Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#6801) Racecam válasza mephi666 (#6800) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Te szeretnél ilyet, ha saját blogot vezetnél? :U
Hogy bárki beleszóljon, véleményezze, felülbírálja, hogy mit írsz a saját oldaladra? :F

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#6802) Rive

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[ásít]Kíváncsi leszek hogyan sikerül majd részrehajlás nélkül megoldani a gúnytopikok dolgát ilyen teoretikus tiszta gondolatok mentén.[/ásít]

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#6803) fordfairlane válasza mephi666 (#6800) üzenetére

fordfairlane
(PH! addikt)

Talán az itt a fő gond, hogy a személyes bejegyzések is túl nagy felületet kapnak a fórum motorján keresztül. Vagy ki tudja. Nekem úgy tűnik, hogy nem maga a helyesírással volt gond, hanem hogy sűrűn ezekbe az írásokba ütközött az ember baloldalt, bár nem vagyok pszichológus, hogy mindenki motivációit egyből átlássam.

my hovercraft is full of eels

(#6804) PazsitZ válasza Rive (#6802) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

A te cinikus hozzáállásod a dolgokhoz viszont mindig nagy lökés a megoldás felé. :)

(#6802) Rive: Mondjuk a másik oldalról még egyszerűbb lenne a megoldás, simán ignorálni a bejegyzéseit.

Azért tényleg,mennyi blogoló irígykedhet, akinek senki sem szól hozzá a topikjaihoz :N :DDD

(#6797) Racecam: a reklámos balhé-beli makacssága mondjuk nekem is fura volt, mikor pár kattintással megoldható, ha tényleg annyira zavarja. :U

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#6805) Rive válasza PazsitZ (#6804) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már itt mondtam egy megoldást - miszerint a blogbejegyzés személyes tér, OK, de hozzá a topikot akkor értelmessé kell tenni vagy utóbb zárni, amúgy fáradtgőz-módra - de senki se akarja ezzel besározni a kezét. Innentől én hátradőlök és nézem a műsort :K

[ Szerkesztve ]

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#6806) KrenAtesz válasza Racecam (#6801) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mi lenne, ha lehetne ezt is ellenőrizni, mint a címlapost, és be tudnád pipálni, hogy hozzá lehet-e szólni vagy sem, elkerülve a konfliktust? Mert ugye logoszféránál amikor írt, feljött, utána elsüllyedt, nem lehetett látni 100 éven át, mint no_name topicjait, ami folyton feljött, mert hozzászóltak?

Tudod jól, h veled az égvilágon semmi bajom (sőt) de úgy gondolom, most ez a no_name dolog sokaknak nem tetszik, és valahogy bennem van az, h segítsek megoldani, mert SZVSZ ez így ahogy most van, nem jó... Lehet, alapjaiban halott ötlet, h itt pofázok, de ha 1 reménysugár van, megpróbálom...

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6807) tildy válasza Motion_Blur (#6794) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Biztos vertek gyerekkoromban, meg elnyomtak meg ilyenek:U MEg utána is...

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6808) mephi666 válasza KrenAtesz (#6806) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az itt a gond szerintem, hogy van több oldal is... nem csak 2... és mindegyiket meg lehet érteni valahol és lehet mellettük érvelni... olyan megoldást nem látok, ami mindenkinek jó lenne... cizoe-ékat is megértem, igaz "a cél szentesíti az eszközt" alapon kicsit átestek a ló túloldalára, de volt az ő hozzáállásukban igazság... nem lehet elkülöníteni, hogy most mi a fehér és mi a fekete... ez túl egyszerű lenne így... én is várom, hogy mi lesz a jó megoldás, de az is lehet, hogy "no name" magától eltűnik és rövidre zárja a dolgot (nem azért írom, mert ezt szeretném) mióta elkezdődött a "balhé", azóta nem láttam írását...
talán úgy működhetne jól a már említett dolog, ha felhasználónként be lehetne lőni, hogy kinek van engedélyezve az "instant bejegyzés-létrehozás" és kinek kell hitelesíttetni az írását? kicsit hülyén hangzik, de ha vissza lenne dobva 1-2 értelmetlen írás, akkor nem születnének divatos "cikiző bejegyzések" és helyesírási hibákban hemzsegő írások sem... nem lenne értelme az írásait fikázni, mert nem lenne benne (annyi) hiba, akit meg nem érdekel a téma, ugorja át...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#6809) KrenAtesz válasza mephi666 (#6808) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pontosan erre gondolok, de nem user, hanem írás szinten.. Akkor nem lett volna para se no_name írásaival, nem tudnak hozzászólni, átugranak felette, és az ellentábor írásai is csak írások lettek volna.. Érvényesül a "mindenki azt ír a saját blogjába, amit akar" írás, és nem lesz sose fenn, mert 10mp-ként hozzászólnak, megelőzhetők a bannok, és talán meglehetne oldani ezt az egészet..

Talán...

Annyira jó lenne, ha végre béke lenne, és a logout az lenne, ami volt eddig is. Ha kell egy kis változás, hát kelljen.. És asszem nem a levegőbe beszélek, mert elég szép és jó dolgot publikáltam a logoutra, és nem máshova, hanem ide, mert EZT AZ OLDALT, EZT A LAPCSALÁDOT szeretem mióta ide reggeltem.. És nem ma volt, bárhonnan nézzük..

[ Szerkesztve ]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6810) puttputt válasza mephi666 (#6808) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érik már többünk részéről a javaslat (irányában) a "Logoszférába" való áthelyeződésre..., de ez persze az "érintett" döntése lesz, ha lesz...

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#6811) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

I_Am fent volt délután 5kor:U

utolsó feltűnés
2009-07-14 17:21

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#6812) Vakegérke válasza Racecam (#6790) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem provokálok, reagálok.

Választ vársz? Nézzük csak.
"Mi közöd...", "Ki vagy Te...", "Kinek képzeled magad...". "Honnan ez a bátorság..."
Most komolyan gondolod, hogy erre válaszolnom kéne? Költői kérdések ezek, bizonyára Benned már a válaszok is megfogalmazódtak.

Nem veszem fel a kesztyűt.
Elmondtam a véleményem. Igazából sem vádbeszéd, sem védőbeszéd nem volt. Pont.

Térdre sem fogok borulni, hogy mindazoktól, akik esetleg megbántva érzik magukat, sírva kérjek bocsánatot.

Soha nem volt bennem ártó szándék. Sem a valós életben, sem a virtuális világban. Azonban vannak dolgok, amelyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni. Ha pedig valamit mondok, azt indokokkal igyekszem alátámasztani. Általában nem beszélek a levegőbe, és ha idáig nem volt szokásom, ezután sem lesz.

Megmondóember lennék? Nem is rossz. Ha őstag leszek, és saját avatarom lesz, akkor ezt a titulust kérem szépen. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok...

(#6813) Wolverine válasza PazsitZ (#6804) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pontosan ezt kellene csinálni a felnőtt, józanul gondolkodó embereknek - mivel a srác a jelek szerint feltűnést akar, ha senki nem olvassa és senki nem reagál, akkor a probléma meg fog szűnni. Vagy eszkalálódik - de akkor meg már megütheti a moderáció szintjét.

Ezt a topicot sem kellene olvasnom a jövőben, azt hiszem.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#6814) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Racecam...

Látod komám, anno privátban folytatott levelezésünk során leírtam neked egy-két dolgot, és mit ad isten, szépen lassan beigazolódik. Sokan itthagyták a bús p-ba a fórumot, mert ráuntak a pökhendi válaszodra. Arra, hogy egy idő óta te borzasztóan erölködsz, hogy ne írd le, amit gondolsz. Mégsem eléggé, mert a legtöbb érvelésed az utóbbi időkben arra épül, hogy "én vagyok a moderátor, nem kötelező ide járni, ha nem tetszik, nyaljátok ki".

Én már nem írok bejegyzést, nem is fogok. A fontos dolgokról nem hagyod, az érdektelen dolgokról meg nem érdemes. Tildy 3 hónapon belül tempban áldozata lesz, aztán ő is befogja a pofáját, és már csak gúnyosan legyint, ha meglátja a nevedet. Vakegérke is itt tart. Meg még sokan mások. Egyre többen.

Tudom, hogy neked marhára nem tetszik, de akkor is igazam lesz a végén. Jóllehet, nagyképűen hangzik - nem jobban, mint a te "nem óhajtjuk, tehecc egy szivességet" - stílusú mondtataid -, de úgy lesz igazam ebben is, ahogyan másban is az volt.

Most megyek, vezeklek azért, hogy meg mertem szólalni. És mindemellett remélem, hogy akkor is ilyen vidáman pökhendi, mosolygós tudsz majd maradni, ha már csak az idióták maradnak itt.

Izgulok, hogy ezért a hsz-ért mi lesz a retorzió, egyszerűen törlöd, vagy jön a ban is. Elvégre lepökhendizni egy házigazdát... főben járó vétség.

Szép napot!

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#6815) yetike válasza Rive (#6805) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Akkor jelezgessétek a modkerben a problémásakat, aztán meglátjuk, mi lesz belőle. :K

[ Szerkesztve ]

(#6816) Daniel Alves

Daniel Alves
(fanatikus tag)

:R Megtaláltam!

(#6817) yetike :R és ezt lehet csakígy? Sima mezei user meg hiába kéri hogy töröljék azt "nem tehetitek" meg! :U

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

(#6817) yetike válasza Daniel Alves (#6816) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tiltotta saját magát.

(#6819) Racecam válasza Cerebellum (#6814) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Semmi sem igazolódott be abból, amit leírtál, de mindegy is, mert olyan dologról beszélgettünk amit csak mi ismerünk. Az összes idézetnek beállított, általam sohasem mondott mondatot, visszautasítok!

Nem tudom, hogy mit nevezel pökhendinek, de szíved joga, ha így látod. De azért az minden esetre érdekes, hogy mindig azokkal van probléma, azok az emberek temetik a fórumot, akik vagy képtelenek betartani az alapelveket, vagy nem tudják elviselni, ha valakinek más véleménye van, illetve nem hajlandók tudomásul venni a moderátorok döntéseit és ennek sokszor minősíthetetlen stílusban adnak hangot. Szerencsére a Fórum él és virágzik és bármennyire is nem úgy látod, rengeteg hasznos tagja van a közösségnek. Elég, ha csak a Logout címlapos írásainak szerzőit, a szakmai topicokban jelenlévő hozzáértő segítőket említem. De nyilván nem szeretnék kihagyni senkit. Bizony sokan elmennek vélt vagy valós sérelmeik miatt, vagy egyszerűen csak azért, mert életükben véget ért egy korszak, amit fórumozásra fordítottak és most más lett fontosabb, került előtérbe. Persze biztosan vannak olyanok is, akiknek a moderációval, vagy a moderáció elveivel, sőt konkrétan velem volt problémájuk. Ezt sajnálom, de azt tudom mondani, hogy az összes döntésünk a "nagy" közösség érdekében születik.

Már sokszor leírtam, de ezek dolgok általában hamar feledésbe merülnek és a bírálók ezeket vagy nem olvassák, vagy ha olvasták nem akarnak emlékezni rá, egy ilyen nagy közösséget úgy egyben tartani, a szabályokat úgy maghatározni, hogy az mindenkinek megfeleljen, nem lehet. Éppen ezért arra törekszünk, hogy a alapelvekben lefektetett szabályok a közösség többségének az érdekeit szolgálják és kulturált fórumozást biztosítsák. Éppen ezért, ezeket a szabályokat, pont a közösség érdekében be kell tartatnunk mindenkivel. Nyilvánvaló, hogy azoknak a szemében, akik képtelenek, vagy nem akarják elfogadni ezeket a szabályokat, vagy nem tudnak, nem akarnak kulturáltan fórumozni, ez cenzúra, meg arrogancia és az égre kiáltanak ekkora igazságtalanság láttán. De legyünk őszinték, ez csak a fórumozóknak egy igen kicsi, szinte elenyésző csoportja és mindig ugyanazok a "megmondóemberek". A nagy többség, a nagyon nagy többség megelégedéssel használja a fórumot arra és úgy, ahogyan az a közösségnek létre lett hozva.

És még valami, én nem minősíteném azokat, azt a sok 10 000 embert akik itt maradnak, idiótáknak. :(

[ Szerkesztve ]

(#6820) BITBOYS válasza Pompi (#6789) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Abban az esetben igazad lenne, ha előzőleg baráti beszélgetést is folytattunk volna itt a fórumon, viszont akkor totál hidegen hagyott volna az ironizálásod.
A többi mondanivalódhoz viszont nem tudok mit hozzáfűzni, maximum annyit, hogy eltereled vele a témát egy olyan irányba, amit én sosem tennék meg. Úgy érzem hideg fejjel kezelem a moderátorokkal szembeni, ilyen irányú beszélgetést.

(#6805) Rive Igazad van, ezt kellene tenni.

[ Szerkesztve ]

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#6821) Rive válasza yetike (#6815) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor jelezgessétek a modkerben a problémásakat, aztán meglátjuk, mi lesz belőle.

Ez igy nem fog működni. Ha kapunk egy hivatalos/félhivatalos állásfoglalást, miszerint az, ami nem állna meg a fáradtgőzben az problémás a logouton is, akkor OK, megyek listázni.
Az is OK, ha valami értelmes kritériumokat kapunk csokorban.

De a fenti 'ó jajj te se szeretnéd meg különben is személyes' sirámok után egy 'majd meglátjuk' nem elég ahhoz, hogy egyértelmű legyen. Ha pedig nem egyértelmű, akkor csak szaporitani lehet a bajt, csökkenteni nem.

A jelenlegi irányvonalak mentén nem tudtok fellépni a gúnytopikok ellen (sem) anélkül, hogy szembe ne köpnétek a szép tiszta elveiteket. Ez tény. Az is tény, hogy ezeknek a topikoknak a puszta léte sért másokat - azért jöttek létre, hogy sértsenek. Épp ezért aztán minden jóérzésű embert sértenek, szerintem. Ennek igy ebben a formában most semmi értelme, és ezen az se segit, hogy most lábujjhegyen sértenek épp.

De ha valakinek most épp olyan úri kedve támadna, akkor belökne ide napi egy twitter-szerű 'blogbejegyzést', nyitna hozzá topikot, és semmi de semmi eszközötök nem lenne ellene. Ellene sem.

Sőt, inditsunk mozgalmat. Csináljunk egy nagy egészségügyi blogot. Van valami ilyesmi a logoszférában. Mindenki minden nap beirja, hogy épp mi nyűgje, nyit hozzá topikot, a másik topikjában legratulálja a sorstársakat. Ti meg ott álltok a szép fényes elveitekkel a szemétdomb tetején és vakarjátok a fejeteket.

Olyan képtelen helyzetbe manővereztétek magatokat, ahonnan nincs tiszta kiút. Ez van. Vagy bavállaljátok, hogy csináltok valamit, vagy ez a gond újra és újra elő fog jönni rendszeresen.

Pedig tényeg elég egyszerű a dolog. A blogbejegyzés az személyes, OK, én is igy gondolom. Abba beleszólni nem ildomos, tényleg. De a hozzá nyitott topik célja, lényege a blogbejegyzéssel kapcsolatos, az olvasókkal való interakció. Ha ennek a célnak nem tud megfelelni, illetve ezen interakció jellegéből fakadóan kezelhetetlen, elfogadhatatlan: pölö cigányozós vagy zsidózós témák, akkor értelmetlen a léte. Akkor is értelmetlen a léte, ha az adott téma máshol mélységében tárgyalásra kerül (ilyenkor egy link elég a topik végére, úgy gondolom).

A szabadság nem a szabályok nélküliséget jelenti, hanem azt, hogy a szabályokat elfogadva értelmes létezés érhető el. A logouthoz tartozó fórumszakasz sem akkor lesz szabad, ha (majdnem) mindent szabad. Sőt, a mostani anarchia minden, csak nem szabadság.

(#6822) yetike válasza Rive (#6821) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Köszönöm, hogy ilyen bőven kifejtetted, megrágjuk.

(#6823) Racecam válasza Rive (#6821) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez mókás, van aki anarchiával, van aki diktatúrával "vádol" minket. :)

Erre mondom én azt, hogy mindenkinek nem lehet a kedvében járni, hiába is törekszünk rá. :N

(#6824) Retro11 válasza Racecam (#6823) üzenetére

Retro11
(senior tag)

"Erre mondom én azt, hogy mindenkinek nem lehet a kedvében járni, hiába is törekszünk rá. :N"

Khm...

Valami ilyesmit akartam én is kifejteni...

[ Szerkesztve ]

:)

(#6825) Rive válasza Racecam (#6823) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Örülök, hogy mélységében átment a mondanivalóm lényege.

(#6826) Pompi válasza BITBOYS (#6820) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ennek semmi köze a baráti beszélgetéshez. Mindenkinek van egy stílusa. Nekem is. Azért mert nagybetűkkel van valami a nevem alá írva még nem fogok táviratí stílusban beszéni veled.
Belinkeltél egy 4 évvel ezelőtti postot. Erre többen reagáltunk hasonlóan, de egyedül csak nekem "köszönted" meg. Ennyi. Nyilván megvan rá az okod (bár sosem ártottam neked), de azért had ne menjek már el mellette szó nélkül, azzal a jeligével, hogy OK, mi mindent lenyelünk.

Fogadni mernék, hogy ha azt írtam volna, hogy "Kedves BITBOYS nem jó postot linkeltél" abba is belekötöttél volna...

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#6827) BITBOYS válasza Pompi (#6826) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nem a nagybetűsnek szólt, hanem mint embernek, felhasználónak, napi szinten fórumozónak.
Másrészről pedig nem kötekedni járok a Prohardverre sőt, egyáltalán nem szokásom a kötekedés. Neked nem tetszett valami, Nekem sem. Ennyi.

Igazad van. Sosem ártottál Nekem én sem szeretnék Neked, így hagyjuk ezt a félresiklott beszélgetést.

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#6828) Wolverine válasza Racecam (#6819) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"De azért az minden esetre érdekes, hogy mindig azokkal van probléma, azok az emberek temetik a fórumot, akik vagy képtelenek betartani az alapelveket, vagy nem tudják elviselni, ha valakinek más véleménye van, illetve nem hajlandók tudomásul venni a moderátorok döntéseit és ennek sokszor minősíthetetlen stílusban adnak hangot."

Próbálom kitalálni, melyik csoportba is tartozhatok. Egyelőre nem jutottam semmire...

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#6829) Racecam válasza Wolverine (#6828) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem Veled nincs semmi probléma, úgyhogy egyikbe sem. Baj? :F :D

(#6830) brownus válasza Racecam (#6829) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

huu, szerintem ez a lehető legrosszabb válasz ;] :D

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#6831) Wolverine válasza Racecam (#6829) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A fórum temetői közé tartozom - szal még mindig gondolkodom.

(#6832) Racecam válasza Wolverine (#6831) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sorry, akkor Te vagy a kivétel.

Mod: A kivételek egyike.

[ Szerkesztve ]

(#6833) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alapvetően én sem értem ezt a sok rinyát.
Amúgy ilyesfajta kötözködésre gondoltam abban a hsz-ben, csak nem tudtam rendesen megfogalmazni :B - Tildynek.

Én is itt vagyok már lassan 3 éve. Fórumozgatok. Olvasom a cikkeket. Írok a szem. bejegyzésbe. Írok néha a címlapra is. Szal használom azért rendesen az oldalt.
De még soha semmi jelentős gondom nem volt.

Ha jártam is erre, max azért, mert hirtelen eltűnt a cikk, amihez éppen egy fél oldalt írtam volna hozzá :) És kíváncsi voltam h mért tűnt el.
Egyszer még bannoltak is 1napra, mert atomot akartam lakni egy a kisebbség által sűrűn lakott településre.
Szal nem értem, nekem szinte soha sincsen gondom, még is látom, hogy folyamatosan pörög a jogos mod topic.
Nem hinném, hogy olyan eget rengető problémák lennének, amit ne lehetne kibírni.

(#6834) gabor85 válasza Motion_Blur (#6794) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tildy-re célzok, de ez egy jó meglátás! Egyre több olyan emberke van itt, aki csak trollkodni jön ide. Belepofáznak mások dolgába, sőt láttam olyat is, hogy egyenesen mindenféle kérés nélkül megmondják mit tegyen... :(((
Látszik, egyeseknek sok idejük van.
Én is akartam már írni no name bejegyzéseire sokmindent, de aztán gyakran meggondoltam magam, és bezártam a fület...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#6835) gabor85 válasza Cerebellum (#6814) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

"Negatív jövőt" jósolni a legegyszerűbb... Aztán várni, és nézni hogy hogyan igazolódik be...

Egyébként moonman sem írt az emlékezetes eltiltása óta. Gondolom csak privátot olvasni jön. Vladimirt meg jogosan kiebrudaltátok.... bár nem volt rossz figura.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#6836) Retro11 válasza gabor85 (#6835) üzenetére

Retro11
(senior tag)

"Vladimirt meg jogosan kiebrudaltátok"

Tedd már hozzá azt, hogy te véleményed szerint, mert szerintem, meg még sok más fórumozó szerint nagyon nem volt jogos...

Csak hogy legyen már meg az érem mindkét oldala...

[ Szerkesztve ]

:)

(#6837) Vakegérke válasza Cerebellum (#6814) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, hogy megemlítettél.
Engem soha senki nem fog ban-nal sújtani. Egyszerűen nem adok rá okot. Bár Racecam megmondóembernek nevezett, és extrém formában tudatta velem nemtetszését, az általa ledobott kesztyűt nem vagyok hajlandó felvenni.

Itt yetike volt a megszólított. A válasz megérkezett 2009-07-14 07:51:38-kor. Korrekt, kimerítő.
Ezt megelőzte egy másik, ideje 2009-07-14 07:19:01.
Kihez is szóltam? Itt most feltehetnék egy provokatív kérdést, de nem teszem.

Mivel a kívánt válasz kielégítő volt, nem láttam értelmét egy "köszi", vagy más rövid bejegyzéssel "növelni pontszámomat", nem nyugtáztam. Hehe...
Ami pedig a korábban befutott reakciót illeti, olyan provokatív volt, hogy semmi értelmét nem láttam annak, hogy akár egy szót is vesztegessek rá.

Itt újra megszólíttattam.
Uram bocsá', de a provokáció ilyen magasröptű kérdéseire csak kétféleképp lehet reagálni.
1., Hamut szórva a fejemre szánom-bánom bűneimet, és kegyes bocsánatért esedezem.
2., A provokációnak megfelelő hangnemben.
Egyik sem a kenyerem.

Törődve van ám velem, csak úgy szépen magyarosan, ugyebár. Ez is rólam szól.
Egyre fontosabbnak érzem magam. :K
Fújdogálhat a szél, az én vitorlámba nem kap bele.

Szóba került Parci is, aki kiakadt hozzászólásomat látván.
Becs' szóra kerestem az esetet, nem találom. Azonban emlékszem rá.
Adódott az alkalom, és neki, mint talán a legilletékesebbnek is szóvá tettem, hogy a Logout lakói negyedrangúak a PH!-s társadalomban. A válasz eléggé kemény volt. Semmi baj, emberből vagyunk. Kicsit bővebben kifejtettem a dolgot, az újabb válasz már inkább barátságosnak volt nevezhető. Kész.
Priviben megszólítottam, és jóval hosszabban ecseteltem az anomáliát. A válaszban meglehetősen rózsaszín jövőt láttam felvázolni a Logout lakóira nézve.
Megjegyzendő egy szót sem árulok el belőle, ne kérje senki. Nincs rá felhatalmazásom.
Következő privim már személyes vágyamról szólt, a válasz jókedvre derített.
Mivel privi, nem tárhatom a nyilvánosság elé. Utolsó mondatom azért idézem, ezzel bizonyára nem vétek az etika ellen.
"Köszönöm a bíztatást, és hogy törődtél velem."
Háááááát... Nem úgy tűnik, hogy durcásan köszöntünk volna el egymástól, ugye?

Lehet, hogy önjelölt megmondóember vagyok. Lehet.
Azonban nem elfelejteni, hogy megszólalásaimban egy trágár szó sem szerepel, mint némelyik prominens személyiségében.
És ha már prominens, akkor igenis prominens személy is volt azok között, akik most is osztják véleményemet, ahogy régebben, ha nem is ugyanazok.

Már csak egy dolgot mutatok.
Ezt.
Mi van azzal a lóval, és ki pakolja ki alá?

Engem itt nem fog senki ban-nal sújtani. :N

[ Szerkesztve ]

(#6838) gabor85 válasza Retro11 (#6836) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel azért vitatkoznék, és inkább azt tenném hozzá, hogy én ennek ellenére bírtam. Összességében jogos.
A hozzászólással jelezni kívántam hogy van valami igazsága Cerebellum kollégának! De nem feltétlenül Racecammal van a gond.

Személy szerint kíváncsi lennék, moonman miért nem ír azóta egyetlen kommentet sem.
E két kolléga nélkül jelentősen kevesebb hozzászólás és vita van az itcafe híreihez tartozó fórumokban. Amit hallottam róluk, hogy nagy szakik, és meghatározó egyének voltak. És ki tudja,mennyi hasznos szakmai információt tudtunk volna meg hozzászólásaikból... És ez nagy gond, amire az előbbrelátók már felhívták a figyelmeteket...

(#6839) Mr X válasza Vakegérke (#6837) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, hogy engem is felhoztál, bár az okát nem értem. Szerintem igenis kulturált hangvételben írtam le a véleményemet, amit másvalaki - történetesen Racecam - továbbvitt. Az "adja alá a lovat" kifejezés szerintem nem illik rá.

önjelölt nyelvtannáci...

(#6840) Henkei válasza Vakegérke (#6837) üzenetére

Henkei
(tag)

Miert nyugtatgatod magadat ennyire?

En azt gondolom hogy neha szuksegszeru lenne.

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#6841) Vakegérke válasza Mr X (#6839) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy engem szólítottál meg, és a választ meg sem várva érkezett egy eleve engem elítélő reakció.
Hozzászólása igenis alkalmas volt arra, hogy indulataid tovább gerjessze.

Semmi bajom Veled. Nem bántottál, és én sem vagyok ellenséged. :)

(#6842) PazsitZ válasza Vakegérke (#6837) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

kerestem az esetet, nem találom... szóvá tettem, hogy a Logout lakói negyedrangúak a PH!-s társadalomban.
Bár itt úgy látom nem Parcival fejtegetted a dolgot, de itt is erről beszéltél.
[link] [link]

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#6843) Mr X válasza Vakegérke (#6841) üzenetére

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs bennem indulat, próbálok mindenre emberi hangnemben reagálni. Az igazat megvallva, ez a te stílusod tekintetbe véve könnyű dolog. Ritka az olyan vitapartner, akivel ilyen higgadtan lehet eszmét cserélni. :)

önjelölt nyelvtannáci...

(#6844) Vakegérke válasza PazsitZ (#6842) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm szépen figyelmedet. :)

Sajnos nem jön össze, nem jeleníti meg azt, amit megmutatni szándékoztál.
Azonban nem az a poén, hogy szóvá tettem a Logout lakóinak "negyedrangúvá" minősítését, hanem az, hogy Parcival sem átallottam közölni a tényt, valamint az, hogy ezért nem okádott tüzet.
Akkor külső látóként milyen alapon hozza fel engem illetőleg negatívumként bárki is a dolgot?

Szerk: Jól van na, csak ki kell nagyítani... :K

[ Szerkesztve ]

(#6845) Vakegérke válasza Mr X (#6843) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lásd aláírásom. :K

(#6846) Vakegérke válasza Henkei (#6840) üzenetére

Vakegérke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megbocsáss, három óra alvás után nehéz a felfogásom.
Kifejtenéd mondanivalód?

(#6847) Racecam

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szeretnénk egyszer és mindenkorra, utoljára tisztázni felétek a dolgokat! Mivel ez elvi kérdés, ezért a moderátorok és házigazdák "közös nyilatkozatát" írom most le.

Az Alapelvekben világosan meghatároztuk, mit szabad, és mit nem szabad ezen a fórumon. Alapvetően másokat bántani vagy törvénybe ütköző dolgokat csinálni nem szabad, nagyjából minden mást csinálni pedig szabad. Igyekszünk magas színvonalat fenntartani, ezért a címlapra kerülő írásokat sokféle szempontból szűrjük és ellenőrizzük, ez azonban nem vonatkozik a személyes bejegyzésekre, sem azok topicjaira. Örülnénk, ha mindenki mindig nyelvileg és stilisztikailag tökéletes írásokat publikálna, de nem mindenki tud, és nem is mindenki akar, ilyen követelményeknek megfelelni, ez pedig a személyes bejegyzéseikben szívük joga.

Ezért őket kritizálni lehet, de bántani nem. Ha fülük botját sem mozgatják a kritikára vagy a segítő szándékú javaslatokra, akkor sem lehet bántani őket. Ha a fórum közössége is értéktelennek ítéli az ilyen írásokat, vagy nem megfelelőnek a szerző hozzáállását a topicban, akkor majd eltűnnek a süllyesztőben. Ha nem tűnnek el, akkor valakinek mégis érdekesek, a többiek pedig majd nem olvassák. Akit annyira zavar egy-egy nyelvi hiba, hogy nehezen bír magával emiatt, az főleg ne olvassa, mert a rendbontó megmondóembereket fogjuk elővenni, és megkérni, hogy tartsák tiszteletben a többieket és az Alapelveket, nem pedig azt zaklatni, aki helyesírási hibát vét. A blogbejegyzések topicjára ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a többi topicra, tehát a téma az írás maga. Szándékosan OFF topic hozzászólásokat gyártani, a topicot szétverni, személyeskedni itt sem lehet.

A moderálást továbbra is fentiek alapján fogjuk végezni, ez a tehát nem vita tárgya, főleg nem ebben a topicban. Megkérek mindenkit, akár egyet ért, akár nem, tartsa ezt tiszteletben. Ez a téma ezennel lezárva. Köszönjük!

(#6849) samfishR

samfishR
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szeretném tudni hogy melyik sérthetetlen alapelvet sértettem meg a modker topikban az utolsó hszemmel :)

(#6850) Racecam válasza samfishR (#6849) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A modker topic nem chat topic, csak a moderáció kérésenek és a moderátor válaszának van fenntartva. Twollah válasza és a Te reakciód nem oda való, ezért törölve lett.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.