köszönöm, hogy megtiszteltél a vélemény nyílvánításoddal, sőt teljesen egyet tudnék veled érteni, ha - mint azt írtam is - a T. kolléga a kereső által kidobott összes felesleges régi nyitott topic zárását is kérte volna takarító-javító szándékkal, de nem így volt - és azt hiszem erre elég nehéz is magyarázatot adni, nem? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
tts
(PH! addikt)

VladimirR
(PH! nagyúr)
nem igazan 
en is mindig, csak az aktualisan eszrevett topicba ''kotottem bele'', amugy is halott topic-okat folosleges zarni, tobb okbol is:
-mer' halott ![;]](/dl/s/v1.gif)
-mert ha valaki esetleg hasznalja a keresot, akkor meg jol johet (altalaban ez a zarasi javaslat mindig uj, par hozzaszolasos topicnal fordul elo)

tts
(PH! addikt)

attól, hogy zárják, még a kereső kidobja a halott topicot is

bocs az eddigért - téma részemről lezárva de:
Eppur si muove
[Szerkesztve]

Loretto
(MODERÁTOR)
De mit ér el vele? Semmit, egyedül a fórumnak tesz jót. Hogy mod lesz azon meg kacagnom kell (bocs). Attól hogy még felhivja figyelmünket, nem jelenti azt hogy az ő meglátása szerint cselekszünk.
Soirée...

Azazello-
(senior tag)
azthiszem pont veled beszeltunk ugyan errol 1 hettel ezelott kb, mikor kerted, hogy fejtsem ki a velemenyeme bovebben, es akkor belinkeltem egy beszelgetest, ahol tobben is kifejtettek a nezetuket ezzel kapcsolatban es valami hasonlo kerekedett ki a dologbol, csak humorosan eloadva.. 
azt, hogy mi ertelme, nem tudom, de ugygondolom, hogy aki egy kicsit is nyitott szemmel jar a vilagban ( es a forumon) az lathatja, hogy sok esetben igenis nem mero joindulatrol van szo... 
az mas kerdes, hogy arrol kene, hogy szoljon, es vannak esetek, amikor arrol is van szo, de az ember mar csak ilyen, rogton a szart latja meg. 
[Szerkesztve]
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
- Privát
- 2005-07-16 21:39:11
A Starcraft könyvek c. topic volt most bezárva?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#957) Loretto válasza Winner_hun (#956) üzenetére
- Privát
- 2005-07-16 21:42:22

Loretto
(MODERÁTOR)
Jó lenne belesni a topicba. Nálam nyitva van.
Egyébként a ferraris topicról van szó.
Soirée...
(#958) Winner_hun válasza Loretto (#957) üzenetére
- Privát
- 2005-07-16 21:44:54
Tudom, szóltam is hozzá és azért kérdeztem, mert amikor elsőre próbáltam hozzászólni akkor az az üzenet jött, hogy Nincs meg a megfelelő jogosultságod Akkor ez miért lehetett?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
(#959) Loretto válasza Winner_hun (#958) üzenetére
- Privát
- 2005-07-16 21:56:06

Loretto
(MODERÁTOR)
Nem tudom. Hsz nem hiányzik belőle.
Soirée...

oregcsóka
(őstag)
Urak, mit jelent az, hogy bannolnak valakit?
És ha kiirja azt a szöveget, hogy ''a tag hozzászólási jogait átmenetileg felfüggesztettük'' az meddig tart?
Van ilyen időszakos kitiltás, meg végleges is van?
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

netliba
(újonc)
Kedves Kalandor! Semmi problemam azzal amikor torlitek a topicot amit mar duhbol hoztam letre, hogy kedves nyusziful (I_Am) miert kap szabad kezet...? rakerestem hogy verbatim a kulonfele topicocban, es egyiknek sem az volt a lenyege hogy KAMUk vannak az orszagban... nah ezert nyitottam egy topicot !!! Kamu verbatim a hazai piacon !!! nevvel ha lyol emlexem... azthiszem ez valamivel fontosabb topic mint az eladnam a 12db verbatim akarmimet meg uly gazdat keres ilyesmi... szoval bocsi a csomo topicnyitogatasert de azt ugy gaznak tartom hogy elozetes figyelmeztetes nelkul volt topic nincs topic es raadasul szvsz ez a tema megerdemelne egy salyat topicot amig aktualis (remellyuk nem sokaig...) velemeny?
Őőő... Nem látom át teljes mélységében a problémát verbatim ügyben. Ha tényleg így van lehet vmi figyelmeztetést kirakni, de I_Amnak valójában szabad keze van 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

netliba
(újonc)
hlya es Esmein koszi a linket! amugy tudom hogy az orszag tele van korrupt emberekkel dolgokkal es rohadtul bant hogy mar itt sem irhatok le barmit amit fontosnak velek... vagy beirhatom egy nem konkretan errol szolo topic 8637. hozzaszolasakent... hat az aztan a figyelem felkelto... nah mindegyis... csak csalodtam ebben a forumban is illetve nem is magaban a forumban hanem...
Ha bannoltak valakit az azt jelenti hogy nem tud belépni a PH!-ra. Igazából nincs időszakos bann (nincs automatizált időkapcsoló). Szóval addig van rajta a user-en amíg le nem vesszük róla.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

netliba
(újonc)
ezt szerettem volna tenni... figyelmeztetni az embereket! megpedig oly modon ha rakeres a verbatim szora valoszinuleg ugyebar lemezekert teszi, akkor egybol lasson egy linket ahol eszreveheti hogy ovatosnak kell lennie...
Már ne is haragudj, de ez itt nem a nemzeti kisszines, hogy hirdetésben keltsd fel az ország figyelmét.
Egyébként várjuk meg (szerk.
Kalandort is, hogy megtudjuk miért zárta a legelső topicot. De mindezt majd csak a reklám után
Addig pihi-nyugi, reggelizz meg meg ilyesmi 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

netliba
(újonc)
igy igaz, csak sztem ezen az oldalon fel lehet hivni emberek figyelmet hogy esetleg Ok ne lyarlyanak rosszul... nem rosszat akarok nekik hidd el... vegulis feladhatok hirdetest aproneten is de nem az en dolgom... csak szolni akartam...
az előzményeket nem láttam, szólni nem tudok 
csak azt láttam, hogy egy GYEREKES, értelmetlen, sárdobálós topicot nyitottál. én azt moderáltam.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

netliba
(újonc)
nyugis vagyok, csak kb ugy lyott le hogy Ot nem erdekli hogy az emberek szarul lyarnak mert megvesznek valamit ami nem is az mint aminek latszik... tehat nem hagyta hogy felhivlyam a figyelmet egy olyan linkkel amin minden info fenn van... mar reggeliztem es nyugis vagyok de azert koszi a tippet :o)

netliba
(újonc)
ezzel egyetertek es azt a topicot nem hosszueletunek szantam! Veled np! :o) engem csak felduhitett az alap kiindulo eset... eletembe eloszor topicot nyitok hogy felhivlyam az emberek figyelmet arra hogy veszely van mert hamisitott lemezeket arulnak erre se szo se beszed torolve a topic... nincs tobbe... nem az volt hogy szolt hogy ezt nem kene nem itt kene vagy valami... ezen haborodtam fel...
I_Am leírta, deked hogy a DVD tapasztalatok topicban már szó van az említett dologról.

netliba
(újonc)
igen az altalam nyitott masodik topicban... az elsoben ott dumaltunk eppen par emberrel... erre irnek valamihozzaszolast es abszolut nincs topic... az egy kicsit meleg volt... a masodiknal leirta mit miert... valoban... alairom... de en mar az elsonel felrantottam magam...

netliba
(újonc)
szvsz tok korrekt lett volna az elso topic bezarasa ha annyit ir hogy figy van masik topic ez es ez itt es itt ahol mar vitatlyak a kerdest, ugy velem nem erdemel kulon topicot terlyetek at arra a topicra es fel oran belul ezt bezarom torlom valami adik dumallyatok ki magatokat... ha ezt irlya aztmondom igenis kapitany ertettem!

netliba
(újonc)
mindegy vegulis... tanulsag: senki ne proballya felhivni embertarsai figyelmet valami rosszra egy figyelemkelto uly topic letrehozasaval hanem hagylya a francba, kispista meg hirdesse nyugodtan uly topicban a 12 ulyrairhato cdlyet az lyooo... koszonom mindenkinek a figyelmet meg ilyesmi...
Most már nem is fogsz csípni az tuti. Nem igaz, hogy nem lehet felfogni azt, hogy ilyesminek nem kell külön totyik, főleg nem ha a hozzáértő és ezzel foglalkozó emberek már beszélgetnek róla egy másik totyikban, SŐT még egyikük át is jön és megírja Neked.
Elsőnek töröltem a totyikodat (mert látszott elolvastad Dodi72 hozzászólását és még válaszoltál is rá, TEHÁT már tudatában voltál hol a helye a dolognak, de Te mint írtad _saját totyikban akartad hírdetni az igét_)
Második totyikodban is írtam mielőtt zártam, hogy fáradj át a dvd lemez tapasztalatok totyikba.
Harmadikban már figyelmeztettelek. (ne vedd személyeskedésnek)
Most jött ez a totyik.
Bye.
szerk: ja és a végére kérésednek megfelelően egy foto: Bővebben: link de az adataimnál megnézheted a többit is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mulass lyól. 
Ezt irtam a már zárt totyikba, de ide is becopy-zom.
A témához kapcsolódva, tudod hányféle hamisítvány dvd létezik? Rosszabnál rosszabb minőséggel? Na nyissunk nekik 100 totyikot, főleg ugy, hogy ezekről is szó esik a dvd lemez tapasztalatok totyikban. Gratula, géel & háef. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

oregcsóka
(őstag)
Köszönöm szépen, így már értem. Bár gondolom akkor nemigen volt arra példa, hogy valakiről egy idő után levettétek a bannt? Mert gondolom, /ahogy olvasom a fórumot/ az illető ilyenkor új nicknéven regisztrál, és azon fut tovább, tehát lehet hogy nem is tudja, hogy a régi neve fel van szabadítva? 
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/

Loretto
(MODERÁTOR)
Aki jogosan megkapja a bant, arról nem lesz leszedve.
Soirée...

VladimirR
(PH! nagyúr)
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
hasznald egeszseggel

b14
(őstag)
A legoffabb off, ami létezik: Parcit lehetne bannolni?
Tök békével mondtam, ne legyen belőle bajom, ha lehet.
''...de a konfigjából kiindulva, nem hiszem, hogy 40 éves családos ember lenne...'' -- by Slax
Mint felhasználót, nyilván bármelyik moderátor bannolhatja.
De te vagy egy beteg elme vagy, vagy nagyon ráérsz.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

VladimirR
(PH! nagyúr)
nem, nem banolhatja (legalabbis ha moderatort nem lehet, gondolom hazigazdat sem)
Bocs, hogy új hsz, de sokáig tartott, mire visszaolvastam, és közben lejárt az időlimit.
Vladi: gondolod ennyi elég lesz? 
ps: csakazértsem írlak be a ph! aranyköpésekbe...

Re #981: erre nem gondoltam, bár logikus.
p
[Szerkesztve]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Ez ki lett próbálva? Csak mert elméletben tudok bannolni moderátort, házigazdát, sőt magamat is, a gomb ott van.
"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

VladimirR
(PH! nagyúr)
ugy remlik igen

Viktor77
(MODERÁTOR)
Nyomj rá, úgyis van utána egy megerősítő kérdés.
Mindenesetre én nem próbálom ki Parci-n. 
Bazinga!

oregcsóka
(őstag)
Ok, köszönöm, most már világos. 

Lord Zero
(PH! addikt)
látom kimoderáltatok egy hszt innen: Bővebben: link
nem volt már alkalmam elolvasni, csak a feladót láttam, ebből következtetek az egykori tartalomra
figyelem: nem fellebezni akarok, hanem tanulni:
tényleg wareznak minősül az, ha egy meg nem jelent dvd esetében, az adott filmet vki bedigitalizálja (természetesen nem üzleti/kereskedelmi céllal)??
nem az lenne a warez, ha az adott film megjelent volna dvdn, és vki nem az eredetit árulja, hanem egy x-száz forintos copyt/rippet?
fogalomzavarban vagyok..segítsetek
(és ezen algoritmus alapján a south parkos és a sorozatos topicokat le kellene
darálni??)
nem, mindegy

Agyzuzo
(PH! addikt)
Igen, ez érdekes kérdés, már csak azért is, mert azért nem jelent meg nálunk, mivel egy kiadónak sincs meg a joga, hogy forgalmazza, így viszont nem is károsítasz senkit azzal, hogy másolod, hiszen nincs kit. Az egész lóg a levegőben.

Lord Zero
(PH! addikt)
megjelent, csak vhs formában, ez változtat vmit a jogálláson?
ha ezt vki bedigizi (és netán odaadja vkinek, akinek nincs video-, csak dvd lejátszója - viszont nem megy ki vele az ecseri útra!), akkor warezol?
szerk: de hülye vagyok, neked magyarázom, miközben épp tőled tudom, h csak vhsen van
- elnézést
[Szerkesztve]
nem, mindegy

Lord Zero
(PH! addikt)
hm? 
grafiqs?
csupán a jövőbeni miheztartás végett..
nem, mindegy

Agyzuzo
(PH! addikt)
De a VHS meg a DVD kiadás joga is más kiadónál van. Vagy olyan is előfordult már, hogy megjelent a film VHS-en, időközben meg a kiadó csődbe ment (pölö Flamex), ezért DVD-n már nem jött ki (vagy kijött, de már nem árusítatják). Akkor viszont megint ott tartunk, hogy a film jogdíja lejárt (a kiadó meg nem újította meg, mivel csődbe ment), nem tartozik egy kiadóhoz sem itthon.

Lord Zero
(PH! addikt)
a tévében leadnak egy filmet, amit vki felvesz a házi videorecorderével (ennek már ugye gyanús szaga van), majd kölcsönadja a haverjának, h nézd meg, mer kurvajó - hoppá, warez?
pl ezután szó sem lehet róla, h a videokazettákat bedigitalizáljuk, és dvdre vigyük (miközben tudván tudjuk, h sokkal jobb lenne az adattárolás, és azt is tudjuk, h ezt mindenki tudja), vagy ha igen, mélyen hallgassunk róla, mert ez vmi elvetemült bűnt idéző merénylet..?
nah, ezt a túlérzékenység véltem felfedezni a kérdéses topicban, és ezért bátorkodtam volt megtudakolni egy moderátori véleményt a dologról
(nem az én hszomat moderálták, de ettől még érezhettem jogtalannak a dolgot, nem?)
szerk> ehh, egy (amúgy máskor igen megfontoltan cselekvő) mod, úgy érzem, most túl hamar/hirtelen döntött és ítélt, kábé ennyi
napísz, mert úgysincs rá magyarázat 
[Szerkesztve]
nem, mindegy

Agyzuzo
(PH! addikt)
VHS ripben nekem is megvan valahol, sőt, anno a DVD rip alá bevágtam az HBO-ról felvett szinkront is, csak fingom nincs már hol van (jó 1,5 éve volt). A TV-ből felvettel elvileg semmi gond, nem írják ki előtte, hogy tilos rögzíteni, szóval... 
Mindegy, előbb-utóbb megjelenik nálunk is, mert kezdenek kiadóra találni az eddig elveszett filmek (lassan, de biztosan, minden évben megjelenk 10-15 ilyen). Van egy tippem, hogy nálunk a Budapest Film, vagy az SPI fogja kidobni, ha kidobják, szóval az ára sem lesz vészes.

khalox
(őstag)
Igazából ez a téma itt a PH!-n már régóta technikai kérdés, nem pedig elvi
, értem ez alatt, hogy a dolog technikáját és a hozzátartozó programokat szépen kitárgyalhatod, ám azt, hogy konkrétan mire használod a gagyi DVD-t, videófájlt, <akármit>, azt nem.
A moderátorok nagy részének meg fogalma sincs az egészről. Hallott/látott valamit, oszt vetődik... mert mégis jobb a békesség (bocs).
[Szerkesztve]
Khalox's Trainsim - http://web.axelero.hu/khalox

Declare
(senior tag)
Hi!
Ha jól tudom ide lehet írni ha valkinek problémája van a moderálással.
Loretto nevezetű moderátortól szeretném megtudni miért törölte a hozzászólásomat a ''Geforce 7800 gtx ek újak eladók'' nevű topic ból?
Pontosan nem tudom idézni mit írtam de valmi hasonló volt:
'' Vicces volt végig olvasni a topicot 
Amúgy up a kártyának, mert tényleg fain.
Ennyi pénzt kártyára kiadni kinek éri meg, hol lehet kihasználni?
''
Valami hasonló volt.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Ez az én olvasatomban elég értelmetlen hsz egy piacos topicban.
A 7800-as szakmai topicban elfér, de itt nem.
Bazinga!

Declare
(senior tag)
Én meg azt hittem arra találták ki az off topicot, ha valami nem kapcsolódik szorosan a témához, de valakit egy 1-2 hozzászólásos válasz ''kielégít'' akkor lehet ezt használni.
Mind1, igazából nem szeretnék vitázni, egyszerűen csak felkaptam a vizet, amikor visszatértem a topicba megnézni az esetleges hozzászólásokat és akkor azt találom, hogy egy moderátorn ''beosztású, ''''nagy'''' '' ember kitörölgeti a neki nem tetsző irományokat és játsza az eszét, ''Ha észreveszem a ''nem oda illő dolgot'' akkor mindenki sejti mi lesz a vége....''

És thx a választ

Viktor77
(MODERÁTOR)
Tudod mit mondok erre?
Menj el egy valós piacra és ahol látod, hogy egy vevő épp vesz valamit, állj oda és szólj be jó hangosan, hogy ''Ennyi pénzt .....ra (amit épp vesz a vevő) kiadni kinek éri meg, hol lehet kihasználni?'' Aztán figyeld a reakciókat.
Amúgy meg, nem neki nem tetsző hsz-ek, hanem a topicba egyáltalán nem illő hsz-ek. Amik így ugye törlendőek, akár előzetes figyelmeztetés nélkül.
Ha meg az első törlés után nem kapcsol az illető, hogy esetleg nem véletlenül lett törölve a hsz-e, akkor magára vessen.
Bazinga!

shift+ő
(senior tag)
Ezt miért moderáltátok ki?
Bővebben: link
voda33hét387öt