Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#751) <MZ/X> válasza tiv83us (#750) üzenetére

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

:R:R.Jól van megértem az indokokat és elfogadom.De aszt leszögezem hogy nem illegális oldalakat kerestem hanem rumtól dőlő kalózok régimódi nótáját:))

Original's never fit - Socket 370

(#752) tiv83us válasza <MZ/X> (#751) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha talasz akkor szolj nekem is, mert ez mar engem is erdekel...

Hold the line!

(#753) <MZ/X> válasza tiv83us (#752) üzenetére

<MZ/X>
(őstag)
LOGOUT blog

Ok.talán megkérdezem egy zenés topik-ban.Egyébként csak kíváncsiságból acc pár linket ahol kifejezik azt hogy nem szeretnének látni?

Original's never fit - Socket 370

(#754) tiv83us válasza <MZ/X> (#753) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most nincs idom keresgetni mert 15 perc mulva a munkahelyemen kell lenni, de a #750-ben van egy pelda.

Hold the line!

(#755) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Segal bezáratott.
Úgy gondolom, hogy hiba volt bezárni, mert ez most konkrét személyekhez köthető, konkrét eseteket tárgyalt volna, és nem csak úgy általában a médiahisztit.
Ezért itt teszem föl a Kalandornak oda szánt kérdésemet: Az unokaöcsém most elsős, és a haverjával együtt nagy Oki-Segal fanok. (A cimborája szülinapján a szülei voltak olyan hülyék, hogy Elvist hívták meg vendégnek... :O) Szerinted az ő eszükkel mire fognak jutni, ha megtudják, hogy Segal drogdíler?

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#756) Kalandor válasza divot (#755) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem én zártam be :)
hogy mire jutnak, nem tudom, de a beszámolód várom :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#757) divot válasza Kalandor (#756) üzenetére

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na abból nem kapsz! :P

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#758) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

azt szeretnem megkerdezni, hogy ki torolte azt a topic-ot, amiben affelol erdeklodom, hogy miert lettem ujonc, s ennek mi volt az oka (illetve hogyan talalt a topicra) - a topicban egyetlen hozzaszolas volt ket hettel ezelottrol, azota semmi
valaszaitokat elore is koszonom

(#759) Sihto_ válasza VladimirR (#758) üzenetére

Sihto_
(tag)

Olyan jó mondatai voltak RGB-nek és most ki kellett szednem, mert zerotolerancia van, nem értek vele egyet.
Engem sosem idegesített, és miért pont most van zerótolerancia, talán visszajött?

A példa minidg erősebb az utasításnál

(#760) VladimirR válasza Sihto_ (#759) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

igen

szerk.: imho nem, es egyertelmuen igen

[Szerkesztve]

(#761) Sihto_ válasza VladimirR (#760) üzenetére

Sihto_
(tag)

és ha ujra elmegy akkor betehetem az aláirásomba ujra? Szerinted van ennek értelme?

(#762) I_Am válasza Sihto_ (#761) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Felejtsük el végre rgb-t és az összes nickjét.

Az meg csak ugy megy, ha minden vele kapcsolatos dolgot megszüntetünk. (totyikok törölve, hozzászólások folyamatosan törölve)

szerk: és a zero tolerancia nem csak rá vonatkozik, hanem a moderációra és az összes tagra. Magyarán szólva nincs megkülönböztetve újonc és nagyúr. Ha vét figyelmeztetés, ha lenyugszik ok, ha nem akkor ennyi volt. (egy régebbi tag lenyugszik, az újonc ugrál.)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#763) VladimirR válasza VladimirR (#758) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ez tovabbra is erdekelne
koszonom

(#764) Sanya válasza I_Am (#762) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

mondjuk erről a zero toleranciáról kaphattunk volna valami írást, én is csak onnan tudtam meg, hogy az off topicból törölték a hozzászólásaimat. vmi körlevél, vagy vmi ilyesmi.

(#765) Esmein válasza Sanya (#764) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem akarjuk hirdetni, mert minek is, küljünk ki 40000 levelet ? Ez van és kész, aki aktívan itt volt az tudja.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#774) I_Am válasza Sanya (#764) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor a tájékoztatás hozzád is eljutott. (látod, nem véletlenül jött be az amit leirtam. Az idősebb tagok megtalálják, hogyan járjanak utána a dolgoknak. ;))

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#775) Loretto válasza Sanya (#764) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Addig semmi gond míg valaki nem ütközik az alapelvekkel (észre sem veszi hogy vagyunk) . Régebbi tagok tudják már mit nem szabad, a újabbaknak mint mod. társam írtam, szólunk egyszer...

Soirée...

(#776) Sihto_ válasza Loretto (#775) üzenetére

Sihto_
(tag)

Talán adhatnál tippeket, hmmmm :C :Y

(#777) VladimirR válasza Sihto_ (#776) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

itt van egy par => Bővebben: link

(#778) Loretto válasza Sihto_ (#776) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Az legyen a Te problémád mivel töltöd az időd, de amíg a fórumot használod, addig a szabályokat legyél szíves tartsd be - nem játszótér ez. Amennyiben ez nem megy akkor kénytelen leszek szankcionálni.

Soirée...

(#779) Sihto_ válasza VladimirR (#777) üzenetére

Sihto_
(tag)

Más jellegü a kérdés, félre értetted, akitől kérdeztem az talán értette.

(#780) VladimirR válasza Sihto_ (#779) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

arra is jo - olvasgasd, azzal is telik az ido ;]

(#788) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Sihto_ a teljesen off hsz-eid töröltem. A PH! valóban nem játszótér. Ha mégegyszer meglátom, hogy szétoffolsz egy topikot nem leszek ilyen elnéző. :(((

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#789) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

MIért lett a lifteres topic zárva, és törölve? Leírom, hadd olvassák az illetékesek.
Nos ha már amiatt törlik, emrt mbit nyitotta, akkor illendő lenen az összes olyan topikot törölni amit ő nyitott.
2. ha ő nyitotta, legalább bele kéne olvasni a tisztelt moderátor uraknak, hogy miről is van szó.(egyről tudok, konkrétan MÁrkról...)
3. a topic normális mederben csordogált,
4. talán túl erős ez a szó, de talán a topic végére odaböföghetett volna valamit, hoyg bocsi de ez bezárul. De nemcsak , hogy bezárult, hanem törölve is lett.
Egy kérdésem van: MIÉRT?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#790) I_Am válasza tildy (#789) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mivel rgb-t teljesen el akarjuk tüntetni a fórumról ezrt az csak ugy lehetséges, ha azokat a totyikokat igy töröljük amiben sok hozzászólása volt. (legtöbbet Ő maga nyitotta) Miért? Mert ha csak a postjait töröljük az adott hozzászólásból akkor teljes mértékben átláthatatlan lesz a totyik, igy arra sincs már szükség.

Mostanában mindig csak hadakozol és véded, msn-en nagyon jókat beszélgethettetek, hogy ennyire megkedvelted a kollégát.

Engem legutoljára is átvert. (logom van róla)

Ha meglátom repül az tuti.

(#791) Bash válasza tildy (#789) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Kérdésedre te is tudod a választ, a topic azért lett törölve, mert mbit nyitotta. Minden hozzá tartozó (és a többi 200 nick-jéhez tartozó) topic-nak ez lett a sorsa. Kis idővel remélhetőleg már Google cache-ben sem lesz nagyon megtalálható a neve. A topic-ba beleolvastunk, többek között én is figyelemmel kísértem, sőt MárK egyetértésével lett a topic törölve. A topic végére odaböfögni nem lett volna értelme, hiszen törlésre került.

http://bashtravel.com/

(#792) tildy válasza I_Am (#790) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem védem. Ha védném, az összes topikját védném. Az a topik pedig nemcsak kizárólag az övé, hanem több emberé, köztük Márkké és az enyém is volt.
A szerinted ''mostanában'' meg vagy már 1.5 hónapja volt.
Bash akkor csak egy kérdés, ha beleolvastál, akkor miért nem vetted észre, hogy úgy volt , hogy én nyitom az a topikot. Kettő: illett volna ha nem is neked, de Márknak a törlésről értesíteni engem.
Harmadrészt:
''Egyébként meg mutass egyetlen topic-ot az illetőtől.''
mutatok neked több mitn egyet is:
Bővebben: link

Szóval engem enm érdekel az összes többi topikja, de ez igen. És mostmár Márkról is megvan a véleményem, azt hittem, ''haverok'' vagyunk, legalább szólhatott volna, jha már ennyire gyakran dumálunk.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#793) rii válasza tildy (#789) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

Helló Tildy!

Én egyszer védtem meg ergébét, de nagyon megbántam. Eléggé katt a csávó. hidd el, ha ennyire el akarják mind Őt, mind az emlékét, és minden kapcsolódási pontját, hozzálóási lehetőségét törölni, akkor biztos jó okuk van rá. 2 hete láttam őt feltünni az OFF-topic-ban, de amit előadott az nagyon elszomorító.

Nem akarom ok nélkül védeni a moderátorokat, sem a PH!-t, (hiszen Ők vannak miértünk ... :) ), de amit tesznek megfontoltan, körültekintően csinálják, Ők sem akarnak komfrotnálni ok nélkül.

P:E:A:C:E: w.y.

[Szerkesztve]

akárkivót'tevótá

(#794) I_Am válasza tildy (#792) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Na ezt nem értem miért kellett volna előre tájékoztatni a modeátori feladatokról Téged Márknak?

Ha Neked ennyi elég ahhoz, hogy a véleményed megváltozzon valakiről akkor no comment. :(

(#795) Bash válasza tildy (#792) üzenetére

Bash
(VIP)
LOGOUT blog

Amint az OFF TOPIC-ban is mondtam, vond le a következtetést.
A kereső eredményeibe bele is néztél, vagy csak belinkelted? Meg lehet nézni hány topic él belőlük. Ha érdekel megadom a többi nick-jét is, végigellenőrizheted, hátha véletlenül kihagytam valamit.

http://bashtravel.com/

(#796) tildy válasza I_Am (#794) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Előre? De még utólag sem szólt!!!
Ha nem keresek rá lifter szóra, akkor soha az életben nem tudom meg, hogy törölve lett.
Nem változott meg véglegesen a véleményem róla, de nagyon nagyon dühös vagyok rá, legalább szólhatott volna.(Igen akár utólag is)
Bash ne idegeljél fel, mert nem én vagyok , aki bele sem nézett (ezek a topikok -bár nem tudom zártek-e, de tuti nem töröltek:
):

És persze az off-ban is leinkeltem vagy kettőt.
Ja és egy ''ja bocs, tényleg kimaradt pár topic ''elnézéskérést igazán megengedhetnél magadnak.

[Szerkesztve]

(#797) I_Am válasza tildy (#796) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát akkor most tutod mit mondok? Ma vetted észre és 1 hete nincs, akkor nem is volt annyira fontos az a totyik. Nem is értem miért kellene Neked annyira, hiszen ahogy emlékszem csak mint ''átlag user'' (nem építő és kivitelező) vettél részt a totyikban. És az is furcsa, hogy megint csak Neked hiányzik rgb.

Részemről a téma lezárva, és a linkelt totyikokat is elkezdem törölni.
Hamu nem marad utána ha rajtam múlik.

(#798) tildy válasza I_Am (#797) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ki a manó mondta, hogy rgb hiányzik. KI?Nem rgb hiányzik, hanem a topik.

Bocs de ha nekem pl egy kisolló nem kell két hétig, az még nem jelenti azt, hogy nem fontos dolog a kisolló:(:U

(#799) I_Am válasza tildy (#798) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

De akkor egyetlen egy dolgot mondj meg kérlek!

Meg akartad építeni vagy csak kíváncsi voltál mik a fejlemények Márk-nál? Mert ha az utóbbi akkor msn-en megteheted.

(#800) tildy válasza I_Am (#799) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Meg akartam építeni, amint lett volna rá időm. Legalábbis a táp részét.
Mindegy alényeg a lényeg, hogy más topikjai megmaradtak, elég sok, ez viszont , amit úgy volt , hogy én nyitok, ez nem. Ezért igenis zavart , hogy szőrén szálán eltűnt. (Az is, hogy senkitől nem hallottam róla, hogy törölve lett.)

RE #801: köszönöm ez lesz. Majd márkot megklkeresem.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.