Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#901) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Mar meg akartam vmerre kerdezni hogy KergeHangya merre kobaszol /Volkovy/ erre veletlenul beleakadtam vhol a nikjebe es latom bann??? Mit csinat mar ennyi ido utan???

udv

neduddki

mod: Gambit: 3W ne felejcsddddd!!!

[Szerkesztve]

a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

(#902) Cathfaern válasza neduddki (#901) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ő kérte magára a bant.

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#903) neduddki válasza Cathfaern (#902) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ezzel probal leszokni a ph-rol???:- )))
Ez jo teccik:- )))
koszi

udv

neduddki

mod: boccanat mea culpa...... elrontottam:- ))) lekkozlelbb jobben gfigelek,,, kocc a figy...:- )))

[Szerkesztve]

(#904) Cathfaern válasza neduddki (#903) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igazából leszokott már jópár hete (talán hónapja?) kérte azóta se látjuk...amúgy figyelj oda mert ebben a hsz-edben egy darab hiba sem volt :D

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#905) VladimirR válasza Cathfaern (#904) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

teccik

(#906) neduddki válasza VladimirR (#905) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Ezzel mi bajod van asztet ugy kjell irni:- )))

udv

neduddki

(#907) Gambit válasza neduddki (#901) üzenetére

Gambit
(őstag)

Uhh, gondolkodnom kellett egy csöppet, mire rájöttem, hogy a TFT-re gondolsz. :D

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#908) neduddki válasza Gambit (#907) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Es mi volt a smok amit emelgettel???

udv

neduddki

(#909) Gambit válasza neduddki (#908) üzenetére

Gambit
(őstag)

Úgy emlékszem, az abortuszról szóló topicban is kiborított pár embert. Én nem írtam bele, de ebből is volt balhé akkoriban.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#910) Digital válasza Cathfaern (#902) üzenetére

Digital
(PH! addikt)

Jól látom:Y:Y:Y Volkovy bannolva lett? (önként:F)

"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!

(#911) Cathfaern válasza Digital (#910) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jah. Csak nem értem mit kell ezen ennyit csodálkozni :U

VladimirR:
Neduddki-nál az már nem is számít hibának :D

(#912) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Halihó Batman !

A moderációd jogos, a topic zárandó! Bővebben: link

Viszont ilyenkor érdemes lenne ezt is Bővebben: link megadnod, ugyanis a problémáját szerintem csak időszakosan lezártad, de nem oldottad meg. Újból jelentkezni fog neki.

Előre is köszönöm.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#913) Batman válasza liksoft (#912) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Ezt a topicot nem ismertem , a címe miatt nem is akadtam rá, de ezt is linkelem most neki.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#914) liksoft válasza Batman (#913) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Köszönöm, remélhetőleg így már kerek lesz számára a labda.

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#915) Fade_Away

Fade_Away
(őstag)

Bővebben: link
Régen sokkal fáradtabb témákról jól lehetett beszélgetni és senkit se zavart, hogy ütköznek a vélemények, minden 5.hozzászólás flame....

Mostmeg fáradt gőz témák zárnak be sorra pedig semmi logikus okot nemlátok arra, hogy mértkell őket zárni.
Elfogadnák (leginkább I_AM) től egy pár soros magyarázatot.

(#916) tiv83us válasza Fade_Away (#915) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igaz en nem I_Am vagyok, de annyit szeretnek hozzafuzni, hogy az regen volt, most meg most van.
Tul sok a felesleges, flame-kelto topik, ennek probalunk elebe kerulni. En vegigolvastam a topikot es megmondom oszinten en is zartam volna, mert amit kellett azt kitargyaltak az illetekesek, a tobbi meg nem hianyzik a forumra...

Hold the line!

(#917) Fade_Away

Fade_Away
(őstag)

btw ha lehet ''Nagy OCZ topic''Bővebben: link, ''Nagy ecs k7s5a topik''Bővebben: link, ''Nagy Oakley Topic''
akkor mért nem lehet nagy corsair topic ezt is igazán elmondhatná nekem vki.

Corsairost zárjátok ilyennel, hogy ''Én ugy gondolom hogy ez egy elég nagy és jó topic ahol ennek tökéletes lesz:Bővebben: link''

ezt hívják diszkriminációnak.
Régen PH!t nagyon nem az ilyen dolgok jellemezték.....

(#918) Fade_Away válasza tiv83us (#916) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

ez netes forum mindig olyan volt, lesz, hogy minden 5.hozzászólsá flame.
na és kit zavar ez net amióta megcsinálták ígyvolt, ígylesz.
az viszont sokakat zavar, hogy mert Flame zárjuk evvel az értelmes párbeszédet is meggátoljátok.

rohanok dolgozni

[Szerkesztve]

(#919) Loretto válasza Fade_Away (#918) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Flame kit zavar?: talán aki próbál figyelni a színvonalra.

Soirée...

(#920) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mint elkövető, csak annyit jegyeznék meg, hogy minden, vitára bocsátott témának a vita a célja. Tehát... :U

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#921) Esmein válasza Fade_Away (#917) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy tudtam azt a topicot nyitva hagytuk Batmannel. Nézem ki zárta és beszélek vele, önhatalmúlag nem bírálunk felül senkit :)

Helyesbítek: Jó az a topic ahogyan van, a topicnyitó hozzászólás nincs túlerőltetve. Nézd meg az OCZ-nek milyen topicnyitója van.

divot: Neked jó sok ilyen topicod van, elég fárasztó mindben védeni az ember álláspontját, mert előbb utóbb tuti, hogy valaki sértő kijelentést tesz bennük ;)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#922) divot válasza Esmein (#921) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Három van, illetve már csak kettő: a metroszexuális férfiakról szóló, meg a szcientológusos. Valóban elég hamar személyeskedni kezdenek a mélyen tisztelt fórumtársak, ettől függetlenül minidg nagy érdeklődéssel olvasom mások véleményét, mert sokszor az ellenvélemények ''leküzdése'' tereli helyes irányba az embert.

[Szerkesztve]

(#923) Esmein válasza divot (#922) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is szeretek vitázni, meghallgatom a másik véleményét is, de nagyon sokszor a fanatizmus a baj és az ilyen topicok vonzzák a fanatistákat :(

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#924) divot válasza Esmein (#923) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez kétségtelen. Viszont a talpon maradt két totyikból rengeteget ''tanultam''.

(#925) VladimirR válasza Fade_Away (#918) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

az a baj, hogy az utobbi idoben nem csak minden 5. hozzaszolas flame, hanem abban a topicban, szinet kivetel nelkul mind
eleg sokan csak olyan post-okra voltak ott kepesek, hogy ez szar, ezek minde senkik - mindenfele indoklas nelkul, s meggyozodesem, hogy legtobben mindossze azert, mert nem szeretik az adott mufajt (, holott lehet, hogy az amit ok hallgatnak, meg tavolabb all a zenetol)
ez imho minden, csak nem ertelmes parbeszed, amit meggatoltak

''ezt hívják diszkriminációnak.
Régen PH!t nagyon nem az ilyen dolgok jellemezték...''

sajnos erre halad a ph, es nem a vezetoseg, rendfentartok hibajabol (hacsak a tul laza szabalyozast nem tekintjuk annak)
regebben pl senkiben felk nem merult volna, hogy korlatozzuk az ujoncok topicnyitasi lehetosegeit, s nemreg megis nyilt ennek egy topic

Divot: a vita jo, es szeretem is a topicjaidat, mert bar faradtgoz (ezt nem szemrehanyaskent irom bele, csak sokan azt hiszik minden faradtgozos temat ki akarok irtani) igenis erdekes kerdeseket vetnek fel, amikrol lehet beszelni, vitazni, s lehet beloluk okulni (es volt az emlitett kettotol tobb is :))
viszont ez a tegnapi az elso patr post utan ertelmet gvesztette, mert nem vita ment benne, hanem kb az, amit fentebb irtam
-ez szar, ezek senkik
-nem, ez isteni jo - te vagy egy senki
-...
sajnos...mert engem pl erdekelt volna egy-ket komoly velemeny (egy volt, Toled), hogy mi is a baj az elektronikus zenevel (na jo, ez igy vicces, mert manapsag egyre kevesebb az olyan zene, ami nem elektronikus, de azert ertitek, ugye? szoval techno, house, ilyenek....mi veluk a baj)

(#926) divot válasza VladimirR (#925) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Háj!

Semmi baj nincs az elektronikus zenével, jómagam gigantikus Kraftwerk-rajongó vagyok, órágki elhallgatom, hogy két hangot prüntyögnek, miközben három vasat vernek. :DDD

Itt nem is ez volt érdekes számomra, hanem az a jelenség, hogy a koncert fogalma miként alakult át (legalább is ebben az egy számban, amit én láttam). Mert ugye itt nincs a klasszikus koncertfelállás, tehát a zenekar/zenész-közönség kettős. Hogy is mondjam: az fogott meg a dologban, hogy itt ez a DJ, aki nagyon jó valószínűleg a műfajában, de ez a műfaj mégis az eddigi zenei stílusok közül az, amelyikben a legkevesebb az ember része, a közönség mégis úgy örjöng, mint például egy AC/DC koncerten. Vagyis a közönség örjöngése minimum annyira a DJ-t kiszolgáló tehcnikának szól, mint magának az előadónak.
(Nagyon nehezen tudom megfogalmazni az érzésemet ezzel kapcsolatban, de már tegnap óta is tisztult valamennyit.)

(#927) VladimirR válasza divot (#926) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

igen, ertettem mire gondolsz, mi a problemad, de egy koncertre orjongeni megy az ember - ha egy villanyoszlopn lesz egy szal hangszoro, lesznek, akik majd annak az opszlopnak fognak csapolni (s ilyen sellegu zenere sajnos a tobbseg nem tisztan megy - pedig csak a zene is tud extazist okozni)
nem is ezzel volt a gond, Te szepen, osszeszedve leirtad a gondolataidat, kerdeseidet (mint irtam, szeretem az off temaju topicjaidat, csakugy, mint pl guga topic-jait (amik teljesen elborultak neha)), sokkal inkabb azzal, hogy ezt szinte egyedul tetted... :(

[Szerkesztve]

(#928) Fade_Away válasza VladimirR (#925) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

''regebben pl senkiben felk nem merult volna, hogy korlatozzuk az ujoncok topicnyitasi lehetosegeit, s nemreg megis nyilt ennek egy topic''

Erre a topicra gondolsz? Bővebben: link

Csak mert ha szerencsétlen topiccimmel, nyitósorral is de én nyitottam. :D

Egyébként ezt a topicot is zárták 2hete, mután már 6hónapot és 1200+hozzászólást megélt.
Indoklás:''ugylatom, hogy ilyen topicra nincs szukseg.''
No Comment.

Lassan már semmiről sem lehet itt vitázni mert vmelyik moderátor ugyis úgygondolja, hogy ''ugylatom, hogy ilyen topicra nincs szukseg'' vagyhogy túlsok a flame aztán close.

(#929) Fade_Away válasza divot (#926) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

régen ugyanennyi flame között engedték, hogy megvitassunk dolgokat mostmár nem. Ezvan.
várom, hogy bezárják a PH!olitikát az tényleg csak egy überflame topic. :DDD

(#930) I_Am válasza Fade_Away (#915) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Zsíros kenyér, Koncert kritizálás (vagy nem koncert mind1) egy olyan tagtól aki tisztában van a dolog miértjével, csak szvsz beszélgetni akar vmiről. Nekem mostanában ez jön le. Aztán ugye a vitás szituációk amik elviszik a totyikot más irányba, sok felesleges hozzászólással bővítve a totyikot.

Egyet nem értek, ha tényleg kiváncsi valaki valamire, akkor azt miért nem ott kérdezi meg ahol aktualitása van, ténylegesen a Progressive House totyikban, vagy a másik techno-s totyikban? (melynek a címére jelen esetben nem emlékszem)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#931) divot válasza I_Am (#930) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A zsíros kenyér gét valóban hiba volt, szánom-bánom a bűnömet. :U

A DJ-s totyikért viszont igenis vállalom a felelősséget, és sajnálom, hogy számodra csupán ennyi csapódott le belőle. Lásd VladimiR - aki korántsem a Fáradt Gőz híve - is megértette, hogy miről akart ott szó lenni.

(#932) I_Am válasza divot (#931) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is értem miről akart ott szó lenni, csak azt nem, hogy Te miért nem érted ezt a ''jelenséget'', mikor mint irtad Kraftverket hallgatsz. Nem 1 koncertet adtak Ők is, egyiket nem is olyan régen. Csak annyiban különbözik, hogy Ők kiálltak szintetizátorral, meg samplerekkel a szinpadra és ugy prüntyögtek. Jelen esetben meg a DJ játsza és keveri össze esetleg az ő zenéjüket (vagy annak egy feldolgozását) melyre a hallgatóság táncol. (kraftverke nem táncoltak, bele ne köss :D)

Koncert - Egy olyan zenei rendezvény melyen előadók számaira lehet táncolni, zúzni, akármit. Különböző műfajokban különböző előadásmódokban. Számomra ennyire bonyolult össz-vissz az egész.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#933) divot válasza I_Am (#932) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Számomra meg nem. (Egyébként én táncoltam a Kraftwerkre a koncerten, persze csak úgy robotosan. :DDD)

A szintetizátoros zenélésben is még több az emberi, amint a gépi, és ezt az arányt borítja föl a DJ. Ezért (már-már) filozófiai kérdés az, hogy egy DJ ''koncertjén'' kinek, vagy minek csápol tulajdonképpen a közönség? Az embernek vagy a technikának?

(#934) I_Am válasza divot (#933) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A keverési technikák, és egyéb trükkök teszik jellegzetessé ezeket a ''koncerteket''. Aki ezt a fajta zenét szereti és hallgatja, az hallásból megmondja ki keverte a zenéket össze. (és ezeken a koncerteken is használnak samplereket hasonlóan a Kraftverkhez)

Az arányokról pedig felesleges úgy érzem vitázni, mert más műfajú a zene.
Én még mindíg tartom, hogy a koncertet nem az előadási stilus adja meg hanem az előadó (jelen esetben a Dj.) a közönség és a zene.

(#935) divot válasza I_Am (#934) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ebben többet látok, de tényleg nincs értelme erőltetni. :)

(#936) steve@prhw válasza I_Am (#934) üzenetére

steve@prhw
(őstag)

Itt él tovább a topic? ;)

[semmi-köze-hozzá-de-azért-filozofálós ON]
Az off-huszárok nékül egész értelmes vita folyik itt a témában. Lehet, hogy az eredeti topicban egy ''figyelmeztetés'' elég lett volna...
[semmi-köze-hozzá-de-azért-filozofálós OFF]

''Egy bármilyen Annál jobb hogy új és Fényképezős!'' by Rolabola

(#937) I_Am válasza divot (#935) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha tényleg érdemi válaszokra vagy kíváncsi, akkor javaslom kérdezd meg a srácokat a Progressive House totyikban, hiszen Ők azok akik átélik ezeket a dolgokat és belülről látják az egészet. Érdemben szerintem Ők tudnának a legértékesebb válaszokkal szolgálni.

(#938) divot válasza I_Am (#937) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy is mondjam: ez egy tisztán elméleti fölvetés, amihez nincs szükség a résztvevők véleményére, mert nem az a lényeg, hogy mit érez egy rajongó az úgynevezett koncert közben, hanem hogy meddig koncert egy koncert, és mettől kezdve kellene másnak tekinteni. Az én fejemben ez egy háromszög: a közönség-zenész(ember)-zene egysége. És ebben az új helyzetben a háromszög egyik sarkával, tehát épp az emberi tényezővel van egy kis bibi, ami azonban láthatóan a legkevésbé sem zavarja a közönséget. Ezért érdekes.

[Szerkesztve]

(#939) VladimirR válasza Fade_Away (#928) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

igen, arra a topicra celoztam, es igen, tudom, hogy Te nyitottad (pont ezert irtam, valaszul az elnyomasos gondolataidra ;]
egyebkent tudom nagyon jol, hogy szerencsetlenre sikeredett mind a cim, mind a nyitopost, vegigkovettem a temat, sot, eleg aktivan irogattam is bele
es azt kell mondjam, sajnos teljesen jo0gos volt annak a topicnak is a zarasa mert egy-ket onelegult barom nem lat tul a cimen, s habzo szajjal tepi magat a ''jogait'' kovetelve
es igazad van, lassan tenyleg semmirol nem lehet mar beszelni, mert az elmult par evben felborultak az aranyok, es sokkal szigorubb kezzel kell (s helyenkent meg szigorubban kellene) fogni a gyeplot a faradt gozben

I_Am: imho meg az sem baj, ha ''csak'' veszelgetni akar, nincs kerdese, hisz a tema ertelmes, s a velemenyet is megosztotta....a baj az, hogy a sok elmebeteg kis kocsog miatt (nem, nem a moderatorokra celzok), mar ezek a topicok sem fernek at a rostan....persze ez ellen nem sok mindent tudtok csinalni :(

Divot: szerintem a koncertnel az a lenyeg, hogy meglegyen az altalad, es I_Am altal is emlitett 3 osszetevo, s nem az, hogy milyen az a zene, hogy hogyan tancol a hallgatosag, vagy hogy az eloado penget/dobol/klimpirozik/trombitazik-e, vagy eppen felkesz (esetleg teljesen kesz) zeneket kever egymasra
de ez teljes mertekig nezopont kerdese

(#940) Batman válasza Fade_Away (#917) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Nézd meg ezt a topicot.
Most nézd meg amit te linkeltél és hasonlítsd össze két első post-ot.
Azon is múlik ki hogyan indít.Ami nyitva maradt topic az egy tömör összeszedett lényeges infokat tartalmazo postal kezdördött.És adunk neki egy esélyt ha így is folytatódik akkor hosszu életü lesz ,de ha nem az is zárva lesz.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#941) neduddki

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

Mijjen jogosulcsak kell hogy a moderatort keresek totyikba tugyak irni??? /ertelmetlenul nezo elvonogato sarga ize a vegen:- )))/
na mind1 akkor ide irom: ebbol vki az egyiket legyen szives kibyirni: Bővebben: link
koszi

udv

neduddki

Valaki véletlenül zárta, kinyítottam és a hsz-t töröltem. - Batman

(#942) Atlantis válasza neduddki (#941) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Bárki írhat oda.

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#943) neduddki válasza neduddki (#941) üzenetére

neduddki
(PH! nagyúr)

HI!

KOszi:- )))

udv

neduddki

(#944) gregorik

gregorik
(senior tag)

arról nem tehetek, h néhányan offolni jártak ebbe, attól még jónak indult :F

(#945) tts

tts
(PH! addikt)

Én még nem igazán (igazán nem :B) reklamáltam itt, de most megkérdezném:

A Jim Tonic nevű fórumtársunkat miért zavarta ez a topic? Lenyűgözne, ha megtisztelne valami értelmesnek tűnő válasszal, ami szernitem elég nehéz lesz, mivel ő ráadásul belinkelt néhány élő topicot, amelyekben még az utolsó hsz is több éves - miért nem azokat záratja be először, ha már ilyen buzgó? :F

Amiért szólok - nekem az ilyesmivel az a gondom, hogy arra emlékeztet, mintha ülnék egy kávéházban néhány emberrel és beszélgetnénk, a tulajt nem zavarja, erre bejön valaki az utcáról és azt mondja, üljünk már át egy másik kávéházba, mert neki nem tetszik, hogy itt vagyunk.

Szóval, ha egy mod dönt így magától - egy szó sem esett volna - de akárki csak úgy minek szól bele? Unatkozik? Jópont? :F

(#946) gregorik válasza tts (#945) üzenetére

gregorik
(senior tag)

dettó ugyanez a kérdésem, csak egy másik moddal kapcsolatban..:U

(#947) I_Am válasza tts (#945) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Linkelte, a mod meg döntött és zárta. Az, hogy a modok nem mindig veszik ezeket észre nem jelenti azt, hogy kellenek is. :)

szigorúan szvsz. (de Én is zártam volna a link után)

(#948) VladimirR válasza tts (#945) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

engedd meg, hogy en (is) valaszoljak a kerdesedre, hisz egy idoben en is csinaltam ezt
nezopont kerdese az egesz: Neked tunhet ugy, hogy csak unatkozik, gyujti a jopontokat (mellesleg nem jar erte jopont, akkor mar reg PH! foisten lennek ;]), meg jol esik neki, ha bezarathatja mas topicjat, mert ettol faszagyerek, mert szanalmas gepbuzi, mert nem volt meg novel, meret unatkozo faszkalap (hirtelen ezek a jelzok jutottak eszembe, amiket irtak ram, s nem azert hozom itt most fel, mert azt feltetelezm, hogy ezeket gondolod Jim Tonic-rol, csak hogy latsd, mit kap)
az igazsag azonban valami olyasmi, hogy probalja jobba, atlathatobba tenni a forumot mely valamiert kedves neki - es eszkozok hilyan teszi ezt ugy, hogy a sokadszor felmerulo kerdeseket probalja ritkitani, a redundans topi-okra hivja fel a moderatorok figyelmet, es segiti a valasz megtalalasat azzal, hogy ha mar a topicnyito nem, O hasznalja a keresot
es bar paran, mint Te is meg tudjak fogalmazni ellenvetesuket kulturaltabban is, legtobbszor anyazas jon, s a fentebbi jelzok

az adott tema pont egy eleg erzekeny temakorben nyilt - egy idoben naponta, ketnaponta nyil ''mijjengepetvegyek apucianyuic 600000 forinttyabol??????????'' - ekkor nyilt meg a ''nagy gepajanlo topik'', amit killerm linkelt is, hisz a kerdesedben szereplo tema egy az egyben belevalo (marmint nem csak ugy belevalao, hanem a nagy gepajaloba bele)

(#949) Azazello- válasza VladimirR (#948) üzenetére

Azazello-
(senior tag)

van egy szint, amire azt mondja az ember, hogy valoban lehetseges, hogy jobba akarja tenni a forumot valaki, de nehany embert elnezve inkabb szarragas, nehany esetben rosszindulatusag es igenis pedalozasrol van szo... es ez az amiert sokan gusztustalannak latjak sokan a dolgot. iszonyat idegesito lehet, mikor egy szamomra fontos vagy erdekes topikot valami buzgomocsing bezarat anelkul, hogy barmi koze is lenne a dologhoz, es esetlegesen mindezt csak azert teszi, hogy ismet latszodjon a neve a moderatort keresek topicban es (esetlegesen, bar ezt tagadjak, hogy igy lenne) ettol kozelebb keruljon ahhoz, hogy o is moderator legyen.

ez egy maganvelemeny, engem asszem meg nem erintett a dolog, de kivulallokent ez igenis igy jon le.. :U

es bocs, ha ezzel megsertek valakit, akinek masok a szandekai. akinek nem inge...

[Szerkesztve]

Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

(#950) VladimirR válasza Azazello- (#949) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

egesz biztos (sot, tudom), hogy vannak paran igy is, de hidd el, sem Jim tonic eseteben, sem anno az enyemben nem igy volt
van egy fontos dolog, amibol lathatod, hogy milyen szandek vezerli az illetot:
-hogyan javasolja a temat zarasra: csak beszol, hogy ''ez szar, minek ide'', vagy esetleg, mint JT, azt is megmutatja (nemi keresomunka utan), hogy hol lenne a helye, s miert
es annak ellenere, hogy en is eloszeretettel javasoltam topic-okat zarasra, tudom, milyen az, mikor egy szamomra kedves (nem is altalam nyitott) temaba valaki (csak mert latja, hogy masoknak megy) beszol, hogy zarhato (OT-ban esett rola szo par napja), holott valoban semmi koze a dologhoz

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.