Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#6751) tildy válasza Dany007 (#6749) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jól érezted, az szintíszta irónia volt. És jól érzed, nem értek egyet ezzel a személyes bejegyzésbe mindenki úgy ír és azt, amit akar című dologgal.

yetike : "A címlapot a szerkesztők tartják kordában, a blog rész viszont olyan, amilyenek a fórumozók. Nem lehet vele mit csinálni."

De lehet. Csak azt nem lehet, amit nem akar az ember. Ha megkötöd, hogy a személyes bejegyzés is egyfajta cikk/article , a külvilágnak szánva, és helyesírásilag legyen rendben, akkor ez egy szabály.
Lehet oda írni, bárki írhat oda, de ahogyan wwenigma megjegyezte egyik helyen, nehogy már felülírja a magyar helyesírás szabályait az, hogy személyes blogba mindenki azt ír és úgy, ahogy akar.

Ahogy elvárható (lenne) egy hozzászólás esetén is, hogy az ember normálisan fogalmazzon, tisztelve az olvasóit, vagy azt akinek reagál, akkor ez egy cikknél (mert bárki bármit mond, ez egy cikk , kinézetben is, stílusban is) hatványozottan igaz. Az egyén felelőssége lenne, felmérni azt is, hogy milyen olyan indulatokat okozhat, amely esetén az alapelvek sérülnének, nem véletlen, hogy az ilyen témák (politika, stb) eleve tiltottak ....

Pompi: Ezt az egyénnek kell érezni igazándiból. Önkontroll.
Régebben jól működött, lásd Kalandor, vagy Bog, vagy Vodafone bejegyzéseit. Esztétikailag akár igazad is lehet azz összevonásban , ebben az esetben viszont lehet nem ártana a bal oldalsó menüből kiszedni a személyes bejegyzésű témákat.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6752) yetike válasza tildy (#6751) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megvitatjuk a kérdést egymást közt.

[ Szerkesztve ]

(#6753) ló úr válasza yetike (#6691) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

Доктор задницу .... пить!

(#6754) tildy válasza yetike (#6752) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Köszönöm.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6755) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

JÉ, hát mi folyik itt!

Hogy mennyire szép vagy nem szép dolog, amit a kollégák csináltak, hát mittom én. Fél éccaka vadásztam a "nácis poénkodást", nem találtam meg. Mindegy. Én azt látom, hogy az esélyegyenlőségi maszlag és a "jajjnebáncsuk" hozzáállás a moderációban is megnyilvánul. Az hogy valaki gyógypedagógiai eset, az rendben van, hát had irogasson szegény. Amikor valaki leírja szépen, aztán gúnyolódva, hogy "emberek, hát ez gyagyás!", akkor az fúj, és 3 nap ban.

Kezdődött a rasszizmus kérdésével, anélkül, hogy sokan tisztában lettek volna a szó jelentésével. Egyértelmű tények kijelentése nem rasszizmus, dehát ugyi egymás személyiségi jogai. Aztán jött a politika és a vallás, mert ugyi egymás személyiségi jogai, és "mi itt nem kívánjuk a..." Oké. Most már nem lehet megmondani, hogy "ember, hát te komplett defektmatyi vagy!", mert ugyi a másiknak ez milyen megalázó.

Nem mondom, hogy ez rossz, csak tudjátok a defektesekből azonnal okosok lesznek, mihelyst ők lesznek többen. Ez a moderációs stratégia pedig ide vezet. Nem mondom, hogy ez rossz, ha nektek ez tetszik, a ti fórumotok. Te mikor már csak no name fogyatékosok vesznek körül titeket, akkor is tessék majd mosolyogni! :)

A rasszizmussal kapcsolatban olvastam valahol egy igen találó sort: "Aki nácizik, az ne csodálkozzon, ha lezsidózzák..."

Végül pedig: "Ki sokat keveri a szart, azt bérántja a kanál..."

További kellemes időtöltést!

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#6756) Rive válasza Pompi (#6750) üzenetére

Rive
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Továbbra is ott van az a természetes szűrő, hogy ki képes a blogbejegyzése mellé még (releváns) topikot is fenntartani és ki nem. A topik megitélése pedig mehetne a fórumon bevett szabályok szerint, a mostani "maj' ha bűzlik" helyett.

Azaz: cimlap, ahogy eddig: blogbejegyzés szabályoknak megfelelő, de amúgy tetszőleges tartalommal, topikkal vagy nélküle, ahogy eddig: ami bejegyzés pedig mégsem tud fenntartani topikot, annál a topik utólag megy a levesbe.

Csak akkor kerek perec ki kell jelenteni, hogy azokra a topikokra is pontosan ugyanolyan szabályok érvényesek, mint a fáradtgőzre.

Az ominózus eset kapcsán pl. nagyon kevés olyan topikot tudok 'kedvenc' blogolónktól, ami meghaladná a már linkelt WC-papir topikét, sőt. Azaz efféle esetben cirka 10-20-30 hozzászólás után már csak a bejegyzés maradna, topik nélkül, süllyedőben.

[ Szerkesztve ]

Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#6757) dhr válasza Cerebellum (#6755) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Vki kérdezte a priviponthut: most néztem, újra él ez a tömegpusztító fegyver: [link]

[ Szerkesztve ]

(#6758) Dany007 válasza dhr (#6757) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én kérdeztem igen :D
És uhf... Most nem azért, de honnan tudjátok, hogy milyen itt a színvonal a fórumon?
Én megláttam a kezdőlapot, és lőttem is ki az egészet... undorító, igénytelen... A fórumig el se jutottam...

(#6759) dhr válasza Dany007 (#6758) üzenetére

dhr
(fanatikus tag)

Vannak/voltak ilyen best of privi oldalak (mint iwiw legalja, subba szív iwiw meg hasonló).
Ez egyébként inkább ilyen myspace koppintás mint fórum, csak gót primitív.

(#6760) PazsitZ válasza Pompi (#6750) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

"ki fogja majd azt mondani és mi alapján egy írásra, hogy igen ez címlap minőség, de nem érint annyi embert, tehát ez személyes blog"

Már ezer éve nem írtam logout-ra, és csak kérdezem: nem pont megengedő-értékelős rendszer működik már (azaz nem lehet direkt publikálni csak elbírálás után), ami pont erről szól :F ?

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#6761) philoxenia válasza Cerebellum (#6755) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Te gondolom nem a "defektmatyikhoz" sorolod Magad. Ne tedd hát azokkal sem, akik nem értenek egyet a "defektmatyik" bántásával, fikázásával. Nem véletlenül adtam a topiknak anno az "Óvodások homokozója" címet. Óvodában volt jellemző az ilyen viselkedés. No meg a seregben, de arról inkább nem mondok semmit, bár ott magyarázat volt a bezártság, de ott sem mentség. A csendes többség nevében visszautasítom a feltételezésedet, hogy csak a resztli marad. Sőt esetleg szóhoz jutnak olyanok is, akik eddig nem akartak belefolyni pár önjelölt "Logout guru" játékába. A Fórumot nem csak az itt írókért, hanem az itt olvasókért is működtetik, sőt, ők vannak többen nyilván. Sok fórumon olvasok, de alig valahová írok én is például, de valószínűleg a legtöbbünk így van ezzel. Nem oszthatod fel a világot úgy, hogy aki nem fehér, az fekete.

(#6762) Szten Márs válasza Cerebellum (#6755) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Fél éccaka vadásztam a "nácis poénkodást", nem találtam meg. "

Ez talán azért lehet mert törölték :U Szerinted ha valaki olyasmit írkál a forumra, amiért bann jár, nem is pár órás, hanem napokban mérhető, akkor azt utána meghagyják díszelegni a forumon? :U Ehhe...

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#6763) ló úr válasza philoxenia (#6761) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali.
Mi nem vagyunk defektmatyik,kikérjük magunknak.Milyen jogon hívsz minket így?? Mi sem sértegettünk téged,titeket moderátorokat! Szóval ezt nem kéne!! Ez az egyik dolog! A másik dolog,hogy nem vagyok,vagyunk ovodások,vagyis én és Cizoe egyáltalán nem vagyunk azok,és nem kéne minket oda sorolni!! Szóval szépen kérlek a "defektmatyizást" és hasonló megnyilvánulásokat mellőzni szíveskedjél! Köszönöm társaim nevében is!

(#6764) ló úr

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

a nácis poénkodás ennyi volt " a nátzik állítolag kiszivlyák az emberi véret!" - szóval nem érdemelt bant,mint indok.

(#6765) PazsitZ válasza ló úr (#6763) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Milyen jogon hívsz minket így?? Hol hívott így? :F
Javaslom az értő olvasás elsajátítását.

Egyébként pedig, akkor megmondom én neked, valóban gyerekes megnyilvánulások voltak, amit műveltetek (már amennyit láttam belőle). Óvodás vagy általános első osztályos, -így jobban tetszik- a végeredmény akkor is gyerekes.
Bizonyos szintig még elmegy a poénkodás is. Csak mikor annyira tömeges lesz a dolog, ami már izzadságszagú, plusz olyan irányba megy el ami már nem a vicces kategória akkor az egyszerűen már nem vicces, hanem valami egészen más. :U Értem? :)

Egyébként mielőtt "megugranál", nem nekem sem tetszik no name "munkássága", de épp ezért ignorálom és nem kapom fel.

(#6768) ló úr: akinek nem inge... Arról meg nem mi tehetünk, hogy te rögtön mentél öltözködni.

[ Szerkesztve ]

(#6766) Szten Márs válasza ló úr (#6763) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt a defektmatyis dolgot szerintem olvasd át még egyszer philo hozzászólásában és abban is, amelyikre reagált, mert valamit nagyon félreérthettél ;) Szövegértés nélkül nehéz az élet egy olyan kommunikációs csatornán, ahol a kommunikáció írásban folyik ;]

Szerk: közben megelőztek.

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#6767) yetike válasza ló úr (#6764) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

És úgy érzed, hogy a rá adott válasz sem?

"ja a nátszikat ismerem személyesen játszottam velük a neten a nagyapám is az volt, csak az a gond, hogy főztem paprikáskrumplit, csak állandóan késnek a vonatok, de ez semmi ahhoz képest, hogy mennyi cseresznye lepogyogott a földre, ellenben lúzer vagyok, de főként san andreásozni szoktam"

(#6768) ló úr válasza PazsitZ (#6765) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsánat. De akkor az minek hívás Te gondolom nem a "defektmatyikhoz" sorolod Magad.

(#6769) ló úr válasza Szten Márs (#6766) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Ténleg én néztem félre,sorry :R

(#6771) ló úr válasza yetike (#6767) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Yetike erről meg csak annyit mondanék,hogy a választ már nem Cizoe írta,és mégis csak ő kapott bannt,aki válaszolt az meg semmit!!

(#6772) yetike válasza ló úr (#6771) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nomotmo írta. Ha jól sejtem, ádyz jóvoltából megvan neked az egész ökörködés elmentve, ne kapkodj.

cizoe-nak pedig egyéb bűnök is voltak a rovásán (meg még korábban is kellett már figyelmeztetni párszor)

[ Szerkesztve ]

(#6773) ló úr válasza yetike (#6772) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

Még nincs meg,de be lesz szerezve. SZal még nem volt időm átolvasni,meg már késő éjszaka is volt,meg másnap mentem 14 órába dolgozni szóval nem tiszták az emlékképek!

[ Szerkesztve ]

(#6774) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mi történt I_Am-mel?

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#6776) BITBOYS válasza Kasza08 (#6774) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Moderálta magát vagy mi a szösz :F

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#6777) BITBOYS válasza Kasza08 (#6774) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van némi infó

Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.

(#6778) PazsitZ válasza BITBOYS (#6777) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Az 2005ös poszt ahhoz képest 2009-07-09 -én pl. még itt volt
Szóval ez rossz infó.

De ez a kérdés engem is érdekelne. Miért modoltunk topikban nincs bejegyzés róla, így feltételezem magát banolta...
Pedig I_Am normális mod volt. :(

[ Szerkesztve ]

(#6779) kételkedem válasza BITBOYS (#6777) üzenetére

kételkedem
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy 2005-10-25 18:02:00 kelt bejegyzést linkeltél, kételkedem, hogy ez lenne az oka :(

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#6780) Pompi válasza BITBOYS (#6777) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És ez a némi infó mihez is kapcsolódik és mikori is? :U

Ha már infó kell, akkor itt az utolsó postja, de Kasza08 ezt tudja, mert látogatja az adott topikot, szóval gondolom ennél bővebb infóra vágyik, ahogy egyelőre mi is.

[ Szerkesztve ]

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#6781) Oliverda válasza BITBOYS (#6777) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

2005-10-25 18:02:00 :U

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#6782) BITBOYS

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Lejárt az idő, tényleg rosszat linkeltem.

Ebben az esetben semmi nyoma a miértjének. :(

(#6783) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt elköszönt tőlünk, és felrakta a mixeit, a zenélést is abbahagyta?
Ma 10 órakor volt...

a mixeit pedig nem akarta felrakni, mert azt csak DJ-knek adhatja ki. Nem volt kiadó, ezért lenyúlhatták volna tőle. csak nincs valami komolyabb baj?:F
nem akarok a legrosszabra gondolni, de miért tette ezt?

[ Szerkesztve ]

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#6784) BITBOYS válasza Pompi (#6780) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm, hogy időt és energiát szakítottál erre a bejegyzésemre. :U

(#6785) ~Ph'vEscha

~Ph'vEscha
(fanatikus tag)

Csak kiváncsiságból megkérdezném , hogy mi is ennek az egész I_am témának az előzménye ?

Visszaolvastam , de nem nagyon derült ki .

Csak eléggé meglepő hogy egy moderátor lett kibannolva ..

Uj nickem : Phvhun

(#6786) Pompi válasza ~Ph'vEscha (#6785) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"Csak eléggé meglepő hogy egy moderátor lett kibannolva .."

Pontosítsunk: magát bannolta ki.

BITBOYS: ? ezek szerint csak részemről vetted zokon, hogy szóvá tettem, hogy nemigazán volt helytálló a link amit küldtél. Viszont kikerestem I_Am utolsó postját és linkeltem.

[ Szerkesztve ]

(#6787) gYaLo

gYaLo
(őstag)
LOGOUT blog

Hát remélem,hogy nem történt vele semmi baj... :O
Igyeszem valahogy elérni,infókat szerezni.
Bízok benne,hogy visszajön hozzánk... :$

Call of Duty: Black Ops poszter! | Razer , Roccat , Steelseries egérpad katt ide: http://href.hu/x/ffsd | Roccat poló beszerzése!! | Steam: amazing_gyalo_superstar | Logitech G500 zjeeeeee!!!!

(#6788) BITBOYS válasza Pompi (#6786) üzenetére

BITBOYS
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vettem zokon, egyben köszönöm a helyesbítést.
Viszont gondolhattad volna, hogy valamiféle baki folytán rossz linket adtam meg, de még is inkább az ironizálásba burkoltad a válaszod.

(#6789) Pompi válasza BITBOYS (#6788) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mennyivel is voltam ironikusabb, mint a többiek? Semmivel. Csak hát én nagybetűs vagyok, nekem még egy ilyet sem szabad. Főleg nem ebben a topikban ahol sikk belénk rúgni.

(#6790) Racecam válasza tildy (#6739) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon szépen megkérlek, hogy ebbe ne szól bele, mert nem vagy érintett. Ne gyere már megint a hatalommal való visszaéléssel, tudom, hogy ez a vesszőparipád, ahol nincs. :U Kérdéseket tettem fel és várom a válaszokat. Teljesen világosan fogalmaztam, köntörfalazás nélkül. Nem Vakegérkét minősítettem, hanem a sokszor minősíthetetlen viselkedésére várom a választ, válaszokat. És nem ez az első és egyetlen eset, de most már betelt a pohár.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#6791) nomotmo

nomotmo
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Még mindig erről a no names balhéról van szó?

DIÓ!

(#6792) tildy válasza Racecam (#6790) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csupán mertem megjegyezni, hogy amit szabad a nagyökörnak azt nem szabad a kisökörnek, ahogy felénk mondanák.

"bár a stílusod sokszor tenyérbemászó volt, ahogy írásból, tartalomból, stílusból oktattál mindenkit. Most is ezt teszed, ahelyett, hogy elolvastad volna a hozzászólásaimat, azokban ott a válasz, sokszor leírva, nem is ismétlem meg századszorra. Ha képtelen vagy megérteni, sajnálom."

Hidd el a te stílusod is hagy kívánnivalót maga után. Ez ellen szólaltam fel, ugyanis eddig itt téged senki nem minősített úgy, ahogy te lazán minősítgetsz másokat (többek közt amit korábban rólam is írtál ) .

Lehet normálisan is kommunikálni, nem pedig úgy , hogy folyamatosan azt mutatod a másik felé, hogy magas lóról beszélsz. Ez pedig max annyiban vesszőparipám, hogy nem az első eset esetedben, és többen is szóltunk már miatta.

Hatalommal visszaélés: max csak annyiban, hogy azóta lettél ilyen, mióta bekerültél házigazdának.
Tudom, hogy reagálni fogsz rá , tudom, hogy földbe döngölsz , mert úgysem lehet igazam, ezért részemről ennyi. (lehet fogösszeszorítva de csakazértsem fogok válaszolni.... )

[ Szerkesztve ]

(#6793) Racecam válasza tildy (#6792) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"..bár a stílusod sokszor tenyérbemászó volt..."

Én egészen mást emelnék ki, mint látod és ha jól olvastál volna akkor láthatnád, hogy nem Vakegérke van minősítve, hanem az a "stílus", amit itt néha megenged magának Óriási különbség, még akkor is, ha ez Neked nem tűnik fel. És ha most az hiszed, hogy ezt én találtam ki, akkor tévedsz, sokszor, sokan szóvá tették már, de eddig nem akartam erre reagálni, vagy beavatkozni, mert pontosan tudtam, hogy ez lesz a reakció, ami most a Tiéd is. De a "no name" esettel kapcsolatos állásfoglalása és az ezzel kapcsolatos csak azért is megnyilvánulásai miatt, már nem hagytam szó nélkül.

(#6794) Motion_Blur válasza tildy (#6792) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Neked arról szól az életed (a PH!-n), hogy kötekedsz és mások dolgával foglalkozol? Nem szoktam az ilyen topikokat olvasni, de most hogy kicsit visszaolvastam feltűnt hogy Te állandóan (fogadatlan prókátorként) mindenbe beleszólsz. Miért érzed azt, hogy Neked minden 'ügyben' állást kell foglalnod? Persze jogod van hozzá, csak kíváncsi vagyok, hogy miért szán valaki ennyi időt olyan dolgokra, amiből semmi haszna nem lesz!

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6795) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most tényleg nem azért, egyáltalán nem akartam beleszólni, de...

- megérte 4 embert bannolni no_name miatt?
- megéri itt veszekedni no_name miatt?
- megéri Vakegérkével "szembeszállni" no_name miatt (igen, mellette állok, tökéletesen egyet értek vele)
- nem gondoljátok, hogy a problémát gyökeresen kell megszüntetni? és hol a gyökér? igen, no_name..
- megéri nektek ez a srác, aki amint látjátok, javíthatatlan? bármit próbáltak a többiek (azt ne mondjátok, h Vakegérke nem próbálta istápolni, mert lesz.pom magam..)
- szerintetek véletlen volt a sok fikázó írás? idejött sírni nektek no_name, és neki adtatok igazat? ennyi emberrel szemben? ugyanmár...

Eddig is volt már sok dolog, amivel nem értettem egyet a moderációval, de itt ti vagytok a főnökök, minden úgy van, ahogy ti akarjátok, de talán meg kéne hallgatni a másik felet is..

Most olvasom, I_Am bannolta magát? Asszem meg tudom érteni, bármiért tette..

[ Szerkesztve ]

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6796) PazsitZ válasza Racecam (#6793) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Vakegérke bizonyos felvetései azért nem alaptalanok szerintem.
Amúgy meg nem ez az első eset, hogy mi köze hozzá, minek szól bele reagálást kap.

Mi közöd; Miért zavar Csak, hogy ő szereti a logout oldalt (még)
Jelen esetben egyébként próbált is segítőkészen hozzáállni az esethez. (mint jópáran)

Mint az oldal aktív résztvevője elhiszem, hogy zavarja az írás igénytelensége, utólagosan meg a feleslegesnek tűnőnek a hozzászólásai.

Egyébként valamennyire megértem a te álláspontodat is csak megint mit sikerült kihangsúlyozni? Ki vagy Te?

[ Szerkesztve ]

(#6797) Racecam válasza KrenAtesz (#6795) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A véleményem nem változott, javaslom a hozzászólásaimra való rákeresést ebben és a "homokozós" topicban. Ez a hivatalos álláspont. Pont.
Senkit sem fogunk "megszüntetni", mert néhányan ki nem állhatják és ezt kívánják. Pláne, hogy semmi olyat nem tett, ami ezt indokolná. Nem tudom, hogy ez a gyakorlat hová vezetne, végiggondoltad? :U Valaki összeszed 10-15 havert, hogy: "Nosza, készítsünk ki valakit, mert nagyon idegesítő. Már szóltunk neki, hogy álljon le, ne írjon blogot, de nem reagál rá. csináljunk egy kis balhét és rúgassuk ki."
A dogokat globálisan és előrelátóan kell kezelni. A jogot sem úgy írják, legalábbis jobb helyeken, hogy ha éppen történik valami, akkor arra reagálva változtatják akár naponta is.

PazsitZ: Hidd el, nem volt véletlen. Utalhatnék a reklámos balhéra is és még sok minden másra. Nézd meg azokat a posztokat, amin még Parci is kiakadt, pedig Ő is eléggé türelmes ember.

[ Szerkesztve ]

(#6798) Loretto válasza KrenAtesz (#6795) üzenetére

Loretto
(MODERÁTOR)

Megbocsáss de no_name tehet, arról amit ők művelnek? Én miért tudok elgörgetni fölötte?
Ők miért nem?

Soirée...

(#6799) KrenAtesz

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát nem tudok egyet érteni veletek, de itt ti vagytok otthon, ti vagytok a főnökök, az lesz amit ti mondotok.. Részemről egy kérdést megért, de ennyi.. :( Sajnálom..

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#6800) mephi666 válasza Racecam (#6797) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem akarok nagyon belefolyni a vitába, de nem lehetne olyat csinálni, hogy offtopic írásokat is jóvá kelljen hagyatni, mint a címlaposokat? vagy valami olyat kitalálni, ami mindenkire érvényes lenne, megelőzvén az olyan írásokat, ahol mondatonként is több elég durva helyesírási hiba szerepel átlagban... így fejlődhetne x.y. "írási képessége" és a megrögzött kötekedők is megnyugodhatnának, ha nem hibáktól hemzsegő valamit kapnának... szerintem mindenki jól járhatna... csak ahogy látom, az offtopic meg személyes bejegyzéseknek pont ez a lényege, hogy nem címlapra kerülnek, tehát nem kellene ilyen szigorúan venni...

#6801: hát ez az amiatt nem tudom hogy lehetne megoldani :( mert hiába személyes blogként használta, ha reflexből csomóan látogatták... elég sz@r helyzet...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.