attól, hogy valakinek van rangja itt, attól még nembiztos, hogy normális, amit csinál. pl én
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés

faster
(PH! nagyúr)
Szvsz nincs ezzel gond, leszámítva a sok helyesírási hibát.

WN31RD
(VIP)
A PH!olitika topicban (Bővebben: link) scang 3779-es hozzászólására (Bővebben: link) válasz:
''javaslom, ha van egy kis időd kövesd a topicot vagy olvass vissza pár ezret és mond el, mivel érdemelte jobban ki perjel a bant mint egykét másik ember.''
Visszaolvasni biztosan nem fogok, mert elvesztegetett idő lenne. Ha éppen ráérek, akkor inkább a friss hozzászólásokat olvasom.
Mellesleg minden további nélkül elképzelhetőnek tartom, hogy van, aki jobban megérdemelné a bant, Perjel, ettől teljesen független azonban az, hogy Perjel megérdemelte-e vagy sem.
Régebbről emlékszem Perjel egyes hozzászólásaira. Általában normális hangnemet ütött meg, de néha nagyon elszaladt vele a ló, és sok esetben nyilvánvaló volt, hogy szándékosan feszíti a húrt addig, ameddig még éppen lehet. Az ilyen viselkedést (''nézzük meg, hol a határ'') kiemelkedően destruktívnak tartom, sokkal inkább, mint az egyszerű, primitív agresszivitást, ha akkoriban moderátor lettem volna, már talán nem is emlékeznénk rá, hogy volt egy ilyen nevű fórumtag.
De visszamenőlegesen nem ítélkezek, és igyekszem nem figyelembe venni a korábbi tapasztalataimat, ezért is nem én adtam most a bant. Ezt csak azért írtam le, mert ez alapján 99%-ig valószínűnek tartom, hogy indokolt volt a ban.
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

scang
(senior tag)

okés májszter
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Pirítós
(kvázi-tag)
A lényeg az alárásomban van.de én megértem azt aki új topicot nyit és nem akarja kikeresni a 3467 hsz. közül a pont őt érdeklőt
Cukorfalat cicák szerető gazdit keresnek:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182134[/L]

tomit2
(újonc)
Srácok. Parci megmondta moderátor mindent megtehet (jogos vagy, nem jogos treljesen mindengy).

VladimirR
(PH! nagyúr)
pontosan - fellebbezesnek helye nincs
de mit nem lehet ezen megerteni?
1: Parci itt azt csinal, amit akar (*)
2: Parci annak adja tovabb ezt a jogot, akinek akarja
3: aki megkapta Parcitol ezt a jogot, visszavonasig azt csinal, amit akar (*)
Te egyebkent a szolasszabadsag topic-ban olyan merteku ertelmetlensegrol tettel tanubizonysagot, hogy Teged nem csak a PH!-rol, de ugy az egesz internetrol ban-olni kellene
* torvenyes kereteken belul
[Szerkesztve]

tomit2
(újonc)
Eza a nagy baj. Diktatura, hol van itt a demokrácia?

Pirítós
(kvázi-tag)
De akkor mi van ha az egyik moderátornak nem tetszik a búrád és megszivat??Ne értsenek félre a moderátorok ez csak egy példa
Cukorfalat cicák szerető gazdit keresnek:[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=182134[/L]
Ezt a téma már ki lett tárgyalva. Fejezd be mert már nagyon közeljársz a ban-hoz! 
Grafiqs
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu
egy moderátor már nem 10 éves, hogy mások szivatására elcsöppenjen
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

bebean
(fanatikus tag)
most megint mi ez? nyugodj mar meg, forumozzal, ne elegedetlenkedj.
#616: tomit2 ~ eszemben sincs. hogy a magadfajtakkal kelljen kardoznom?
[Szerkesztve]
...

tomit2
(újonc)
Akkor úgy fogsz járni mint és és vjannus kibannolnak.

VladimirR
(PH! nagyúr)
mondta valaki valahol, hogy itt demokracia van? (diktatura roxxx)
egy ilyen helyen, mint egy internet forum, a demokratikus rendszer egyebkent is kivitzelzhetetlen (de legalabbis igen nagy hulyeseg lenne)
megis hogyan kepzelted? beolvasok valakinek, elkuldom a bus p****ba, aztan majd lesz rola gepszavazas, hogy kivagjanak-e? na ne viccelodjunk....
de ha van elkepzelesed, hogy miert kellene ennek maskent mukodnie, s foleg mikent, kerlek vazold fel, ha hasznosnak talaljak az oldal uzemeltetoi, egeszen biztos vagyok benne, hogy megfogadjak a tanacsaidat
koszonom
szerk.: nem, nem akarok moderator lenni, de jobb is ez igy (foleg neked), csak nehezen toleralom a hulyeseget
[Szerkesztve]

tomit2
(újonc)
Moderátor akarsz lenni, teljesen úgy viselkedsz.

Pirítós
(kvázi-tag)
Sztem jó ez a rendszer csak valahogy több megértés kéne.Nem személyeskedés

tomit2
(újonc)
én senkit nem küldtem el a bús ...-ba, csak ah már előtte engem is. Esteleg azért kéne demokráciának lenni, mert egy demrokratikus álamban élünk. Ha a diktaturát szereted költözz el másik országba.
Fejezd már be kérlek. Mond ez számodra valami szabadságharc? Hol láttad akármelyik mod-ot is a PH!-n olyannak mint amilyennek itt most felvázolod? Ha erre nem tudsz válaszolni, akkor ne irogass feleslegesen.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

WN31RD
(VIP)
Ezt a gondolatmenetet itt fejezd be. A PH!-nak semmi köze a demokratikus államhoz, mert nem közintézmény. Diktatúrának sem lehet nevezni azt, ami itt van, mert senkit nem tartunk itt erőszakkal, és senkivel szemben nem alkalmazunk a kitiltáson kívül semmiféle szankciót.
A PH!, mint azt már mások is kifejtették, magánterület. Akinek ez nem tetszik, elhúzhat, és csinálhat másik fórumot. Aki marad, az meg legyen szíves betartani a szabályokat.
A továbbiakban egy szót sem akarok hallani arról, hogy itt demokráciának kellene lennie, ezt nagyon komolyan mondom. Fejezzük be a hülyeséget!
''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

Pirítós
(kvázi-tag)
Gondolom nem ok nélkül bannoltak ki!

tomit2
(újonc)
Te is úgy viselkedsz, mint ahogy leírtam. Szabadságharcot kéne folytatnom?

VladimirR
(PH! nagyúr)
te meg egeszen ugy viselkedsz, mint valami hulyegyerek (ne vedd szemelyeskedesnek, de valoban ugy viselkedsz)
MUTASS ra, hogy pontosan hol tett olyat, ami szerinted a hatalmaval valo visszaeles volt

tomit2
(újonc)
Nem vétettem aza alapelveknek, csak nem tetszik a képem egyeseknek.

tomit2
(újonc)
vjannus 3+1 már bannolták pedig most nem csinált semmi. Mi ez ha nem hatalommal való visszaélés.

Pirítós
(kvázi-tag)
És milyen mondatokkal bannoltak ki??

VladimirR
(PH! nagyúr)
ooo....a ban nem azt jelenti, hogy ''nullazzuk a hozzaszolasaidat, de folytasd nyugodatn'', hanem azt, hogy ''itt rad nincs szukseg, ne gyere vissza''
ezek utan megcsak megszolalnia sem feltetlen szukseges - kitiltottak, nem torodott vele, visszajott - szerinted masra kellett volna szamitania (foleg, hogy provokal is)?
Könyörgöm, fogd már fel, hogy ok nélkül nem bannolunk senkit és azt is fogd fel végre, hogy nem Én bannoltam vjannust. Azt is fogd fel, hogy amiket leírt azok valótlan állítások voltak. Ne csak nézz hanem láss is!
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

WN31RD
(VIP)
De csinált. Ahelyett, hogy meghúzta volna magát, miután okot adott arra, hogy kitiltsák, még visszajött szemtelenkedni. Ilyen idiótákra nincs itt szükség.

tomit2
(újonc)
vjannus 3+1 et banolták nem engem. Érdekes módón eltünt a hozzászólásod, pedig nem volt benne semmi ami vétet volna az alapelvek elen.

Gh0sT
(PH! addikt)
Azt nem értem, hogy ti moderátorok most miért magyarázkodtok?
Egyszerűen nincs miért és aki SZÁNDÉKOSAN ilyen értetlen és provokativ, mint tomit2 ebben a topicban, attól érzékeny búcsút kell venni.
Meggyőzni nem lehet, mert csak a saját érveit hajtogatja. Akkor meg mit keres itt? Csak hangulatszítás miatt regisztrált ismét.
Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

VladimirR
(PH! nagyúr)
ezert irtam E/2-ben - de azert varom, mikor vagnak ki Teged is 

tomit2
(újonc)
vjannus üzeni: itt vagyok
hogy lássatok
meg se szólalok
mégint bant kapok ?
jól gondolkodok?
Hátha ezt már nem törlitek ki.
[Szerkesztve]
----
Ezt már inkább meghagyom, emlékül.
Rád sincs szükség errefelé.
WN31RD

VladimirR
(PH! nagyúr)
viszlat ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tudod mit, inkább hanyagolom jelenleg ezt a totyikot. Vannak itt helyettem mások is akiket majd ugyanugy ok nélkül útálhatsz, mint engem.

bebean
(fanatikus tag)
gratula a mai offenzivahoz, ismet nagyon ütökepesen sikerült ervelnetek.
...
Na jó elegem van, mégegy húzásod van és repülsz.
Nem érdekel, hogy útálni fogsz, nem fogok az ágyban forgolódni esténként miatta.
Ne játszadozz a türelmünkkel.

WN31RD
(VIP)
Már repült. Sokadik húzása volt már ez.

Pirítós
(kvázi-tag)
Azt szeretném kérdezni hogy miért zártátok a Bundi666 topikomat?
Nem zártam, hanem töröltem. Azért mert megkaptad a helyes totyik linkjét és láttam, hogy fel is tetted benne a kérdésed. Innentől kezdve egyértelmű. (sőt már a helyes linkre kattintva számodra is annak kellett volna lennie)

Pirítós
(kvázi-tag)
Bocs lassú a felfogásom

AI
(tag)
wn31rd, ismét thenk jú hogy zártad egy topicomat
ez van, sajna nincs túl sok kedvem most vitázni ezen.
Persze az eszedbe sem jut, hogy valaki másképpen is gondolkodhat mint Te. Tudod a világ nagyon változik, és sok ember számára ez már nem tabu téma. Remélem mielőbb kihalnak a hozzád hasonló moderátorok. Have a nice day 
42
(#645) torz on borz válasza AI (#644) üzenetére
- Privát
- 2005-06-02 10:12:48

torz on borz
(PH! addikt)
ez szexoldal ? nem . akkor mi a problémó ? persze van jópár nem ide illő téma de ez aztán főleg nem kell ide.
[Szerkesztve]
A SÖRöm a legszebb öröm !

WN31RD
(VIP)
Én csak zártam, egy másik moderátor törölte is. Ha nagyon vitázni akarnál, talán inkább vele kellene, de szerencsére nem akarsz vitázni.
Mi sem.
Neked is minden jót. 

Sanya
(PH! kedvence)
el kéne gondolkodni azon, hogy mi az oldal profilja.
Prohardver.
nos, ha kicsiny agyad megerölteted, akkor rá kéne jöjjél (nem biztos, hogy sikerül, de fel a fejjel), hogy ez nem az az oldal. annyi más site van, nézegess arra is szét...
én töröltem. indokolnom felesleges.
ilyenek miatt írj a goldengate fórumára
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

AI
(tag)
inkább ezt nem írom le, semmi értelme.
[Szerkesztve]
----
Az elfogadhatatlan stílusú részt töröltem. 
Ez az első figyelmeztetés, még egy nem lesz.
WN31RD
42

AI
(tag)
wn31rd öregem, nyisd már ki a szemeidet!
Sanya simán leugatott engem, én csak visszavágtam. Erre engem moderálsz, sanya sértő hozzászólása pedig még mindig ott virít pár hsz-el feljebb.
De nem is pazarlom az energiát, mert szerintem te alkalmatlan vagy a moderátori posztra, többször volt már igen kemény túlkapásod.
Azt pedig magasról leszarom hogy bannolsz-e vagy sem, számomra van élet a prohardveren kívül is. Én nem balhézni járok ide, de ha belémkötnek nem fogom szó nélkül hagyni.
42