Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1051) Peace

Peace
(őstag)

Egy fokkal nyugodtabb vagyok most, hogy megvettem. Úgyis csak elvertem volna ezt a lóvét is nőkre meg egyéb káros dolgokra. :P

For the Emperor!!!

(#1052) Jim74 válasza Peace (#1050) üzenetére

Jim74
(őstag)

És még jobban jársz, ha mondjuk családtagokkal, vagy megbízható ismerősökkel összefogva vesztek 3, vagy 5 gépes liszenszet.

(#1053) Peace válasza Jim74 (#1052) üzenetére

Peace
(őstag)

Ilyesmi szerintem nem fog előfordulni. Viszont eszembe jutott még valami. Mi van, ha mondjuk menet közben fejlesztem a gépet, amire az esély úgy 99%? Mit regisztrál a KIS, vagy mit jegyez meg abból, hogy milyen gépre lett telepítve? Mert az szinte biztos, hogy legkésőbb az év végén megválok a jelenlegi rendszertől.

[ Szerkesztve ]

For the Emperor!!!

(#1054) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kaspersky Internet Security 2011 blog bejegyzés

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#1055) Jim74 válasza Peace (#1053) üzenetére

Jim74
(őstag)

Szerintem az új rendszeredre is tudod aktiválni a kulcsot a maradék időre, ami fennmarad az első aktiválástól számított 1 évből.

(#1056) Hurkafej

Hurkafej
(tag)

Hello!
Hogy tudok bizonyos programokat letiltani a netről a virusirtóval? :D

"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"

(#1057) GoodSpeed válasza Hurkafej (#1056) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt tűzfallal szokás :D

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#1058) GEPESZ66 válasza GoodSpeed (#1054) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

A KIS 2011 magyar verzió-hoz is lehet letölteni másik felületet?Ha igen, akkor honnan?

(#1059) Peace válasza Jim74 (#1055) üzenetére

Peace
(őstag)

Szerintem is így lenne logikus, reméljük így is lesz. ;)

For the Emperor!!!

(#1060) Fire/SOUL/CD válasza Peace (#1059) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az úgy is van, és úgy is lesz. ha újrahúzod a rendszert, vagy gépet cserélsz stb, akkor is be tudod aktiválni a kulcsot, persze a hátralévő időre. Nem konfigfüggő, mert a kulcs első aktiválásakor eltárolják egy adatbázisban a neten, hogy "élesítetted" a kulcsot és onnantól ketyeg az óra.

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1061) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mikorra várható a 2012 debütálása ? Azért kérdezem, mert a 2011-ről szóló cikkemet levettem a személyes bejegyzések közül mivel a 28 oldalt egyben jelenítette meg, és ha van még idő csak kipofoznám. Ha 1 hónapon belül megjelenik a 2012 viszont nem kínlódok vele.

(#1062) HZoli87 válasza GoodSpeed (#1061) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

Hónapok vannak még hátra, szerintem nyár eleje (június/július).

+

Magyar verzió még később ...

[ Szerkesztve ]

(#1063) GoodSpeed válasza HZoli87 (#1062) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre a háromra kellene valami korrekt megfogalmazás ;)

Hangzatos nevük van, de hüyeséget nem akarok írni :)

[ Szerkesztve ]

(#1064) Fire/SOUL/CD válasza GoodSpeed (#1063) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom, pontosan mit szeretnél írni róluk, de ha gondolod, elküldöm a mailedre a Kaspersky súgóját...

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

(#1065) GoodSpeed válasza Fire/SOUL/CD (#1064) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megegyezik ezzel ?

Szerk : Amit ide akartam a jelentések részhez írni közben megleletem máshol, szóval ez marad egy kép aláírással.

[ Szerkesztve ]

(#1066) Fire/SOUL/CD válasza GoodSpeed (#1065) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Úgy néz ki igen, megegyeznek.

(#1067) Peace válasza Fire/SOUL/CD (#1060) üzenetére

Peace
(őstag)

Én is ebben reménykedtem, csak féltem, hogy valami hardware azonosítót beregisztrál vagy hasonló. Persze nem lett volna szép húzás tőle, de akkor szerencsére nem így van. Amúgy kiderült tesómnak is kellene, szóval kicsit jobban jártunk volna anyagilag, ha 3 gépeset vesszük meg, de most már sajnos mind1. :(

For the Emperor!!!

(#1068) GoodSpeed

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Javítgattam ;)

Ha találtok hibát, pontosítani valót szóljatok ;)
http://logout.hu/cikk/kaspersky_internet_security_2011_kis/eloszo.html

(#1069) Plag válasza GoodSpeed (#1068) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Nem lett rossz a cikk.
Annyit hozzáfűznék, hogy az új 556-os build esetében sok "bakit" javítottak.

Egyébként meg szimpatikus, hogy nem húztad le a szoftvert. :)

(#1070) Jim74

Jim74
(őstag)

Sziasztok!

Hogy lehet működésre bírni Firefox 4 alatt az Anti Banner és az URL Advisor kiegészítőket?

Köszönöm a segítséget. :R

(#1071) Kácsa válasza Jim74 (#1070) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

Még sehogy,2012-es változat támogatja majd.Bár lehet,hogy adnak ki patchet a mostanihoz is.

Elitebook 8540p , KIS

(#1072) Jim74 válasza Kácsa (#1071) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszi, akkor nem én voltam a béna :DDD

(#1073) po1son válasza Jim74 (#1070) üzenetére

po1son
(senior tag)

Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Adblock plus-t, amivel tudod pótolni a kettő kiegészítőt.

[ Szerkesztve ]

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#1074) GEPESZ66 válasza HZoli87 (#1062) üzenetére

GEPESZ66
(senior tag)

Pénteken a support válaszolt a kérdésemre:nem lesz a 556-os build-ból magyar verzió, mivel a fejlesztők a nyár közepén megjelenő 2012-es verzióra összpontosítanak.

(#1075) Jim74 válasza po1son (#1073) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszi. :R

(#1076) Nhorbee

Nhorbee
(fanatikus tag)

Sziasztok!
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy a KIS11-ben, hogyan tudom a tűzfalat manuálisra állítani?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)

(#1077) po1son válasza GEPESZ66 (#1074) üzenetére

po1son
(senior tag)

Akinek kell magyarosítás a Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.2.556) verziójához, az ezen a linken letöltheti .:)
Telepítési útmutató is van benne.

[ Szerkesztve ]

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#1078) Plag válasza GEPESZ66 (#1074) üzenetére

Plag
(PH! addikt)

Valóban nem lesz magyar kiadás ebből. Elrontottak valamit csúnyán a magyar kiadásban, ki is javították, de már nem került ki és nem is fog sehová.
Szomorú ez. A hazai honosítások az elmúlt két évben elég sokár vagy sosem kerülnek ki.
Reméljük ez megváltozik.

(#1079) TFSi válasza Plag (#1078) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

A KIS 2011 tűzfalbeállításairól és WiFi forgalom szűréséről hol találok mélyebb infót, remek configot?

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

(#1080) TFSi

TFSi
(fanatikus tag)

Ezek a beállítások megfelelőek? :F Jó pár helyen gépészkedtem már a KIS-ben, én is 290 pontot szeretnék a CLT-en, nem 150-et.. :(

[ Szerkesztve ]

Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

(#1081) TFSi válasza TFSi (#1080) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Előbb lemaradt... Remélem, most már OK... :K

(#1082) Kácsa válasza TFSi (#1081) üzenetére

Kácsa
(fanatikus tag)

"Any incoming TCP stream " meg az "Any incoming UDP stream" -ot tedd át tiltásra .

Elitebook 8540p , KIS

(#1083) Fire/SOUL/CD válasza TFSi (#1080) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

KIS 2011 alapbeállítás: 200/340
Ez az eredmény azért látszólag ilyen lehangoló, mert a KIS 2011 ismeri a clt tesztet, ezért automatikusan Trusted (Low-level danger) kategóriába sorolja.

Ha átteszem a clt.exe-t az Untrusted kategóriában, akkor 330/340

UI: Az interaktív védelem ne legyen automatikusra állítva

(#1084) ertz válasza Fire/SOUL/CD (#1083) üzenetére

ertz
(senior tag)

Nálam KIS 2012 alapbeállítással 150/340 volt, de áttéve a high restricted kategóriába és a jogainál letiltva, hogy hozzáférjen más alkalmazásokhoz, vagy módosításokat hajthasson végre a gépen 320/340 pont lett.

Persze így meg már semmi értelme a tesztnek... :)

[ Szerkesztve ]

(#1085) Fire/SOUL/CD válasza ertz (#1084) üzenetére

Fire/SOUL/CD
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

2012-es esetén elég ha az interaktív módot nem automatikusra(kézire) állítod, más beavatkozás nem kell. Mondjuk engem hidegen hagy a CLT meg a matousec teszt is, ha valakit érdekel ilyen eredmény Én is belinkelem, de nem ezen tesztek alapján választok kergetőt... :N

(#1086) TFSi válasza Kácsa (#1082) üzenetére

TFSi
(fanatikus tag)

Köszi srácok!

Esetleg van-e még valami amit érdemes átállítani ezen kívül is? :DDD

(#1087) F34R

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok a KIS milyen levelezőket képes csekkolni ?

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#1088) Nhorbee válasza F34R (#1087) üzenetére

Nhorbee
(fanatikus tag)

Hello,
MS Outlookba, Thunderbirdbe, TheBat!-be biztosan beépül.

(#1089) HZoli87 válasza Nhorbee (#1088) üzenetére

HZoli87
(PH! addikt)

+ Windows Mail, Eudora

(#1090) Plag

Plag
(PH! addikt)

Használta valaki már a Safe Run for Apllication vagy magyarul a Biztonságos futtatás alkalmazásokhoz opciót? Futtatott benne valaki kártevőt? Kitört belőle, vagy nem?

(#1091) Sharkweb

Sharkweb
(újonc)

:)

Norton Internet Security 2012

(#1092) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Jelenleg a címben említett antivírus programot használom, és akadt vele egy kis gondom.
Mégpedig, hogy az ilyen stream oldalakon ha fut a Kaspersky, nem mindig tölt be a jobb oldalon található chat és lefagy tőle az egész böngésző.
Van ötletetek, hogy mit tudok vele kezdeni, gondolom a kivételek listájához kéne adni valamit, de egyrészt nem találtam, hogy az pontosan hol van a programban, másrészt meg nem akarom az egész böngészőt a kivételekhez adni.

(#1093) Narxis válasza Eagl3 (#1092) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem gond nélkül bejön. Távolítsd el a 2011-es verziót és telepítsd a 2012-est.

No Antivirus

(#1094) Eagl3 válasza Narxis (#1093) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ok

(#1095) Eagl3 válasza Narxis (#1093) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2012-vel már jó, köszi.

(#1096) Narxis válasza Eagl3 (#1095) üzenetére

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szívesen.

No Antivirus

(#1097) pigatt

pigatt
(őstag)

Sziasztok!

MA vettem észre, hogy kaptam egy 1 éves licenc-et az alaplapomhoz a Kaspersky AntiVirus 2011-hez, gyorsan fel is raktam. Csak azt nem értem, hogy miért van kihatással a sávszélességemre a Web védelem rész, ezt úgy értem, hogy azóta mióta fent van ez progi a speedtest oldal nem folyamatosan az adott értéket méri, hanem mondjuk elkezdi először félgőzzel aztán felugrik nagyjából a helyes értékre, de volt, hogy nagyon alá lőtt volt, hogy nagyon fölé. Ha kikapcsolom a Web védelmet akkor minden úgy működik, mint ahogy eddig megszoktam. Teljesen kikapcsolni nem akarom a web védelmet mert akkor folyamatosan sikít a progi, hogy valami nem jó. Segítsetek légyszi mit szedjek ki belőle, hogy számomra a megszokott módon működjenek mellette a dolgok.

Köszönöm!

ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

(#1098) royalka

royalka
(fanatikus tag)

Sziasztok.. Ebbe a verzióba van oylan hogy jelszóval letudom védeni az alkalmazás telepítést.. Ergó ha nem tudja valaki a pass-t akkor nem tudd semmit feltolni a gépre?? Régebben a 2010-be emlékeztem hogy van de már aba se találom.. :F :O

"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..

(#1099) Travelos

Travelos
(őstag)

Kb. 2 napja a Kaspersky miatt gyakorlatilag nem tudok semmit csinálni normálisan a gépemen.
Ha megy pl. letöltés, akkor még az egerem kurzora is szaggat. A letöltési sebesség pedig fele a normálnak.
Ha kikapcsolom a Kasperskyt akkor semmi gond.
Semmit nem állítottam el a beállításai között, nagyon rég használom, és semmi gondom nem volt vele eddig.
Mi lehet a gond?

DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.