ Szerkesztve ]

(#1015) tyan válasza Fire/SOUL/CD (#1014) üzenetére

tyan
(fanatikus tag)

Én se értem, hogy mi lehet a különbség az EN és a GB nyelvi változat között.
Lehet, hogy az eszkimó változatban már télleg benne van a patch(z). :)

(#1016) RBJ

RBJ
(őstag)

Tényleg semmi baja a jó öreg KAV nak. viszont annyi maradt még benne mint fentebb említették , hogy képes még mindig elakadni rar állományokon a kicsike.
Megpróbálom a mérethatárt én is átállítani hátha segít. :DDD

Tánczos Csuda Mózsi / Kubuntu 12.04. LTS

(#1017) GoodSpeed válasza Fire/SOUL/CD (#989) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A linkelt oldalhoz csak Kaspersky-sek férnek hozzá :)

Majd megnézem legközelebb a névjegyét, jobban ;)

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#1018) GoodSpeed válasza GoodSpeed (#1017) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amúgy az a poén, hogy a vállalat informatikusa eleinte engedte az Internetet , igaz gyalázatosan lassú net volt . Utána úgy lekorlátozta, hogy a Kaspersky sem tudott frissíteni . A Windows Update az működött :-) Most már széles sáv van Windows Update megy, Kaspersky frissít, de a menetrendek.hu-n kívül más nincs engedélyezve :D

Cserébe mindenki rendszergazda fiók alól használja a gépet, ami egyébként Windows 7 Professional van . A Kaspersky -ből azért egy 120 gépes licenc elég brutál árban lehet . Múltkor 262 nap volt belőle hátra :)

Nem tudom a többi Kaspersky milyen ,de az akármikor kattintok szinte ott rá, mindig éppen ellenőrzi az állományokat :)

[ Szerkesztve ]

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#1019) creed30

creed30
(fanatikus tag)

Mi ez a 2011 (11.0.2.556 b) verzió?
Nem ez a legújabb amit használok?

(#1020) Fire/SOUL/CD válasza creed30 (#1019) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyar nyelven (jelenleg) csak a 400-as build érhető el (amit használsz is ahogy látom)
Van 556-os build is, de ebben még nincs magyar nyelvű, azonban a 400(a.b.c) az egyenértékű az 556 (b) vagy mint esetemben az 556(a.b) verzióval
(A 400-ashoz több patch jött ki, az 556-osok már alapban tartalmaznak párat)
[link]

[ Szerkesztve ]

(#1021) creed30 válasza Fire/SOUL/CD (#1020) üzenetére

creed30
(fanatikus tag)

;)

(#1022) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#1020) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A magyar support-tól most kaptam a választ.Az 556-os build kiadás előtti állapotban van, kb. még 1 hét a megjelenésig.A 400-as build-ra hiába van telepítve az összes javítás, nem egyezik meg az 556-os build-al, mivel az rendszerszintű változásokat is tartalmaz-ezt írta a support.

(#1023) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#1022) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én meg a gyári supportnak írtam, azt kérdeztem, hogy a 400-ast lehet-e nyugodt szívvel használni, amire az volt a válasz, (akkor), hogy a hamarosan megjelenő C patch után, teljesen ugyanazok a hibajavításokat fogja tartalmazni, mint az 556. (Ami azóta ugyebár meg is történt)
Az, hogy az 556-osban lenne bármilyen rendszerszintű változtatás, arról nem kaptam infót, de ez nem zárja ki, azt amit írtál...

[ Szerkesztve ]

(#1024) szucsgyuri

szucsgyuri
(újonc)

556-os build kapott nálam egy C patchet. Mintha gyorsabb lenne a Firefox.

[ Szerkesztve ]

(#1025) GEPESZ66 válasza szucsgyuri (#1024) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A 400-as build is kapott egy D patchet.

(#1026) Gaberking

Gaberking
(tag)

Sziasztok!

Kaspersky Internet Security 2011 van a gépemen. Windows7 64.
Szeretném kipróbálni a NOD32 -t, viszont ha uninstallálom a Kaspersky -t és utána futtatom a legújabb kavremover -t (rendszergazdaként), majd a Revo Uninstaller -t is (töröl is minden bejegyzést, amit talál), a NOD32 telepítésekor jelzi, hogy a Kaspersky fent van a gépemen. Próbáltam csökkentett módban is futtatni az eltávolítókat, de semmi nem változott.
A registry-ben megtalálom a Kaspersky bejegyzéseit, viszont nem tudom törölni őket (rendszergazdaként természetesen).
Hogyan tudnám nyomtalanul "eltüntetni" a gépemről a Kasperskyt?

Előre is Köszönöm!

Samsung Galaxy S II

(#1027) laca026 válasza Gaberking (#1026) üzenetére

laca026
(őstag)
LOGOUT blog

Nem biztos, hogy jól emlékszem, de az ESET telepítésénél nincs egy olyan lehetőség, hogy figyelmen kívül hagyás?
Akkor tudod telepíteni úgy is, hogy a Kaspersky-ből lát valamit.

Linux Powered

(#1028) Gaberking válasza laca026 (#1027) üzenetére

Gaberking
(tag)

Ezzel a figyelmen kívül hagyós módszerrel fel is raktam a nod32-t. A comodo ingyenes falát tettem fel mellé. 1 napi használat után a spybot search and destroy 6 nyomkövető kukit talált a gépemen. Ment is vissza a kaspersky.internet secutity 2011 :)

Samsung Galaxy S II

(#1029) old-dog válasza Gaberking (#1028) üzenetére

old-dog
(kvázi-tag)

A cookie-k semmi problémát nem okoznak. http://hu.wikipedia.org/wiki/HTTP-s%C3%BCti

(#1030) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

Nekem még a 2010-es Kaspersky van fent. Anno ,mikor felraktam a 2011-et, a magyar verzió hibás volt, és azt javasoltátok, hogy tegyem vissza a 10-es verziót. Most mi a helyzet? Sikerült "felzárkóznia", vagy esetleg túlszárnyalnia a 2010-es verziót? Mennyen, vagy maradjon a 10-es?

Köszi

(#1031) Fire/SOUL/CD

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A magyar változatról (556) senkinek sincs infója, mégis mikor lesz elérhető?

(Amúgy kapott egy D patch-et az 556-os build)

(#1032) sznorbi2

sznorbi2
(senior tag)

Nekem kb. 1-2 hete volt a gépen a KAV 11 a 400-as magyar verzió és egy nagy frissítés utáni újraindításra már megjelent a 400 után zárójelben az A,B,C,D.

F-Secure AV 2011 v10.51 + Comodo FW 5.3 + Malwarebytes' Anti-Malware Free + Hitman Pro 3.5.7.118 -- To protect and serve!

(#1033) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#1031) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Hétfőn azt írta az ügyfélszolgálat, hogy már majdnem kiadták, de ismét egy hibára derült fény.Folyik újra a tesztelés.

(#1034) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#1033) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kösz az infót! Mondjuk ez logikusnak tűnik(mármint hogy valami hibát találtak megint), mert Plag írta a másik topikban(és szerintem annak bőven van 1 hónapja, de inkább több), hogy már akkor elérhetővé vált (a forgalmazó számára) a magyar 556-os. Azóta meg nagy csend. Lehet, hogy mire kint lesz a magyar 556, addigra már KIS 2012 lesz. :DDD

De azt mondjuk nem értem, hogy miért csak a magyar változatot érinti a dolog... :F

sznorbi2
A 400 és 556 nem párhuzamosan/egyszerre szokták megkapni a patch-eket, hogy miért azt ne kérdezd, nem tudom... :N

[ Szerkesztve ]

(#1035) GEPESZ66

GEPESZ66
(senior tag)

Hol tudom azt beállítani, hogy egy alkalmazást (exe fájl) ne engedjen ki az internetre?Ha tudtok, mihamarabb adjatok választ.Köszönöm.

(#1036) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#1035) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocs, remélem még aktuális. Több módon el lehet ide jutni, ez az egyik.
Settings/Application Control/Applications gomb/listában jobb egér az adott programon/Application Rules/Network Rules fül/Add és innen egyértelmű lesz, pl itt én a firefox kimenőjét tiltottam: [link]
(persze ennek nagy értelme nincs, hisz ezáltal nem is tudok böngészni)

Ha nem tudod, hogy az adott alkalmazás milyen kimenő kommunikációt használ, akkor a Network Monitor segítségével megnézheted (tálcán Kaspersky ikonon jobb egér/Tools/Network Monitor)

[ Szerkesztve ]

(#1037) GEPESZ66 válasza Fire/SOUL/CD (#1036) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Mivel nem tudok angolul, megtennéd, hogy magyarul is leírod?Németül tudok, de nálam a magyar verzió van telepítve.Eddig is úgy oldottam meg a problémát, hogy kikapcsoltam az internetet,s így az alkalmazás már nem tudott csatlakozni, s ezt követően állítottam be a megbízhatósági szintet.De azért kíváncsi lennék arra a megoldásra, amit leírtál.
A másik kérdésem,hogyan tudok egy exe-fájlt kizárni, hogy a KIS ne vizsgálja?
Válaszodat előre is köszönöm!

(#1038) Fire/SOUL/CD válasza GEPESZ66 (#1037) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hevenyészett fordításban :DDD

1. KIS indít/beállítások/bal oldallt-fent "pajzson" katt/bal oldalt Alkalmazás felügyelet/jobb oldalon Alkalmzások gomb/listában jobb egér az adott programon/Alkalmazás szabályok/hálózati szabályok fül/Hozzáadás gomb

2. KIS indít/beállítások/bal oldallt-fent "nyitott dobozon" katt/bal oldalt fenyegetések és kizárások/jobb oldalon a Kizárások csoport alatt beállítások gombon katt/megbízható alkalmazások fül/Hozzáadás gomb/Tallózás

(a kizárási szabályoknál részletesebb beállításokat lehet eszközölni, ha nem akarod megbízható alkalmazásnak jelölni a progit, pl hogy melyik védelmi modul ne foglalkozzon vele [link])

[ Szerkesztve ]

(#1039) Butcher-HUN

Butcher-HUN
(senior tag)

Sziasztok! Fel tettem próbaként a KIS 2011-et. Fura dologra lettem figyelmes! Időnként megterheli rendesen a processzort ugye a venti ilyenkor fel pörög egy ideig megy aztán megint megy minden a régiben. Ilyenkor még is milyen háttér műveletet csinál? :R

[ Szerkesztve ]

◆butcherproductions.webs.com◆Gameplay Collection◆YouTube/szakozs◆

(#1040) Peace

Peace
(őstag)

Notebookstore-ban láttam 11.700 HUF-ért 1 éves KIS 2011-et. Tudtok ennél olcsóbbról vagy valami akcióról, vagy vegyem meg itt?

For the Emperor!!!

(#1041) HZoli87 válasza Peace (#1040) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

1 év / 1PC vagy 1 év / 3 PC ?

(#1042) Peace válasza HZoli87 (#1041) üzenetére

Peace
(őstag)

1 év 1 pc.

For the Emperor!!!

(#1043) HZoli87 válasza Peace (#1042) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Ismertebb boltok közül Iponban a legolcsóbb, de amit írtál az is jó ár érte.

(#1044) Peace válasza HZoli87 (#1043) üzenetére

Peace
(őstag)

Az angol vajon miért drágább egy ezressel? Remélem jól járok a magyarral. Lehet le vannak maradva a frissítéssel? Mármint a magyar verzióhoz mindig később elérhetőek az update-ek?

For the Emperor!!!

(#1045) HZoli87 válasza Peace (#1044) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Az érvényes kódot elfogadja az angol és a magyar verzió is, innen letudod tölteni az aktuális verziókat, a dobozban lévő CD-n általában "régi" verzió van, jelen esetben valószínű a 232-s build és igen, a magyar változat általában "késésben" van az angolhoz képest.

(#1046) HZoli87 válasza HZoli87 (#1045) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

A "késés" természetesen nem érinti a vírus adatbázist, mindegy hogy angol/magyar verzió van telepítve, frissítéskor mind a kettő az elérhető legfrissebb verziót tölti le.

(#1047) Peace válasza HZoli87 (#1045) üzenetére

Peace
(őstag)

Értem, akkor megveszem a magyart. Köszi a linket, spóroltál nekem 1400 pénzt. ;)

For the Emperor!!!

(#1048) Peace

Peace
(őstag)

Még egy kérdés. Ugye nem befolyásolja, ha újratelepítem windows-t vagy bármi ilyesmi? Az 1 év licensz, az 1 év, és bármikor újratehetem vagy lecserélhetem az angolt mondjuk magyarra?

For the Emperor!!!

(#1049) HZoli87 válasza Peace (#1048) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Nem befolyásolja, csak arra figyelj, hogy 1 gépen használjad.

(#1050) Peace válasza HZoli87 (#1049) üzenetére

Peace
(őstag)

Úgy tervezem, köszi. Bevallom nagyon sokáig warez verziókat használtam, még a 2010-es változatból is. Viszont mivel folyamatosan lefülelték az illegális regisztrációkat, és ki tudja milyen biztonsági rés keletkezett azzal, hogy nem legális verziót használok, így mostanra betelt a pohár. Azt hittem sokkal drágább mulatság, de ennyi pénzt bőven megér 1 évre a teljes körű védelem.

For the Emperor!!!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.