Egy fokkal nyugodtabb vagyok most, hogy megvettem. Úgyis csak elvertem volna ezt a lóvét is nőkre meg egyéb káros dolgokra. 
For the Emperor!!!

Egy fokkal nyugodtabb vagyok most, hogy megvettem. Úgyis csak elvertem volna ezt a lóvét is nőkre meg egyéb káros dolgokra. 
For the Emperor!!!

És még jobban jársz, ha mondjuk családtagokkal, vagy megbízható ismerősökkel összefogva vesztek 3, vagy 5 gépes liszenszet.

Ilyesmi szerintem nem fog előfordulni. Viszont eszembe jutott még valami. Mi van, ha mondjuk menet közben fejlesztem a gépet, amire az esély úgy 99%? Mit regisztrál a KIS, vagy mit jegyez meg abból, hogy milyen gépre lett telepítve? Mert az szinte biztos, hogy legkésőbb az év végén megválok a jelenlegi rendszertől.
[ Szerkesztve ]
For the Emperor!!!
Kaspersky Internet Security 2011 blog bejegyzés
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

Szerintem az új rendszeredre is tudod aktiválni a kulcsot a maradék időre, ami fennmarad az első aktiválástól számított 1 évből.

Hello!
Hogy tudok bizonyos programokat letiltani a netről a virusirtóval? 
"Nem az a lényeg, hogy tudja motorozni, hanem az, hogy szeress!"
Azt tűzfallal szokás 
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

A KIS 2011 magyar verzió-hoz is lehet letölteni másik felületet?Ha igen, akkor honnan?

Szerintem is így lenne logikus, reméljük így is lesz. 
For the Emperor!!!
Az úgy is van, és úgy is lesz. ha újrahúzod a rendszert, vagy gépet cserélsz stb, akkor is be tudod aktiválni a kulcsot, persze a hátralévő időre. Nem konfigfüggő, mert a kulcs első aktiválásakor eltárolják egy adatbázisban a neten, hogy "élesítetted" a kulcsot és onnantól ketyeg az óra.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Mikorra várható a 2012 debütálása ? Azért kérdezem, mert a 2011-ről szóló cikkemet levettem a személyes bejegyzések közül mivel a 28 oldalt egyben jelenítette meg, és ha van még idő csak kipofoznám. Ha 1 hónapon belül megjelenik a 2012 viszont nem kínlódok vele.

Hónapok vannak még hátra, szerintem nyár eleje (június/július).
+
Magyar verzió még később ...
[ Szerkesztve ]
Erre a háromra kellene valami korrekt megfogalmazás 
Hangzatos nevük van, de hüyeséget nem akarok írni 
[ Szerkesztve ]
Nem tudom, pontosan mit szeretnél írni róluk, de ha gondolod, elküldöm a mailedre a Kaspersky súgóját...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Szerk : Amit ide akartam a jelentések részhez írni közben megleletem máshol, szóval ez marad egy kép aláírással.
[ Szerkesztve ]
Úgy néz ki igen, megegyeznek.

Én is ebben reménykedtem, csak féltem, hogy valami hardware azonosítót beregisztrál vagy hasonló. Persze nem lett volna szép húzás tőle, de akkor szerencsére nem így van. Amúgy kiderült tesómnak is kellene, szóval kicsit jobban jártunk volna anyagilag, ha 3 gépeset vesszük meg, de most már sajnos mind1. 
For the Emperor!!!
Javítgattam 
Ha találtok hibát, pontosítani valót szóljatok 
http://logout.hu/cikk/kaspersky_internet_security_2011_kis/eloszo.html

Nem lett rossz a cikk.
Annyit hozzáfűznék, hogy az új 556-os build esetében sok "bakit" javítottak.
Egyébként meg szimpatikus, hogy nem húztad le a szoftvert. 

Sziasztok!
Hogy lehet működésre bírni Firefox 4 alatt az Anti Banner és az URL Advisor kiegészítőket?
Köszönöm a segítséget. 

Még sehogy,2012-es változat támogatja majd.Bár lehet,hogy adnak ki patchet a mostanihoz is.
Elitebook 8540p , KIS

Köszi, akkor nem én voltam a béna 

Szia!
Ajánlom figyelmedbe a Adblock plus-t, amivel tudod pótolni a kettő kiegészítőt.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

Pénteken a support válaszolt a kérdésemre:nem lesz a 556-os build-ból magyar verzió, mivel a fejlesztők a nyár közepén megjelenő 2012-es verzióra összpontosítanak.

Köszi. 

Sziasztok!
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy a KIS11-ben, hogyan tudom a tűzfalat manuálisra állítani?
Előre is köszönöm a válaszokat! 

Akinek kell magyarosítás a Kaspersky Internet Security 2011 (11.0.2.556) verziójához, az ezen a linken letöltheti .
Telepítési útmutató is van benne.
[ Szerkesztve ]
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

Valóban nem lesz magyar kiadás ebből. Elrontottak valamit csúnyán a magyar kiadásban, ki is javították, de már nem került ki és nem is fog sehová.
Szomorú ez. A hazai honosítások az elmúlt két évben elég sokár vagy sosem kerülnek ki.
Reméljük ez megváltozik.

A KIS 2011 tűzfalbeállításairól és WiFi forgalom szűréséről hol találok mélyebb infót, remek configot?
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

Ezek a beállítások megfelelőek?
Jó pár helyen gépészkedtem már a KIS-ben, én is 290 pontot szeretnék a CLT-en, nem 150-et.. 
![]()
[ Szerkesztve ]
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

"Any incoming TCP stream " meg az "Any incoming UDP stream" -ot tedd át tiltásra .
Elitebook 8540p , KIS
KIS 2011 alapbeállítás: 200/340
Ez az eredmény azért látszólag ilyen lehangoló, mert a KIS 2011 ismeri a clt tesztet, ezért automatikusan Trusted (Low-level danger) kategóriába sorolja.
Ha átteszem a clt.exe-t az Untrusted kategóriában, akkor 330/340
UI: Az interaktív védelem ne legyen automatikusra állítva

Nálam KIS 2012 alapbeállítással 150/340 volt, de áttéve a high restricted kategóriába és a jogainál letiltva, hogy hozzáférjen más alkalmazásokhoz, vagy módosításokat hajthasson végre a gépen 320/340 pont lett.
Persze így meg már semmi értelme a tesztnek... 
[ Szerkesztve ]
2012-es esetén elég ha az interaktív módot nem automatikusra(kézire) állítod, más beavatkozás nem kell. Mondjuk engem hidegen hagy a CLT meg a matousec teszt is, ha valakit érdekel ilyen eredmény Én is belinkelem, de nem ezen tesztek alapján választok kergetőt... 

Köszi srácok!
Esetleg van-e még valami amit érdemes átállítani ezen kívül is? 
sziasztok a KIS milyen levelezőket képes csekkolni ?
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Hello,
MS Outlookba, Thunderbirdbe, TheBat!-be biztosan beépül.

+ Windows Mail, Eudora

Használta valaki már a Safe Run for Apllication vagy magyarul a Biztonságos futtatás alkalmazásokhoz opciót? Futtatott benne valaki kártevőt? Kitört belőle, vagy nem?
Sziasztok!
Jelenleg a címben említett antivírus programot használom, és akadt vele egy kis gondom.
Mégpedig, hogy az ilyen stream oldalakon ha fut a Kaspersky, nem mindig tölt be a jobb oldalon található chat és lefagy tőle az egész böngésző.
Van ötletetek, hogy mit tudok vele kezdeni, gondolom a kivételek listájához kéne adni valamit, de egyrészt nem találtam, hogy az pontosan hol van a programban, másrészt meg nem akarom az egész böngészőt a kivételekhez adni.
Nekem gond nélkül bejön. Távolítsd el a 2011-es verziót és telepítsd a 2012-est.
No Antivirus
ok
2012-vel már jó, köszi.
Szívesen.
No Antivirus

Sziasztok!
MA vettem észre, hogy kaptam egy 1 éves licenc-et az alaplapomhoz a Kaspersky AntiVirus 2011-hez, gyorsan fel is raktam. Csak azt nem értem, hogy miért van kihatással a sávszélességemre a Web védelem rész, ezt úgy értem, hogy azóta mióta fent van ez progi a speedtest oldal nem folyamatosan az adott értéket méri, hanem mondjuk elkezdi először félgőzzel aztán felugrik nagyjából a helyes értékre, de volt, hogy nagyon alá lőtt volt, hogy nagyon fölé. Ha kikapcsolom a Web védelmet akkor minden úgy működik, mint ahogy eddig megszoktam. Teljesen kikapcsolni nem akarom a web védelmet mert akkor folyamatosan sikít a progi, hogy valami nem jó. Segítsetek légyszi mit szedjek ki belőle, hogy számomra a megszokott módon működjenek mellette a dolgok.
Köszönöm!
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung

Sziasztok.. Ebbe a verzióba van oylan hogy jelszóval letudom védeni az alkalmazás telepítést.. Ergó ha nem tudja valaki a pass-t akkor nem tudd semmit feltolni a gépre?? Régebben a 2010-be emlékeztem hogy van de már aba se találom..

"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..

Kb. 2 napja a Kaspersky miatt gyakorlatilag nem tudok semmit csinálni normálisan a gépemen.
Ha megy pl. letöltés, akkor még az egerem kurzora is szaggat. A letöltési sebesség pedig fele a normálnak.
Ha kikapcsolom a Kasperskyt akkor semmi gond.
Semmit nem állítottam el a beállításai között, nagyon rég használom, és semmi gondom nem volt vele eddig.
Mi lehet a gond?
DS3 / E6400 / X1900XT / 2GB DDR2 / 250 GB HDD / 400W