Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#1) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A kicsit felemásra sikerült első rész után 2009. év végén nyilvánosságra hozták, hogy készülőben a második rész, melyben ezúttal a másik címszereplő feletti irányítást vehetjük át. Nem egészen egy évre rá, 2010. augusztus 27-én a játék annak rendje és módja szerint meg is jelent PC, Xbox360 és PS3 platformon.

Itthon mindhárom platformon elérhető a játék, méghozzá a Limited Edition, melyben egy kód található, amivel ingynesen tölthetünk le néhány extra tartalmat. Igen, azért néhányat, mert a játék a mostani trendeknek megfelelően DLC rendszerrel dolgozik, a megjelenéskorm már 3 minicsomagot is vásárolhattunk hozzá.

A PC-s játék szakított az első részben szereplő LIVE támogatással, ezúttal a STEAM rendszerrel működik szorosan együtt, a játékhoz mindenféleképpen szükséges egy STEAM kliens, és a DLC-ket is ezek keresztül vásárolhatjuk.

A játék végre normális online co-op módot kapott, így akár 2 fővel is végigjátszhatjuk a story módot, az első rész béna osztott képernyős megoldásával ellentétben. Ezen felül természetesen emgmaradtak a többjátékos módok is, illetve még bővültek is.

Hivatalos honlap: [link]
STEAM adatlap (demo letölthető!): [link]
GAMEPOD teszt: [link]
Egyéb magyar nyelvű tesztek: [link], [link], [link], [link], [link]
Külföldi tesztek: [link]
Gamerankings: 63.68 %

Képek a játékból:

Gameplay videó:

[ Szerkesztve ]

(#2) $p@rr0w válasza jer1cho (#1) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Majd ha 990,- lesz akkor fog ez a topic "felpörögni", mert ennyi pénzért ez arcpirító...

(#3) TheSilencer válasza $p@rr0w (#2) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

nem lenne rossz stuff ez, csak rossz idoben...

I ♥ my Pit bull

(#4) heihachi

heihachi
(PH! addikt)

Jó játék ez, gyakorlatilag egy akciófilm végignézésével egyenértékű (és nem is sokkal hosszabb :DDD ).

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#5) jer1cho válasza $p@rr0w (#2) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

4990.- Ft a Galaxisban, annyit szerintem simán megér a Limited, főleg ahhoz képest, hogy 1,5 hónapja jelent meg. Szerintem nem rossz játék. Eddig 4 pályát toltunk végig, érdekes. Tömény akció. Egyelőre hiányolom belőle az első rész változatos küldetéseit. (Juss ki a házból, menekülj meg, a tetőről lelógós rész, sniperes...stb.) Eddig igazából itt csak a "juss el A-ból B-be és közben írts ki mindenkit" típusú küldetések voltak. Co-op-ban toljuk, és nem rossz.

Szerk.: van valaki, akinek megvan a játék sima verziója, és/vagy a DLC? Mert a Limited mellé adott kód majdnem lefedi a 3 DLC-t, de nem értem, mert ugyanakkor az Achievementek (a DLC-sek) nem eéhetőek.

[ Szerkesztve ]

(#6) Def26 válasza jer1cho (#5) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

A PC verzióban vannak Achievementek?

Origin:attila4go

(#7) Sonja válasza Def26 (#6) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ejj, ezt te is meg tudtad volna nézni! ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#8) Def26 válasza Sonja (#7) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Igen, de ezek steam -es acsik vagy a "rendes" Microsoft féle? :U

[ Szerkesztve ]

(#9) Sonja válasza Def26 (#8) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Mivel a játék nem Live-os, hanem Steam-es (Steamworks), így természetesen Steam-es acsik. Ezért is látod feltüntetve a Steam-es oldalon! Ha Live-os lenne a játék, akkor a Steam-es oldalon se szerepelnének az acsik, lásd pl. DiRT 2! Két külön rendszer. ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#10) Def26 válasza Sonja (#9) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Ahham. Akkor ezt nem veszem meg. Pedig 5k az tényleg nem sok érte... :U

(#11) jer1cho válasza Def26 (#8) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amint látom te is ilyen Achievement *uzi vagy, mint én. Jó látni, hogy nem vagyok egyedül (meg G4ga is ilyen). :DDD

(#12) $p@rr0w válasza jer1cho (#11) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Jó ég nektek segítségre van szükségetek!

Amúgy nem rossz játék nem azt mondtam, hanem h annyiert éri meg megvenni mint az elsőt 990,-ért, 5k-t egyáltálán nem ér meg, coopban pedig minden jó/jobb, úgy már nehezebb objektíven értékelni. Ez 5k, egy ülésre végigjátszottam, tele van gagyi részekkel pl. a helikopteres, ráadásul csőjáték, konzolport is érezhető rajta...
Ehhez képest a 2000,-os játékaim: GTA sorozat, Stalker sorozat, May Payne sorozat pl. simán többet érnek, meg is vettem minden részüket, ergo nekem fele annyit ér maximum.

(#13) jer1cho válasza $p@rr0w (#12) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, néha segítségre van szükségünk, mert vannak többszereplős Achievement-ek...

A játékok, amiket felsoroltál, megjelenésük után 1 hónappal 8-12K-s kategórába tartoztak. Nem hiszem, hogy egy frissen megjelent játék árát egy 4-5 éves játék árához kellene viszonyítani.

Felteszek egy költői kérdést, nem kell rá válaszolni: ha annyira sz@r, ahogy írtad, és annyival több/jobb játék van, amitvel elüthetnéd az idődet, akkor - főleg, hogy nem fizettél érte - miért is vesztegetted az idődet azzal, hogy végigjátszottad?
Ezt sosem fogom megérteni. Szétfikázzuk, lesz@rozzuk, minden jobb, de azért végigjátszuk. Ráadásul egy olyan játékról beszélünk, amihez még demo is van. Utána meg büszkélkedünk vele, hogy pénzt nem adunk érte, de végigjátszottuk. Szerintem nem kell mondanom, hogy ez melyik csoport tipikus hozzáállása...

(#14) Def26 válasza jer1cho (#13) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Azért játszotta végi, mert ingyen volt vazzeg, há' nem érted..? :DDD

Te csak remélheted, hogy az Ő munkáját kicsit többre értékelik... és akkor megtanulja értékelni másokét. :U

(#15) jer1cho válasza Def26 (#14) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én a rossz indulatú fajtából vagyok, és remélem, hogy az ő munkájának az értékét is annyira tartják, mint amennyire ő ezt a játékot. ;]

Más:
Hogyhogy ezt is PC-re akartad megvenni? A Boxot már teljesen dobtad?

(#16) Def26 válasza jer1cho (#15) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Úgy döntöttem, hogy az fps szerű játékokat inkább PC -n erőltetem. A másik dolog meg, hogy most nincs boxom. Mindig csak tologatom a vételét, de erősebb bennem a zsidó véna és inkább gyűjtögetek. :DDD Szvsz kinectel együtt fogom megvenni egy pakkban.

Egyébként nekem nagyon tetszett a játék demója.

(#17) jer1cho válasza Def26 (#16) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem rossz a játék, sőt szerintem kimondottan jó, csak az első rész hangulatát elvesztette sajnos.

(#18) $p@rr0w válasza jer1cho (#13) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Te miről beszélsz? Én kihangsúlyoztam a játéknak azon részeit ami miatt szerinten nem ér 5k-t, nem "szaroztam". Hogyha 4-5 éves színvonalat se éri el helyenként akkor miért ne lehetne annyi idős játékokhoz hasonlítani? Azért jobb valami mert új?
Kipróbáltam, és olyan rövid volt h végigvittem véletlenül. Nem büszkélkedtem beírtam hogy tudd nem egy pálya alapján mondok véleményt mert akkor meg azzal jössz, ugye tipikus...? Pont annyira értékelem mások munkáját amennyit ér, nem véletlenül csökkentették le az árát két hónap után. A szar szót te használtad, én sose mondtam h ez rossz játék, vannak jó pillanatai, de nem nagyon értelmezted amit írtam...

(#19) jer1cho válasza $p@rr0w (#18) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ehhez képest a 2000,-os játékaim:
Ez gondololom 2000 Ft-os. Itt hasonlítottad össze egy x éves játék mostani árát egy új játék mostani árával.

Elkezdted a Demo-t, aztán véletlenül végigvitted a játékot? :F

Az, hogy neked 990 Ft-nál nem ér többet egy ilyen játék, azzal nem tudok mit kezdeni. Csak tudod az a gond, hogy, ha neked nem ér 5.000 Ft-ot a játék (ennyi az ára), akkor ne játsz vele. Játsz olyan játékkkal, ami 990 Ft. Ennyi.

(#20) JoolsNOS

JoolsNOS
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na tegnap steamen megvettem a játékot 4.99ért. Egy kérdés: a "durva" jelenetek mindig ki lesznek kockázva? Vagy azt ki lehet kapcsolni?

Győzött a sötét oldal...Pc helyett Xbox :D

(#21) Brutális eb válasza JoolsNOS (#20) üzenetére

Brutális eb
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mintha láttam volna uncensored patchet valahól.(csak akkor még nem volt meg a játék)
Ha megtalálod linkeld már nekem is mert így borzalom.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(#22) Agyzuzo válasza Brutális eb (#21) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Itt még fenn van: KATT

Elég idegesítő, ezzel szerencsére jobb. :)

(#23) ( V )

( V )
(senior tag)

kipróbáltam haverral co-op-ban: förtelmes az FPS 15-20as átlag a chapter 2ben pedig 10. szánalmas. szerintem a gépemen vajaskenyérnek kéne lennie: 2500K@4.4GHz; 8GB és 69502GB@900GHz...

ja a cenzúra patch linkre a Nod32 ugrik!

Galaxy S ► TsunamICS 2.2 | Devil2_0.94_VC_BM | 1100 OC/UV SmartassV2@smooth - noop | XDJV1 *test* | Nova Launcher Prime ◄

(#24) Agyzuzo válasza ( V ) (#23) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

A NOD mindenre ugrik. :) Nem kell vele foglalkozni, mindenre besír, ami file-okat módosít, márpedig ez a szerencsétlen patch másképp nem megy. :D

(#25) ( V ) válasza Agyzuzo (#24) üzenetére

( V )
(senior tag)

de már az internet oldalt se engedi betölteni :F

azért nevetséges hogy még single playerben sem megy el rendesen a játék...

[ Szerkesztve ]

Galaxy S ► TsunamICS 2.2 | Devil2_0.94_VC_BM | 1100 OC/UV SmartassV2@smooth - noop | XDJV1 *test* | Nova Launcher Prime ◄

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.