Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#6501) philoxenia válasza mr.bullet (#6498) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ahogy előttem írták, regisztrálj egy újat, de utána semmiképp ne használd a régit, ne lépj be vele, főleg ne írj, mert a dupla regisztráció tiltott!

(#6502) mr.bullet

mr.bullet
(tag)

Értem, de egy dolog a probléma: a jelenlegi e-mail címmel szeretném használni, és nem enged ugyanavval az e-mail címmel kreálni egy újat. Ezt a probémát meg lehetne valahogy oldani? :F

Verba volant, scripta manent.

(#6503) Thrawn válasza mr.bullet (#6502) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a mostanihoz beírsz egy másik e-mail címet, akkor be tudsz regisztrálni.

Different songs for different moods.

(#6504) norst

norst
(újonc)

Tényleg ott volt legfelül a beállítás, csak nem vettem észre. :B Köszönet! :/

fghfghfhjme thagzjgzjgzjare gilénven.

(#6505) Thrawn válasza norst (#6504) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs mit, további jó fórumozást! :)

Different songs for different moods.

(#6506) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

A rangokkal kapcsolatban lenne egy kérdés:

Nekem már van 450+ HSZ-em, és már 125+ napja regeltem. Hogy-hogy mégis csak kvázi tag vagyok? Mert a lista alapján már rég fanatikus tag vagyok, nem?

Vagy csak a szakmai HSZ-ek számítanak? Vagy hogy van ez? :F

:R

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#6507) Ndruu válasza Fecogame (#6506) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Súlyozottak a hozzászólások.
Rangrendszer és rangok

1*szakmai+0,25*közösségi+0,1*aprós
168,4 hozzászólásod van, ez alapján még messze van a következő rang.

A kérdés nem idevaló, de ha elolvastad, akkor majd törlik.

[ Szerkesztve ]

sálálé

(#6508) ngabor2 válasza Fecogame (#6506) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

alapelvek -> absz, kezdő topik -> 1. hsz -> súlyozott hsz, illetve rangok.

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

(#6509) mycso

mycso
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért kell egy egész topikot és az oda járó 40-50 aktív embert mások hülyesége miatt büntetni???

Büntessétek azt, aki vétett a szabályok ellen, amióta a topik él alig volt pár ember aki nem fogta fel, hogy miről is szól a topik és miről NEM kell, hogy szóljon. Most emiatt a pár ember miatt büntettek mindenkit..végül is ez is egy hozzá állás csak nem a legjobb...

mod.: ja win7 topikról van szó, bár a linkekből kiderül.

mod2: közben látom visszanyitottátok, köszönöm a többiek nevében is :R

[ Szerkesztve ]

< >=♦=< > Diesel Common-Rail Injection

(#6510) Andreas

Andreas
(kvázi-tag)

Kedves moderátorok,

Ezúton szeretném kérni az iPhone 3GS topik zárásának felülvizsgálatát.

A topik megnyitása előtt ellenőriztem, és nincs egyetlen általános topik sem a készülékhez. Az iPhone 3G és 3GS között igenis lényeges hardveres különbségek vannak, nem értem, hogy miért ne lenne létjogosultsága egy ilyen topiknak.

Kérem, nyissátok meg újra a topikot.

Előre is köszönöm a segítségeteket, üdvözlettel:
András

(#6511) philoxenia válasza Andreas (#6510) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Nikon fényképezőgépek között is igen jelentős különbségek vannak, mégis jól elfér itt mind. :)

(#6512) Andreas válasza philoxenia (#6511) üzenetére

Andreas
(kvázi-tag)

Na de pont ezzel mondtad ki a lényeget: Nikon DSLR gépből van kb. 200 fajta, és tucatjával jelennek meg az újabbak - nyílván értelmetlen lenne minden egyes típusnak külön topikot nyitni, mert túlságosan specifikus lenne.

Az iPhone-ból viszont ez a harmadik, és kb. évente jelenik meg egy új. Így most egy topikba van "összezárva" minden iPhone tulaj.

Nem fér el egy külön topik a legújabb eszköznek? Ezt tényleg ennyire komolyan kell venni??? Ez egy fórum, könyörgöm. Logikusan szerintem akkor kell lezárni a topikot, ha a kutya sem nézi meg és szól hozzá.

Elolvastam az alapelveket, nem értem, milyen szabályba ütközik. Még ha az lenne a cím, hogy "Az iPhone 3GS digitális iránytűjének fogyasztása milliwattban kifejezve növekszik-e telihold esetén?", akkor megérteném az aggályokat.

(#6513) Atlantis válasza Andreas (#6510) üzenetére

Atlantis
(VIP)

Több hír is foglalkozik a telefonnal, az azokhoz kapcsolódó topicokban elférnek a vélemények. A szakmai kérdéseknek továbbra is megfelel a jelenlegi szakmai topic, szeretném, ha egy helyen megtalálhatók lennének az effajta kérdések. Vegyük alapul a következőt: az eddigi iPhone-okkal kapcsolatban is számtalan hír és több cikk is jelent meg, mégis tartósan csak a szakmai topic pörög, nincs is igény másra.

Ezek miatt zártam a topicod és nem látom értelmét, hogy döntésemet megváltoztassam.

[ Szerkesztve ]

>>>>>Creo CAD System ; Mercedes GP - Die deutsche Kraft<<<<<

(#6514) Fecogame válasza Ndruu (#6507) üzenetére

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezért írtam ide...

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#6515) Andreas válasza Atlantis (#6513) üzenetére

Andreas
(kvázi-tag)

Tudom, hogy nincs jogom kételkedni a döntésedben és nem is szándékom.

Az, hogy a hírekhez kapcsolódó fórumtémák bedöglenek, szerintem teljesen kézenfekvő, ezt nem tartom jó érvnek. A szakmai pörög, igen - ezért is kellene egy külön, ami az új hardveren pöröghetne.

Ezt a fórumot is a tagok és az olvasók tartják életben, logikátlannak tartom ilyen módon beavatkozni abba, hogy menjen-e egy topik, vagy sem - és még 24 órán belül bezárni.

Most kaptam először igazán kedvet a fórumozáshoz, és őszintén szólva sikerült is kellőképpen elvenni a kedvemet.

Röhejesnek tartom, hogy könyörögnöm kelljen, hogy topikot nyithassak - nem értek egyet a döntéseddel.

(#6516) dhr

dhr
(fanatikus tag)

Távol álljon tőlem, h a moderáció jogosságát vitassam, így pusztán érdeklődés szintjén kérdezem, h pontosan melyik topikért kapta moonman már a 2-ik banját.
IT cafés dolgokban annyira nem vagyok benne.
Előre is köszönöm.

(#6517) Foglalt név válasza dhr (#6516) üzenetére

Foglalt név
(MODERÁTOR)

Ez az.

Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!

(#6518) Bermi

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

sziasztok,
moderátor keresek topikban tűnt fel, hogy mióta bevezettétek a 15db apróhírdetést, azóta megjelentek a teljes eddigi hsz tölését kérők és közben megváltoztava a teljes hírdetést (gyakran áthelyezve), mintha egy újat adnának fel. így továbbra is 20-30 és több hírdetésük futhat. vagy ők partnerek?
ha igen akkor se kellene kitörölni, hisz ott valaki a kezdeti lépéseket teszi meg és azok a hsz-k a későbbi tagságához hozzájárunak.
hogy ha nem szerződött partnerek, akkor az áthelyezős, átírós, hsz törlős hírdetéseket nem érzem jogosnak, de ezt nyílván átgondoltátok, ebbe nem szeretnék belefolyni.

én úgy tudom, hogy jogos esetben kérjük a moderátor intézkedését, nem pedig mint valami bot-nak, hogy ezt és ezt csináld meg.

engem nem érint, csak feltünt.
kezdetben én is ott voltam aktív, ott kezdtem el "fórumozni", ott tanultam meg az idősebb tagoktól, hogy mit illik, mit nem. azok a hszeim nekem értékesek (tanulópénz), ott irányítottak át szakmai topikokba, ott vettem észre hogy egy közösség tagja lehetek, ismertem meg pár embert stb.
ma már oda nem nagyon járok, de hosszú út volt és zavarna, ha eltünne ok nélkül pár hsz-em.

javaslom, hogy az ilyen jellegű kéréseket ne teljesítsétek
attól még a hírdetése ott van és folytathatja tovább x.-ik terméként meghírdetve, ne pedig mások hsz-it vegyétek el.
üdv

u.i.: gondolkoztam hová kellene írni, de a hsz törlések miatt gondoltam jó lesz itt. ha nem elnézést

F1.....

(#6519) gabor85 válasza Foglalt név (#6517) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én speciel nem találtam meg.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#6520) Szten Márs válasza gabor85 (#6519) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyílván törölve lettek a diszkriminált hozzászólások :U
Ha egy hsz-ben olyan dolgok hangzanak el, amiért ban jár, akkor nem túl szerencsés, ha tovább ott díszeleg a topicban.

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#6521) PazsitZ válasza gabor85 (#6519) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Mivel törölve lett...
A tartalmára max a reakciókból következtethetsz
[link]

[ Szerkesztve ]

|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|

(#6522) gabor85 válasza PazsitZ (#6521) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Szerkesztési idő után már én is rájöttem. Mi tagadás, a winportálon se tűrtöztette mindíg magát, ő dolga.

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#6523) peterkeT válasza Bermi (#6518) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A meglévő hirdetés megváltoztatásával nem nő a 15-ös keret. Csak hogy világos legyen: 15 aktív hirdetése lehet az illetőnek, azaz ha érvényteleníti és újat nyit, akkor is ugyanott tartunk. Abban persze igazad van, hogy az utóbbi módszerrel könnyebb lenne az áttekinthetőség és a visszakövethetőség, ami akár a 'kivel érdemes üzletelni' topikban is jól jöhet. De hát ők tudják, hogy nekik mi a kényelmesebb. Gondolom az áll a dolog mögött, hogy a megszokott, több helyen is hivatkozott és bekönyvjelzőzött 'bazárt' nem akarják feladni.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#6524) D1Rect válasza peterkeT (#6523) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem az ilyesmire gondolt. Picit több mint 15. :)
Most ő csak egy kiragadott példa, nyilván van még, csak őt nem olyan régen linkelték a javítsuk a hardveraprót topikba. Talán a megoldás a gyűjtőhirdetések lennének, csak oda meg kevés az 1000 karakteres limit hirdetésenként. :R

[ Szerkesztve ]

Milyennapvan?

(#6525) Racecam válasza peterkeT (#6523) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem arra gondolt, hogy a meglévő 15+x számú hirdetését variálja úgy, hogy nem érvényteleníti, hanem átírja a szövegét és kéri az összes hozzászólás törlését, hogy tiszta legyen a topic. És ez valóban nem megengedhető.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#6526) peterkeT válasza Racecam (#6525) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, el is felejtettem, hogy a meglévő hirdetésekre nem vonatkozik a 15-ös limit, csak a limit életbe lépése óta feladottakra. Ez tényleg moderátori teendő, hogy odafigyeljünk, amikor ilyen kérés érkezik.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#6527) Bermi válasza Racecam (#6525) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen erre gondoltam, megnyugodtan, hogy Ti is így gondoljátok, hogy ez nem megengedhető. legutolsó ilyen után gondoltam, hogy jelzem és örülök, hogy jobban odafigyeltek rá.

a darabszám nem zavar továbbra se, hanem csak az eltünt hsz-ek.

bár nem tartom teljesen jó ötletnek, hogy pár jónevű/jóhírű hírdető beleesett a 15-ös keretbe, mert épp nem volt sok csere-bere alapja, így az eladottakat zárta, majd meglepődve tapasztalta, hogy nem tud újat feladni, mikor szeretett volna.
közben meg van aki észrevette és azóta inkább nem upolja ha eladta, majd amikor van új terméke átírja. lehet, hogy ők is jó nevűek lesznek egyszer, de helyzeti előnyük van. na mindegy, ezt láttam más topikban amúgy is kiebszélik az érintettek:)

köszönöm a választ, további jó munkát

[ Szerkesztve ]

F1.....

(#6528) Bordoi válasza Bermi (#6527) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Csak hogy a legutóbbi ilyen kérdésnél, az eladó nem változtatta ,meg hirdetést magát.
Ugyanazt hirdeti mint előtte és mivel nem volt semmi okom csalásra gyanakodni, ezért meg is csináltam és ha ezután lesz ilyen kérés és nem lesz különösebb indok, ezután is meg fogom csinálni.
Egyébként azóta folyamatosan figyelem a hirdetést és ha másik terméket tesz fel, akkor azonnal törölni fogom.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#6529) ngabor2 válasza Bermi (#6518) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

néhány elméleti kérdés, amikre én se tudom a konkrét választ.
- hány hirdető van? gondolom több ezer.
- hány olyan hirdető van, akinek jelenleg több, mint 15 élő hirdetése van? valszeg ez bőven 100 alatt van, tehát kevesebb, mint 1%. és jó magyar szokás szerint ezen a törpekisebbségen, és annak kiváltságos helyzetén mekengünk, ahelyett, hogy annyival elintéznénk, hogy mázlijuk van, a számuk előbb-utóbb minimálisra csökken. ha 18 hirdetése van, akkor 18 hirdetést kell karban tartania.

a törölt hirdetésekről: a legritkább esetben törlünk olyan hirdetést, amiben sok, mástól származó értelmes hsz van. hogy mi számít soknak... az más kérdés. én pl. csak akkor törlök aprót saját kérésre, ha abban csak a nyitó hsz-ei vannak. ő kérte, az ő hsz-ei csökkennek... 1000-ből 3. na bumm. megint egy mondvacsinált probléma a valódi gondok helyett.

(#6530) VladimirR válasza ngabor2 (#6529) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

9529 hirdeto van, kozuluk 131-nek van 15-nel tobb hirdetese (77-nek tobb, mint 20; 32-nek tobb, min 30; 13-nak tobb, mint 50 es 2-nek tobb, mint 100)

de azert megis, mekkora cink mar, hogy jon valaki, kerdez, feldob egy otletet, es a vegen lassan meg ezert is oltast kap
erted? semmi tamado jellegu nem volt a post-jaiban, de vaalhogy ez a topic ar mintha osszenott volna azzal, hogfy aki ide beir, azt le kell nyomni, barmi aron

[ Szerkesztve ]

(#6531) ngabor2 válasza VladimirR (#6530) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

és hol látsz támadást? vagy jó szokás szerint csak belemagyarázol valamit?

tehát 1.37%-nak van több, mint 15 hirdetése. ez 1% fölött van, de nem érzem továbbra se, hogy emiatt át kellene szabni a rendszert.

[ Szerkesztve ]

(#6532) Bordoi válasza Bermi (#6527) üzenetére

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Annyiban igazad van, hogy elkerülte a figyelmemet a hirdetés eredeti címe. :R
Ennek figyelembe vételével azonnal érvénytelenítettem.

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#6533) VladimirR válasza ngabor2 (#6531) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

"...és jó magyar szokás szerint ezen a törpekisebbségen, és annak kiváltságos helyzetén mekengünk..."

akkor ezt a reszt valoszinuleg felreertettem, es nem magyarazkodsz, meg terelsz, hogy ugyanmar, miert ezzel jon akarki is
ha nem akarod megcsinalni, ne csinald, de legalabb hagyd, hogy mas foglalkozonn vele, ha ugy veli ez egy problema (mellesleg azt senki nem mondta, hogy szabjatok at a rendszert, csak egy olyan megoldast mereszelt javasolni - a kocsog -, ahol ket kattintasnal picit tobbre lenne szukseg)

de ne is valaszolj, elfelejtettem, legutobbi is kitettek 3 napra, mikor szot mertem emelni a moderacio ellen

a moderator mindenhato
a moderator tevedhetetlen
amen

[ Szerkesztve ]

(#6534) Bermi válasza Bordoi (#6532) üzenetére

Bermi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen pont ez tünt fel, örülök, hogy tisztázodott mire gondolok :R

ngabor2, nem így írtam ide, hogy így válaszolj: "1000-ből 3. na bumm. megint egy mondvacsinált probléma a valódi gondok helyett." és "s jó magyar szokás szerint ezen a törpekisebbségen, és annak kiváltságos helyzetén mekengünk"
ez egy kicsit furcsa volt, mert nekem szólt, de mimóza lelkem túléli:)

nem számoltam statisztikát és nem gerjesztettem úgy érzem semmit (azzal is jeleztem, hogy off-ba tettem a véleményem), megkérdeztem és

mint láthatod Racecam és peterkeT válasza után megköszöntem és elköszöntem. így erre a hsz-edre nekem válaszolva végképp nem volt szükség.

nem tervezem ennek további figyelését (mármint a hírdetések), ahogy eddig se tettem, de mint láthatod a felvetés ezek szerint jogos volt (bár ebben se voltam biztos, ezért kérdeztem), hiszen Bordoi törlte.

mégegyszer további jó munkát.

F1.....

(#6535) Racecam válasza VladimirR (#6533) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem nem menjünk már megint bele a szokásos sárdobálásba.
A felvetés teljesen jogos volt és mi is úgy gondoljuk, hogy ezt a jövőben másképpen kell kezelni, oda kell figyelnünk rá. Jogtalan előnyhöz, vagy egy átállásból szerencsésen szezett előny megtartásához nem kívánunk asszisztálni ez világos.
Az egyetlen probléma, hogy a jelenleg 15-nél több hirdetéssel rendelkező felhasználók apróit nem lehet 15-re redukálni, mert az újabb igazságtalanságokat szülne. (A feladásuk pillanatában még nem létezett a limit, joggal kérdezhetnék, hogy miért büntetjük őket visszamenőlegesen.) De azt gondolom, hogy az idő múlásával ez a probléma fokozatosan csökken, végül el is fog tűnni, ahogy a hirdetések elvesztik aktualitásukat.

u.i.: Bermi: Ez a válasz természetesen Neked is szólt, köszönjük a felvetést. :)

[ Szerkesztve ]

(#6536) ngabor2 válasza Bermi (#6534) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

való igaz, lehet, hogy felesleges volt már belefolynom.

a te hsz-odra válaszoltam, de inkább csak a jelenségre, kicsit sarkítva, és nem a személyednek. úgy látszik, kicsit túl jóra/rosszra sikerült a sarkítás, nem mindenkinek az jött le, amit mondani akartam. ha egy szabály alól vannak kivételek, akkor lesznek olyanok, akik ezeket a kiskapukat fogják keresni. mindössze az a kérdés, hogy mit érdemesebb csinálni: az új szabály mellett a kiskapukat zárogatni, vagy "legyinteni" egyet, hogy ilyenek mindig voltak és lesznek, szerencsére viszonylag elenyésző számban. a többit a többiek leírták, azt már nem ismétlem.

[ Szerkesztve ]

(#6537) VladimirR válasza Racecam (#6535) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

szerintem senki nem kerdezte a velemenyedet, de ha mar itt vagy, lathatod, nem csak nekem szurt szemet ngabor2 post-ja

(#6538) Racecam válasza VladimirR (#6537) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Oké, így is lehet.

Most már tényleg betelt az a pohár, ami egyébként már többször is kicsordult.
A végleges banodból egyszer már az én kezdeményezésemre kerültél vissza, mert úgy éreztem szükség van a szakértelmedre a Fórumon. Most én raktalak ki végleg, mert meg vagyok győződve róla, hogy erre a VladimirR-re nincs szüksége a Fórumnak.

[ Szerkesztve ]

(#6539) PazsitZ válasza Racecam (#6538) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Kár, hogy egyébként pont volt igazságalapja a megnyilvánulásának.

(#6540) Racecam válasza PazsitZ (#6539) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Melyiknek, a téged ki kérdezett felütésnek? :F
Olvastad azt postomat is, vagy csak jössz a szokásos módon "beszólni"? :U

[ Szerkesztve ]

(#6541) Wolverine válasza PazsitZ (#6539) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyetértek. :(

A moderátorokságnak megvan az a hátránya, hogy bármit is mondasz, a megfogalmazás sokat számít - és az ominózus #6528 ilyen szempontból erősen megkérdőjelezhetőre sikerült.
Ehh. Kár olvasnom ezt a topicot, túl sokszor bosszant fel.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#6542) PazsitZ válasza Racecam (#6540) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Sejtettem, hogy ilyesmi reakciód lesz :)

Abban, amire Bermi is reagált.
Sokszor szinte el van küldve, aki egyes problémát felhoz.
Hoznék példát, amikor felvetődött egy téma, páran konstruktívan ötleteket dobtunk fel, amire a reakció, annyi volt, hogy nem fontos, minek, csak kevés embert érint... (tisztelet a kivételnek, mert volt olyan is)
De félek és sajnálom, hogy ebben is csak a kötözködésemet domborítanád ki/látnád meg.

(#6543) Racecam válasza PazsitZ (#6539) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még egyszer írok, mert látom, félreérthető lett.

A #6535-ös posztom félreérthető lett, mert VladimirR-nak címeztem, ami abból a szempontból rendben is van, hogy a hozzászólás legnagyobb része neki szóló válasz volt.
Kivéve az első mondat: "Szerintem nem menjünk már megint bele a szokásos sárdobálásba.", ami mindkét félnek.

De a válasz: "szerintem senki nem kerdezte a velemenyedet", egy házigazdával szemben (félreértés ne essék, nem Racecam-mal szemben, mert őt mindenki magasról leszarhatja), hanem a PH! házigazdájával szemben a PH! Fórumán megengedhetetlen. Ez és az összes eddig probléma, a viselkedése itt a Fórumon íratta velem a #6538 hozzászólást és hozta magával a végleges kitiltást.

u.i.: #6542: Remélem ez más megvilágításba helyezi a történetet. Nyugodtan írd le, milyen felvetésre gondolsz, mert ugyan olyan választ hallhattál tőlünk, tőlem, hogy erre jelenleg nincs kapacitásunk (ebbe esetleg belefér, hogy azért mert más, több embert érintő dolog készítése van folyamatban és ugye Panther csak egy van és Ő is alszik néha sajnos) , vagy ezt átgondoljuk, esetleg nem támogatjuk. De lesz@rni nem szoktuk, én biztosan nem.

[ Szerkesztve ]

(#6544) PazsitZ válasza Racecam (#6543) üzenetére

PazsitZ
(PH! addikt)

Én is, mert úgy tűnik az enyém is.

Vlad: de azert megis, mekkora cink mar, hogy jon valaki, kerdez, feldob egy otletet, es a vegen lassan meg ezert is oltast kap

Én: Abban, amire Bermi is reagált.
Sokszor szinte el van küldve, aki egyes problémát felhoz.

Egy szót nem szóltam a banolásával kapcsolatosan, és a 6537 hsz.-től függetlenül! jegyeztem meg ezt: Kár, hogy egyébként pont volt igazságalapja a megnyilvánulásának.

Te: De lesz@rni nem szoktuk, én biztosan nem.
Én: Hoznék példát, amikor felvetődött egy téma, páran konstruktívan ötleteket dobtunk fel, amire a reakció, annyi volt, hogy nem fontos, minek, csak kevés embert érint... (tisztelet a kivételnek, mert volt olyan is)

De mindegy is. Olvasás után lehet törölni a hsz-eimet.

[ Szerkesztve ]

(#6545) rii válasza Racecam (#6543) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

most akkor ti vagytok a kivételezettek?
veletek másképp kell beszélni? Mert HG vagy?

de tök jó ... ha bannoltatni akarom magam, megvan a varázsige ... :U

a tiszteletet kiérdemelni, és nem kiharcolni kell ...

akárkivót'tevótá

(#6546) Racecam válasza rii (#6545) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem egészen, úgy látom még nem dolgoztál munkahelyen, vagy nem volt főnököd, vagy valami ilyesmi. Kicsit sarkít a példa, mert nem vagyok a főnököd, de az oldalt képviselem és mint ilyen alapból megillet a tisztelet, ahogy én is így beszélek mindenkivel. Nem a személyemnek, hanem a beosztásomnak szóló tisztelet. A személyemet akár le is..., ahogy írtam már az előbb. Erről ha visszalapozol volt már egyszer egy szerintem legalább száz hozzászólásból álló vita, kár lenne elkezdeni újra, mert semmi újat nem tudnék mondani ezzel kapcsolatban.

(#6547) Racecam válasza PazsitZ (#6544) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Rendben, ezzel egyetértek, ahogy látod, én is hasznosnak ítéltem a felvetését és megszívlelendőnek.

(#6548) Kidus

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja!"

:U

Assuming Control

(#6549) rii válasza Racecam (#6546) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

mellé

volt főnönököm mindig is ... és jeleneg is van főnököm
de ha hülyeséget beszélt, akkor beszóltam érte
még akkor is, ha behivattak utána (volt rá precedens ... többször is, a lényeg: túl jó voltam, hogy kitegyenek, de a veszély mindig fennállt, hogy elpattan a húr)

ja és ott féltem, hogy kiraknak ... na de itt :U már nem azért, de ki nem ......

ott fügtem a munkahelyemtől anyagi értelemben
itt meg a user-ek, akiktől elvárjátok ezt a fajta tiszeltetetet, ők a ti eltartóitok.

amit produkálnak forgalmat, az alapján lehet pénzt kérni a reklámok elhelyezéséért.

te meg mindenáron tiszteletet követelsz meg a HG rang miatt.

[ Szerkesztve ]

akárkivót'tevótá

(#6550) rii válasza rii (#6549) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

" ... már nem azért, de ki nem ...... ...."

mármint ki nem sz*rja le, hogy kirakják innen.
pld. engem k'vára hidegen hagy ....

akárkivót'tevótá

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.