az a baj, hogy az utobbi idoben nem csak minden 5. hozzaszolas flame, hanem abban a topicban, szinet kivetel nelkul mind
eleg sokan csak olyan post-okra voltak ott kepesek, hogy ez szar, ezek minde senkik - mindenfele indoklas nelkul, s meggyozodesem, hogy legtobben mindossze azert, mert nem szeretik az adott mufajt (, holott lehet, hogy az amit ok hallgatnak, meg tavolabb all a zenetol)
ez imho minden, csak nem ertelmes parbeszed, amit meggatoltak
''ezt hívják diszkriminációnak.
Régen PH!t nagyon nem az ilyen dolgok jellemezték...''
sajnos erre halad a ph, es nem a vezetoseg, rendfentartok hibajabol (hacsak a tul laza szabalyozast nem tekintjuk annak)
regebben pl senkiben felk nem merult volna, hogy korlatozzuk az ujoncok topicnyitasi lehetosegeit, s nemreg megis nyilt ennek egy topic
Divot: a vita jo, es szeretem is a topicjaidat, mert bar faradtgoz (ezt nem szemrehanyaskent irom bele, csak sokan azt hiszik minden faradtgozos temat ki akarok irtani) igenis erdekes kerdeseket vetnek fel, amikrol lehet beszelni, vitazni, s lehet beloluk okulni (es volt az emlitett kettotol tobb is
)
viszont ez a tegnapi az elso patr post utan ertelmet gvesztette, mert nem vita ment benne, hanem kb az, amit fentebb irtam
-ez szar, ezek senkik
-nem, ez isteni jo - te vagy egy senki
-...
sajnos...mert engem pl erdekelt volna egy-ket komoly velemeny (egy volt, Toled), hogy mi is a baj az elektronikus zenevel (na jo, ez igy vicces, mert manapsag egyre kevesebb az olyan zene, ami nem elektronikus, de azert ertitek, ugye? szoval techno, house, ilyenek....mi veluk a baj)