Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)

(#551) Gambit válasza zottty (#545) üzenetére

Gambit
(őstag)

Azon kívül, hogy személyeskedsz, nem látok semmilyen bizonyítékot. Mondjuk egy linket, ahol bunkó volt, vagy ilyesmi. Így csak magadat járatod le szerintem.

''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

(#552) halott zottt

halott zottt
(újonc)

VIKTOR 77 tele van veled a bakancsom ebbe a HSZ-be nem teszek csunya szot ezért remélem itt marad. ide jössz mint porbafingó és kitiltasz engem pedig ráadásul ki sem érdemeltem..ott van ráadásul az a néhány e-mail amit küldtél de erről DonQL tud mesélni ő látta. sok üzletemet szakítottad meg és ujoncként nehéz ide beilleszkedni te csak egy kis buzgómocsing vagy. azért meert leyírom rólad a véleményem ami ráadásul nem is volt kemény csak az igazságot próbálta tükrözni ezért te kitiltasz a fórumról engem! ez rossz huzás volt tőled. kevés vagy mint sündisznó a 6 sávos autópályán. remélem parci minél hamarabb kitilt metrt vannak itt olyanok akik sokkal jobban megérdemlik a te rangodat..leasauw kb 10000* volt csak jobb nálad.

viktor77 kevés vagy mint kőben a puhaság

(#553) Zordkaszás válasza halott zottt (#552) üzenetére

Zordkaszás
(senior tag)

Nem ez a hosszú élet titka...

█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

(#554) Sátán44 válasza Viktor77 (#543) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Miért nem reagálsz a hsz-emre? :F

(#555) V.ki válasza halott zottt (#552) üzenetére

V.ki
(senior tag)

Ha moderátor lett,annak oka van,mégpedig eléggé komoly.Ha pedig moderátor,akkor azt tiltja ki,akinél oka van rá.Azért egy moderátort porbafingónak,mócsingnak nevezni elég nagy ....-ság.A véleményedet meg kúlturáltabban írd le.:((

(#556) Viktor77 válasza halott zottt (#552) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Te beteg vagy. Kb. egy emalit sem írtam, se neked se don akárkinek soha.

A hsz többi része minősít téged, így inkább nem is reagálok rá.

Bazinga!

(#557) Viktor77 válasza Sátán44 (#554) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Talán mert nem én zártam? A hsz-ed után kerestem a topicod, de nem is láttam.

Bazinga!

(#558) halott zottt

halott zottt
(újonc)

érdekes más moderátor sokkal rendesebb viktor77-et nagyon sokan nem szeretik..a legtöbb moderátor tényleg jó fej a legtöbb..de Viktor77 hogyismondjam elkövette sokszor a HVV-t :DD

(#559) Sátán44 válasza Viktor77 (#557) üzenetére

Sátán44
(őstag)

(#560) halott zottt válasza Viktor77 (#557) üzenetére

halott zottt
(újonc)

beteg?te vagy beted..kérdezd csak meg DonQL-t ő látta azokat az e-mailokat.. ha egyszer találkoznánk veled ez lenne (idézet) ''elfognak és felköznek áldott földel elfödnek'' hát ezt kívánom neked. 2évi fórumozás után asszem mivel ez a kis senki igy elcseszte kb 10.000ft-mat amire szükségem is lenne így asszem más JOBB fórumot keresek ahol nincs egy IILYEN MODERÁTOR . hogyha miattad nem fog összejönni a számítógépemre a pénzem annak látni fogod a hatását ne félj tőle! azaz inkább félj tőle!

(#561) Viktor77 válasza Sátán44 (#559) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Akkor miért nem anaqer-t kérdezed?

Bazinga!

(#562) Viktor77 válasza halott zottt (#560) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Már félek is! Reszketek! :))

Bazinga!

(#563) Sátán44 válasza Viktor77 (#561) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Most te vagy itt :)

(#564) Viktor77 válasza Sátán44 (#563) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Az lehet, viszont én nem zártam a topicodat.

Bazinga!

(#565) Sátán44 válasza Viktor77 (#564) üzenetére

Sátán44
(őstag)

De neked van jogosultságod újra megnyitni

(#566) Viktor77 válasza Sátán44 (#565) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Sztem most hagyjuk abba.

Igen, van jogosultságom megnyitni, de már leírtam párszor, hogy nem fogom más Modtársam ''akaratát'' felülbírálni. Most sem fogom.

Bazinga!

(#567) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmm, belegondoltam milyen rossz élet várna a fórumtársakra ha Vladimir meg én moderátorok lennénk;]

(#568) Sátán44 válasza Viktor77 (#566) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Ne húzd már fel magad én szépen kúltúráltan megkértelek.Ha nem megértem és elnézést kérek tőled,ha zavartalak. :U

(#569) Viktor77 válasza Sátán44 (#568) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Bocs, ha keménynek tűntem. Sorry.

De Te sem gondolhatod komolyan, hogy Anaqer háta mögött kinyitom a topicodat. Ezért mondtam, hogy ezt mindenképp Vele beszéld meg.

Bazinga!

(#570) Cathfaern válasza halott zottt (#560) üzenetére

Cathfaern
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hmm erre a legértelmesebb reakció amit lehet tenni: [kép]

"Nembaj, megvan az ilyen kuruzslások placebo hatása legalább. Kikapcsolod a hibernálást, +10 FPS. Olyan mint autótuningban a street racing matrica a szélvédőn..." by orbano

(#571) tts válasza Alvin_ti4200 (#567) üzenetére

tts
(PH! addikt)

Hú, hát egy félisten... :C

(#572) Sátán44 válasza Viktor77 (#569) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Semmi gond! Kezet rá! :)
Mod: Angert mikor tudom elérni?

[Szerkesztve]

(#573) anaqer válasza Sátán44 (#544) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Most. ;)

Nem értelek benneteket ez sokkal értelmesebb totyik,mint Alvás topik.

Itt van a kutya elásva. Az alvós topic csak értelmetlen, ez viszont káros is (lenne) mert csak felesleges és 0 hasznot hajtó pocskondiázást szül(ne). Megy éppen elég anyázás a fórumon így is, semmi szükség arra hogy ilyen ''hírek'' miatt csak még jobban felhergeljük magunkat a magyar sajtó állapotán. Mert ez csak oda vezetne. Jobb tudomást nem is venni róluk.

(Egyébként pillanatnyilag nincs bennem semmi anger...)

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#574) Sátán44 válasza anaqer (#573) üzenetére

Sátán44
(őstag)

Köszönöm válaszod és kielégítő volt ;) Megértem,de még esélyt sem adtál :( Ha jól tom addig nem volt anyázás. Sztem jót lehet mulatni az ilyen híreken.Na jó nem ragozom tovább,a számodra helyesnek ítélt döntést hoztad -> nem haragszom!Még1-szer köszönöm szépen a reagálásod :)

(#575) VladimirR válasza Alvin_ti4200 (#567) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mondtam mar, hogy nem leszek moderator, mert akkor nagyban hanyatlananak a ph reklambevetelei

(#576) anaqer válasza VladimirR (#575) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Pedig gondolkodtam rajta hogy beajánljalak Parcinál magam helyett. ;]

If we can hit that bullseye, the rest of the dominoes will fall like a house of cards... checkmate!

(#577) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Csak a tisztánlátás végett.

Bővebben: link

Itt az ominózus topic, ahol zottty lefaszozza Grafiqs-t, mert zárta az elöző topicját.
Nyit egy újat (a fentit), ahova Grafiqs szintén elöbb érkezik meg mint én, és zárja a topicot (velem kb. egyidőben). Ráadásul az általam említett A64-es topicban 3 perc alatt kapott volna választ a kérdésére, a hozzáértők úgyis oda járnak.
Erre érkezik az itteni #545-ös hsz, ahol én vagyok a fasz (:F), és Grafiqs-tól elnézést kér zottty.

Innentől mindenki döntse el maga, ki bolondult meg.

MOD: zottty kirúgása nem is igazán a sértegetésem miatt történt (nem ez lett volna az első eset), hanem azért, mert ezt teljesen alaptalanul tette.

Bazinga!

(#578) I_Am válasza halott zottt (#552) üzenetére

I_Am
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az aláírásodat módosítod vagy érvénybe léptetem a régi aláírásom. Kérlek.

szerk: # 560-ra reagálva, még egy húzásod van a hasonló postokkal és halott zotty is 6 láb mélyre kerül. :)

És mielőtt engem is elkezdenél ''kóstolgatni'', nem azért írtam most Neked mert történetesen Viktor ezer éves jóbarátom, hanem mert szúrja a szemem a viselkedésed. Messziről jött ember azt mond amit akar, de ne ilyen formában adjon már hangot a nemtetszésének. Most azokkal hasonulsz akiket megvetsz és észre sem veszed.

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben. http://www.facebook.com/mightybmusic

(#579) Grafiqs válasza Viktor77 (#577) üzenetére

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak ennyivel egészíteném ki Viktor77 leírását:
Bővebben: link
az előző topikja.
Szerintem korrekt voltam.

G

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#580) VladimirR válasza anaqer (#576) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

kizart - nekem nem lenne turelmem, az elso rossz megmozdulas utan repulnenek az emberek, hulananak a fejek - ilyen halott zottt nyitopostjahoz hasonlo nalam mar a ''reg banolni kellett volna'' kategoriaba tartozik (annak ellenere, hogy neha velem is elszalad a lo - jah, igen, az onkontrollommal is baj lenne)

(#581) halott zottt válasza Viktor77 (#569) üzenetére

halott zottt
(újonc)

már bocs de engem nem csak ez zaart az egészben.... túl sokan utálnak TÉGED. ennek rossz vége lesz;]

(#582) VladimirR válasza halott zottt (#581) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mikor menjunk megverni?

(#583) tts válasza halott zottt (#581) üzenetére

tts
(PH! addikt)

ez honnan jön le neked - már nem is először - szerintem pl. nagyon rendes és korrekt - én így tapasztaltam - és szerintem nem csak én, ha bár én soha nem szerettem mások nevében nyilatkozni, látom neked nincsenek hasonló gátlásaid

(#584) anaqer válasza halott zottt (#581) üzenetére

anaqer
(PH! addikt)

Nem vagy te véletlenül törpe? :U

(#585) Kalandor válasza Alvin_ti4200 (#567) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

én lehet, hogy meggondolnám egy 5napos tesztidőszak erejéig.

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#586) halott zottt

halott zottt
(újonc)

nem vagyok törpe:DD mind1 ugy dntöttem hogy emiatt a kis (........................) miatt inkább keresek más nyugodtabb fórumot. hát ennyi volt. de a 10.000ft-omat még megbosszulom;]eljön még a nap..;]

(#587) V.ki válasza halott zottt (#586) üzenetére

V.ki
(senior tag)

Jól beszélsz!Keress másikat!
Sírunk,mert a nagyságos Zottty,a Mindenható elhagyja a fórumot!:O

(#588) halott zottt válasza V.ki (#587) üzenetére

halott zottt
(újonc)

és még én hittem hogy őrült vagyok?:P

(#589) Viktor77 válasza halott zottt (#588) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Az aláírásod megváltoztatására 1 órád van. Utána ez a nick-ed is repül.

I_Am már szólt.

Bazinga!

(#590) orbano válasza halott zottt (#581) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

néha szerintem is igazságtalan, de ettől még nem fikázom, semmi bajom vele. ha tényleg annyian utálnák, annak meglenne az oka, és akkor már nem lenne mod...

A vér nem válik VAZZE!™

(#591) WN31RD válasza halott zottt (#588) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Az egy óra letelt, nem tudom, megváltoztattad-e azóta az aláírásodat, de a mostani is elfogadhatatlan.
Ilyet itt nem játszunk. Viszlát. (Ha esetleg más még nem bannolt, én most megtettem.)

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#592) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

halott zotty: elég durván jellemzed magad...

meg egy moderátor azért megváltoztathatná az aláírását...

[Szerkesztve]

(#593) WN31RD válasza Sanya (#592) üzenetére

WN31RD
(VIP)

Egy moderátor kevés ehhez, mint kőben a puhaság. :DDD Házigazda tudná csak megváltoztatni az aláírást.
Egyébként nem hiszem, hogy ez szükséges, hadd maradjon csak itt példának, hogy mi az, amit nem tűrünk.

''... we as consumers, want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#594) Sanya válasza WN31RD (#593) üzenetére

Sanya
(PH! kedvence)

1-2 mod benézhetne már a munkahelyére is: (moderátort keresekbe)

Megtörtént. :)

Grafiqs

(#595) Viktor77 válasza WN31RD (#591) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ami most látszik, azt kellett volna megváltoztatnia, csak tegnap este már elfelejtettem megnézni, megtörtént-e.

Köszi, a közbenjárást.

Bazinga!

(#596) róland

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

PARCI!

Figyelj már oda néhány Moderátorra, mert az nem állapot, hogy azonnal zárnak minden topic-ot, ami nem tetszik nekik.

Pl.: Bővebben: link

Ebben a topic-ban egy senior tag kérdezett vmit, válaszoltunk neki Esmein-nel (PH! Nagyúr), én (őstag). Még egyikünk sem vetette fel, hogy hol is keresse a megfelelő topic-ot, de a Moderátor már lecsapott és zárta a témát.

Igen, zártam a témát és átirányítottam a topiknyitót a megfelelő, pontosan erre a célre létrehozott topikba. Egyébként a topikot nem is te nyitottad.
Grafiqs

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#597) peterkeT válasza róland (#596) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Kulturált kérdésre kulturált választ kapott, villámgyorsan. Járhatott volna rosszabbul is, előbb-utóbb úgyis flémbe ment volna át, hogy hány ilyen topik van már. Én jogosnak érzem a moderációt, még ha semmi közöm nincs hozzá, és a kérdés megfogalmazása miatt magam is válaszoltam volna, ha előbb meglátom. Ez ilyen játék.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#598) róland válasza peterkeT (#597) üzenetére

róland
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, igazad van. Bár már sokan felvetették, de lehet, hogy meg kellene adni a topic-nyitótknak a jogot, hogy zárhassák is, ha úgy érzik szükségét.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#599) Viktor77 válasza róland (#596) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

1. Nem minden topicot, de a ''Milyen gépet ennyi és ennyiért...''-eket igen. Gyakorlatilag minden árszegmensnek van már topicja.
2. Az ilyen topicokban mindenki ugyanazt írja le 20-adszorra. Ráadásul a legtöbbször feleslegesen, mivel a topicnyitónak megvan a saját elképzelése, és úgy is azt veszi meg. De milyen jó is topicot nyitni.
3. A topicnyitó is tisztában volt vele, hogy van már több ilyen topic. Ne legyen senki rest utánaolvasgatni, ha valami ilyen fontos.
4. (Ez már csak a saját véleményem.) Talán nem este 9-kor kéne topicot nyitni valaminek, aminek holnapra meg kell lennie.

Bazinga!

(#600) VladimirR válasza róland (#596) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

ezzel kapcsolatban ket dolgot jegyeznek meg:
-millio topic, s egy ideje mar a hazai palya is, szol arrol, hogy ki, mennyibol , milyen gepet vegyen: csak nezd meg a nagy gepajanlo topic #19-es post-jat - igaz februari a datum, de azota az technika nem ugrott akkorat, az arak nem szoktek az egbe, viszont nyilt meg vagy 30 topic a temaban
-full ertelmetlen irodai konfignak topic-ot nyitni, mert konyvelesre, netre filmre ugyis mindenki a64-et, meg giga ramot, meg 6600gt-t fog ajanlani (holott eleg lenne egy masfeles cerka, 256 rammal, meg egy gef4mx-szel), de ez csak maganvelemeny

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Jogos moderálás (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.