bocs, ezt nem ide akartam
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
bocs, ezt nem ide akartam
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja 4995 re a válaszom.
Látod nálad is elszakadt a cérna erről beszéltem. Oké mindenki ember és van egy tűréshatára, de akkor ne jelentkezzen MODERÁTORNAK.
Csak ennyit szerettem volna. Részemről lezárva és nem foglalkozom ezzel a témával. Leírtam a véleményem.
Ha le van zárva a téma, akkor minek írtál ide?! Cérna nem szakadt el nálam. Ilyen stílusom, ez van. Nem tolerálom, hogy ha hülyeségen megy a szájtépés. Elvagytok tévedve ha azt gondoljátok, hogy a végtelenségig fogunk finomkodni és magyarázkodni egy ilyen eset miatt. Leírhatnám ezerszer a véleményem arról a témáról, akkor sem fognád fel a mondanivalóját, mert egyszerűen nem akarod felfogni. Bárcsak egyéb kéréseinket teljesítenétek ilyen elánnal, mint ezt a mostanimat, hogy gyere ide tamtamot verni ezen.
[ Szerkesztve ]
--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.
Nem mindenki való moderátornak. Én is otthagytam, mert nem éreztem magam méltónak rá. Ha már nem tud az ember hideg fejjel gondolkodni, nem érdemes csinálni.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

Bár nem akartam írni semmit, mert ha kussolok az jobb,mostanában inkább csak olvasgatom a forumokat, de most kikivánkozik.
Az összes fórumlátogató fogja már fel hogy itt a MODERÁTOROK: NEM GYAKOROLJÁK A DEMOKRÁCIÁT, HANEM MEGVÉDIK ez ha tetszik ha nem, mindig igy lesz , a mérlegelés nem a te problémád hanem a moderátor-é. De azt hiszem ha értelmes hozzászólással közelítesz egy ühmm... stilusú mod felé, akkor 100% hogy nem fog kib@szni csak legfeljebb megveregeti a buksidat. Itt a demokrácia alapelvei melyeket ti nem gyakorolhatok, "csak a modi-k" az alapszabályzatban benne foglaltatik. Minden erőlködés csak vissza visz a 0-pontra.
Ők olyanok mint a bírák a törvényeik alapján döntenek, nem jóindulatból, bár néha azért az is előfordul, de pl. sokadik eset után már nincs mit tenni, replay-t nem viselik jól, ez érthető is !
.pont
[ Szerkesztve ]
no comment.....
En aszittem te WOW-ozni mentel inkabb helyette 
Assuming Control
Már nagyon sokszor, sok helyen leírtam sohasem szólok hozzá indulatból, egyáltalán nem vagyok indulatos ember, különösen igaz ez, ha házigazdaként szólok hozzá. Minden szavamat megfontoltam és igaznak érzek. Tildy-nek már nagyon sokszor elmagyaráztuk, én személyesen is, hogy amit itt a fórumon művel néha, legkevesebb barátságtalan. Kértem már, hogy ezt ne tegye, de képtelen megváltozni. Soha nem kérdez, hanem támad. És mindig támad, ha úgy érzi, hogy támadhat. Sem a jóindulatú segíteni akarást, sem a jobbító szándékot nem vélem felfedezni az itteni hozzászólásaiban. Elég csak visszaolvasni, mindig támadás megy a moderátorok, moderáció ellen és bizony nem normális kérdések vélemény formájában, hanem mindig odamondogatva, szurkálva.
Nézzük csak meg, mi történt néhány hozzászólással ezelőtt: tildy olvasta egy topicban, hogy "eltűntek" kicsitomi88 véglegesen banolt user írásai. Mielőtt még megérkezett volna a válasz, mert ugye nekem is észre kellet vennem az eredeti kérdést, utána kellett néznem, mi is történt, már prejudikált is: "Lehet tudni miért nem maradhatnak kinn banolt emberek írásai? Nem hinném, hogy kárt okozna a fent említett c programozásos írássorozat... Azért mert egy embert egyéb okokból banolnak innét szerintem nem helyes megoldás az összes írását is törölni
" vagyis feltételezte, anélkül hogy egyáltalán utána nézett volna más banolt userek esetében, hogy a "gonosz, rosszindulatú" (kiemelés tőlem) modok a banolt userek írásait is eltüntetik a fórumról (Logoutról), hogy írmagjuk se maradjon. (Az említett írásokat a user (kicsitomi88), még aktív korában, banolás előtt törölte. Azért írtam ide is, hogy tiszta legyen.) És ez nem az első és nem is az egyetlen eset. Elég csak végignézni ezt a topicot. Nem én vagyok az, aki először kimondta, hogy állandóan kötözködik. Ha kell, ha nem. És folyamatosan tüntet a modok és moderáció ellen, legfőbb érvként lobogtatva, hogy ban-nal fenyegetjük azokat, akik nem tartják be a fórum alapelveit. Könyörgöm, mivel "fenyegetnénk" mással azt, aki nem érti meg a szavakat? Kézlevágással? Felnégyeléssel? Egyszerűen csak azzal tudjuk jobb belátásra bírni, ami az egyetlen lehetőségünk, eszközünk azokkal szemben, akik nem tartják be a szabályokat, hogy eltanácsoljuk őket az oldalunkról. Vagy hagyjuk annyiban, ne is szóljunk? 
Azt kellene megérteni (szerintem, most írom le századszorra), hogy mindent meg lehet kérdezni, minden döntéssel szemben lehet ellenvéleményt megfogalmazni, mindent lehet vitatni, de nem mindegy, hogy ezt milyen hozzáállással tesszük meg. Ha valaki eleve rosszindulatot feltételez, ha minden megnyilvánulása támadó, ha folyamatosan kötözködik, akkor ne csodálkozzon, ha egy idő után ignorálják, vagy „keményebben” szólnak vissza neki. Még egyszer mondom, amit leírtam, úgy is gondolom. Nem indulatból írtam le, ez a véleményem. Nem volt durva, egyáltalán nem, de személyes volt, ha úgy tetszik személyeskedés. (Nehéz lenne személyeskedés nélkül leírnom, hogy mi a véleményem a viselkedéséről és annak a mozgatórugójáról.) Miután már minden olyan utat kimerítettem egészen a személyes beszélgetésig, ahol tisztelettel elmondtam a véleményemet és kértem, hogy ezt így ne, már nem maradt más, csak az, hogy őszintén megfogalmazzam, amit gondolok. Talán ez még segít, talán így eljut végre oda, ahová szánva lett és elgondolkodtatásra késztet. Nem tudom. Igazából csak reménykedem benne.
Ha esetleg valakinek egy példa hiányzik, mert ugye mi is ezt kértük számon valakitől, akkor tessék. [link]
Talán ez sok mindent elmond.
Com'è diverso il mondo visto da qui
(#6013) Szten Márs válasza Racecam (#6012) üzenetére
Házigazdai minőségben a "kb ennyit tudsz" meg a "szánalmas" jelzők, amik úgy gondolom nem illendőek. A többihez nem tudok mit hozzáfűzni, már csak azért sem, mert nem vagyok 100%-ig képben, viszont az ilyen szóhasználat azt sejteti, hogy indulatból szóltál hozzá, akkor is, ha nem így van, így ezért sem túl szerencsés, a fent leírton kívül.
[ Szerkesztve ]
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#6014) Racecam válasza Szten Márs (#6013) üzenetére
Nem tildy szánalmas, hanem azt a hozzászólást amire reagáltam a szánalmas kategóriába soroltam. (A mondanivalója és természetesen az én véleményem szerint.)
[ Szerkesztve ]
(#6015) Szten Márs válasza Racecam (#6014) üzenetére
Természetesen értettem, ezzel együtt írtam, amit. Ha szánalmas, amit csinál, akkor nyílván az őt is minősíti, ha közvetetten is.
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#6016) Racecam válasza Szten Márs (#6015) üzenetére
Jaj ne!!!
Ez az az érv, amikor valakinek azt mondják hülyeségeket ír. Erre jön, hogy őt lehülyézték. Holott szó sincs róla, okos ember is ír néha hülyeségeket. Az csak kifejezetten arra az írásra vonatkozott.
Ahogy ebben az esetben is. Amit írt, az szerintem a szánalmas kategória. de ettől még Ő nem lesz szánalmas. Na mindegy, maradjunk annyiban, hogy indulatból írtam, mert elfáradtam abban, hogy mindent meg kell magyarázni és ha állítok valamit, akkor azt kétségbe vonják. Így egyszerűbb. Meg egyébként is, fél ötkor kelek!! 
(#6017) Szten Márs válasza Racecam (#6016) üzenetére
Én nem vontam kétségbe semmit, ezt a #6013 megfogalmazásán szerintem lehet látni, csak gondoltam beszélgetünk, ha már ilyen népszerű lett a topic 
Egyébként értem, hogy van különbség a két megfogalmazás között:
"szánalmas vagy" "szánalmas, amit csinálsz" - ezt egy percig sem vontam kétségbe, még implicite sem, mint ahogy azt sem akarom bemagyarázni a hsz-edbe, hogy őrá írtad, nem pedig a hsz-reé: nyitott kapukat döngetsz. Csupán arról van szó, hogy a második verzió is sértő valakire nézve, legalábbis én így látom. Ennyit akartam mondani, nem többet.
Race, az 5993-at én is túlzásnak érzem; az elég nyilvánvaló régóta, hogy nem bírjátok egymást tildyvel, de a pozíciódban az a megfogalmazás, amit abban a hozzászólásban használtál, minimum nem szerencsés. Tény, hogy egy idő után mindenkinél felmegy a pumpa - de nem mindenki eresztheti ki a felgyülemlett feszültséget rossz troll módjára; márpedig az 5993 off része szimpla személyeskedő trollkodás, amiért ha ban nem is jár még, de egy figyelmeztetés minimum igen. Már ha szigorúan vesszük a szabályzatot...
szerk: Kidus, én úgy emlékszem, Esmein még azelőtt lemondott, hogy elkezdett volna WoW-ozni 
[ Szerkesztve ]
I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)
Csak a tények. Szándékosan volt olyan, ahogy írtam is. Kifejezetten bírom tildy-t, ha nem itt futunk össze. (Remélem Ő is bír engem ha személyesen találkozunk.) Már rátok hagytam, hogy felment a pumpa, mert úgysem hisztek el mást. Esmein azért mondott le, mert a WoW miatt nem volt ideje a PH!-ra.
[ Szerkesztve ]
Esmein részben mondott le amiatt. De ezt majd ő elmondja, ha el akarja.
És sosem az alapelvek betartatásával volt bajom, hanem a hangnemmel. Ha jobban megnézed , az esetek nagy részében ezen problémáztam. Nem szurkálódásnak szántam a kicsitomis kérdést, de igen, felmerült bennem, hogy moderátor törölte. A kérdésem akkor sem volt olyan hangnemű, mint amilyen választ kaptam utána.
Most pedig megyek, jelzem a bugok topicban, hogy némely embernél működik a logout.hu/usernev , nemely embernel meg nem.
[ Szerkesztve ]

Az nem úgy van, hogy csak a kkor működik ha már van címlapos írásod?
Valami rémlik, hogy autómatice/alapból nincs, de ha írsz akkor utána lesz. S bár még 1 írás fenn van kicsitomi88-nál, de az személyes bejegyzés és nem címlapos írás.
Viszont ezzel a témával kapcsolatban felfedeztem én is egy bugot.
|____ "...kis zártkörû PH-s imdb..." :D - http://pazsitz.atw.hu/PH_movies ____|
Itt a válasz
Nem lőttem mellé nagyot, tényleg működött amit leírtam, bizonyos esetekben.
(#6024) Szten Márs válasza Racecam (#6019) üzenetére
Most meg nekem kéne rád hagyni, hogy úgysem hiszek el mást, mert hiába írom, szemlátomást úgysem hiszel el mást, mint hogy én nem hiszek el mást. Nem fura ez kicsit?
[ Szerkesztve ]
(#6025) Parci válasza Szten Márs (#6024) üzenetére
bár a szóhasználat egy picit engem is meglepett, nem lihegitek túl ezt a kérdést egy picit? 
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
azért a 6012-es hsz-t légyszi olvasd el nagyon alaposan. akár többször is. ami engem illet, nagyjából 100%-ban értek vele egyet.
a kérdésed pedig nagyon is olyan hangnemű volt - elhiszem, h te nem érzed "olyannak", de ez inkább csak alátámasztja azt, amit gondolok: igazából nem érzed, h gond volna a hangnemeddel. pedig van. a viták igen gyakran tőled indulnak, kifejezetten problémás, problémákat gerjesztő user vagy.
(és egy apró észrevétel ehhez kapcsolódóan: a sokat szidott moderációt némileg árnyalja, h nyolcvanhetedszerre is megfutják a köröket veled, most is válaszolnak bármilyen felvetésedre, a rosszindulatúakra is. még mindig itt vagy, nem üvöltenek veled, nem fenyegetnek, nem vágtak ki türelem híján.)
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
(#6027) raskolnikoff válasza Parci (#6025) üzenetére
Gondolom itt azoknak a jogait akarják képviselni akik ha ezt a szófordulatot használják most nem tudnak bejelentkezni személyeskedés vádja miatt.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a “fényt az alagút végén”. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
Átolvastam.
És azt is, mikor kijelentette, hogy pl. Esmein miért nem válallta tovább a moderációt. (Ezt talán Esm jobban tudja, mint ő)
Van egy elképzelése én mit miért csinálok (lásd mozgatórugós aláhúzás) vagy más mit miért csinál.
Valószínűleg (biztos) a nem megfelelő megfogalmazásommal van a baj, amit ti támadóan vesztek.
Sosem rosszindulat munkál bennem , hanem a tényleges problémát vetem fel. Ezek szerint rossz kontextusban, vagy rossz szóhasználattal, vagy túl sokszor, vagy ahogy Kidus is megfogalmazta máshol (korrektül, és korrekt hangnemben) bizonyos oldalakra állok.
Ezt elismerem, ez így van, mert sokszor úgy érezhető , hogy a modi banda összeaáll (ami bizonyos szempontból helyes) , akkor is, ha épp valaki hibázott , és a hibát ritka esetben ismerik be.
Hasonló eset az is, mikor mások is kifogásolják a hangnemet.
Voltak korábbi felvetéseim, amit többek közt te is hisztinek tituláltál, illetve többen is nonszensznek neveztek.
Ilyen dolog volt, hogy aki nem aktív moderátor, az gondolja át, és adja át a stafétát, mondjon le moderátori jogköréről. A moderátori munka nemcsak jogokkal jár, hanem kötelezettségekkel is.
Persze lehet csak én gondolom úgy, ha én lennék ilyen szituban, és nem tudnék ellátni egy ilyen feladatot, inkább magam visszaadnám (Többen megtették , 3-4 modot tudnék modnani).
Nem bárki ELLEn mondtam ezeket, hanem pont hogy segítségképp.
Szóval elismerem részben tehetek róla , hogy ti olyan hangneműenek éreztétek (nem volt olyan hangnemű, ezt most is állítom) , megpróbáloka megfogalmazásomon változtani, de mint ahogyan Pompinak is modntam, ha szúrkának, beszólásnak akar valamit érezni, akkor annak is fog, akármilyen is a csomagolás. Olyannak látsz, amilyennek látni akarsz, mondhatni.
Ha megnézed , sosem támadtam még olyan moderátort (és ezért is érzem furcsának azt , mikor moderátorok-elleni haragról, vagy beszólásról beszéltek, mert ez nem igaz. Nem a modokkal kollektíve volt sosem problémám, vagy a házigazdákkal, hanem midnig egy-egy személy hangnemével, stílusával.
A viták az esetek többségében emiatt indultak tőlem. (Valószínű nehezen viselem az egoista, nagyképű, fellengzős stílust. )
Részemről ennyi.
És mégegyszer köszönöm azok hozzá(m)állását, akik korrekt módon tudnak válaszolni , és nem rögtön azt nézik, hogy ez most megint szidás. Több kelene belőlük, és nem magam miatt, ezt elhiheted.
Mégvalami:
Nézzük csak meg, mi történt néhány hozzászólással ezelőtt: tildy olvasta egy topicban, hogy "eltűntek" kicsitomi88 véglegesen banolt user írásai
Nem olvastam, egyáltalán nem. Azt láttam, hogy baloldalt át van húzva egy írás a friss topikok közt. Aztán próbáltam belemenni: nem tudtam. Próbáltam listázni, akkor kidobta az összeset, utolsó topikhoz tegnap philoxenia szólt hozzá, de belépni nem tudtam.
Ezért jöttem a Jogos modba, és ezért feltételeztem, hogy moderátori kéz lehetett a dologban. Köszönöm, hogy elmondhattam a saját verziómat is. Racecam sajnos tévedett.
[ Szerkesztve ]
igazából nem tudok mit hozzátenni Racecam bejegyzéséhez, köröket futni pedig nem akarok. ha téged is zavar, h rendre viták indulnak el tőled, akkor változtass magadon. ha pedig erre az volna az első reakciód, h "inkább egyes modoknak kéne változtatnia", akkor talán mégsem zavar ez az egész annyira.
case closed, részemről.
Gyerekek!
Utólag ne akarjunk már mást is belemagyarázni a dolgokba. Kérem szépen csak ezt ne, mert ettől a falnak megyek. És akkor jön az, hogy teljesen meghülyülök és előtúrok mindent ami a témához kapcsolódik. És mivel nem akarok most ilyesmit tenni ismét és nyomatékosan kérlek Téged is, meg Esmit is, hogy ne akarjatok már olyasmit belemagyarázni a múltba ami nem is történt meg. (és Téged Tildy különösen szépen megkérlek, hogy tartózkodj ettől, mert hiába vagy együtt Esmivel sacc 1 hónapja, elhamarkodott és buta döntés lenne azt hinned, hogy annyi mindent tudsz már Róla)
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

Erre, gondolom, Tildy válaszolni fog. Esetleg Esmein is. Aztán kommentálhatnékja támad Kidusnak, amire majd Szten Márs válaszol, akit Philox oszt le ezért. A durvuló hangot majd Race próbálja hűteni, a többiek pedig mind kikérik maguknak. Aztán kis csönd után Pompi valamit kiigazit, Parci meg kihúzza a szervert a konnektorból és főbe lövi magát egy vizipisztollyal.
Szeretem ezt a topikot 
Szerviz és javítgatás nálam, mert válság van /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
Nekem régen a Ring volt a kedvencem. Néha visszaolvasok és jókat derülök az oltásokon amik ott mentek. 
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic
Na ha már pont a jogos modba..
Sorry az előző off-omért.. nem gondoltam hogy valakinek ennyire szurja a szemét, mert alapvetően nem szoktam felesleges hsz-eket írni(szerintem) ide meg aztán pláne nem, csak épp most olvastam el az utóbbi idők "vitáit" itt, és az előttem szólok után gondoltam ennyi nem para.. mégis törölték..
Namost sztem más is offol ide nemcsak én, mégis "száműzve" lettem, míg más nem..(pedig ha ugy vesszük csak az előzőket folytattam
) Ok nem vagyok nagy résztvevője ennek a topicnak, és ennek az egy mondatnak sem volt sok jelentősége, csak ezt igy furcsáltam.. 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
A tiéddel együtt összesen 9 (6034-6042) hozzászólás lett törölve off miatt, maradjunk a témánál és a moderációval kapcsolatos problémáknak maradjon meg a topik.
Different songs for different moods.
Üdv!
Mint tudjuk a cigányellenes kijelentések tiltottak a fórumon, azt szeretném kérdezni, hogy a magyarellenes kijelentésekkel is így van ez?
Valami konkrétumot esetleg?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
(#6047) philoxenia válasza Pörp (#6045) üzenetére

Minden tiltott, ami politika.
"A Logout.hu és a Gamepod.hu oldalon megjelenő írásokban, továbbá a Prohardver lapcsalád fórumain és blogjaiban nem kívánunk teret adni direkt aktuálpolitikai, faji, kisebbségi kérdéseknek. Az ezekkel a témákkal kapcsolatban születő tartalmakat törölni fogjuk."
Igen van itt. Az utolsó bekezdése ennek a derék embernek. Meg volt még korábban is a topikban ehez hasonló.
De ha szerintetek nem elég magyarellenes az anyanyelvünk kihalásáért drukkolni akkor sorry...
[ Szerkesztve ]
(#6049) philoxenia válasza Pörp (#6048) üzenetére

Megkapta a magáét a fórumtársaktól, utána lejött, hogy hogyan gondolja, de itt nyilvánvalóan nem faji, hanem nyelvi értelemben gondolkozott, bár nekem sem esett jól a kijelentése.... 
Üdv!
Csak a kiváncsiságomat szeretném kielégíteni, de nem találtam jobb topicot megkérdezni:
Zoltanfi eredeti nevén, legelőször miért lett kitiltva? Csak az keltette fel a kiváncsiságomat, hogy nem kevésszer próbálkozik visszajönni, így érdekelne az előélete, gondolom a modok közül mindenki ismeri